Ne yapmaya calisiyor bu adam?

3 yil önce bir adamla evlilik yaptim cok sevdim herseye ragmen birakmadim. 2 yasinda bir bebegimiz var cok mutluyduk ama esimin annesi engel oldu ayirmayi basardi bizi ve Şu an 3 aydir ayriyiz. Ayrildigimiz sürede bile yinede birlikte olduk bir kac defa ama sonra annesi tekrar bozdu arayi beni evden attilar cocugumuda vermediler Şu an tek basima ailemde kaliyorum cocugumu arada aliyorum bakiyorum 5 gün onda 5 gün bende kaliyor cok üzülüyorum cocugum icin cok kucuk daha bunlari hak etmedi. Herkes barisin tekrar falan diyor ama benim o eve dönmem artik imkansiz çünkü esim annesiyle birlikte yasiyor. Cocugumu aldigim günlerde karsilasiyoruz sadece ama bir kelime bile konusmuyoruz. Bazen cok özluyorum evladimla esimle bir arada olmak istiyorum ama geri dönüsüde yok. Cocugumu alip turkiyeye gideyim diyorum onuda kabul etmiyor. Ama gecen oglumla yemek yiyorduk bir yerde, tesadufen o da geldi yanimiza oturup yemek yedi gitti. Biz ayriyiz Ama degiliz gibide bi yandan. Kafam cok karisik hergun hasta uyaniyorum. Cocugumdan ayiriyor beni bir erkek bu Kadar acimasiz olabilir mi ya.. beni kaybetmemek icin mi vermiyor cocugu? ya da ona dönup yalvarmami mi bekliyor? Nolur Akil verin uzuntuden ayaga kalkamiyorum

Ne yapmaya calisiyor bu adam?