Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak durulması gereken erkekler listesi... 😂😂 Ben buna ağzımı bırakır da başka yerlerimle gülerim ancak, birde burç burç ayırıp yorum yapmışsınız, bir insan olarak sizi rahatsız eden ve istemediğiniz davranışlar serhileyen herkesi hayatınızdan uzak tutarsınız işin özü bu kadar basit, sanki burada her erkeğin her kadını hemen kabul edecek ön koşuluyla kadınlar erkekleri seçer, reddeder ve o şöyle bu böyle diye yargılar olmuş, bir durun bakalım hele kendinizi bu kadar önemli zannetmeyin, unutmayın aşk ve ilişki peşinde koşan, hayatında bir erkek yokken canı sıkılan ve kendisini yarım hisseden sizken, bu kadar acı tecrübe ile erkeklerin doğasını anlamaya çalışan, herşeye rağmen hangi erkekle olur hangi erkekle olmaz diye yırtınanlar olarak, bir kere de ya bu erkeklerden bize fayda yok iyisini biz bırakalım bu işleri demiyorsunuz 😂 Diyemezsiniz çünkü doğanızda, fıtratınızda bu yok, siz sizi tamamlayan bir erkeğiniz olmadıkça siz olamazsınız hal böyleyken nedir bu erkekleri yönetme, idare etme, erkekleşme çabası, sonuç bir dişi olarak en güzel ve iyi halinizi o muhteşem tek erkeğinize sunmak üzere var oldunuz, ve bizler sizin için bir seçenek değiliz, siz bizim için seçeneksiniz, Erkek doğası gereği Alfadır, güçlüdür, yönetir seçer ve sahip olur, bir kadın için kendi güzelliği çok önemlidir, erkek için de aynı şekilde kadının güzelliği önemlidir, bir erkek ne kadar yakışıklılık da olsa güzellikte kadın gibi olamaz, kadınlar narin güzel cilveli, kocasına bağlı sadık ve erkeğine aittir, erkekler ise gücü, zenginliği ve ihtişamı temsil eder, bu bütün dünya tarihinde böyledir, 100 senelik erkekleri kadınlaştıran, kadınları erkekleştiren tuhaf akımlar gerçek doğamızı değiştiremez, bu sebeple gerçek bir erkek istediği kadına zaten sahip olur, ve hiç bir kadının güzelliği için o harika doğasını bozmaz, bizler yaparız, bizler üretiriz ve hükmederiz, siz ise bizim en iyi ve güçlü halimizi seversiniz, gerçekler bundan ibaret...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi dinleyin erkekler , kadınlar ne derse tam tersidir, kadınların buradaki yazdığı kötü negatif şeyler aslında onlarda yara bırakan erkeklerdir her zaman yara bırakan unutulmaz daha çekici daha seksi daha güçlü gelir bu böyledir kadınların her dediğine inanmayın yalan çünkü onlar da ne dediklerini ne istediklerini bilmiyorlar biliyorum senin de çok başına geldi buradaki kadınların söz de bahsettiği mükemmel iyilik meleği erkeği olduğun halde istediğini alamaman , bir kadın sizi seçmesin artık şu huyunuzdan ve kadınların manipülelerine boyun eğmekten vazgeçin sürekli iyi olduğun takdirde her zaman zayıf ezik gözükeceksin kadınlar tarafından o dışarıda gördüğün kızları iyilikle saflıkla hiçbir zaman tavlayamıyacaksın emin ol canım erkek kardeşim burada kızların yazdıkları kötü negatif erkek diye adlandırdığı özellikler bu kızlarda yara bırakan ama asla unutamayacağı erkeklerdir içgüdüsel olarak belki onlara gelse düşünüp acaba değiştirebilir miyim bunu diye düşündüğü erkektir çünkü kadın toplamak ister iyileştirmek ister sen sürekli iyiysen sende iyileştirecek bir şey heyecan zaten yoktur canım erkek kardeşim hepsi dedindi onaylandı iyi de oldum kötü de oldum hepsini demedim bunlar gerçel tecrübe seçim senin ama asıl olsa gelirsek bana kalırsa kendini geliştirin sadece hiçbir kadının seçeneği olmayın kendi işinize gücünüze bakın
369 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık, kadınların seçimi yüzünden kendinize zarar veriyorsunuz bırakın siz seçin
- +1 yıl
öylesi erkekleri aldatıyoruz
- +1 yıl
bizim için hep bir seçeneksiniz
- +1 yıl
vasıfsız iş yapmayın o zaman herkesin önceliği ilişki değil
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Ben yapmıyorum, Sen yapıyorsun, onun için genele girme.
- +1 yıl
Düzeltme* Degree
- +1 yıl
Hocam Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk’ü tanıyor musunuz
- +1 yıl
@gökbörülerkim Bana mı diyorsun?
- +1 yıl
dinimiz İslam dine mi bakarsın yoksa o dini yaşayana mı
- +1 yıl
Dr. Red pill :) kral adam kendisi yorum yapan kardeşim:)
- +1 yıl
değilim zaten
- +1 yıl
eşitlikçi değilim
- +1 yıl
@ben_benimmm Din üzerinden yenemez, ben kuranı da incili de tevratı da okudum pek yenemez beni
- +1 yıl
ben Müslüman değilim ki
- +1 yıl
ooo kendi kendine gelin güvey de olurmuş ajckfkfk
- +1 yıl
Çok doğru bende uzun zamandır kadınları çözmeye çalıştım anlamaya çalıştım baya tercübe edindim valla onlar bile ne istediklerini bilmiyor sertlik ten ve canının acımasından hoşlanıyor lar genede kadınlar erkeklere Allah'ın bir emanetidir koruyup kollayın sahip çıkın ben kız tavlayamadım evlenemedim diye düşünmeyin kızlar da tavuk değil Allah'ın bir kulu demekki emanete göz kulak olamayacağını bildigi için sana nasip etmemiştir bu arada bende hala bekarım bu benim içinde gecerli iyi günler
- +1 yıl
sessize alma yeri var
- +1 yıl
Türk ceza kanuna göre şu dediklerin çok ağır suçlar diyeyim. Bunu Twitter ve Instagram gibi yerlerde deme. Başın çok ağrır. Hem hakaret suçu var hem de toplumun büyük bir kısmına hakaret ediyorsun.
