şöyle soylim ahım şahım değil ama güzelimdir. aslan burcu olduğumdan sanırım özgüvenim yüksektir. fikirlerim insanlara genelde hep mantıklı gelir. sevilen biriyimdir. eğlenceliyimdir. kimseyi kıskanmam. hatta Allah herkesi mutlu etsin diye dua ederim. güzel kuran okur sohbet anlatırım insanlar dikkatle dinler. yerine göre de dansa dans dans 😅 zeki olduğumu düşünüyorum arada besairetimi kaybetmezsem? 😅 hayatı insanları severim. Beni mutlu ederse karşımdaki adam çok mutlu olur hayatında. mesleğim var. ama açıkçası evlenirsem çalışmak istemeyebilirim duruma göre. sadece eşim beni görsün bilsin isterim. eve geldi mi kendini cennet bahçesine gelmiş gibi hissetmesi için herşeyi yaparım. Erkek olmanın zor olduğunun farkındayım. Eşime saygım büyük ölçüde olur. onu bulutların üstüne çıkartırım. benimle kim evlenir ki?
Cevabın nedir?
+1 yıloyle bir övdün ki kendini benim bile ewlenesim geldi senle 😂😂
45 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılövmüşum ama doğrulari söyledim
- +1 yıl
bence kendinden emin olman güzel bayan 😊
- +1 yıl
kesinlikle👍
Soran+1 yılTsk. ler
En İyi Cevaplar
evlenirsin merak etme aşırı Seçici biri değilsen Şansın çok
14 Yorumla
Soran+1 yılseçiciyim biraz.
Soran+1 yılbunları hak etmeli, beni mutlu etmeli, merhamet ı hat safhada olmalı insanlığı herseyin önünde olmalı. . saf sevgi anlayışı olmalı. .. yüksek mi sence kriterler?
Ben evlenirim.
.
.
Şaka yaptım tabi ki şapşik..11 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok üzüldüm niye böyle şeyler yapıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Ben bu dindar kesimden cok cekiyorum bu aralar 😂 biz almayalim dügününe cagirirsan bir ceyrek takariz ama.
13 Yorumla
Soran+1 yılo zmn sende dindar olmayan kesimden biri ile evlen ve asıl olması gereken dindarlık neysr onu öğret ona. daha çok sevaba girersin bence. hazır dindar (!) dan ziyade...
Soran+1 yılHe bu arada şunu da belirteyim ben rahat biriyim tamam kendim icimden geliyor yapiyorumdur bazı dini şeyleri ama eşim olacak insana hiiic karışmam bana ne ya... nasıl isterse öyle olur.. insanlığına bakarım ben. dinsel şeyleri beni ilgilendirmez onun bileceği şeydir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben evlenirdim ama ben boğa burcuyum zıt burcuz :D
hatta benim yüğselende aslan :D123 Yorumla
Soran+1 yılboğalar iyidir
- +1 yıl
aslan duygusal değil bazı zamanlar çok sert kalabilir gibi tabi yıldız haritasına bakmak lazım genede
Soran+1 yılAslan gercekcidir
- +1 yıl
erkek üzgün ağlamaklı olduğunda nasıl bir tutum sergiler merak ettim
Soran+1 yılgerçekten üzgünse gözlerine bakıp herseyin üstesinden beraber gelebiliriz hissini ona veririm. sarilirim
Soran+1 yılAma bana genelde vicdanımı kullanmaya yönelik insanlar karşıma çıktı iyide kullandılar.
- +1 yıl
bahsettiğim durumda terslemez değil mi? sert derken ondan bahsediyorum
Soran+1 yılYa olur mu? erkekse insan değil mi? ağlayamaz mi?
