Bence kesinlikle kadın
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kesinlikle kadın
Erkeği de kadını da etmek kolaydır tabi bu kafa yapısına bağlı bir durum "ayhhh şurada ki yokoşokloyo boğğkk" diyen kızları aşık etmek çok kolay mesela, erkekler olarak %4 kısım en fazla öyle hemen bir kadından etkilenmez benim gibi yani ben artık gördüğüm kızlardan hemen öyle etkilenmiyorum
Bu sorunun cevabı, kişinin aşkı nasıl tanımladığına ve yaşadığına bağlı olarak değişir. Ancak, genel olarak, bir kadını aşık etmek için bir erkeği aşık etmekten daha fazla çaba sarf etmek gerektiği söylenebilir. Kadınların aşık olmaları için genellikle daha fazla zamana ve ilgiye ihtiyaçları vardır. Onlar, erkeklere göre daha duygusal ve romantik olma eğilimindedir ve kendilerini özel ve değerli hissetmeye ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, bir kadını aşık etmek için ona ilgi göstermek, onunla vakit geçirmek ve ona romantik jestler yapmak önemlidir. Erkekler ise genellikle daha hızlı aşık olurlar. Onlar, kadınlara göre daha görsel ve fiziksel olma eğilimindedir ve çekici bir kadınla karşılaştıklarında daha çabuk aşık olabilirler. Bu nedenle, bir erkeği aşık etmek için onu fiziksel olarak çekici bulduğunuzu göstermek ve ona ilgi göstermek önemlidir. Tabii ki, bu genellemeler her zaman doğru değildir. Bazı kadınlar erkeklerden daha hızlı aşık olabilirken, bazı erkekler kadınlardan daha yavaş aşık olabilir. Aşk, karmaşık bir duygudur ve her bireyin farklı ihtiyaçları ve beklentileri vardır.
Erkekler dünden razı. Herhangi bir bahane bulup aşık olabilirler. Ayrıca pervasızlar. Kadınlar ise erkeklere daha temkinli yaklaşıyorlar. Bu yüzden daha zor aşık oluyorlar.
Bence kadını çünkü kadın duygusal olarak bağlanabilecek tek güzel bir kelimeye düsebilecek gibime geliyor (genelleme yapmadan konuşuyorum) Onun için kadınları aşık etmek daha kolaydır😊💜
Cevap
41Cevap
Kadını. Zaten kadın hoşlanmışsa iki söze tav oluyor.
Bazi kadınlar anında gider en aptal erkeğe asik olurlar sorda başlarlar burada ağlamaya bazi erkeklerde gider en guzele asik olurlar fakat elde edemezler. Garip bir dünya döngüsü
Erkekler mal çünkü (ben de erkeğim ama bazıları andaval oluyor sözüm onlara), kadın bir göz kırpsa ağzının içine düşecek. Ya bir dur hiç mi hayatında kadın görmedin.
Erkek genelde rol yapar da saf kızı kolayca bağlayıp kendine alışkanlık yaratabilirsin biraz akıllıysan
Kadın duygusal yaratıldığı için duydukları iki sizden daha çabuk etkilenirler
Her zaman kadın bağlanır. Kadın duygularıyla
Erkek ise mantığıyla hareket eder.
Erkeği ilişkiye girene kadar kul köle zaten kadında bin tane erkek yazıyor zaten
kadını aşık etmek kolay erkeği de elde etmek
Kesinlikle karaktere bağlı ama genel olarak erkek zor aşık olur bence
bence değişebilir o aşık olacak insan duruşuyla alakalı
Prensipli insan aşık olmaz o yüzden ikiside kolay aşık olur
Kendi içinden gelecekse gelir zorla kimse aşık edilmez.
Yol yordam bilen için cevap erkektir 🤷♀️🧚♀️
O kadar keko varki kadının bo.. ku nü yer. Kadını da parayla aşık edersin. ya da tavrınla
Erkekler bütün kadınlara meyilli olduğu için etkilenmeleri daha kolay
Tabiki erkek ufak bi cilve tüm yelkenleri indirir :D
Dekolteni göstersen 30 kişi aşık olur erkek neyini gösterecek neyin kafasını yaşıyorsun
Asıl duyguları ile oynanan bizleriz :)
Bizim otobüs aşklarımızdan haberleri yok buradakilerin belli 😃
E erkek dediğin şeyi tavlamakta ne var? Açıp göstermene bile gerek yok, kendi elinle kendi memene dokun adam zaten karısını boşamaya gider. 😊
Kadın baskılardan dolayı ilişkiler de daha zayıftır göreceli bakarsak kişiye göre de değişir
Türkiye'de en çirkin denilecek kadının bile dm kutusu doluyorken bu soru biraz komik olmuş.
Kadınınbitax iltifat edin içimiz eriyor ne kadar hayır desekde
Erkekler öyle kolayca aşık olmaz. Onun için kadınları seçtim.
Birçoğu öyle.
Bir erkeği basit vir harekette bile aşık etmek kolay
Kadın aşık olunandır hep hikayelerde görürüz Leyla ile Mecnun, Aslı ile Kerem...
Kadınlar çok saf hemen inanıyorlar 😃
Haklisin 😂
Ya yanlış anlama bıraz genelleme konuştum ama gerçekler böyle 😀
Bu is cinsiyet degil sahsiyet meselesi ya
Erkeği gözüyle, kadını kulağıyla etkilemek gerek
Kadınların kadın demesi çok komik
Kadınlar süslü sözlere çabuk inanıyor bence
kadınları aşık etmek daha kolay
Erkeği. Ben zor beğenirim mesela.
Beni aşık etmek kolay 😂
Erkekler canım bence 😂
Kadını aşık etmek kolaydır.
Bilemedim ikiside olabilir
Kişiden kişiye göre değişir.
Her ikisinide bence 😊
Kadın kolay tav olur.
Paran olunca otomatik aşık olur çoğu kadın
Maalesef hem cinslerim çok çabuk ikna olurlar.
Karakter meselesi
Kişiye ve karaktere göre değişir o
Kadına ne bir kuru söz söyle yeterli aşık olmasına
Erkeği elbet de ama bu hoşlanmaya bağlı
kisiden kisiye gore değişir
Kadın istersenherşey kolay
erkekleri aşık etmek daha zor
Erkek ya çok çabuk bağlanıyor hemen
Kadın.
Kadınlar daha kolay aşık olur
Kadın
Kadını