İkizler. Bana uzak dur dediler de dinlemedim. Nirisinin onu sevmesinden haz alan egolanan umut verip devamını getirmeyip egosunu tatmin eden korkunç bir sömürücü burç. Allah herkesi ikizler burcundan korusun.
126 Yorumla
İkizler+1 yılEvet iğrenç bir burç
İkizler+1 yılZeka da var ama
İkizler+1 yılBende ikizlerim hshsjd ama cidden kendimden nefret ediyorum
İkizler+1 yıl😅😅 cidden çok anlık yaşıyorum
İkizler+1 yılŞeytan tüyü var ama kendimi hemen sevdiriyjrum 😅😅😅
İkizler+1 yılÇünkü ben boğa etkiliyim yükselen boğa 😅
İkizler+1 yılAslında İkizler aslan çok iyi anlaşılır 😅
İkizler+1 yılAşkm ateş hava muemekl uyum var
İkizler+1 yılBaya hemde
İkizler+1 yılEvett
Terazi+1 yıl@ölümdediğinnedirki ikizler burcu dalgacı burç bazılarının moralini bozup suratı düşünce mutlu olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBaşak ve oğlak erkeği en uzak durulması gereken iki erkektir.
İkinci seviye uzak durulması gereken erkekler ise kova erkeği ve akrep erkeğidir.022 Yorumla
İkizler+1 yılYa doğum haritası biliyor musunuz
Balık+1 yılEvet
Balık+1 yılHayır
İkizler+1 yılHangisi
Balık+1 yılBilmiyorum (!)
İkizler+1 yılPeki
Balık+1 yılYıldızname biliyorum 😂
İkizler+1 yılBaksana bana ya😅 lütfen
Soran+1 yılOha yildizname biliyorsan bana da bakar mısın?
Balık+1 yılYazdığıma pişman ettiniz dndjdkkdkf
Soran+1 yılYildiznameyi hocalar falan yapıyordu. Sen nerden ogrendin cidden biliyor musun?
Balık+1 yıl6-7 senedir ilgiliyim zaten bu konulara.
Genelde eski kitaplar üzerinden öğrendim diyebilirim. Halen sakladığım 40-50 senelik kitaplar var elimde.
Soran+1 yılPeki bana bakabilir misin cidden? Bakmak istemezsen zorlamam ama ben merak ediyorum
Soran+1 yılYıldızname için istiyorum sadece. Doğum haritama baktirmistim.
Balık+1 yılŞey... Pek zamanı değil 🙄🤭
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılZaten burdaki birine bilgilerimi vermek hata olurdu
Balık+1 yılBilgi vermeyeceksin, bilgiyi ben vericem normalde mdkdkdkdkd
Balık+1 yılSen sadece doğum tarihi, doğum şehri ve isim soy isim söyleyeceksin
Soran+1 yılBunlar bilgi değil mi?
Balık+1 yılYa kızım senin adını öğrenip ne yapabilirim Instagramdan mı eklicem
Soran+1 yılSen gerçek bir yıldızname bakan biri olsaydın ben o bilgileri verdiğimde senin benim tüm hayatımı göreceğini biliyor olman gerekirdi. Yani sen benim sadece adımı doğduğum yeri ogreniceksin evet ama baktığında her şeyi gören biri olacaktın. Neyse zaten istemiyorum artık.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar genelde ikizler falan der ama asıl burç seçen kadından korkacaksın. İçine, karakterine, kişiliğine bakmak yerine doğduğu aya, yıldızlara bakıp önyargıyla yaklaşan kadın korkulacak kadındır.
10 YorumlaBen burçlara inanmıyorum ama aslan Burcu olarak burçlara inanan benden uzak durun
11 Yorumla
Soran+1 yılKova gözüküyor
1 yılKesinlikle balık
Psikyatrilik olursunuz benden demesi
00 Yorumla
+1 yılUlan ben ne yaptım size Evde oturmuş çay içiyorum beni karıştırmayın arkadaş
00 Yorumla
+1 yılBen normalde yengecim burada nedense ikizler yanlos grdim heralde tarihi
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir burç yok ya. Kim bilir ne fırsatlar kaçırıyorsunuz boyle seyler yüzünden:D
00 YorumlaKızların geneli nedense akrep demiş. Çok ayıp etmişler
00 Yorumla
+1 yılHepsiden bir ayrım yapmıyoruz cfhvf hepsi gereksiz.
