Sevgilinin tribini çeker misin?
Çekerim
Hayır, çekmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinin tribini çeker misin?
Erkeğin tribi çekilmiyor tatlım.
Hiç yakıştırmam da. Trip naz kadına yakışır oda fazla uzatmamak şartıyla. Erkek adam tepkisini vermeli bir şekilde bağırır çağırır küfreder masaya yumruğunu vurur. Ama tepki vermeli. Kadın gibi küsmek trip atmak nedir. beni itiyor bu tarz durumlar yakışmıyor..🙂🤷🏻♀️
benide böyle şeylerde en çok sevgilim sinir ediyo
hani bir şey tartışıyoz diyelim ters ters konuşmaya başlıyo düzgünce cevap vermiyo benide geriyo çok
abla bir şey diyom yok diyo hep beni suçluyon hep ben hep ben gibi konuşuyor varya kafayı yiyom 100 kere de aynı söz denirmi ya. Tartışıyoz çeki gidiyo cevap vermiyo kısa kesip atacak güya çok bekler
Sakarya lıyım :D ege mege bilmiyorum valla marmara bölgesi annem trabzonlu
mutlu oluyom olamıyom değişiyor. şu an İzindeyim yanına gitcektim her şey tamam diyo vardiyam farklı imiş yanlış gördüm dedi filan kafayı yedim 2 gün kala diyor bide diğer haftaya attım ondada kurs şeyi çıktı 2 kere üst üste yanına gidemedim kalmaya ee artık uzaktanda biryere kadar en son dedim artık beni bekleme gelmem daha oraya diye. Utanmadan bide tamam diyor ya haklımıyım haksızmı sence? Niye gelmicen niye öyle diyorsun diyede çıkışmıyor tamam demek nedir abla ya kalk s. git demek gibi bir şey yol verecem
Aynen bencede erkeğin tribi falan çekilmez diye düşünüyorum. Ama sevdikten sonra bence insan çekiyor sevdiği insanın tribini nazını falan diye düşünüyorum.
Trip atma sebebine bağlı. Doğum günü ya da evlilik yıl dönümü gibi özel bir günü unuttuysam kabul trip atmakta haklıdır. Ama bir AVM tarzı yere girişte engelli birine kapı açtıysam trip atamaz.
Aynen o zaman unuttuysan trip atmasını falan çekerim. Ama genelde ben unutmam asla not falan ederim böyle güzel anıları falan. Yani trip atsa bile mecbur cekecegiz.
Cevap
8Cevap
Evet çekerim tabi ki de sevgilim için her şeyi yaparım ki bu yüzden de sevgiliyiz zaten yani onu her hali ile sever kabullenirim.
Ara sıra çekerim ama sürekli tripli birisini çekmem. Beni mutsuz eder ve dibe çeker. Mutlu olamayan insan otursun sorun çözsün
Anlamsız trip atıyorsa hayır. Sürekli trip atan insanla hayat geçmez. Bu dünya bu tip şeyler için çok kısa.
Aynen sürekli trip atan biri ise öyle bir insan ile asla bir ömür geçmez diye düşünüyorum ben. Arada falan atar ama sürekli trip atmasından soğur insan ya.
Hayır, nefret ederim. Erkek dediğin trip atmayacak.
Yani orası doğru ama sadece kadınlar trip atacak diye bir kural falan yok bence. Ne bileyim belki nazi falan sadece sana geçiyordur o yüzden sana atıyordur.
Trip atan erkek olgunlaşmamıştır. Benimle kavga etmesini tercih ederim.
Sevdiğim insanın tribini elbette çekerim ama uzun vadede en ufak şeye yapılmaya başlandığı takdirde soğurum.
kusura bakmada oda ne yaptığına bağlı tribin sebebi önemli sanki erkek soğumuyor abla
@YunusEmreSakaryalı evet erkek de en ufak şeylere trip atan biri varsa karşındaki çekmek zorunda değil. Ben burada pozitif ayrımcılık yaptığımı düşünmüyorum.
abla sevgilim bana ne günaydın diyo ne iyi geceler yazıyo neyini seviyimki? niye trip atmıyim. Moralim bozuluyor valla ağlıcam, Birine değer verirsin anlamı kalmaz çokmu zor anlamıyorum
@YunusEmreSakaryalı bundan rahatsız olduğunuzu direkt olarak dile getirin. Sevgililige bakış açınız farklı ise de ayrılın.
abla kaç kere söylicem birşeyi bi öyle bi böyle. Üzmek istemiyom ondan içime atıyom hep belki düzelir diyede sanmıyom
@YunusEmreSakaryalı duzelmeyeni duzeltemezsiniz uğraşmayın.
Ne demisler sevgilinin kahrida lütfuda nazida baş üstunedir
Evet çekerim tabiki ama fazla trip süresi geçmemek üzere 😄😄
Eğer haklı bir konuda trip atıyorsa çekerim ama durduk yere her dakika trip atarsa çekemem. Sebebini söylesin direk. Ben öyle yapıyorum.
Evet çekerim canim kocam benim göğsümde uyuturum nazı da gider
:D :D
Çekerim tribi 2 dakikasa fazlasa olmaz ben nezaman trip atacam
Erkek trip atmaz🤔 bir mesele varsa sorar konuşur biri trip atacaksa ben atarım🙄😂
Karsi koyulamaz guzellikte olmali yoksa cok zor.
Evet çekerim tabi ki, ama kendisi şu an da yok 😄
he he çekersin kardeşim görcez
Erkeklere trip naz hiç yakıştıramıyorum…
Aynen bende hiç ama hiç bir erkeğe ne tribi yakıştırıyorum ne de nazi falan. Bence trip atmak falan sadece kadınlara özgü bir davranış olmalı diye düşünüyorum.
Hayır nedsn trip attigina bağlı
O benim tribimi çeksin jskshs
Her zaman çekemem arada olabilir
Çok tribal işe sıkıntı.
Kimseyi çekemem kendime bile tahammülüm yok
Ben çekmem ama tribi cektiririm 😅
Çekerim
Çekemem
Hayır, çekmem.
Çekemem
Çekerim
Seven çeker