- +1 yıl
profile bas ayarlar bildirim ayarları de
- +1 yıl
Tamam hukuku da biliyorsun:)) tıp biliyor hukuk biliyor üstün varlık:)
- +1 yıl
biliyorum çünkü şikayet eden çok oldu ama bişi olmadı
- +1 yıl
Fake hesap olduğundan bulamazlar yolda suç ablam avukat ve kaç kere ceza alan oldu
- +1 yıl
nasıl bulamıycak ya her bilgim ortada
- +1 yıl
ama o kadar suç varken böyle suçlara bakmazlar
- +1 yıl
Adalet yok diye bir şey yok. Öyle bir para cezası alırsın öde öde bitmez.
Sen birini dövünce direk ceza almazsın. Dün gördük çocuk nasıl hapse girdi:) - +1 yıl
hakaretten hiç bişi olmaz
- +1 yıl
Tamam kızım sen hakaret etmeye devam et. Öyle bir buluyorlar ki sen bilmiyorsun. Ben sana bir insan olarak diyorum.
- +1 yıl
Karısını bıçaklarken acaba kadın ne suç işledi ona bak sen?
Çoğu hakim kadın günümüzde onlar karar veriyor savcılardan da çok kadın var - +1 yıl
Atatürk'e hakaret eden çocuk hapiste :)
- +1 yıl
Kalitesiz avukat işte yapacak bir şey yok:)
Bunları bana anlatma ben işin içindeyim:) - +1 yıl
@KaRTaL_27 Adam avukattan daha fazla mahkeme görmüş :D
- +1 yıl
tabi önce planı yapayım
- +1 yıl
Instagramda fake hesaptan hakaret suçu işleyen adam ceza aldı neyin kafası. Tüm yazışmalar çıktı. Instagram ip verdi mi iş bitiyor. Karşılıklı hakaret varsa ceza almazsın ya da uzlaşma olursa
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Bu arada Ceza evinden 14 sene alan çoğu insan çıktı, cezaları hala var onun için çokta şey etmemek lazım
- +1 yıl
@ben_benimmm Şöyle anlatayım, İnstagramdan Polisler veri istediği zaman 3 ay sonra gönderim yapıyorlar, soruyorlar ne için kullanılacak vs vs bir ton şey var, bu arada siz kanka mı oldunuz sattın mı lan beni
- +1 yıl
20 yaşındaki kıza küfür edecek kadar karaktersiz değilim abi. Kusura bakmayın. O küfür etsin dursun bir yerde illaki kuyruğu yakalanır ki yakalanan çok var. Senin de mahkemede o kadar dava görmen açıkçası övünecek bir şey değil. O kadar davaya en cahil adam girse korkudan hukuk uzmanı. olur hadi iyi günler
- +1 yıl
Instagramda herkes çok özel bilgisini paylaşıyor yakalanması daha kolay ama girip çıkar anca çok sürmez ki 3 kere aynı kuyumcuyu soyan hırsız varken adamı salıp duruyorlar djfkfk
- +1 yıl
Yok kanka. Ben adam satmam
- +1 yıl
Atatürk'e hakaret eden hapiste. Her hakim savci aynı değil unutma:)
- +1 yıl
ülkenin tek umursadığı suçlar din ve Atatürkle ilgili zaten
- +1 yıl
bunu bilmeyen yok
- +1 yıl
Atatürkten büyük insan yok çünkü. Bende sertim. Sen onu da sevmezsin erkek diye :))))
- +1 yıl
şimdiki erkekler ondan biraz bişi alsa böyle olmazdı sonuçta ona saygısızlığı yapanda bi erkek
- +1 yıl
Tamam iyi günler umarım savcılığa yolun düşmez:) hadi iyi günler
- +1 yıl
düşmez ben kendimden eminim
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Bak güzel arkadaşım, Atatürk kırmızı çizgimizdir, her erkek senin istediğin gibi olmaz, doğası serttir, illa yumuşak davrandı diye yumoş olmaz sizin istediğiniz neyini bilmediğinizdir, benimle aşırı zıtlaşmaya çalışıyorsun, muhtemelen beni sınıyorsun sende farkında olmadan şimdi oturup güzel bir düşün, her insana böyle gülümsemem, Şimdi ben gidiyorum oturup düşünene kadar çağırma saçma yorumlarına cevap vermeyeceğim, haydi işim gücüm var.
- +1 yıl
yok ya 4 defa şikayet eden oldu ekran görüntüsü de oldu bişi olmadı bi de diyor evine tebliğ gelince görürsün dkfkfkfk
- +1 yıl
Arkadaşlar siz neyi paylaşamıyorsunuz şu an 😅
- +1 yıl
Ben potansiyel savcı adayıyım böyle işlerle işim olmaz. İnsanlar baya sıkıntılı burada. Çok soruşturma yiyen oluyor bu sitede
- +1 yıl
@sosyetic_shegill abla durumlar sıkıntı. Ama kavgaya devam affet bizi eski üyelerdensin
- +1 yıl
@ben_benimmm Ahahaahhaa güldürmeyin beni olm ne soruşturması? Siteyi ve üyeleri bu denli kale almayın bu bana şunu dedi bunu dedi diye savcılığa mı gidilir :D şaka mı bazıları anlamıyorum. Neyin kafası anasına dayak atan çocuğu şikayet eder gibi 😂
- +1 yıl
Ben bilmem sosyetik abla. Güldüysen ne mutlu bana. Ama gerçekler bunlar. Savaşmaya devam
- +1 yıl
Ben de bir an düşünmüştüm birilerini vermeyi savcılığa fakat sonrasında avukatım seneler sürer dedi ve vazgeçtim :D bir anlık öfkeyle oluşmuş bir şey. Ama böyle şeylere ne gerek var ya hsjdja ben baş edemedim seninle savcılık baş etsin mi? Sonuçta adam totosuyla güler böyle bir şikayetle gidersen trajikomik
- +1 yıl
Valla etmiyor abla. Ablam avukat kurumda bir firmada. Bende savcı olacağım birkaç sene içinde. Gayette sert para cezası alanlar var. Kaliteli avukat ve işinin ehli savcı bu işi çözer
- +1 yıl
iyi muhabbet döndü ya
- +1 yıl
Evet her yaşta insana lazım cidden, iyi günler kaliteli savcı olacak üyemiz shsj
- +1 yıl
Satanist kanka en kral adam sen çıktın müslüman olarak birkez daha önyargımi kırdı müslüman olmayan insanlar
- +1 yıl
@ben_benimmm olur öyle şeyler :D karekter olarak gelişmek lazım
- +1 yıl
Tamam abla sende aynı şekilde. Kimseyle dalga geçemezsin. Hadi iyi günler
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Fenomenler dikkat alınıyor
- +1 yıl
soru onun zaten kendi kaldırıyor
- +1 yıl
Site kurallarına uygun yorumlarda sorun yok. Şahsileştirdiğin yorumlar yani sataşma amaçlı yapılan yorumların elbette kaldırılıyor keza moderatör ve fenomenlerin de aynı şekilde.
