Her yerden yazan eski flörtten nasıl kurtulurum?

Eski bir flörtten rahatsız ediliyorsanız ve bu durum sizin için rahatsız edici bir hal almışsa, aşağıdaki adımları takip ederek bu durumdan kurtulmaya çalışabilirsiniz:
Açık İletişim: İlk adım, eski flörtünüzle açık ve net bir iletişim kurmaktır. Duygularınızı ve sınırlarınızı samimi bir şekilde ifade edin. Ona rahatsız olduğunuzu ve iletişimini sınırlamak istediğinizi dile getirin.
Sınırlarınızı Belirleyin: Eski flörtünüzle nasıl iletişim kurmak istediğinizi ve hangi sınırları koymak istediğinizi belirleyin. Mesajlara yanıt verme sıklığınızı azaltabilir veya iletişimi tamamen kesmek isteyebilirsiniz.
İletişimi Kesin: Eğer rahatsız edici davranışlar devam ederse ve sınırlarınıza saygı gösterilmezse, iletişimi tamamen kesmeyi düşünmelisiniz. Numarasını engellemek veya sosyal medya hesaplarını engellemek gibi adımlar atabilirsiniz.
Kanıt Toplayın: Eğer rahatsız edici mesajlar veya davranışlar tehditkar veya yasa dışı ise, bu tür kanıtları saklamak ve gerektiğinde polise başvurmak gibi adımları atabilirsiniz.
Destek Alın: Aileniz, arkadaşlarınız veya bir güvendiğiniz yetişkinle bu durumu paylaşarak destek alabilirsiniz. Size yardımcı olabileceklerini unutmayın.
Hukuki Yolları Düşünün: Eğer rahatsız edici davranışlar ve takip sizi ciddi şekilde etkiliyorsa, hukuki yollara başvurmayı düşünmelisiniz. Bir avukattan veya yerel yetkililerden yardım alabilirsiniz.
Unutmayın ki rahatsız edici davranışlara maruz kalmak kabul edilemez ve sınırlarınızı korumak önemlidir. Kendinizi güvende hissetmek için gereken adımları atmak ve gerekirse yasal yardım almak, bu tür durumların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.
Merhaba, hakkında suç duyurusunda bulunmanız lazım bence. Ancak öyle kurtulabilirsiniz yani her yerden engellemek yetmediyse böyle bir çözüm geliştirmelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
7Cevap
Her yerden engelleyerek o da olmuyorsa savcılıga git
Her yerden engelledim mecbur öyle yapcam
heryer dediği ne ki toplasan 6 uygulama vardır zaten chat için
e bak biliyomuşsun işte
Ondan değil bir şey yapar diye korkuyorum
@sudeniyekısaki 6 tane az mı kız
hepsinden 10 hesapla gelse bile engel atıyon sonuçta, zaten günün 3-4 saati telefonda değilmiyiz hepimiz
bilemem yaparmı yapmazmıda bizmi korucaz bişi yaparsa
@sudeniyekısaki şu an üniversitede değilim 10 gün sonra gideceğim aynı ilde olacağız
Uni okuduğum yerde yaşıyor takip eder bişi yapar diye korkuyorum
Maalesef
tamam ben seni korurum😀
eve gelince söylersin çeksin bi ara
şu an hataydayim Amasya'da okuyorum o da orada
Takıntılı ruh hastası
Soğut kendinden bir şekilde
Kolay kolay kurtulamazsın, herif takıntı yapmış gibi duruyor.
“gibi duruyor”
oh sht sherlock
Thx..
@sudeniyekısaki 🙃
Bütün sırrı çözdün ifsalama.🤫
Zamanla sıkılır senden
Umarım öyle olur 1 senedir rahatsız ediyor
Sebep ne peki neden ayrildiniz
Karakteri hoşuma gitmedi
Aldattimi
Hayır kavgacı bagiran küfürbaz bi tipti
Anladım sen daha elit istiyosun önceden bilmiyomuydun bu huyunu onun