♾️ Sevgiliniz sizi ağır eleştirebilir mi yargılayabilir mi? Yoksa her zaman her şeye rağmen yanınıza mı olmalı.

♾️ Sevgiliniz sizi ağır eleştirebilir mi yargılayabilir mi? Yoksa her zaman her şeye rağmen yanınıza mı olmalı.

Sevgili; destekçim, kol kanat gerenim, arkamda dağ gibi duranım, yargılamak yerine yanımda duranım, hayallerime ortak ettiğimdir. Yeri gelir eleştirendir ama daha çok, sevdiğim kadın bunu yaptıysa, bunu söylediyse veya yapacaksa vardır bir bildiği diye düşünendir
Bu durumu sadece sevgiliye de aşk olarak değerlendirmiyorum ama arkadaş ortamında aile ortamında ya da tanıdığım insanlar ortamında haydi diyelim sevgiliyi de ekleyelim sevgilim yok ama sevgili ortamında her insanın motive etmesi destekleyici olması çok önemlidir, her zaman sizin yapacağınız işlerde köstek olan olumsuz ve negatif yorum yapan insanlara karşı hiçbir zaman mücadeleyi yitirmek istemezsiniz ama bu durumdan kaynaklı olarak da bazen olumsuz Duygu durumlarına düşerek kendinizi yiyip bitirme noktasına gelebilirsiniz.
Bu yüzden hayatımızda her zaman motive eden insanların olması gerçekten büyük önem taşımaktadır
Sevgili benim için ikisi de olmalı. Beni sürekli yalandan pohpohlarsa onu samimiyetsiz bulurum. Bir arkadaş gibi olup yeri geldiğinde gerçekleri bana söylemeli. İhtiyacım olduğuna karamsar anlarımda da elbette motive de etmeli
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Daima motive eden, varlığıyla mutlu edendir.
Rica ederim abla 🤗
Cevap
12Cevap
Yargılamak Allah'a mahsustur yanımda olsun her zaman.
Hayır, elbette eksik yanlarımı söylesin, uyarsın, izaya çeksin.. ama söyleme şekli tartışılır.. ben severim.. sevdiğim insanlarin beni uyarmasini, bu çok hoş beni koruyor demekki, önemsiyor, sahipleniyor.. bayılırım jsjsjs
Ben severim vala.. söylemezse altinda baska sey ararim.
Seninle aynı düşünüyorum sdjsd
Yargılayandır sevdiğim kızlar beni hep bu ♿ haldeyim diye reddetti, şimdi hiçbiri umurumda bile değil hangi kötü ile olursa olsunlar sevgiyi bilmeyene laf anlatmak zordur
Bu kişi benden bir şeyler alıp götüren değil, daha cok bana bir şeyler katan olmalı. Yani eksilme olmamalı. Iyi günde değil kötü günümde de benim destekçim olsun isterdim. Eleştiri konusuna gelince bunu nasıl yaptığı önemli. Yapıcı eleştirici var bir de yıkıcı var. Uyarabilir, çünkü bazen kendimiz olayın içinde olduğumuzda ikinci bir gözün bakışı yardımcı olabilir bize. Sonuç olarak eleştirirken dozunda olsun ve beni olduğum gibi kabul etsin değiştirmeye çalışmasın.
Sevgili yargılamak ve kısıtlamak için yapılmaz, yanında olması gerekir, ne olursa olsun. Topluma bakınca zaten, yargılanmak isteseydik sevgiliye gerek yok aslında. Her anımda yanımda olmak yerine önüme çıkacağına hayatımda kimse olmasın, gerçekten daha mutlu olurum.
Sürekli yargılayan eleştiren biriyle birlikte olmak eziyettir diye düşünüyorum. Yani tamam insan hatalarını kusurlarını 2. 3. Göz tarafından görmek istiyor bazen ama bu eleştiri hâli sürekliliğe bağlarsa katlanmak mümkünatsız. Sevgili kelimesinin kökü sevmek bi kere, seni seven birin olduğun gibi kabullenmeyip mütemadiyen eleştiriyorsa ortada sevginin kırıntısı yoktur
Sevgililer, birbirlerinin benzer veya farklı yaşantılarına, kararlarına, düşüncelerine saygı duyan ve kalplerinde sonsuz sevgi taşıyarak birbirlerine ömür boyu destek olmaya söz veren kişilerdir. Ha bu çevremde gördüğüm kadarıyla ne kadar var diye sorgularsam.. neredeyse hiç yok. Ama bu şekilde olmalıdır...