- +1 yıl
Bu yorumun altında birbirinizle tartışma halindesiniz, laf sokmalar vs. Moderatörler bırakmaz alır. Benim şu an uğraşacak vaktim yok
Her ilişki kişisel tercihlere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak ilişki yapılmaması gereken durumlar şunlar olabilir:
1. Zorunlu bir ilişki: İlişkiye mahkum hissettiğiniz bir durumda, örneğin aile baskısı veya toplumsal beklentiler nedeniyle ilişkiye girmemek daha sağlıklı olabilir. Kendi isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeniz ilişkide mutsuzluğa yol açabilir.
2. Şiddetli veya sağlıksız bir ilişki: Fiziksel, duygusal veya cinsel şiddet içeren veya zorbalık, manipülasyon, aldatma gibi sağlıklı bir ilişki için kabul edilemez davranışlar sergileyen bir ilişkiyi sürdürmek sağlıklı değildir. Bu tür bir ilişkide yaşanan sorunlar zamanla daha da kötüleşebilir.
3. Uyuşmayan temel değerler: İlişkiye girdiğiniz kişiyle temel değerleriniz, inançlarınız veya yaşam tarzınız uyuşmuyorsa, uzun vadede mutlu bir ilişki yaşamak zorlaşabilir. Ortak bir temel bulunmadan ilişki sürdürmek, çatışmalara ve anlaşmazlıklara neden olabilir.
4. Bağımsızlık ve özgürlüğün ihlali: İlişki içerisinde bireysel özgürlüğünüzü, bağımsızlığınızı veya özgün kişiliğinizi koruyamıyorsanız, ilişki sizin için sağlıklı olmayabilir. Sağlıklı bir ilişkide her iki tarafın da bağımsız olması ve kendi kişisel alanlarını koruyabilmesi önemlidir.
5. Sürekli çatışmalar: İlişki sürekli olarak çekişmeli, tartışmalı ve çatışmalı bir hale geldiyse, ilişkiyi sürdürmek yerine çözüm yollarını aramak daha sağlıklı olabilir. Sürekli çatışma içinde olan bir ilişki, her iki tarafın da mutsuzluğuna neden olabilir.
Bu noktalar genel olarak düşünülebilecek sebeplerdir. Her bireyin ilişki tercihleri kendine özgüdür ve genel geçer kurallardan bağımsızdır. Kendi duygu ve düşüncelerinizi önemseyerek, size uygun bir ilişki biçimini belirlemek en sağlıklısı olacaktır.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alıngan insanlar, her kelimenizi kolayca ters yorumlayıp küsebilecekleri bir şeyler buluyorlar. Ayrıca, alıngan insanlar bencil oluyorlar. Kendi düşüncelerinizi özgürce dile getiremiyorsunuz, çünkü onları incitme korkusuyla dolduruyorsunuz içselinizde. İçinize ata ata şişersiniz. Bu tripli tiplerle sevgili olmamak en iyisi.
- Korkak erkekten sevgili olunmaz. Koruyamaz.
- Özgüvensizden de olmaz.
- Eskilerinden bahseden yoluna gider.
- Özellikle anakuzulari önce ergenligi bir atlatsın sonra sevgili arasın.
- Rol yapanlar, narsistler. İyy uzak durun!
- Hiçbirimiz terapist, çocuk bakıcısı veya ergenliğini atlatamamış insanların dönemlerini atlatmalarını sağlayacak insanlar değiliz. Aşk her saniye acı çekmek değildir.
- Ağızlarından çıkanlar ile yaptıkları uymayanlar.
- Odun adamdan da sevgili olur, ilgi manyağı kızdan da sevgili olur. Ama bencil kişiden sevgili olmaz.
Bu kriterlere sahip kişilerle merdiven bile çıkılmaz.
411 Yorumla- +1 yıl
Mis gibi liste olmuş😌👏
- +1 yıl
@feri99 sonra şey :D kadın cinayetlerine son
- +1 yıl
@SatanistBeyyy
Kadın öldürenler sert erkekler midir sence?
Ben emin değilim pek - +1 yıl
@feri99 Sert maço? bu tür insanlardan uzak durun
- +1 yıl
@SatanistBeyyy
Maçodan değil zayıf erkekten zarar gelir... erkek genetiği itibariyle fabrika ayarlarında maçoluk ve sertlik barındırır... evrimsel bir gerçeklik bu... içinde böyle istekler ve duygular barındırmayan erkek zaten eksiktir... böyle erkeklerin soyunun yürümesi zaten evrime ters bir harekettir.
Bu hisleri olup da onu fiiliyata dökemeyen, kadını yönetip yönlendirmeyi onun sorumluluğunun gereklerini yerine getiremeyen ama içten içe erkeklik duygusunu da taşıyan erkekler tehlikelidir... - +1 yıl
@feri99 Sizin maço şeyiniz genelde şiddete meyilli erkektir
- +1 yıl
@SatanistBeyyy
Erkek zaten içinde belirli bir şiddet güdüsünü barındıran varlıktır... milyonlarca yılın evrim sürecini 100 senelik feminist akımın etkisi sebebiyle reddedemeyiz...
Önemli olan bunu makul şekilde kontrolü altında tutabilmesidir.
Hiç olmaması normal değildir zaten. - +1 yıl
@feri99 Heh bahsettiğim olay bu kontrol altında tutamayan erkek gelişememiştir.
- +1 yıl
@SatanistBeyyy evet ama kontrol altında tutmanın da bir sınırı vardır... yani şiddet kullanma ihtimali bir kadınla aynı olan erkek zaten kadındır...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYalancı, iki yüzlü, egoist, bencil, narsist, sevgilisi varken saklayan, sevgilisi varken herkese mavi boncuk dağıtan, boş boğaz özelini konuşan, eski sevgilisinin arkasından konuşan, seks konusunda kendini öven, kaos ortamlarında olmayı seven, arkadan konuşan dedikodu yapan, ilgisiz, mesajlara görüldü atan, cevrimiçi olup senin mesajına bakmayan, ısrarcı, ota b*ka karışan, gereksiz kiskanclik yapan kişiden sevgili olmaz.
