Sevdiğim benim üzüldüğümü istemez, attığı trip de şeker tadında olur çekilmez yenir. İnsan sevince nedense her şey hoş geliyor. Tıpkı şu söz misali; “Çekemeyecekseniz bir gülün nazını ne dikenine dokunun, ne incitin dalını..” :) Sevgilinizin tribini çeker misiniz?
Büyük bir sabrım var çok zorlanana kadar! Tatlı triple sevilir, çekilir. Tatlı tripleri yersin, içersin. Erkek olarak tatlı tripleri kullanmayı bilirsen onları yiye yiye doruklarda aşk yaparsın. Ama bu tribin insafsız olanları var ki! Bencillikle birleşip sevişen saldırıya geçen bir versiyonu var ki! İşte onları yiyemezsin! O nedenle bunu ayırırım ve hiç çekmem.
Sevdiğinin nazını değil, Kahrını çekmektir sevda… Onunla bir ömür değil, Onun için bir ömürdür sevda… Eline el değmesini değil, Gölgesine gölge değmesini kıskanmaktır sevda… Yürürken dikenli yollardan darağacına, Son dileğinde onu görebilmeyi istemektir sevda… Yani demem o ki; Herkesin Harcı Değildir Sevda…
Erkek arkadaşım bana göre daha nahif ve hassas bir kalbe sahip. Bir buçuk senedir birlikteyiz normalde arkadaşlarımın bile tribini umursamam ama aşık olunca durumlar değişiyormuş. Tırnağı kırılsa kendime dert ederim. Tribini de kahrına da herturlu umursar ve çekerim. Sonuçta seviyoruuuz.
Haklı ya da haksız güzel bir kadına trip atmayı yakıştıran tek kişi ben miyim acaba.. Onun kızgın ve sinirli onu daha çekici kılıyor.. Eğer onu seviyorsam attığı tribi değil, onun gönlünü aldıktan sonra olacaklar için her şeyini çekebilirim...
Tabiki. Hatta şarkısı bilene var. Tribine tribine tribine bandım, bedava mı sandın para verip aldım. Tribine tribine tribine bandım. Yoksa tirit miydi o 🤔 Yâr akla düşünce düşünemiyorum ya.
Eskiden kız evi naz evi derlermiş naz sitem kaprisler hat safhada imiş çünkü mektup bile aylar sonra gidermiş insanlar beklemeyi bilir ve sabırlı imiş. Tabi uğraşlarda cabası şu an ise her şey hız çağı. Bu yüzden bana bunlar günümüzde saçma sapan geliyor
Dünyanın malında gözüm yok inan babam bana öğretmedi bir yalan insanlıktır insana servet kalan diyen şairi dinledik yalana gerek yok ben asla katiyen kimseye boyun bükmem güzel insan gidiyorum diyene nereye diye sorduğum tarihte görülmemiştir.. tripmiş nazmış Asla affetmem..
Trip attığı konuda da haklı olmalı biraz.. üzgünüm ama günümüz kızları havada uçan kuş icin bile trip atacak düzeyde.. bu konusuna göre değişir o yüzden.
dostum sana hayranım ya her gün de soracak bir konu bulup ortamı çeviriyorsun, sana bu sitede maaş bağlanmalı bence :D bu arada ben trip falan çekmem, olgun bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
Sevgiliye ve eşe trip çekilmez neyse aklından geçen onu söylemeli insan.. Ancak istemeye yüzü olmayanlar o tarz tavırla avantaj sağliyacağını sanıyor..
Valla her zaman dedigm gibi sevgiliye bagli ama sabirsiz biriyim oyle triplere falan pek gelemem mk zaman hizli akiyo sonucta bir de triple mi ugrascaz s*karimmm
En İyi Cevaplar