Arkadaşlar benim sorunum, ne yaparsam yapayım hiçbir türlü sevgilim olmuyor... İnsanlar yakışıklısın der, beni tanımayanların bile yakışıklı diye hitap ettiği çok oldu. Yani yakışıklı değilsem bile, elim yüzüm düzgün yani giderim var. Uzun boyluyum. Kendimi akıllı olarak nitelendiriyorum, zira aklım sayesinde paramı kazanıyorum ve aklım yerinde Allah'a şükür. Paramı kazanıyorum, para derdim de yok. Hadi diyelim dert para, o da var ağzına yanayım... Paralıyım yani ama yine de hiçbir kız bana yanaşmıyor. Ben hayatımda totalde 10 kere falan açılmışımdır kızlara. Hiçbiri olumlu olmadı. 1 tanesi olumlu oldu, o da aynı şehirde değildik, onun şehrine tatile gittim (sırf onun için), özel sebeplerden dolayı buluşamayacağını söyledi... Mesela 2 hafta önce bir kıza onu beğendiğimi söyledim, ve istersen bir yerlerde çay/kahve ısmarlayayım dedim. Numaralarımızı aldık, o da beni 2-3 gün sonra durduk yere engelledi. Neden böyle? Neden benim hiçbir türlü sevgilim olmuyor? Nerden buluyorsunuz, nasıl kız arkadaşı ediniyorsunuz beyler? İsyan ediyorum artık... Bıktım bu yalnızlıktan. Yalnızlığın yalnızca Allah'a mahsus olduğunu düşünüyorum. Kafayı sıyırma raddesine geldim... Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl kız arkadaşı edinirim? Kızlarda erkek arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama bana gelince kızlar bana bakmak yerine martıları sayıyor... Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum...
Her gün aynı soruyu sormaktan bıktım, yardımcı olabilecek var mı (sevgili işleri)?
Güncellemeler
+1 yıl
Up
Güncellemeler
+1 yıl
Up arkadaş Up, Allah'ın 1 kulu bile mi bakmaz ya...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hocam şimdi yazacaklarımı dikkatle okumanı tavsiye ediyorum
Kadınlara ulaşmanın sırrı ne sadece para ne sadece tip ne de statüdür. İlk yanlışın burada başlıyor. Kadın senden ne bekliyor önce bunu kavraman lazım ve bunları verme sırası da oldukça önemli 1. Fiziksel nitelikler ( boy tip gitim kuşam bunlara özen göstermeni tavsiye ederim) 2. Güven ( burada güveni verme derecesi önemli ) 3. Statü ve para
Kadın her zaman erkeğin kendini gerçekleştirmesini veya gerçekleştirebilme ihtimalini Sever. (Kadın güçlü erkeği seçer her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır atasözü ile de kadınların doğru seçimler yaptığını anlayabilirsin ) ama bu atasözünden İnsellerin çıkarımda bulunduğu gibi Eğer inşa edersen onlar gelecek diye bir düşünceye kapılma. Redpill lenslerinde bir kadına ulaşmak için 3 temel gelişimden bahsedilir. 1 Game 2 Statü-Para 3. Fiziksel özellikler eğer bunlardan birinde kötüysen diğer 2 sini geliştirmeye çalışmalısın
Ayrıca kafandaki ilişki stratejisi de önemli
- kısa süreli ilişki stratejisinde cinsel arzu önemlidir ve kadında cinsel arzuyu uyandırabilmek için de vücut tip vs önem kazanabilir
- Uzun süreli etkilerde para ve statü daha ön plana çıkmaktadır önemli ancak Parayla ilgili sürekli hediyeler vs verirseniz beta öder konumuna düşersiniz.
Uzun süreli ilişki de düşünsen sadece para ve statü seni kurtarmaycaktır. Temelde kitabın kapağını beğenmezsen içini okumazsından yola çıkman gerekli Para senin için araç olmalı amaç fiziksel özelliklerini geliştirmek olmalı statü ve parayı bu şekilde sinyalle vücudun giyimin vs
- Parayı ön planda tutmak çekiciliği arttır cinsel arzu mekanizmasını uyandırmaz bir kadında arzu oluşturmak için game ve fiziksel özellikleri geliştir.