176 Yorumla- +1 yıl
Aha beni tarif etmiş yala
- +1 yıl
aynen herşeyi yazmış tam olarak böyle bi şrfsizden kapıya köpek bile olmaz sevgili falan geç yani
- +1 yıl
Bunlara sahip olmayan erkek tanımadım ya ondan yalnızım.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İkizler erkekleri çok fena ayrıca M harfiyle ismi başlayan erkekleri unutmayalım 😂
413 Yorumla- +1 yıl
M harfiyle başlayan erkek ismi çok be :D
- +1 yıl
Memoşlardan uzak durun memoşlardan, bir de mamoş var shsh
- +1 yıl
İlk olarak onlar gelmiyor mu akla :D
- +1 yıl
Ne varmış m harfinde
- +1 yıl
O kadar doğru ki
😂 - +1 yıl
Yo bende hiçbiri yok sadece biraz fevriyim teessüf ederim
- +1 yıl
E yaniii bir zahmet sana da nasıl insanlar gelmiş arkadaş anlamadım ki hahaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Balık burçları kovalasın seni gıcıkkk 😜 Narsist biri tanıdın mı kaç kaç. Hayat çekilmez öylesiyle.
14 Yorumla- +1 yıl
Balık burcu uzak dursun o da uzak dursun master gıcık 😅
- +1 yıl
Uber gıcık :D
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHemen güzel bir liste hazırlayayım :D
- Tanıştığı kızla direk samimi olanlar.
- Boydan fotoğraf isteyenler..
- ilk başlarda aşırı ilgili samimiyet kuran sürekli iltifat eden yapmacık olanlar
- akrep burcu olanlar ikizler de olabilir
- parası ile hava atanlar
- sosyal medyada her kızı takip edenler her kıza yürüyenler
- kızlar yavrum güzelim diye konuşanlar
- ismi furkan olanlar.
- aşırı yaş farkına rağmen ilişkiyi kabul edenler..
- küfürlü argo konuşanlar, kaba olanlar, keko olanlar,,
- nargile içenler
- yalan söyleyenler, dengesizlik yapanlar ve iki yüzlü olanlar:.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.. :D
https://www.youtube.com/embed/Eg6gKLXA30U75 Yorumla- +1 yıl
Ulan dünyada erkek kalmadı bu listeye göre djwk
- +1 yıl
Ben bunları yapmıyorum sdjsdj
- +1 yıl
İstisnasın sen kardoo
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardoo 🥳✨
- +1 yıl
Ricalar bal⭐️
+1 yılKorkak erkekten olmaz. Ailesinin sözünden çıkmayan erkekten olmaz (anneci erkek de diyebiliriz) Yalanci erkekten olmaz. Kardeşlerine karşı kötü olan erkekten olmaz. Sürekli kendini övüp yücelten erkekten olmaz. Varlığı belirsiz erkekten olmaz (bi olup bi olmayan) Ne yaptığını bilmeyen erkekten olmaz. Eski sevgililerini anlatan erkekten olmaz. 2 ayda bir başka kızla çıkan erkekten olmaz. Yaşadığı cinsellikleri kendini öve öve anlatan erkekten olmaz. Narsistlik yapan erkekten olmaz. Keko olan erkekten olmaz. Silahla bıçakla poz veren erkekten olmaz. Sosyal medyada takip ettiklerinin yarısından çoğu kız olan erkekten olmaz. Trip atan erkekten olmaz. Gönül almayı bilmeyen erkekten olmaz. Arabasıyla parasıyla malıyla mülküyle hava atan story atan erkekten olmaz. Sosyal medyada ünlü de olsa kadınları takip edip fotolarını beğenip yorum atan erkekten olmaz. Şu isimde olan veya şu burç olan erkekten kesin olmaz demiyorum ama hani vardır ya kalıplaşmışlar onlardan olmayabilir. Bence (Örnek: balık burcu erkeği, ikizler burcu erkegi, terazi burcu erkeği, yay burcu erkeği) Bunları bi düşünün derim kızlarrr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılUZAK DURULMASI GEREKENLER :)
- Kova erkekleri
- Kız arkadaşı çok olanlar
- Trip atanlar
- Sürekli iyi şeylerde, aksi olsun diye bahane üreten veya cayanlar
- Yalan söyleyenler
- Size yapmasa da başkalarına bile bile kötülük yapanlar
- Boş konuşanlar
- Egosu tavan yapanlar
- Sözünde durmayan üstüne üstlük bundan pişmanlık duymayan
- Özel günleri, Doğum günlerini (en azından) hatırlamayanlar
- Evlilik sohbeti açılınca hemen kapatanlar
- Eski flört/sevgili hayatında başka kızları aldatmış olanlar (size de aynısını yapmayacağı ne malum)
- Kaşı gözü bir acayip oynayanlar
- Mesajlara çok geç dönen ve yazdığında da karınca duası kadar yazanlar
54 Yorumla- +1 yıl
Woow maşallah 😃
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Neden kova erkeĝi dedin ki simdi🥹 sevgilim kova da...
- +1 yıl
@Meraklıbirisi3535 Geçmiş olsun o zaman şaka şaka sjjsjs Yine de istisnalar olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErken kafalı, olgunluk sıfır. Ana kuzusu- Hiç kendi fikri olmayan, herşeyi anasına soran. Sorumsuz, Tüm sorumluluğu kadından bekleyen ötlekler. Korkak. Cesareti sıfır. Karakteri bozuk. Kadın parası yiyen. Cahil, Kafasının içi boş hiç gelişmemiş. Abazan, kadına üstünlük taslayan. Ben erkeğim diye fazla ego kasan. Ağızı bozuk, toplum içinde konuşmayı bilmeyen. Saygıyı koruyamayan. Bel altı konularla kadın tavlayacağını, yatağa atacağını sanan ahmaklar. Kadını sorunlu çıkaran, Kendisini mükkemmel, kusursuz sayan. Kadını duygusal yerden vuran, zaaflarını bilip kullanan. Sırf seks için kadını cinsel obje olarak kullanan. Duygusal ilgi göstermeyen. Kadını sevgiye, ilgiye aç bırakan. ilişkiyi sanki, biz sadece cinsellik yaşıyormuş gibi hissettiren, içinde duygu olmayan erkek modelinden uzak durmak lazım.
Say say bitmez liste uzar…
25 Yorumla- +1 yıl
😌👌
- +1 yıl
😘 daha fazla yazardım da sonra bana sataşanlar oluyor burada kestim.
- +1 yıl
Kimse sataşamaz hele benim sorumda 🤨🤨
- +1 yıl
Biliyorum gülüm ☺️
- +1 yıl
Senin sorularında cesaret edemiyorlar.
