Boşanmış ve çocuğu olan birisi ile birlikte olursam sonradan pişman olur muyum?

Konuştuğum birisi aramızda 9 yaş var kendisi boşanmış ve kız çocuğu var küçük. Çok güzel bir insana benziyor çok naif çok düşünceli onu daha tanışmadan önce beğenmiştim tanıştıktan sonra dahada beğenmeye başladım. Bense daha 22 yaşındayım benden hoşlandığını söyledi oda. Çok ilgili işteyken bile ilgileniyor benimle. Evladından yana hiç bir sorun yok eğer ben onu gerçekten seversem bir yola çıkarsam evladı evladımdır asla ayırt etmem. Eşiyle ayrılalı 3 yıl olmuş çocuğunu hafta sonları alıyor bazen iş yerinden araçla aldırıyorum dedi. Eski eşiyle elbet denk geleceği ortamlar olur illaki bense çok kıskanç bir insanım onunlada konuştuk bugün oda bende çok kıskanç birisiyim dedi. Şimdi her şey çok güzel geçiyor bir sorun yok ama bunları kaldıramamaktan korkuyorum. Çevresi işinden dolayı çok fazla. Annem ve arkadaşlarım evli olup çocuğunun olmasından dolayı biraz şikayetçi. Bazen kafam karışıyor hak veriyorum bazende diyorum ya kaderimse buna engel olamam yaşayıp görücem sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Boşanmış ve çocuğu olan birisi ile birlikte olursam sonradan pişman olur muyum?