Aşk İlişkileri Benimle kim evlenmek ister 😂😂? derinha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1 ay boyunca sevgilim olcak biri ciddiyim Güncellemeler+1 yıl Lan oğlum size meraklı değilim 1 ay sadece kendinizi bu kadar önemsemeyin bee Benimle kim evlenmek ister 😂😂? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Evlilik düşünmüyorum şu an. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl şu an düşünmüyorum ama kaderimde ki insan sen olamazsın bence 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Kıyamam bende senin için ölüyordum 😂😂 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bizim abaza oğlanlar gelmiş yine ağzı sulana sulana, sanki hayatlarında hiç kadın görmemiş gibi. Erkek olmuşlar ama adam olamamışlar sözü bu yüzden var. 😒 0 0 Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay maşallah 27 talip var sabaha 100’ü geçer ahahah 1 0 Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl aracı park ettim. Kimler evet diyecek bakalım aldım mısırımı bekliyorum 1 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl ahahdad açık attırma yap bulursun bol bol :D 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fizik ve guzelik Okey evlenilir ama evlilik için tatlı gülüşünden çok da ötesi laizm 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sadece bir kaç dk da kimler evet diyecek diye bakmaya geldim 😂😂 0 2 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Cevabımı güncelleyip ben bu sefer bir soru soruyorum insanlar seninle neden evlensinler seni cazip kılan farklı yapan nedir 😂😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ahahahahahhahaha cevabımı güncelliyorum ve bu 1 aya her şey dahil mi ona göre bak 🤣🤣 Yorumla
Streetgreen_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben isterim ama şart koşmak yok fazlalıktan dolayı 😊 0 1 Yorumla Streetgreen_20 +1 yıl Senin için önemli mi Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Evlenmek degil eglenmek istersler senle sanirim. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evlilik istemiyorum 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. mutlaka biri çıkar şimdi 0 1 Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl 1 ay sonra noluyor :D Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Buraya kadar düştüysen durum vahim 🙂 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi evlenelim napalım 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başlık parası isterem 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. senin masrafn cok gibi kız 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. neden 1 ay anlamadım sımdı ben 0 0 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ahahahha karakter meselesi nasibimi isterim 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır asla katiyeeennn 🤨 0 1 Yorumla вeyeғendi +1 yıl Biz kendimizi o kadar önemsemiyoruz, kendini o kadar önemseyen sensin 😏 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bulayım sana birini gel 0 1 Yorumla BilenAbi +1 yıl Gel çözelim derdini Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kim evlenmek istemez demeliydin bence😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tipim degilsin 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Oyyyy lütfen intihar ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok bulursun burada Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bulursun umarım 0 0 Yorumla
bcdyzi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Gel tanışalım? 0 2 Yorumla derinha +1 yıl 😂😂tanisalim Yorumla bcdyzi34 +1 yıl Ama yazamıyorum kiii 😂 Yorumla
Ugur-ugur Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Neden bir ay 0 1 Yorumla Ugur-ugur +1 yıl Buradan yazamıyorsan nerden yazacağını biliyorsun Yorumla
1282837w7w7w Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden evlenelim peki 0 1 Yorumla 1282837w7w7w +1 yıl İstersen deneyelim bi ay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Evlilik düşünmüyorum şu an.
şu an düşünmüyorum ama kaderimde ki insan sen olamazsın bence
Kıyamam bende senin için ölüyordum 😂😂
😄😄
Bizim abaza oğlanlar gelmiş yine ağzı sulana sulana, sanki hayatlarında hiç kadın görmemiş gibi. Erkek olmuşlar ama adam olamamışlar sözü bu yüzden var. 😒
Vay maşallah 27 talip var sabaha 100’ü geçer ahahah
aracı park ettim. Kimler evet diyecek bakalım aldım mısırımı bekliyorum
ahahdad açık attırma yap bulursun bol bol :D
Fizik ve guzelik Okey evlenilir ama evlilik için tatlı gülüşünden çok da ötesi laizm
Sadece bir kaç dk da kimler evet diyecek diye bakmaya geldim 😂😂
Cevabımı güncelleyip ben bu sefer bir soru soruyorum insanlar seninle neden evlensinler seni cazip kılan farklı yapan nedir 😂😂
Ahahahahahhahaha cevabımı güncelliyorum ve bu 1 aya her şey dahil mi ona göre bak 🤣🤣
Ben isterim ama şart koşmak yok fazlalıktan dolayı 😊
Senin için önemli mi
Evlenmek degil eglenmek istersler senle sanirim.
Evlilik istemiyorum
mutlaka biri çıkar şimdi
1 ay sonra noluyor :D
Buraya kadar düştüysen durum vahim 🙂
Allah gönllünüze göre versin
Hadi evlenelim napalım
Başlık parası isterem
senin masrafn cok gibi kız
1 ay az gelir bana yetmez 😃
Geç kalmışım😂
neden 1 ay anlamadım sımdı ben
Ahahahha karakter meselesi nasibimi isterim