+1 yılAilesi, arkadaşları ve sizinle olan ilişkisini dengede tutamayan kişilerden, haklı olduğunuz konuda bile üste çıkmaya çalışan, hatasını kabullenip özür dilemeyi bilmeyen, siz yazmadıkça yazmayan ve adımları sizden bekleyen, klavyede delikanlı ama reelde aşkına sahip çıkamayacak kadar korkak, küçük dağları ben yarattım havasında, uçan erkek kuştan kıskanacak ve size karışacak, kısacası sizi siz olmaktan çıkaracak ve kendi kıskaclari arasına alıp elde ettikten sonra başta verdiği ilgiyi aratacak her xy kisisinden uzak durunuz.
Bonus: aslan burcu erkeğine ben de katılıyorum. ⚡️
17 Yorumla- +1 yıl
Aslanlar kibirli egolu birer sırtlan gibi sjdk
- +1 yıl
Onu överseniz sizden iyisi yok bulutlarda olursunuz ama bir kez olsun tartışmaya kalkın hemen anlarsınız sjsjjsh calikusunu bu hale getirenler utansın ulen 😂
- +1 yıl
Çalıkuşu? Anaaa 😃
Evet evet aslan burcunun egosunu okşa senden iyisi olmaz - +1 yıl
Ahahah hı hı calikusu ajsjshs aman neyse ya kapattık o defterleri hayatın akışı içinde devamm 😂🌸
- +1 yıl
Dönmene sevindim 🥺🌸
- +1 yıl
O hesaplardan kurtulmam gerekiyordu anısı olduğu için, şu an iyi. Teşekkür ederiiim🌸💜
- +1 yıl
:) rica ederim 💛
+1 yılAdil Yıldırımında dediği gibi sırtlan erkeklerden direkt uzak durmak gerek. Sevgilisi olduğu halde yolda sevgilisinden başka her şeye odaklanan, sevgilisi olduğu halde hala arkadaşlarıyla saçma sapan gruplarda pis fotolara bakan, laubali, her iki kelimesinden biri küfür olan, empati yoksunu, koç ve balık burcu erkeklerden uzak durunuz...
42 Yorumla- +1 yıl
+1 hemide yulduzluu ⭐️
- +1 yıl
🥹🌺
Direkt olarak cinsellik konusunu açan instagram WhatsApp vs. Full kız kovalayan erkeklerden uzak durulmalıdır bunu anlayabilmek kolaydır gözünle görmen gerekir 🤷♂️
102 Yorumla- +1 yıl
yazıdaki aslının örneği bu kişi :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılEn uzak durulması gerekenler bence; - bağıranlar, şiddete meyilli olanlar, oldugu gibi davranmayanlar, varlıklı edebiyatı yapanlar, görmemisin İphone 14 pro'su olanlar, insanların kuyusunu kazmaktan çekinmeyenler, kendindeki puma'yı versace gibi lanse edenler, yalan söyleyenler, sürekli baskalarını kötüleyenler, sana güvenmeyenler sürekli birseyleri kurcalayalar seni sıkıştıranlar, kendini herkesle rekabette sananlar, çocuk ve hayvan sevgisi olmayanlar, kendini halife sananlar, sizden önce şununla çıktım bununla gezdim kendini parlatmaya çalısanlar, en önemlisi size sevgi, aşk duyguları olduğunu sezmediklerinizle iliski yaşanmaz derim.
20 Yorumla Senin yaptığın liste ile uhud savaşında tepeyi terk okçular tam listesi aynı olmuş. :D Ve maalesef bu listenin her yerinde beni tarif etmişsin :D
42 Yorumla- +1 yıl
Aa aa neden şaşırmadım ben acaba 😂
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber olunmayacak insan tipleri :
1- yalancı ve aldatan
2- bencil ve kibirli
3- ilgi meraklısı veya abaza
4- gerici ve sığ zihniyet
5- olur olmadık her şeyde ayrılmaktan bahseden ve başka şekillerde tehdit edenler
6- kıskandırmaya çalışan veya aşırı kıskanç olan
7- aşırı önyargılı ve dinlemeyi bilmeyen
8- bir insanı tanımak için zamana bırakmak veya konuşmak yerine burçlar vb. şeyler üzerinden kaftan biçenler
9- yersiz triplenmeler
10- cimrilik
11- kim daha iyi yarışmasına girenler, üstünlük taslamaya çalışanlar
12- geçmişi gereksiz derecede kafaya takan ve buna göre insanları ayıran kişiler. Eğer cinayet işlememişlerse ya da bir suç, o zaman geçmişi sorgulamayın çok fazla. Tabi eski ilişkilerini bilmekte fayda olabilir çünkü eski sevgililerine olan ilk ve son tavırları o kişinin karakterini ele verir bence. Bu saydıklarımın hepsi erkek için de kız için de geçerli.12 Yorumla- +1 yıl
Bilerek ona değil ama genel olarak yapan herkese
+1 yılGömleğinin düğmelerini göğüs kılları ortaya saçılacak kadar indiren, göğsü kıllı olan, dar kıyafetler giyip meme uçlarını âleme servis eden, bilekte dar pantolon giyen, oturduğu mekanda araba anahtarını masanın üstüne koyan, küfür eden, sigara içen, vs vs vs
24 Yorumla- +1 yıl
ahahah Masal 😃
- +1 yıl
Velhasıl erkeklerden uzak duracaksın azizem 😀❤️
- +1 yıl
Dururuz napak 😃🌸 onlar da bizden dursun madem
- +1 yıl
Dursunlar 😀
+1 yılBunlardan uzak dur;
Kıskanç
Egoist
Kaba
Kitap okumayan
Pısırık
Züppe
Anakuzusu
Küfürbaz
Çapkın
Yalancı
G*vat
Soğuk
Alıngan
Tribal
Koç
Kova
Balık
Her seyine karışan
Her şeyi eleştiren
Hovarda
Serseri
Kro
Pinti
Müsrif
Pc bağımlısı
Kız kankisi çok olan
Saygısız
Empati yoksunu
Psikolojisi bozuk
Allah yazdiysa bozsun amin21 Yorumla- +1 yıl
Amiiin 🤲🏻🌸
+1 yılİsmi C, K, E, S, M isimli erkeklerden uzak durun
Yay ve boğa olmamasına dikkat edin
Seni bırakmayacağım demelerine inanmayın erkodur bırakır , teşekkürler.51 Yorumla- +1 yıl
K-emalim yapmaz dhej
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurç konusunda o kadar haklısın ki imzamı atıyorum jsjssjs yengeçleri de ekliyorum alınganlıkları bezdirir
114 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burçlarından ne dost olur nede başka bir şey djdk aman dikkat
- +1 yıl
Aman amann kimse bulaşmasın jdjdjd
- +1 yıl
@Sahracnn kindar, aynı şeyi ben kere ısıtıp ısıtıp önüne getirir sıkılmaz
- +1 yıl
kes bende yengecim alınganlık yoktur yengeçte :D
- +1 yıl
@SatanistBeyyy var var
- +1 yıl