- +1 yıl
erkekse kolay ağlayamaz ben ağlamaklı dedim zaten. ağlamadan az önce yani. en tehlikeli zaman o durumda sert davranan birine karşı bütün erkekler buz gibi soğur... yanında olduğunu hissettirmen gereken bir zaman
Soran+1 yılKadinlar da o. ta b. ka kızan emek vermeyen hep. hazir bekleyen, kadini hastanelik edip aglama krizi gecirttirip iki gun sonra kadina sen yalandan yaptın diyen adamlara sen demeli?
- +1 yıl
söylenecek söz yok yorumsuz... ama bu abartılı bir senaryo değil mi aslan burcu kadını nasılda aslanlık yapıyosun:D
Soran+1 yılvalla ben bunu yaşayan kadın gördüm. Yaşam koçluğu yapıyorum bu kadın benim yakın akrabam. hem. gordum hem. anlatti herseyi. kadının ne halde hastaneye gittiğini gördüm. Adam. İki gün sonra buna sen yalandan yaptın demiş. Allah düşmanımın başına vermesin.
- +1 yıl
bazen bu anlatılanlar masal ya da ne bilim gerçek değilmiş gibi geliyor bir insanın bu kadar kötü olabileceğine inanamıyorum bir türlü. bugün kardeşime tokat attım çünkü çok büyük bir kabahat işledi, kabahatli olduğu halde gerçekten yapmam gerektiği halde vurduğum için içim bir tuhaf kendime gelemiyorum
Soran+1 yılbir kadına vuran adamin yetersizlik kompleksi vardır. acizdir. K. Bakma.
Soran+1 yılbir kadına vuran adamin yetersizlik kompleksi vardır. acizdir. K. Bakma.
- +1 yıl
evet bencede ama bir şartla vurulur, aldatan kadına vurulur bence
Soran+1 yılBeni güldürme ya.. 😂 aldatmışsa bence onu bırakmalısın emin ol bu onu atacağın tokattan daha çok şoka sokar
- +1 yıl
yok ya öyle deme düşünsene aradan ne kadar yıllar geçsede akşam olsada işsen çıksam yanına gitsem diye düşündüğün insan bir gün bir bakmışsın seni sırtından vurmuş, bana bir bebeğe tecavüz etmek ne kadar adice aşağılıkça bişeyse buda en az o kadar aşağılık bişe gibi geliyor
Soran+1 yılBen sadakatin dibinde yaşamış eşine öyle anlamlar yüklemiş olan kadinlarin (bu adam çok iyi baba olur, bu adamla yaslanicam, ) diye o adamı yere göğe sığdıramayip, sonunda yine ottan b. ktan sebepten eşine vurmuş adamlar biliyorum. bu kadının yine de evine döndüğünü biliyorum. e böylesi de var...
Soran+1 yılKadın bırakamaz miydi adamı? pek ala mesleğinden bile edebilirdi. ama yapmadı buna rağmen kadınlara böyle yapan adamlar var. aldatmışsa bırakmak en. guzeldir zorla güzellik olmaz.
- +1 yıl
işte o kadınlarda hep olmadık adamlara o anlamları yüklerler aslında yükledikleri anlamlarla alakası yoktur ama kadın onu öyle görür hakedene vermez hakettiği değeri, sonrada görmez görmesi gereken değeri.
yok bide mesele zorla güzellik değil ki insan sevmese bile hayatındakini çıkarana kadar başkasına gitmemeli hainlik yapmamalı.
Soran+1 yılhayırlısı olsun
- +1 yıl
amin herkes için
yani bu kadarına da nasıl katlandı yazdın vallahi isteklisin seni cilgin
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yıltamam moruk 🙄
+1 yılNe kadar güzel inşallah böylesindir. Eşin çok şanslı olacak. Eğer böyleysen hiç değişme ben talip olurdum ama evlilik çok uzak ya 😀
10 Yorumla
+1 yılsitenin yarısı kesin evlenir :) seçeyim diyene kadar 45 ini bulabilirsin ama :)
20 Yorumla
+1 yılEvlenmek isteyin siz , bir haftaya evlendirmessem sizi şerefsizimm 😀👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılEgo kasmaya mı geldin niye soruyosun buraya benimle kim evlenir ki diyeceğine ALLAH a dua et o da karşına senin istediğin gibi birini çıkarır. Ama gelip burda yok ben şunu yaparım şunu ederim falan geç bunu zaten herkezden onay almışsın aşağıda biri talip olmuş sen netden biriyle olmak istemem demişsin ne iş hayırdır. Zaten yazdıklarını yapacak biri çıkarsa evlenmekten korkan adam bile evlenir sen bunun cevabını bildiğin halde gelmişin ego kasıyon heç...