Bazı sevgililer veya eşler birbirlerine karşı düz mantığı ve hayatın katı mükemmelliyetçiliğini tercih ederler. Birbirinin sevgilisi veya eşi olmak demek kendi adıma kadının erkeği, erkeğin kadını, çoğu kişinin desteklemediği hayallerinde, hedeflerinde bile desteklemesi, motive edip inandırması ve O'nun yeni zaferlerinde daima yanında olması demek. Acımasızca yargılayanlar ışıltılı zaferleri birlikte kutlamayı haketmiyorlar diye düşünüyorum gerçekten 🍀😎
Yargılamak iyi değildir yapan kişi o ilişki içinde toksik olan kişidir ama haylerine ve hayatına destek olan biri senin düşünen, değer veren ve seven kişidir ki onu bulduğunda kesinlikle bırakmamak gerektiğini bilmek gerekir👍🏻
Sevgili acımasızca yargılayan değil motive edendir tabii ki de ama sevgilimin hata yaptığımı düşündüğünde beni uyarması, fikirlerini açıkça söylemesi ve dürüst olması da benim için çok önemli olurdu. 🙂✨
Sevgili dediğin hem eşleştirir, hem yargılar hem de motive eder. Bana göre samimi bir ilişki budur. Yanlış yaptığım da söyleyecek. Düşüncelerim ve fikirlerim üstünde tartışacak. Hayallerim konusunda destek verecek.
Eleştirir.
Soru hitab etmedi ama. Eşim olcak kişi beni yargilayabilmeli ve destekte olabilmelidir yerine göre haksizsam beni düzeltebilmeli hakliysam arkamda ya da yanımda durabilmeli kendi ailesine karşı olsa bile.
Hayallerime motive edendir. Yani bir insan seviyorsa yargılamaz kötü yargılarsa ondan ayrılırım tahammül etmem zaten öyle bir insanın hayatıma katkısı olacağını sanmıyorum
Ezmeyerek samimi bir şekilde eleştiriyorsa başım gözüm üstüne, zaten hatalar düzeltmek içindir. Ben de onun hatalarını söylerim ve birbirimizin derdine derman oluruz sevgi böyle birşeydir.
O kadar elestirmemeli. Bir de eleştiriyi ben almaya hazirsam yapmalı ve bir kere söylemeli. Sürekli eleştiri yapıyorsa sevmediğini düşünürüm.
Sevgilim yok ama olsaydı beni acımasızca yargilayamazdi. Sevgilim olacak kişi benim hayllerimi süslemelidir.
Bana hem gerçeklerle hem de oldukça destek edici biçimde gelmeli sevgilim dediğim insan. Bir nevi dengeyi kurmalı.
Beni acımasızca yargılayacak biriyle birlikte olmayı hiç istemem, bana destek veren biri olsun bu bana yeter
Motive etmeli yanımda olmalı her seyime mudahele edecek ya da eleştirecekse bir anlamı yok beni de yolumdan eder
Motive eden, destekleyen aynı zamanda olumsuzun ben de yaratacağı etkiyi düşünerek eleştirendir..
herkes karşında olsa bile o yanında elini tutan olması lazım
Sevgili acı olanı da bana tatlı bir şekilde kırmadan anlatabilen olmalı
Kişinin hayallerine destek olmayan hiçbir insan seviyorum deməsin.
Eğer ki yanlışlarım varsa güzel bir dille beni uyarmasıni isterim
Beni bu yaştan sonra kimse yargilayamaz hele sevgili asla
Devamlı yanında olan yadırgamayan seni olduğu gibi kabul eden seni gerçekten seven biri olmalıdır...
acı bile olsa gerçekleri güzel bir üslupla belirtendir.
Eleştirebilir ama ağır değil saygılı bir şekilde. Seven sevdiğinin yanlışını elbet söylemeli ama onu kırmadan
Beni yargılayarak konuşan insan sevgilim olamaz, kankam da olamaz hatta y.. agımın başı bile olamaz.
Sevgili degl yaşam koçu lazm bana
Beni yargılayan kimse hayatımda barınamaz.
Beni motive etmeyenin yanımda işi olmasın
kesinlikle hayallere motive eden
motive eden tabiki
Motive eder
Motive eden
Motive eden tabiki
Hem yargılayan hem yanımda olandır
motive eden
Motive etmeli
Motive eden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?