Sus be yok
- +1 yıl
Tamam ya alınma yok
- +1 yıl
Alınma yok evet :D
- +1 yıl
+1 yılcimri, alkol uyuşturucu kullanan, kumar oynayan, sinirli, iki yüzlü, ilgisiz, tutarsız, para harcama-biriktirme konusunda kabiliyeti olmayan, ailesini geçindirmekten evlenmeye fırsat bulmayan, aşırı borcu olan, yalancı, istemediğin halde cinsellik konuşmaya yer arayan konuşmadığında soguk davranan, sadece cinsellik konuşan, çalışmayan, düzgün bir işi olmayan, özel günlere önem vermeyen, sohbet etmeyen, saygısız, nerde nasıl konuşmasını giymesini bilmeyen, küfürbaz, suçlayıcı eleştirici kısıtlayıcı baskıcı davranan, dindarlıktan söz edip başkasına söylenen ama kendi namussuzluguna bakmayan, ana kuzusu, ter kokan…
,
20 Yorumla
+1 yılAşşırı ustune titreyen, sıfre isteyen, gereksiz kıskanclıklar yapan fiziksel ve pısıkolojık sıddete meyilli, spor ve kas yapma ile kafayı bozan gec yazan ve her seferinde sacma bahaneler sunan askım yok trafik kazası gecırdım de ondan yazamadım gıbı abartı yalanlar atan.. var mı arttıran :))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Her kadın için liste aynı olmayabilir
Bu birazda kadının yaşam tarzı ve düşünce yapısı ile alakalı bir durum olduğu için her kadının listesi farklı olacaktır.
İşte benim ilişki yapılmayacak erkekler listem.
1. Cimri erkekler
2. Ailesine bağımlı yaşayan kendi ayakları üzerinde duramayan erkekler
3. Zayıf karakterli erkekler
4. Cinsellik peşinde koşan erkekler
5. işi gücü ve parası olmayan erkekler
6. Çapkın erkekler
7. Çok yakışıklı erkekler (Yakışıklı erkeklerin peşinde koşanlar da çok fazla olduğu için ihanet etme olasılığı çok daha fazla yüksek olur )
8. Küsen darılan trip atan erkekler
9. Karakteri ve kişiliği oturmamış erkekler
Bir günde ilişki yapılası erkekler listesi yapalım.
Hep beraber inş.10 Yorumla
+1 yılHemen liste yapıyorum
Yengeç Burcu erkek
Korkak erkek
Cimri erkek
Instası kız dolu erkek
Aklı cinsellikten başka bir şeye çalışmayan erkek
Kendisine saygısı olmayan erkek
Ağzı dolu yalan erkek
Sürekli küfür eden erkek
Gözü karı kızda olan erkek
Cahil erkek anlayışı kıt erkek
Şiddete meyilli erkek aşırı kısıtlayıcı kıskanç erkek11 YorumlaMadde madde sıralayabilir miyim bilmiyorum hiç o topa girmeyeceğim😅 bende tek bi madde var ama sağlam bi madde kullanın bunu😂 durmadan çok güzelsin çok güzelsiinn iltifatlarına boğuyorsa güzelliğe aşırı düşkündür kaçın ondan. Gördüğü başka güzele de kayıtsız kalamaz, güzellik büyük bir zaafıdır ve aldatma ihtimali arşı görür. Güzelliğe aşırı zaafı olan adam liste madde 1🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var. Lovebombing i tarif etmeye çalışmışsın yanlışlıkla ama birini beğeniyorsan bunu söylemek gayet doğal değil mi
+1 yılBunlara kim karar veriyor arkadas kimi istiyorsaniz onunla iliski yasayin ya imtihan olur ya de hediye ama hepsi bi tecrübe olur. bunlari dinleye dinleye kafayi yedim kimseyle konusasim dahi gelmiyor tavsiye ederim dinlemeyin bu yazilari dikkate almayin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizi ortamda veya baş başayken aşağılayan, başka kadınlarla kıyaslayan, kendini yükseklerde gören “narsist” adamlardan uzak durulmalı. Sosyal medya kullanan erkeklerden de uzak durulmalı 😂 Ha birde kumar oynayıp yüklü borca giren adamlardan da uzak durulmalı ama onu başarabilmiş değilim 😂
13 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler , nişanlı olanlar , sevgilisi olanlar , kanka ayağına yatıp sonradan götü başı ayrı oynayanlar , kelimeleri çarptılanlar , sanrı görenler, kendini bir bok sananlar, 45 yaş ve üstü olanlardan uzak durman kafi senin için
12 Yorumla- +1 yıl
Beni mi uzak tutuyoruz yeaaay 😃🥳
- +1 yıl
Yüzsüzleri , sifozrenleri ve psikolojik rahatsızlıkları olanları ve buram buram bu yaşıma geldim ama adam değilim adlı pankarti ellerinde taşıyanları eklemeyi unutmuşum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek cinsi keskindir, kadın gibi esnek değil. Buna biraz da özgürlük duygusunu ekler, teknik ve dakiklikle harmanlarsak, muhtemelen hiçbir erkek kadınlar için uygun olmaz. Uygunluk uygunsuzluk kısmını geçip çok düşünmeden, yani neticede kimsenin alnında uygun yazmaz, keyfine göre duruma göre ve biraz da kaderini kabul ederek gelişine yaşanmasından yanayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim abim 8 yıldır Amerika'da yaşıyordu. Oraya gitti gideli daha ilk defa geçen sene Türkiye'ye geldi özel sebeplerden dolayı gelemiyordu. Abime Türkiye nasıl diye sordum. Bıraktığım gibi hiç değişmez bu ülke dedi. Kedi köpek gibi akşama kadar erkekler böyle kadınlar şöyle. Yüzlerce işsizde burada ego kasıyor. Biz kadınlar erkeklere, o erkekler de biz kadınlara muhtaç. Biraz farklı şeylere odaklanın. Sanki bizler dört dörtlük kadınlarızda erkekleri birde maddeliyoruz. Ben bu ülkeden gitmek istiyorum ya.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk ün dediği gibi özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir özgür olmak benim için bir tabu çünkü yıllardır hep tek oldum yalnızlığın adamıyım kalıplara gelemem sınır çizilmesinden hayatta hoşlanmam bu kadar netimdir o yüzden bana gelmez sevgili olayı kıza bakar geçerim o kadar
10 Yorumla
+1 yılYardım etmek bizim işimiz. :)
- Boğa burcu olmasın yarı yolda bırakır.