05 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendini biraz şımartmak suç mu? kime ne zararı var şimdi bunun?
- +1 yıl
Şımartmak diyorsun ama bu birike birike kendini üstün görmeye kadar gider. Ortamda senden daha iyisi gelir kıskanmaya başlarsın yani kıskançlığını da artırır. Ego aslında kibirdir. Hadis var kibir kötülüklerin anasıdır diye o yüzden dedim.
Soran+1 yılTövbe ya rabbim. Rabbim anlayan insanlarla karşılaştırsın. ben ortamdaki kimseyi umursayan biri değilimdir. kiskaniliyorum genelde bunu da umursamıyorum.
- +1 yıl
Amin basiretli olmayı nasip eylesin
Soran+1 yılamin amin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvayy be senin gibi kız yok şimdi yani kaç yaşındasın
14 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılhelal olsun mantıklı kızsın ama tanımadan pekte bişy diyemem aslında tanımak isterdim
Soran+1 yılHayırlısı 🙄
Cevap sahibi+1 yılyazarmısın özelden
Bacım güzelsen talip çok olur değilsen iyi kötü biri çıkar işte işin özeti
10 Yorumla
+1 yılSeninle kim evlenmesin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılutandim. Tsk. ler
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Yani anladigim kadarıyla ne iş olursa yaparım mudurum gibi bir ifade olmuş 😃 ne iş olsa yaparım diyen hiçbir iş bilmeyendir, ya dansa dans ya da Kur'an sohbet vs birini tarafini secmelisinki bir tarafın dikkatini cekesin 😉
019 Yorumla
Soran+1 yılher yerde yerine göreyim abi...
Soran+1 yılyok. abi ben buyum. kabul. kabul eden böyle eder
Soran+1 yıltamam abi 😄
Soran+1 yılÖyle bir eder ki.. şimdi cok yakin bir ark. sim in nişanı olacak ona sürpriz dans grubu hazırlıyorum bizim ark. larla öncü benim. karaografi yi hazırlama aşamasındayım erkekleri yollucaz salonda erkek tarafı ve kız tarafı bayanları kalınca hazırladığım karaografi ile dans edicez. ark. sima da izleyenlere de sürpriz olacak. kendisi Öğrt. olduğu için ark. simin ona göre arapça şarkı seçtim. "inte muallim"
Soran+1 yılBen anladım abicim ama işe alındığımi düşünmüyorum evlilik bu.. gönül işi yani.. senin bahs et yığın maddi işler için uygun Daha çok.
Soran+1 yılhttps://youtu.be/_Fwf45pIAtM bu adam evlilik teklif etse ederim galiba 🙄😜
- +1 yıl
@filofobik abi müsait değildim cevaplayamadım, öenmlide değildir mutlaka ama benim önem verdiğim bir konu olduğu için yanıtlamak istedim.. şimdi Kur'an okuyan namaz kılan bir insan helal çerçevesinde dansta eder başka şeylerde yapar elbette kaldıki günah işlersede tövbe denilen bişey var ve bu her insan için geçerli, belki bu arkadaşımızla alakası olmayabilir fakat benim bu tanımlamadan anladığım alttaki fotodaki gibi bir muhafazakarlık ve fikir bazında bu tip iki arada kalmış kadınlar bence en itici modeller..
