1 yıllık bir ilişki içindeyim ama onunla evlensem mutlu olurmuyum diye korkularım var hep kendi içimde çelişkideyim seviyormuyum?

O beni aşırı seviyor hiç bir yanlışı olmadı şuana kadar belki bana karşı bir hatası olsaydı şuana kadar bu kadar uzun bir ilişkimiz olmazdı bir kızla konuşsa veya beni çok kırsa sürmezdi ama brnim bir çok hatam oldu beni affetti ben ondan ayrılmayı çok kez düşündüm ama yüzüne söylemek istediğimde aramız o kadar iyi ki onu her gördüğümde de de yumşuyorum ve yapamıyorum onu sevdiğim içinmi yapamıyorum acaba peki neden ayrılmak istiyorum diye düşünürsekte sanki özgür değilim gibi aslında her istediğimi yapıyorum ama herşeyi onunla yapmak beni sıkıyor giyinmeme karışmıyor çoğu şeye izin veriyor ama ben ilişki istemiyorum sanırım ama ailemle tanıştırdım annem abilerim biliyor sadece babam bilmiyor aşırı yakınız sanki evli gibiyiz ama bu büyük bir yük ve sorumluluk gibi o yüzden bana ağır geliyor ayrılırsam nasıl olur bilmiyorum ve onu üzmek hiç istemiyorum çünkü onu seviyorum ama neden ayrılmak istiyorum benim psikolojim bozuk sanırım biri bana yardımcı olabilir mi

1 yıllık bir ilişki içindeyim ama onunla evlensem mutlu olurmuyum diye korkularım var hep kendi içimde çelişkideyim seviyormuyum?