- İsmi g, c harfleriyle başlamasın.
- Trabzonlu olmasın.
22 Yorumla- +1 yıl
Boğa erkeği olmasın cidden djdk
- +1 yıl
Çok berbat oluyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yalancı erkolar ilk olarak
Paragöz ya da cimri
Sadakatsizliği, flörtöz oluşunun gözle görülür olması
Parasıyla hava atan
Aşağılık kompleksli erko
Kadın düşmanı ya da hemcinsini çoğunlukla kötüleyen
Ataerkil oluşu (kadının çalışmasına karşı olması gibi)
Takıntılı erko
Karşı cins arkadaşlarının çok olması10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim ne suçum var ben evde TV izliyorum.
https://youtu.be/p6ALfE4p-O4?si=f-6lzpQ6Hv5fj1Lr11 Yorumla- +1 yıl
😒
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHangi erkeklerle manita olmamalıyım bakıp gidecem ben 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Piüüüh rezil seni 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılBence insanin nasil birisi oldugu burclarla alakasi yoktir o insanin kendi içinde kendi karakterinde olan bir durumdur 😊
36 Yorumla- +1 yıl
Tamam da ben onu sormadım djjd
- +1 yıl
Ne sordun kizz senin sorular neden zor geliyor bana tamda yorgum oldugum zamanlarda anlamiyoreem ben😄
- +1 yıl
Hangi erkeklerden uzak durmalıyız, söyle :D
- +1 yıl
Süper haklısın
- +1 yıl
Yalanci sahtekar ondan sonra çapkinn
Dahada varda aklima gelmedi - +1 yıl
Bu zamanda efendisini nasıl bulucaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendilerini ilahi adalete bildirdim. Şimdi özellikleri okuyunca "kesin beni kastetti" kadar dahi bir sevinç yaşamasın benim tarafımdan, nett 😎
26 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli sularda yüzmüş ve boğulmuş gibi dkkd
- +1 yıl
Boğulmadım sonsuz şükürler olsun 😎 Boğulacaklar var onlar düşünsün çünkü kin tutarken şaka yapmam🙄
- +1 yıl
Seni demedim zaten karşında kim vardıysa onu dedim
- +1 yıl
Ben üzerime alınmışım.. kusura bakma @Sosyetic_SheqiiL 🤭❤️
- +1 yıl
💛🫠
- +1 yıl
💛💛
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İyi be o kadar şey arasından sıyrıldım kfkfk. Maço, dediğim dedik, serseri erkeklerden uzak durulması gerekir.
13 Yorumla- +1 yıl
Maçodan uzak durulur mu be
- +1 yıl
Durulmaz
İsmi serdar olmasın
Polis veya subay olmasın
Bitcoinle uğraşmasın.
Benden demesi, üzülürsünüz sonra aşkolar12 Yorumla- +1 yıl
Niye Serdar olmasın :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl"İstemediğin ot burnunun dibinde biter " o yüzden kaderine razı gelmeyi öğrenmeyi bilmeli İnsan. Her insan bir imtihan çünkü.
19 Yorumla- +1 yıl
Belki bu sadece bit taktiktir
- +1 yıl
bir***
- +1 yıl
Bilemem. Hoşlandığın birine burcun ne diye sorduğunda ikizler derse şey ben senden hoşlanıyordum ama ikizler olduğun için hoşlantım kalmadı. Sen başka birini bul demezsin herhalde. Zaten 12 Burç var. 3 tanesi çıkartmışsın. 9 burç kalmış. Başka burçla da anlaşamazsan onu da mı çıkartacaksın😂 Burç haznen dolarsa ne olacak 😂
- +1 yıl
Yooo derim ikizlersin ikile burdan, derim
- +1 yıl
İkizlerle evlenirsen bu yorumunu hayatın boyunca hatırla 😂
- +1 yıl
Sanmam :D
- +1 yıl
Ben de sanmam çünkü burç kotası dolacak gibi 😂
- +1 yıl
Dolarsa dolsun
- +1 yıl
Çin astrolojisine göre bakarız dolarsa orada baya burç var😀
+1 yılYa bu burç olayları bilmem ama narsist birine hiç denk geldin mi bilmiyorum ama umarım denk gelmezsin hayatını kaydırır yeminle
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım gelmem :D geldiysem bile aşıkımdır hissetmemişimdir
- +1 yıl
Aman gelme onların Allah belasını versin iblisler
- +1 yıl
Eyvahlar olsundu 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdı T ile başlayan, hep asosyal olan. Var mı daha sayacak😂 Adı t ile başlayanlar alınmasın benim dediğim başka biri😁
11 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D bir kişi hedef alınmıştır
Aslan erkekleri yanına bir de teraziyi ekleyelim. Dehşet çapkın oluyorlar. Düşman dötüne valla dkjdfkdjfkd
12 Yorumla- +1 yıl
Teraziler çapkın ve dengesiz olabiliyorlar :D acaba seviyor muyum, sevmiyor muyum çelişkisi yaşıyorlar sürekli bir de şey seversem öteki hatunlara nolur 🥹
- +1 yıl
Allah'ın cezaları 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s +1 yılAtatürk sevgisi, saygısı olmayandan olmaz
Başak burcundan olmaz
Çok fazla kız çevresi olandan olmaz
Cıvık olandan olmaz
😂😂😂12 Yorumla- +1 yıl
Üff başak djsj
- +1 yıl
Travmam
+1 yılErkek olması yeterli diyeceğim evdeki televizyon izleyenlere yazık olacak narsistlerden uzak durun
11 Yorumla- +1 yıl
+1 Narsist için djdj
+1 yılBu baş harfini ve burcunu verdiğin kişiler, geçmişte toksik ilişkiler yaşadığın kişiler olabilir mi acaba? Bu konuda referansın ne? Bir insana ismi ruhlar âleminde ya da ana rahmine düştüğü zaman değil doğduktan sonra veriliyor. Hadi burcu anlarım da isminin baş harfi nedir yani? Tüm bu kombinasyonlarda kişileri reddettiğin zaman yeryüzünde erkek bulabilir misin bilmiyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Şşş Fiko abartmasan mı soru hani sadece niye yükseldin acaba bu denli :D
- +1 yıl
Yok estağfurullah gerçekten yükselmek için söylemedim ama bilimsel teorik altyapısı mı var onu merak ediyorum asıl.
