Her gün aynı soruları soran gizli kullanıcılar var, uzun uzun detay yazılmış, her gün aynı soruyu kopyalayıp soruyor, bugünle beraber aynı soruyu 3. günde okudum size de tuhaf ve sıkıcı gelmiyor mu? 😅
3 ay
Bazılarının gerçekten takıntılı olduğunu düşünüyorum Bu konuda. Sanırım istedikleri cevapları alana kadar soru sormaya devam edecekler 🙂
Takıntılılar ama istedikleri cevabıda alsalar yine tatmin olmayıp ertesi sabah aynı soruyu soruyorlar 😂
😂😂 mantıklı da değil ki cevap verelim
Kardeşim valla kaçan nokta şurası, mantıklıda olsa istediği cevabıda alsa yine o soruyu soracak aynı cevabı alacak ertesi sabah tekrar soracak 😂😂 bende birazda vizyon meselesi 😂
😂 katılıyorum sonuna kadar
Çok teşekkür ediyorum 😅😅
Çok sıkıcı
Burdada bazen aynı sorular soruluyor denk geldim yani
bir şey olmaz daha doğrusu sistem izin vermez ki
Yani
Evet katlan bir şey olmaz
Bence de bir yerden sonra sıkıcı oluyor 😅 Ama şunu da unutma; bazıları ilgi görmeye, onay almaya bağımlı. Aynı soruyu tekrar tekrar sorup tepkileri ölçüyorlar. Senin için çözüme gelirsek; rahatsız ediyorsa görmezden gel, filtrele, takılacağın soruları seç. Enerjini hak etmeyen içeriklere harcamamış olursun 😉✨
Cevap
2Cevap
sıkıcı evet
Teşekkürler, fazla sıkıcılar 🙂
Gına geldi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar