Normalde erken evlenip çoçuk yapmak istemiyordum ama bu tarz resimler görünce evlenip cocuk yapasım geliyor sizde de boyle oluyor mu leöelöep3öelrööröe
Maalesed ben hayatı kaçırdım yaşamayı beceremedim hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz biriyim kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum kendime ait bir hayatım bile yok
Merhaba abi eğer sorunların gerçekten var ise İnternet üzerinden kurs vs almayı deneyebilirsin 3D modelleme deneyebilirsin yazılım deneyebilirsin inan bana geç kalmışta olmazsın belki de senin ihtiyacın yeteneğini keşfetmendir eğer kabullenirsen bir ömrün daha böyle sürecek
Ben müzisyen olmak istedim onu da olamadım başaramadım maalesef ben bu hayatta hep kaybediyorum hiçbir hayalim gerçekleşmedi heves istek falan da kalmadı senelerdir hayattan bezmiş gibi yaşıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir zaman kendimi bu tabloda görmüyorum.. sevileceğimi sanmıyorum çünkü
Umutsuza kapılma guzel şeyler ansızın gelir :)
Bunlar yabancı hayal aleminde yasamayın bura turkey
LÖSÖDÖDÇÇCÇFÇLF
Açıkçası pek görüyor sayılmam ama olmayacak bir şey de değil yani 😂😂
Beş buçuk yıl sonra
5-7 yıl sanırım. 30 yaşımda olmama rağmen.
hicbir zaman boyle hayallerim olmadı
26 yıl 5 ay 18 gün
maşallah
Çocukları sevmiyorum 🤷♂️
Aaaa niye
Ağladıkları için 😃😂
Tablodaki olanları herkes yaşayacak mı sandın
Ben herkes miyimm
Sorduğun herkese ithafen
Herkes yaşayacak diye bi şey yok zaten bireysel olarak cevap bekledim mesela ben yaşayabilirim sen de kendi adına göre cevaplayabilirsin
Tamam işte ben de genelleme cevap verdim
peki
Bu tablo benim için sadece hayallerde kalır
Hayallerde kalmasına izin verme
Bu tablonun gerçekleşmesi için yetersizim maalesef hayatta her konuda kaybettim zaten hayallerime de geç kaldım
Nefes alıyor musun? Evet hiçbir şey için geç değil
Maalesed ben hayatı kaçırdım yaşamayı beceremedim hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz biriyim kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum kendime ait bir hayatım bile yok
Maalesef
Merhaba abi eğer sorunların gerçekten var ise İnternet üzerinden kurs vs almayı deneyebilirsin 3D modelleme deneyebilirsin yazılım deneyebilirsin inan bana geç kalmışta olmazsın belki de senin ihtiyacın yeteneğini keşfetmendir eğer kabullenirsen bir ömrün daha böyle sürecek
Ben müzisyen olmak istedim onu da olamadım başaramadım maalesef ben bu hayatta hep kaybediyorum hiçbir hayalim gerçekleşmedi heves istek falan da kalmadı senelerdir hayattan bezmiş gibi yaşıyorum
Tutunacak hiç mi bi şeyin yok?
İnançlı ve umutlu biriyim ama aşamadığım şeyler var hayatıma engel olan şeyler var ve aşamıyorum çırpındıkça daha da dibe batıyorum
Bu tabloyu görecek kadar yaşayacağımı düşünmüyorum
Bilemezsin
Belki 5 yıl
10 yıl var daha
bunlar bir anlık toz pembe sahneler. :)
Mezarda belki ağlayanım olur
hiç yıl sonra
Göremiyorum