00 Yorumla
+1 yılEvcimen denilen toprak burçları, akrep, kova, yay
01 Yorumla
Yay+1 yılpeki balık?
+1 yılKoç, yay, aslan, terazi, boğa, balık, kova, yengeç, akrep, oğlak, başak, ikizler
11 Yorumla
Yengeç+1 yılBütün tuşlara basıp bölüm mü geçiyosun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn uzak durulmasi gereken kiz burclara gore erkek secen kizdir
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoc, ikizler, akrep, yengec, terazi, basak, aslan :D siralama yok..
00 Yorumla
+1 yılAkrep , ikizler , balık
30 YorumlaEn yakın olunması gereken benim onu biliyorum sadece akrep o da skrkr
00 Yorumla
+1 yılTerazi hic haz etmem iyyyyy
10 Yorumla
+1 yılİkizler, akrep, terazi
00 YorumlaBOĞA burcu bence ben boğayım :D
00 Yorumla
+1 yılTerazi, akrep, kova
Özellikle de akrep10 YorumlaBurcunun kötü özelliklerini taşıyan her erkek.
00 Yorumla
+1 yılAslan kanka tipli oluyor
00 Yorumla
+1 yılNet Balık tır. Manipülasyonun kurucusu resmen
513 Yorumla
İkizler+1 yılBiri doğru konuşmus sonunda😀
Yay+1 yılhadi lan sallama. balıklar iyi niyetl imanipülasyoncudr :) asıl sinir bozucu manipülasyonu akrep ve yengeçler yapar. suçsuzken suçlu duruma düşürürler seni : )) balıkları anlamadan saydırmışsınız. bir de ikizler kadar açık manipülasyon yapan burç yok. usta manevralarla yaparlar manipülasyonu
İkizler+1 yılBen balıklar kadar iyi manipülasyoncu görmedim😀
Yay+1 yıl@_Ćamdànnesneé_ iyi işte zeki adam becerir manipülasyonu. yengeç akrep ve ikizler gibi adamı hıyar yerine koyuyormuşcasına göstere göstere manipülasyon yapmaz :D
İkizler+1 yıl@acayipadamm eski iki çıktığım ikisi de balık burcu ve tam anlamıyla aklımla oynamış kalbime imzasını atıp gitmiş kişiler 😀
Yay+1 yıl@medussaningozleri
balıklara saf ağlak mıymıntı ezik diyenler var :D Balıklar kolay kolay yem olacagı yere girmez. ortamın enerjisini hissedip ona göre hareket eder. balıklar saf değil, herşeyden haberleri var sadece iyi safa yatarlar. Karşıdaki enayi yerine koyan da aa kandırdım adamı diye sevinir. ama bu hıyarları safa yatarak izlemek de keyifli oluyor yeminle. bir balık olarak söylüyorum bunu : ))
İkizler+1 yıl@acayipadamm ay bilmiyorum iyi ki de ayrıldım jdlfkfk
İkizler+1 yılBenim balık sevgilim vardı seviyordum hiç te ezik görmedim onu ama noldu bitti yani, hiç te enayi yerine koymadım onu sevdim ama anlamak istemiyordu beni. O yuzden balıklarla anlaşamıyorum.
İkizler+1 yılAyrıca senin bu ikizler düşmanlığın nedir ya geçen de yazmıştın bir yoruma😀
Yay+1 yıl@_Ćamdànnesneé_ denge sorununuz var. balıklar gelemez böyle saçmalıklara
İkizler+1 yılBence asıl balıkların denge sorunu var😀
Yay+1 yıl@_Ćamdànnesneé_ hmm
İkizler1 yılAradığım gerçek yorum
+1 yılbaşak ve balık
10 YorumlaYengeç başak balık
10 Yorumla
+1 yılKova burçları. d
11 Yorumla
Oğlak+1 yılSacma
+1 yılBalık
10 YorumlaYENGEÇ YENGEÇ YENGEÇ 100 KERE DAHA YENGEÇ DKDKDK
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcu
00 Yorumla
+1 yılYengeç
00 Yorumla
+1 yılKoç bence
00 Yorumla
+1 yılAkrep.
