Her gün aynı soruyu sormaktan bıktım, yardımcı olabilecek var mı (sevgili işleri)?

Arkadaşlar benim sorunum, ne yaparsam yapayım hiçbir türlü sevgilim olmuyor... İnsanlar yakışıklısın der, beni tanımayanların bile yakışıklı diye hitap ettiği çok oldu. Yani yakışıklı değilsem bile, elim yüzüm düzgün yani giderim var. Uzun boyluyum. Kendimi akıllı olarak nitelendiriyorum, zira aklım sayesinde paramı kazanıyorum ve aklım yerinde Allah'a şükür. Paramı kazanıyorum, para derdim de yok. Hadi diyelim dert para, o da var ağzına yanayım... Paralıyım yani ama yine de hiçbir kız bana yanaşmıyor. Ben hayatımda totalde 10 kere falan açılmışımdır kızlara. Hiçbiri olumlu olmadı. 1 tanesi olumlu oldu, o da aynı şehirde değildik, onun şehrine tatile gittim (sırf onun için), özel sebeplerden dolayı buluşamayacağını söyledi... Mesela 2 hafta önce bir kıza onu beğendiğimi söyledim, ve istersen bir yerlerde çay/kahve ısmarlayayım dedim. Numaralarımızı aldık, o da beni 2-3 gün sonra durduk yere engelledi. Neden böyle? Neden benim hiçbir türlü sevgilim olmuyor? Nerden buluyorsunuz, nasıl kız arkadaşı ediniyorsunuz beyler? İsyan ediyorum artık... Bıktım bu yalnızlıktan. Yalnızlığın yalnızca Allah'a mahsus olduğunu düşünüyorum. Kafayı sıyırma raddesine geldim... Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl kız arkadaşı edinirim? Kızlarda erkek arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama bana gelince kızlar bana bakmak yerine martıları sayıyor... Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Up
Güncellemeler
+1 yıl
Up arkadaş Up, Allah'ın 1 kulu bile mi bakmaz ya...
Her gün aynı soruyu sormaktan bıktım, yardımcı olabilecek var mı (sevgili işleri)?