Eğer söylediklerim dikkatini ve dahasını öğrenerek kadın doğayı hakkında kendi geliştirmek istiyorsan yardımcı olabilirim. Ancak söylemeliyim ki süreç senin için acı verici olacak temelde 5 aşamadan geçeceksin - İnkar öfke depresyon pazarlık kabulleniş
- İnkar aşamasında kadınların doğasının bu kadar acımasız olmasını kabul edemeyeceksin. Ama geçmiş ilişkilerin veya çevrendeki arkadaşlarının ilişkilerini düşündükçe gerçekleri anlamaya başlayacaksın.
- Öfke aşamasında , ruh eşi saçmalığı ben efendiyim iyiyim kadın benim farkıma varacak sonra evlenecez mutlu olacaz vs vs :) hayaller ile kandırlıdığını anlayacaksın bu evreden sonra kadınlara kızıp küsersen ilerleyemezsen Black pille dönğşebilirsin
- Pazarlık aşamasında , öğrendiklerin çalışırsa bakacağız çok güzel kesimde değil orta kesimde deneyeceğim diye düşeneceksin ;)
- Depresyon aşamasında , deniyor olacaksın ve uyanmaya başlıyacaksın kadınlarda başarılı oluyorum. benim 20-25 yılım çöpe gitmiş eğer atlatamazsan Black pille dönüşme ihtimalin yüksek . bunca yıldır erkeklere dikte edilen efendi erkek modelinin senin maskülen benliğini baskılamak için olduğunu öğrendikçe kendine kızacaksın ve bunca süredir zamanını boşa harcadığını düşüneceksin.
Eğer hepsini atlatabilirsen aramıza hoş geldin %1 lik yüksek değer erkek olacaksın !
Okudum hocam. Bayağı geniş kapsamlı anlatmışsınız, teşekkür ederim öncelikle. Game ne oluyor? Onu anlamadım bir tek.
Kısacası Game cinsiyetler arasındaki interseksüel ilişkileri kolaylaştırılması için yaşam becerilerimizde yapacağımız pskolojik ve sosyolojik ilkelere dayalı bir dizi davranış değişikliğidir
Game’in ortaya çıkışı 2000 li yıllardır bir dizi davranış setinin kadınları etkilediği keşfedildi ancak bu davranışların kadınları neden etkilediği o dönemde düşünülmedi. Ancak yıllar ilerledikçe internetin kullanımının yaygınlaşmışsıyla erkekler birbiriyle konuşmaya başladı ve game altyapısına kadınlar hakkında veriler eklendi. Bu sayede kadınların gizemi çözülmeye başlandı ve hipergaminin farkına varıldı.
Özetlemek gerekirse game bir erkeğin bireysel olarak kendi farkına varması kendini güçlendirmesi feminen dünyanın dinamiklerini anlayıp kendini buna göre modifeye etmesidir.
Game etkekleri kadın buyurganlığından kurtarmaya çalıştığı için birçok feminist kadın tarafımdan sexist olarak yaftalandı ama düşününce erkekler iyiye iten spor yapmak ve güçlenmek bile bügün sexist olarak yaftalanmakta ve birçok kadın göbekli erkek sevdiği yalanını sosyal platformlarda yaymakta
Ayrıca yürüdüğüm 10 kadından 1 i oldu demişsin başlangıç için gayet güzel. Ne kadar iyi olursan ol hiçbir zaman yüzde yüz olmayacaktır. Game de kendini ne kadar geliştirirsen geliştir yine reddilme ihtimalin çok yüksek olacak ancak oyunda hep aktif olacaksın
Kendini bu konularda geliştirmen için
1. Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk = Dr. Redpill
2. Karanlık rüya = Mahmut abi
3. Aydın Piskoloji = Piskolog Buse Aydın
4. Harikasın
5. İlişkiler üzerine aykırı tespitler
6. Centilmenler kulübü
7. Truth
8. Erkek adam
YouTube kanallarını takip etmeni tavsiye ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!