Şimdi bu adam neyi bekliyor?

24 yaşındayım erkek arkadaşım da 26 yaşında , 1 senelik ilişkim var ve son zamanlarda sorunlar yaşadık konuştuk kaç kere ama çözemedik bir türlü birbirimizle uzlaşamadık ve ben artık dayanamadım ve ayrılalım dedim o da kabul etti sonrasında hâlâ sevdiğim için çok acı çektiğimi farkettim. Bizim ailelerimiz bu işe zaten ön ayak olduğu için ve yakın zamanda bir söz - nişan bekledikleri için bu ayrılık onların da kulağına gitti

Neyse pazar günü abisi ve yengesi beni konuşmak için evlerine çağırdılar , erkek arkadaşım yoktu bilakis zaten olmak istememiş , abisi direkt söze sen benim kız kardeşlerimden farklı değilsin biz senin yanındayız dedi. Erkek arkadaşıma sormuşlar sen bu kızı seviyor musun istiyor musun diye o da seviyorum istiyorum demiş..

Biz olanı biteni biraz konuştuk ve en son abisi dedi ki siz de bir şekilde konuşun aranızda dedi ama sen yazma o ayarlasın dedi zaten ben yazmazdım.

Yengesi de keza aynı şeyi söyledi.

Ancak hafta başı oldu hiçbir şekilde iletişime geçmedi , yoğun çalışan birisi kendisi ama yani şunu demek çok mu zor " haftasonu bir gün müsaitsen oturup konuşalım mı " ve benim ailem de dünden beri aslında soruyorlar ee noldu seni çağırdılar konuştular ama seviyorsa niye yazmadı etmedi hâlâ diye haftasonunu mu bekliyor ne saçma şey dediler , bugün en son dedim ki bilmiyorum abla bilmiyorum yani dedim onların üstüme gelmesi bir yandan onun yazmaması bir yandam kafamı allak bullak etti ne yapayım gidip yengesine aa abla yazmadı ama mı diyeyim dedim sonunda..

Seviyorum istiyorum demiş ama altı dolu değil ben yapacağımı şaşırdım.

Ne yani haftasonuna kadar da iletişimde olmayalım kafamı dinleyeyim biraz daha modu mu bu yani? Yazmak istemiyorum asla ona.

Şimdi bu adam neyi bekliyor?