24 yaşındayım erkek arkadaşım da 26 yaşında , 1 senelik ilişkim var ve son zamanlarda sorunlar yaşadık konuştuk kaç kere ama çözemedik bir türlü birbirimizle uzlaşamadık ve ben artık dayanamadım ve ayrılalım dedim o da kabul etti sonrasında hâlâ sevdiğim için çok acı çektiğimi farkettim. Bizim ailelerimiz bu işe zaten ön ayak olduğu için ve yakın zamanda bir söz - nişan bekledikleri için bu ayrılık onların da kulağına gitti
Neyse pazar günü abisi ve yengesi beni konuşmak için evlerine çağırdılar , erkek arkadaşım yoktu bilakis zaten olmak istememiş , abisi direkt söze sen benim kız kardeşlerimden farklı değilsin biz senin yanındayız dedi. Erkek arkadaşıma sormuşlar sen bu kızı seviyor musun istiyor musun diye o da seviyorum istiyorum demiş..
Biz olanı biteni biraz konuştuk ve en son abisi dedi ki siz de bir şekilde konuşun aranızda dedi ama sen yazma o ayarlasın dedi zaten ben yazmazdım.
Yengesi de keza aynı şeyi söyledi.
Ancak hafta başı oldu hiçbir şekilde iletişime geçmedi , yoğun çalışan birisi kendisi ama yani şunu demek çok mu zor " haftasonu bir gün müsaitsen oturup konuşalım mı " ve benim ailem de dünden beri aslında soruyorlar ee noldu seni çağırdılar konuştular ama seviyorsa niye yazmadı etmedi hâlâ diye haftasonunu mu bekliyor ne saçma şey dediler , bugün en son dedim ki bilmiyorum abla bilmiyorum yani dedim onların üstüme gelmesi bir yandan onun yazmaması bir yandam kafamı allak bullak etti ne yapayım gidip yengesine aa abla yazmadı ama mı diyeyim dedim sonunda..
Seviyorum istiyorum demiş ama altı dolu değil ben yapacağımı şaşırdım.
Ne yani haftasonuna kadar da iletişimde olmayalım kafamı dinleyeyim biraz daha modu mu bu yani? Yazmak istemiyorum asla ona.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abisi üstüne basa basa sen yazma o yazsın demiş yani önemsese gerçekten yazardı diye düşünüyorum demek ki senin onu istediğin kadar o seni istemiyor. Yoğun birisi olabilir ama iş yoğunluğuna aldanıp bu şekilde bekletemez hakkı yok. Ki abisi sana sen yazma dediyse ona da sen yaz sen ayarla demiştir mutlaka. Bahanesi ne olacak cok merak ettim, tabi yazarsa oda
Yani bende çok sinir oldum bu duruma ve bende bahanesini çok merak ediyorum. Bir insan seviyorum istiyorum diyorsa böyle saçma sapan davranmayacak. İnan ki bende kendimi çok kötü hissediyorum kaldı ki ailemin gözünde bile demek ki sevgisi dilindeymiş moduna sokuldum. Benim bir ailem var ve soruyorlar yani. Dedim yengesine mi sitem etsem acaba diye sonra vazgeçtim
Ona yazıp sitem etsem zaten istediğini yapıp yazmış olacağım bilmiyorum ya kafam çok karışık zaten biz barışcaz illa diye konuşmayacağız son kez konuşup ya böyle saçma sapan davranmamak üzere barışacağız ya da bırakacağız
Sakın kimseye sitem etme, evde mi kaldın sanki? Ona mı kaldın? Ortada kaldın ailen sana laf ediyor onun yüzünden, durumu idare etmek icin ne kadar cabalamıssındır allah bilir. Ailene de uygun dille söyle bence, gercekten sevmiyormuş demek ki, istemiyormuş demek ki de geç. Geri dönerse bir gün ailenin gözündeki kendi profilini düzeltmeye uğraşsın dursun. Durduğunuz her bir gün, yazmadığı her bir gün bir çuval inciri berbat ettiğinin resmidir. Bunları düşünmesi lazmdı, ailenin böyle söyleyeceğini sana söyleneceklerini senin arada kalacağını cebelleşeceğini düşünmesi lazımdı. Paşa gönlü bilir, sen ona kalmadın , yoğunsa hayat yoğunluğunda ona başarılar dile ve önüne bak. Bazı kurulu düzenler, bazı uzun ilişkiler bitebilir. Önüne bak devam et yolun açık olsun de geç.