10 YorumlaHepsi.
00 Yorumla
+1 yılBiz teraziler
00 Yorumla
+1 yılburca cok inanmayin
00 Yorumla
+1 yılNet akrep
031 Yorumla
Akrep+1 yıl@more000 Ben @canselllqx cevaben yazmıştım. Hiç bir kadın Akrep burcu ile aşk yaşamadan ölmemeli. Bunda samimiyim ego falan değil. Ama öyle 19 yaşında daha kafası karakteri oturmamış gencecik insanların burcuna göre ayırması çok yanlış sadece. G*tü b*ktan kurtulmamış burcuna göre eleme yapıyor :D Sorun da burada başlıyor.
İkizler+1 yıl43 yaşında beynini iflas etmiş amca konuşuyor bence susma hakkını kullanmalı
İkizler+1 yılSahtekarlık.
İkizler+1 yılBenim düşünceme yorumun var ama.
İkizler+1 yılSavunma yetisiyle bu yorumlar yapıldı yani.. anlıyorum tartışmaya girmicem.
İkizler+1 yılEvet alt seviyeye düşemem
Akrep+1 yıl@canselllqx Benim beynim senin beyninden 4-5 tane çıkarır. Zeka olarak da tecrübe olarak da. 43 yaşında olduğumu düşünürsek. Sen yazdın veya sen söyledin diye susma hakkımı kullanmam ne demek? Zaten bu tarzın senin seviyeni ve varoşluğunu gösteriyor. Ben cevabımda herhangi bir hakaret veya küçük düşürücü kelime kullanmamışken...
Yaş ile düşüncenin, zeka ile kalitenin ne olduğunu öğrenmen dileğimle.
İkizler+1 yılYaş sadece bir rakamdır olgunluk yaşadıklarındır ama o gelişim sende yok. 19 yaşındaki insanlara hakaret ederken varoşluğunu üst safhada kullandın.
Akrep+1 yıl@canselllqx
Cansel susarken usulca klavyeden parmaklarını çeker misin rica etsem. Ben kimseye hakaret etmedim. Disleksi misin sen? Ve ya okuduğunu mu anlamıyorsun? Ya da polemik yaratarak mı mutlu oluyorsun? Tamam bence uzatmayalım. Yukarıda @more000 belki 43 değildir dediğinde sahtekarlık yazdın. Şimdi yaş rakam oldu. İşte bu bir ikizler burcu özelliği :) Benim gelişimim hakkında en ufacık bilgi sahibi bile değilken. Birazcık saygılı olmanı tavsiye ederim.
Lütfen klavye kullanarak cevap yazma.
İkizler+1 yılBurçlara saçmalık diyen İkizler burcuna laf ediyor acil tedavi al.
İkizler+1 yılBilinçsel terapi öneriyorum. Evet ayrı tut. Bana klavye ile cevap verme diyen şahısın klavye ile cevap vermesi kadar ironik ne olabilir diye düşünmedim değil.
Akrep+1 yılUzun cümle kurmaya çalışma. Zira olmuyor. Anlamını kaybediyor. İroniyi anlamayıp klavyenin işlevselliğinden dem vurmayacaktın orada :) Bilinçsel terapi mi? hahahaha
Tamam tedaviye başlıyoruz hocam en kısa sürede.
Teşekkür ederim nazik davranışınız ve yardımınız için. Hiç bir işe yaramasa içi boş olsa da.
İkizler+1 yılBeyin algılamaz senin çok yorma.
İkizler+1 yılBen her saniye tadıyorum.
İkizler+1 yılAferin
+1 yılOğlak
00 YorumlaKoç ve akrep
01 Yorumla
Koç+1 yılneden akrep
Oğlak
01 Yorumla
Oğlak+1 yılAa neden?
budur
00 Yorumla
+1 yılTerazi