4.bp.blogspot.com/.../T%25C3%259CRBANLI+KIZLAR.jpg
Soran+1 yıliki ara bir derede değilim benden bahsediyorsan? Neyin nasıl yapmam gerektiğini biliyorum
Soran+1 yılfırsattan istifade diye tam da buna derker
Soran+1 yılYa ayrıca anlamıyorum bir kul ne haddine insanlara Allah in soracagi sorular sorar? namaz kılıyor musun? tesettürün nasıl bakim? açık misin Aaa allah seni yakacak? nerden biliyosun? kulun kula soracagi sorular sorun soracaksınız? aç mısın nasılsın? kendini nasil hissediyorsun?
Soran+1 yılömrüm böylelerine neyin nasıl. olması gerektiğini anlatarak geçiyor yoruldum yeminlen. sayenizde hayattan bezdim surda iki dk. da.. hep diyorum ya Rabbim anlayabilen insanlar çıkarsın herkesin karşısına..
- +1 yıl
''belki bu arkadaşımızla alakası olmayabilir'' diyerek seni tenzih ettim zaten, ayrıca neyin nasıl olması gerektiğini senin anlatmana gerek yok, Ömer Nasuhi Bilmen ilmihalini, Elmalılı Hamdi Yazır tefsirini akaid lerini okuduk şükür bu yüzden dini çerçevede neyi nasıl olması gerektiğini ehlinden öğrendik, insani ve kültürel boyutunu diyosan o husustada herkesin kendine özgü bakış açısı vardır ben bir erkek olarak toplumun genelinin bu duruma bakışından bahsettim tekrar söylüyorum seni kapsamayabilir zaten bu tip bir insan değilsen üstüne alınmana hiç gerek yok.
Soran+1 yılOk.
Gizli Üye(30-35)+1 yılparan varsa ben evlenirim bende 4 4 lük biri sayılırım ama yok işte bir şeyim.
00 YorumlaBırazda zekısın sanırım😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılHe.🙄 ben dünyanın en güzel garisiyam.
Soran+1 yılSen diyorsun
Soran+1 yılTsk. edim bari ozmn
Soran+1 yılatla zekiligin de ne alakasi var çözemedim ama neyse
+1 yılBu bulutların ustu nasıl merak ettim gel evlenek kiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kanatsız melek gibisin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTsk. Ederim 🤗
erkeklerle konusmayı denedın mı evlılık ıcın
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir kez denedim bırakmadı adam beni. güzellikle ayrılmak istediğimi söyledim ama çok yumuşak şekilde söylediğimden anlamadı ciddi olduğumu kavga yi sevmem. bir daha da cesaret edemedim Çünkü kafamda hayalimde biri var düşüncelerim var. ona göre biri olursa deneyebilirim ancak
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Uf neredesin sen ya seni arıyormuşum ben😄
10 Yorumla
+1 yılFake olmasan bu saydigin ozellikli bir kadınla evlenilirdi ama trol soru :) altina üj milyar 750 milyontane evlen benle yorumu gelir
010 Yorumla
Soran+1 yılHe zaten ben dünyada yokum. hayalim. ben yokum yani. o zmn bunları kim yazıyor? bilmiyorum
- +1 yıl
Abla yazdigin kiz dunya uzerinde bulunmuyo bulsam dakka dusunmem eblenirim
Ks de boyle konularin yazilmasi sacma cunku sende biliyosun ki burda abaza cok
Soran+1 yılabaza çoksa bende gizliyim zaten. ben bukundugum ortamlarda kendimi çok fazla gösteren bir değilim. hobaaa hadi bak ben böyleyim demiyorum tabi ki. ben bu dünyada hâlâ iyi insanların olduğunu düşünüyorum. bazı insanlar yüreklerinde cenneti taşır. sen bu cenneti hak etmek için ne yaptın diye sorarlar adama? veya kadına? bizler hiçbişey yapmadan ekmek elden su gölden hayat istiyoruz. bak buraya bile paran varsa seninle evlenirim diyen erkekler çıktı. :) bu hayatta naptin diye sorsam buçogunun diyecek bişeyi yok. parası olmayabilir ama şunu diyecek kimse yok olmadı burda "evet benim param yok belki ama kadın benim icin dünyanın en kıymetli varlığı merhameti en çok hak eden varlık. belki para veremem ama daha önemli şeyler verebilirim. sonsuz sevgi gibi sadakat gibi özlem gibi iki bardak çay gibi 40 yıl hatirlik kahveli sohbet gibi bir anlık bir bakış gibi sahip çıkmak gibi.." bla bla... Herkes yüreğinin ekmeğini yer.
