Ne yapmalıyım lütfen alaya almayın?

6 yıldır birlikte olduğum sevgilimle üniversitenin bitmesiyle aile tanışması yaptık. her şey çok güzel ilerlerken nişanı Kasım için planladık. Konusu açıldığında 3 bilezik istediğimi belirtmiştim kendisine. Bana anca bitane takabilcegini onuda ablasının kolundan alıp takacağını söyledi kabul ettim, alyansi 14 ayar alalım dedi tamam dedim. Çünkü babası yok başında zorlamak istemedim. Evlilik teklifi olmasın gibisine getirdi olmaz dedim ucuz bişey alalım dedi tamam dedim. Annesi annemi aramış bohça için ne istiyorsa alın biz göndeririz içinde kalmasın demiş bunu sevgilime soyledigimde öylesine demiş işte felan dedi tamam dedim ama sevgilim bu perşembe gelecekti bohça alışverişi için ta ki bende ipler kopana kadar annesini aradım hal hatir sormaya Perşembe günü yaklaştığından mıdır nedir bizde bohça düğüne yakın gider gibisinden konuştu oysa ben sözde ya da hemen sonra diye biliyorum, sevgilime damat takımı almamamizi evdekini giymesini , bilezikleri evlendikten sonrada yapabileceğimizi , bohcaya kıyafet almamanız gerektiğini ve daha önce sevgilimin sorması ve benim hayır istemiyorum dediğim halde komsusundan kına tepsisi bulduğunu temiz olduğunu bakmam gerektiğini söyledi istemiyorum desemde ısrarla kabul ettirdi, napacagimi bilmiyorum anneme bahsettim değerini şimdiden bilmiyorlar yavrum dedi, inanın bilmiyorum lütfen yorumlayın.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca evi var sevgilimin kirasını alıyor , anneside babasının maaşını bide down sendromlu kardeşinin maaşı var (araba aldı borcu da var)
Ne yapmalıyım lütfen alaya almayın?