Biraz namusa değinerek söyledim oda çok kırıldı yaklasmami istemiyor bana karşı daha soğuk davranıyor resmen duvar ördü ne yaparsam ya da nasıl davranır isem düzelir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence sevmiyor seni
Sadece kiskandirmak için olduğunu anlasın hep ağla silahını kullan
Sence bu anlatımlarıma bakarsak onun merhametinde yer alıyor müyüm ağlamak bu yüzden ise yarar mi
Merhametinde yer alacagini düşünüyorum ne kadarlık ilişkin peki
6 yılık evliyiz sadece 2 ay tanıdık birbirimizi
Sende evlisin bir de keşke öyle demeseydin yab
O hatalıydı ama ibre bana döndü
O ne yapmıştı peki mesaj atamıyorum kutunuz kapali diye
Aldatti bende yakaladım 6 yıl önceki sevgili ile telefonda iletişime geçerek evlilimizde dönem dönem konusu geçti sadece
Tamam o zaman hak etmiş aldattığına yönelik böyle yaptım dersin
Bir de kabulense hatasını hep zeytin yağ gibi uste çıkar bu konuda suçum yok ama ben suçlu oldum gönlünü alamaya çalışan taraf her zaman ki gibi yine benim
Evet ama başarıyor baksana hatasını ört pas ediyor mesaj kutunuz kapalı açık olsa yazcaktim
Konuşarak, amacını söyleyerek kolayca düzeltebilirsin.
Şimdi baştan başlamak gerekir ise 6 yıllık evliyiz 2 oğlum var biri 5 bori 2.5 yaşında oğlum melek oldu ve 4 ay oldu biz pek toparlanamadik aile olarak eşim benden evlenmeden önce bir sevgilisi vardı ondan ayrılıp 2 ay sonra benim ile evlenmiş ve bu kadın dönem dönem ilişkimizde yer aldı telefonda olacak şekilde en son dün yakaladım yine kadınla takiplesmeye başlamış ve bi arkadaşına bizi kavuştur demiş bende herşeyi öğrendiğimi söyledim oda içkili iken yaptım öyle bir şey mümkün değil dedi inandırıcı şeyler söyledi ikna oldum daha sonra beni kıskansın ve sahiplensin sevgisini göstersin diye kiskandirici şeyler söyledim oda erkeklik gururu incindi yani o suçlu iken ben suçlu oldum kardeşim
Başın sağ olsun, üzüldüm.
İçkili olması falan bahane olamaz, aldatılıyorsun.
Şimdi bugün ki tek yaptımiz şey o hiç aramaz mesaj atmaz ben hep yaparım bugünde hiç aramadım mesaj atmadım normal bir gün gibi yapıyorum o an yaşanmamış gibi davranıyorum telafuz ettim kendimi amacımıza söyledim ama bira benden uzak dur diyor ne yapmalıyım 😔
Oturup tatlı dille konuş, gönlünü al. Samimi bir şekilde konuş. Olmuyorsa zaten onun kafasında ilişki bitmiş olabilir
Acaba kendisi suçlu olduğu için ben suçlu olayım diyemi böyle bor şey yapıyor hani gönül alan o değilde ben koşturayım diye
Evet okumakla anlamışsınız ama ben bırakamıyorum 1 oğlum kaldı oda anne baba savaşında büyüsün istemiyorum sağlıklı bir oratmda büyüsün istiyorum olmazı bu şekilde oldurmaya çalışıyorum eşim sadece beni sevsin saysın istiyorum ama ne yaparsam başka türlü sarıyor işler
Baska bisey bulamadin mi
Baya saçma bi muhabbet olmuş.
O iş geçmş artık sonunuz belli
Evet okumakla anlamışsınız ama ben bırakamıyorum 1 oğlum kaldı oda anne baba savaşında büyüsün istemiyorum sağlıklı bir oratmda büyüsün istiyorum olmazı bu şekilde oldurmaya çalışıyorum eşim sadece beni sevsin saysın istiyorum ama ne yaparsam başka türlü sarıyor işler
Anladım geçmiş olsun konuşmak ister misin
Evet
Attim
Kiskanmayan bir kocayı sen secmissin
Evet aslında başta çok inandım o bana ben ona emindim teyzemin oğlu zaten kendisi ama 1 yıldan sonra ikimizde bir bir yüzümüzü gördük o hep olmuyorsa boşanalım diyen taraf ama ben 1 oğlum var ne o bırakıyor ne de ben oğlumun böyle bir savaşa girmesini istemiyorum sadece
Kendini baktırma başkalarına, örtün mesela
@Highlibidox hayır yanlış anlamışsınız öyle bir şey yok kuruntu ama eşime böyle bir şey varmış gibi anlattım
Haa pardon özür dilerim
Yani bir kişinin eşini kıskanması gerekiyor, domuz eti yemiş olabilir sor belki ondandır seni kıskanmama sebebi
@Highlibidox 😅 şöyle kardeşim aslında o hep ilgi sevgi of puflanma derler herkes tarafından ailesi yani öyle seçilmiş değer verilmiş ben 16 yaşında evlendim anne sevgisine açdım ve hep alay konusu edilerek büyüdüm takı evlenene kadar ama daha beterine düştüm
Ne diyeyim, Allah yardımcın olsun
@Highlibidox amin böylesine bir acı yaşamışken eş ve yeniden pisklojosi sarsılmış bir evlatla mücadele ediyorum
Rabbim sana sabır, ailene huzur versin
@Highlibidox amin kardeş
<3