- +1 yıl
Ne teorik altyapısı :D bu sitede bilimsel bir şeylere dayalı soru mu soruluyor sürekli. Her şeyin ispatı mı olması lazım?
- +1 yıl
Ya şimdi benim ismim F ile başlıyor. Balık burcuyum. Ömrü 1 hafta ile 6 ay arasında süren dandik ilişkiler yaşadım. O da hiç sevmediğim kızlarla. Sevmiyorum ama yürüyüp onayını alıyorum. Şu sebepten. Her iki taraf da daha iyisine ulaşamıyor o yüzden. Bu soruyu okuyunca da mantıklı geldi hani.
186 73 profil, 8/10 tip, iyi kötü parasız da değilim, beni sitede herkes biliyor ağzım nasıl laf yapar, talk şovmen tarzı espri yeteneğim var, anchorman gibi diksiyonum var, sadece arabam yok. Bir de kaslı değilim. Bu ikisi olsa çok güzel kızlarla sevgili olmamam için hiçbir sebep yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHer kıza yürüyen erkek. Sevgilisi varken flörtleşmeye devam eden erkek. Sana söz hakkı vermeyen erkek.
11 Yorumla- +1 yıl
En çok “sevgilisi varken..” cümlesine katıldım 👏
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 oğlak ikizler akrep balık kara listede
2 sadece kız takip edenler
3 lovebombomg yapanlar
4 Aldatanlar
Koç burcu da olmasın 😂 koç erkeğinden uzak durun nnnnnnn
22 Yorumla- +1 yıl
Lovebombing neydi ya
Cevap sahibi+1 yılİlk başta çok sevgi gösterip sonra birden kesme
Erkeklerin yeni taktigi
+1 yılİnsanları burç denen zırvalığa göre yargılayan kadınlardan uzak durun.
21 Yorumla- +1 yıl
Konumuz o değil
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. ismim b ile başlıyor balık burcuyum şu an ne diyeceğimi bilemedim karınca yuvasına ekmek kırıntısı koyan biriyim benden ne zarar gelir diye merak etmiyor değilim 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Zararsızım diyenden korkmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yapılmaması gereken kızlar:
Burcunuza göre sizi eleştiren
İsminiz yüzünüzden size laf atanlar
Doğal taşlara inan
Olumlama manifest yapan lar30 Yorumla
+1 yılAblacim sen direk erkekleri kaldir konu kapansin.
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Direk cinsellik konusunu açıp olmayınca arayıp sormayan olunca soğuk yapan bir görünüp bir kaybolan erkekten uzak durulmalıdır.
Aşırı kendini öven sürekli gösteriş yapan çok konuşan erkek yalan söylüyordur uzak durulmalıdır.10 YorumlaBen F ile başlayan yengeç erkeğiyim. Benle ilişki kurulur mu? Ayrıca evini ekonomi anlamda yönetmeyen erkekten uzak durulmalı. Sevgi karşılıksızdır, fakat evin ekonomisine uzun süre bakılmadığı sürece o erkek demek ki eşine önem vermiyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Diksiyon psikoloji ve çevre sorunlarin çözülebilecek sorunlar kardeşim
bu işin listesi olmaz çünkü herkes aynı değil ama siz burada liste yapanlar ile sevgili olmayabilirsiniz çünkü sizi bir sınıfa sokan veya sokmak isteyen insanlar sizi hep kısıtlar bir kabuk içinde tutar
10 Yorumla
+1 yılDövmeli , dazlak kafalı , küfürlü konuşan vs vs bu soruya ben neden cevap veriyorum ki 😂😂
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Sen kimlerle olmayacağını değil kimlerle sevgili olabileceğini sor daha güzel tarif ederim ;))😃😃
- +1 yıl
Kimlerle olmamam gerektiğini öğrenmem lazımdı halbuki 😃
- +1 yıl
tamam işte sonuç aynı yere çıkıyor 😃😃
- +1 yıl
Nasıl çıkıyor 🙄
- +1 yıl
Sayacağım özelliklere göre onun dışında kalanlar olmaz yani ;)
- +1 yıl
Bu arada baya bi hayranın varmış ya 😁😁
- +1 yıl
Bi kere şu emojiyi ;) kullanmayınız. Onun dışında nerde hani hayranlarım shsjs
- +1 yıl
Peki 20 k nın üzerinde takipçiniz var ama emoji kullanmadan cümlenin duygusu kayboluyor gibi hissediyorum ya
- +1 yıl
He pardon jeton yeni düştü
- +1 yıl
Sorun yok :D eğlenceli forumlar ✌️
- +1 yıl
Teşekkürler çok eğlencelisin 😃😃
+1 yılİsmim F ile başlıyor ve aslan burcuyum. Evet, uzak durulması gereken bir tip olabilirim fakat benimle sevgili olup da mutluluğu ve huzuru bulamayan olmadı… Trend olmak için harika bir yem atmışsın ve işe yaramış. Tebrikler hanımefendi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ismi E ile başlayan balık burcu erkekler neden tehlikeli?
14 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli kelimesi geçmedi orada ama yine de siz bilirsiniz :D
- +1 yıl
İlişki yapmamak demek sıkıntılı demek bende onu tehlikeli diye nitelendirdim 🙂
- +1 yıl
Zordur yani ilişki yürütmek balık burcu erkeğiyle.
- +1 yıl
İlişkin oldu mu balık erkeğiyle
+1 yılAslan burcunun ne zararını gordunde böyle söylüyorsun 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Egolular kibirliler
- +1 yıl
Her aslan burcunu bir tutma
- +1 yıl
Sen kötülerine denk geliyorsan demekki senin seçimlerinde bir sorun var
- +1 yıl
Evet var :D
- +1 yıl
🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Harf olayına değil ama burç olayına katılıyorum. Kısaca Türk Erkeği yazmamışsın :D
12 Yorumla- +1 yıl
shsha 12 tane burç yok mu? 😃
Neden bu burçlar ve bu baş harfler?
Neye göre oluşturuldu?11 Yorumla- +1 yıl
Neden bu sorular :D
Adım Ç ile başlıyor balık burcuyum hep kara listedeyiz anasını 😂
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha balık burcu olmak sıkıntı
Süper konu :) 35 i geçmiş olanlar yani ben, 😁 ekleyiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahah ne alaka
- Devamını Gör (144)