- +1 yıl
Insallah dedigin gibi olur ben yuregimin ekmegini yiyemedim sen yureginden ekmek yiyecegin birini bul :)
Burda karakter fakiri cok arkadasimiz var malesef evlilik dunyanin en guzel seyi bir kadinla bir yabanciyla et tirnak oluyosun 1 gun once ölse ruhunun duymayacagi bir insan 1 gun sonra ayagina taş deyse senin icin aciyo
Erkek bir kadına herseyi verebilir muvevherler pirlantalar yatlar katlar ama akilli bir kadının en cok isteyecegi sey kocasinin Allah senden razi olsun kelimesidir
Bir kadin kocasini razi eder namaz kilar ve oruc tutarsa cennete girebiliyo bunu düşünüp kadının kocasına hayat dolu gozlerle bakmasi gerek bence :) zaten oyle bir kadinin oldugu aileden ne kotu cocuk cikar nede mutsuz bir koca
Parasizlikta aşılır diger zorluklarda :)
Sen burdakilere kulak asma insallah aradigini bulursun
Soran+1 yılbenimle annem yasnda kadın bile konuşunca :"seninle oturup konuştuğum şu zamanı hiçbişeye değişmem. o kadar haz alıyorum ki ne para ne menfaat için olan ark. lar lar tanıdım geçirdim gördüm. o kadsr insan tanidim ama seninle sohbet etmek çok zevkli " diyor koca kadın. 48 yaşında ben 24. demek istediğim bazı insanlar gerçekten yüreklerinde cennet taşıyor. sen hak et. tabi ki çok fazla Evlenmek isteyen oluyor. öyle ha deyince evlenemem.
- +1 yıl
Ha diyince evlenilmez zaten ADAM bulmak gerek yoksa mavi kimlikli piyasada çok
Soran+1 yıle yani kimse kusura bakmasın da ben yaşam. koçluğu da yapıyorum. 2 zengin 1 orta halli erkekle aynı anda çıkan Kız aslinda istediğinin bu olmadığını sadece mutlu olmak istediğini böyle huzurlu olmadığını söylüyor aslında. Kısacası ne kızlar adamlarla parası yok diye olmuyor dehil bazı erkekler işte param. yok diye kızlar benimle olmuyor diyor Öyle bişey yok. adamın param. yoksa başka şeyleri olmalı kadına kıymet vermek gibi bu dünyada en hayatımdaki en öncelikli varlık sensin hissini kadinina vermeli sahip çıkmalı kadın bunun huzurunu hissetmeli. e yani sen hem. kadina değer verme o. ta b. ka kız bağır, emek verme fedakarlik yapma kendine güvenme e bir de parasi yoksa ne çekiciliği kalır bu adamın?
- +1 yıl
Iyide bir erkek zaten karisina deger vermiyosa o erkekden adam olurmu
Kadin ya bu kadın anne bu bir nesil yetistirecek tamam sen belki basli seylerde kadını yetistireceksin yonlendirwceksin ama
Değer vermezsen onu onemsemezsen güc olarak senden altta olana el kaldirirsan senin erkekligin ne gune duruyo
Madem erkeksin guclusun ondan buyuk goruyosun kendini
Büyüklük idare etmektir buyukluk sineye cekmektir hatada yapsa sorunda olsa idare edebildigin derece affedebildigin derece buyuksun sen
Soran+1 yılaynen öyle.. işte diyorum ya Rabbim anlayabilen yüreği temiz güzel insanlarla karşılaştırsın. insan büyüdükçe hirs kıskançlık artıyor. onda var bende biye yok başlıyor. Vs. Vs. tabi ki bunlarda önemli yaşamak için ama önemli olan değer, merhamet, anlaşılmak...
