Sizce erkekler mi daha kolay aşık olur yoksa kadınlar mı?
Erkekler
Kadınlar
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkekler kolay aşık olmazlar ama oldumu adam gibi sahip çıkarlar..ve bi erkekle kuruşan ilişkiyi ciddiyetle götürmek doğru erkeği bulmak yada sevdiğin kişiyi doğru yola sokmak zor değildir...ama bi sürü kız bundan yakınır
Kadının adı zaten aşktır. Aşık olansa erkek. Çekim alanı yine kadında. Çekime kapılan yine erkek.
Tutku kadına aittir. Sevgi her ikisine.
tabikide kadınlar..kadınlar daha çabuk etkilenirler daha çabuk baglanırlar..biraz karaktere falanda bakıyor kişisine göre değişir ama bir genelleme yapmak gerekirse evet kadınlar
içimden nedense erkekler demek geçti ama gerçekten adam gibi erkekler seviyor sadece adam olanlar tabi.. ama malesef ki kızlar dicem evet kızlar:(
Cevap
13Cevap
Bence kadınlar.erkeklerde olduğu zaman gayet iyi aşık olur ama kadınların duygularının her zaman mantıklarının bir adım hatta zaman zaman birkaç adım önünde gittiğini düşündüğümden kadınlar daha kolay olur diyorum
Erkeklerde aşk cinsellikten başka birşey değildir kökleri kurusun .kızların duygularına cinsellikle karşılık vermekten vazgectiklerinde aşkı anlarlar
bir kızım olana kadar en güzeli benim harika bi yazı bu...!
soruna gelince o kişinin fıtratına bağlı bi durum bilinmez...!
teşekkürler senin profildeki yazıda güzel:)
kadınlar daha çabuk aşık olur bence daha çabuk bağlanır. Erkekler hoşlanır ama zor aşık olur .
Bak sana teorimi söyleyeyim; kadınlar zor sever zor ayrılır; erkekler ise kolay sever kolay ayrılır.
kişisine göre değişir
bence erkekler.
önce sevenın canı cıksın..
senin profil resmine bittim ya :P
:)
hiç belli olmaz o knka :S
karakter meselesi
Erkekler
kadınlar
kadınlarr
kadınlar tabi ki
Kadınlar