Bu kadar sinir oldum ki , seni çok iyi anlıyorum bizzat basıma gelmisti. Kendi iliskisi icin cabası yok abisi yengesi cabalıyor ona ragmen ortada bir adım yok. Sen yazcan ben yazcam triplerine girecekse ne diye eve gelmene müsaade etti o halde?
Sen iyice düşündün mü eminmisin
Ben zaten severken bir anda ayrılma kararı aldım bir de o an çok doluydum öfkeliydim
Bu adam ilerde senin istediğin birimi eminmisin
Neden böyle sordun?
Sırf aileler biliyor diye ya da kaç yıldır sevgilim diye düşünüp ilerde seni mutlu etmek için çabası olmayacak ya da seni gereken yere tasimayacak biriyle evlenmek ne derece dogru
Aileler umrumda değil ben kendim sevmesem zaten katlanmazdım ona. Çok zor bir karakteri var..
En başından beri zaten höt höt derler ya öyle birisi olduğunu biliyordum ama baştan söylemeyeceklerdi gördüm hoşlandım bırakamadım. Çok güzel günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de oldu.
Benim de bu ilişkide hatalarım oldu.
Onun da oldu... sonuç olarak ise durum bu yani
Senin ne hatan oldu
Çok yargılayıcıyım , çok kıskancım ve hiç güvenmeyen çok sorgulayan ve altından bir şey çıksın diye uğraşan biriyim.
Kavgalar silsilesini başlatan ben oldum.
Telefonum suya düşmüştü bir süreliğine annemin telefonuna geçtim ama annemin wp sini kullanmaya devam ettim.
Biz de ordan mesajlaşmaya devam ettik neyse bir gün bana günaydın yazmadığını gördüm ve son görülmesi de geceydi hâlâ..
Kendisi çalışan sabah 7.40 dedin mi uyanıp hemen bana günaydın aşkım yazan birisi.
Sonra ben dedim ki uyuyakaldın galiba falan o da yook dedi kalktım ben ee dedim günaydın yazmamışsın son görülmen vs. Falan diye söyledim o da aa ben senin wp hesabına yazmışım dedi. Bende iyi tamam öyleyse diyip kapattım konuyu.
Sonra aradan 2 gün geçti telefonum yapıldı aldım bana gönderilen tüm mesajlar duruyordu ama onun ki yoktu.
Böyle çok saçma bir şekilde bunun hesabını sordum onun yalancılıkla suçladım.
O da dedi ki yazdım sanıyorum yazmamışım yorgunluktan kafa kalmadı dedi.
Kendisi kurumsal bir yerde araba tamiri yapıyor ve Mayıs ayında araba aldı ve bu süreçte arabanın borcunu ödeyebilmek için akşam 6 da işten çıkıp gece 12 ye kadar bir yerde valelik yapmaya başladı.
Ben bu noktada onu anlayışla karşılamadım ve bu tartışma daha da büyüdü başka konulara da sıçradı ve biz o günden sonra toparlayamadık çünkü o evet erkek ama bir şeye gıcık olduysa onun nazını da yapar.
Hmmm aslında basit şeyler ama sende biraz rahat ol. Bu kadar kasma
burada haksız olduğumun farkındayım ama haklı olduğum da birçok konu var
Bunları bir kenara bırakırsak şu an baba yazmayan bir erkek var
Ağırdan alıyor yani.. jhep boylemidir