- +1 yıl
Iki kisi kafa kafaya verdimi araya fitne girmedimi kuru ekmek tandır eti olur
Fitne varsa arada kuzu eti zehir zıkkım olur
Allah merhametlilerle karsilastırsın.
Mevzu tek vucut olmakta dışarıya karşı araya kimsenin lafini sokmamakta
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılyuhaaa yorum yapmıcam 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılKendi inancım dışında briyle evlenşrsem o da ateist olmalı yani bizimle değilsinn
05 Yorumla
Soran+1 yılHe sen benimle evlenmeyi düşündün yani?
- +1 yıl
Eş cinsel evliliğine karşı değilim.
Soran+1 yıloha 😂 bu kadarını düşünmemiştim 🙄
- +1 yıl
Senle evlenmeyi düşünmedim bu arada.
Soran+1 yılİyi bari 😉 sevindim
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seni seven evlenir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni kim. sevmez ki dermişim şimdi sen de bir şok olurmussun 😅
o kadar anlatmışsın ve gizlisin.
oldu mu10 YorumlaBöyle düşünüyorsan ben talibim 😂
10 YorumlaUmarım Allah istediğin gibi birini karşına çıkarır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılesra erola çık diyecektim ama o da kapanıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılesra erol ve benzerlerini çok begeniyorsan sen dene. istersen. ben tv bile seyretmem çünkü. .
- +1 yıl
bende izlemiyorum, karşıyım
+1 yılallah iyisini çıkarsın karşına amin
10 Yorumla
+1 yılAslan bir kadınla evlenmek işte. en galib
10 YorumlaBu kadar güzel huyun var. eksilerin hiç mi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. evlenen çıkar
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı diyelim b
10 Yorumla
+1 yılDeistsen mesaj at tanışak
00 Yorumla
+1 yılben :D
00 Yorumlaben :)
10 YorumlaSenin de bir alicin sıkar
00 Yorumlaizdivaç programlarına katıl
01 Yorumla
Soran+1 yılbir muhteşem fikir daha tsk. ler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenirim.
10 Yorumla
+1 yılbulursun birisini
00 Yorumla
+1 yılbiraz ego var galiba😂
01 Yorumla
Soran+1 yılegon var diyenler Beni tanıyınca:" ohaa lan :)" diyorlar
Ben nnnn
00 YorumlaTip nasıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Yaşın kaç aday olabilirim
016 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasim
Soran+1 yılYoo fark. etmez
Soran+1 yılismim Kevser.
Soran+1 yılaha da işte kendimi geri çekiyorum böyle olunca..
Soran+1 yılbir anda üstüme gelindiğini düşünüyorum böyle. ..
Soran+1 yılhayal ettiğim bu mi sizce
Soran+1 yılNetten olmayacağı kesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenmek isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar biri ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan varsa evlenirim
09 Yorumla
Soran+1 yılBöyle vari yoğu para olan kişiler itici geliyor
Cevap sahibi+1 yılVarim yogum para degil sadece param yok o is icin
Soran+1 yılneyse Allah nasip eder inş. sana da
Cevap sahibi+1 yılSanmiyom hayat kötü gidiyo benim icin
Soran+1 yılRabbim hayırlı kapılar acsin
Cevap sahibi+1 yılAçmıyor ne istesem ne dua etsem en kötü cikabilecek sonuc cikiyor
Soran+1 yılO. zmn hakkında Hayirlisi o dur.
Cevap sahibi+1 yılSanmiyom hayatimda issiz kalip bo. tan hayat hayirli degildir benve
Soran+1 yılsiz bilmezsiniz Allah bilir.
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem