Hayatıyla ilgili hedefleri, hayalleri olan kişinin yanında perspektif sahibi, onu destekleyen, başarısından rahatsız olup ego kasmak yerine bununla gurur duyan ve başarıyı onunla paylaşan bir partner olmalıdır.

Hayatıyla ilgili hedefleri, hayalleri olan kişinin yanında perspektif sahibi, onu destekleyen, başarısından rahatsız olup ego kasmak yerine bununla gurur duyan ve başarıyı onunla paylaşan bir partner olmalıdır.

Bunun için insanın pozitif bilimler kadar erdem ve insanî değerler konusunda da bir kaç fırın ekmek yemiş olması gerekir.
Çevremizdeki insanlara bakınca şikayetlenen ama çözüm yolları olmayan; kendini egosu ile üstte gören ama kağıttan kaplan gibi bir rüzgarla yıkılan; bu sitede bile aptalca düşünceleri olan ama saygı bekleyenlerden olması şaşırtıcı değil...
Uç noktada heteroseksüel bir erkek olduğum için ilgi alanıma erkekler girmiyor doğal olarak...
Ama kadınlara bakınca çoğunluğunun embesil olduğu bir topluluk görüyorum:
Vizyon nedir denilse zat-ı alîlerine, verecekleri cevap yüzüyle, memeleriyle poposuyla alakalı bir cevap olacaktır.
Bir kısmı da kitap okumayı roman okumak zannettiği için hayal dünyasını anlatacaktır.
Kadın dediğin vizyon sahibi olacaksa...
* Duruşu olmalı,
* Amacı ve ne istediğini bilen olmalı,
* Bilgiye ve başarıya odaklanmış olmalı,
* İkili ilişkilerde, başlangıç sonrası armut piş ağzıma düş modunda değil, yürekli ve Amazon ruhlu olmalı,
* Doğruluğu, dürüstlüğü, hakkaniyeti her şeyden önde tutmalı,
* Açık sözlü, net ve medeni olmalı...
Ülke kadınını bu maddelere göre değerlendirince çoğunluğunun vajinalı topal eşekler familyasından olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Yalnızlık sarmış dört bir yanımı, Türk Sanat Musikisi sözleri viran eyledi beni...
Amazon kadınlarının zamanındaTürkiye sınırları içinde yaşadığı düşünülürse en azından insan o genlerin bir şekilde taşınmış olmasını umuyor günümüze... Ama tabii ki evrim burada acımasız davranmış biraz.
Hayatımda kimse yok olmadı da zaten. Bugüne kadar neyi başardıysam hepsini tek başıma yaptım. Hayatıma girecek olan kişinin de bana bir şey katacağına inanmıyorum.
İnsan arkadaş ilişkilerinde dahi buna önem vermeli ki aşk ilişkileri bambaşka bir durum. Bilhassa evliliği düşünen kişiler bu ayrıntıya önem vermeli. Böyle bir kişiyi bulan asla kaybetmemeli. Hayatımda öyle bir insan olsun isterdim.
Cevap
9Cevap
Hayatımda kimse yok hayatımda biri varken de zaten bu kriterlere sahip biri değildi.
Olur inşallah öylesi
Amin💙
Hayır değil ama onu seviyorum, yapacak bir şey yok.
Kelimesi kelimesine böyleyim ama kaşım gözüm biraz daha güzel değil diye istenmedim. Bazen insanların beklentilerini anlamakta çok güçlük çekiyorum. İnsan neden ona destek olup her daim yanında olan birini değil de onu üzen kişiyi tercih eder ki.
Bu kırgınlığı üzerimden atamıyorum, değerli birisi olmak için çok değer vermemek gerekiyor demek ki.
Kimisi de basamak olarak kullanıyor şaşırmamak gerek
İyi niyet her zaman suistimal edilmek zorunda galiba
Neredeyse hep sırtımdan iteler beni sen başarırsın diye diye. Başım sıkışınca çözüm de bulur. Öyle biriymiş:)
Ne güzel :)
evet öyle 5 yılda öğrendiğim bilgisi ve vizyonuyla kendimi geliştirdim
Ne kadar güzel
Vizyona sahip birikimli insanlar var yanımda.
Sevgilim bu konuda çok akıllı bir kadın
Erkeğime hep destek tam destek hem de her konuda. Kendisi de sevgilisinin başarılarından gurur duyan kesinlikle standartlar dışında bir adam 🖤🖤
Şu an hayatımda değil, lakin Türkiye standartları üzerinde... 😊
Hayatımda kimse yok ☺️
hayatımda bir kişi yok :/
Hayatımda kimse yok
Kimse yok ki 😂
Her şeye sahip
Hayatımda birisi yok.
Hayatımda öyle biri yok
o vizyonu göremiyorum ancak idare edeceğiz.
Yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?