Ve bunun farkında olmadan sizinle normal bir şekilde konuşmaya devam etse. Kendisine kırıldığınızı bir şekilde belli eder misiniz, yoksa boş verip kırılmamış gibi mi davranırsınız?

Ve bunun farkında olmadan sizinle normal bir şekilde konuşmaya devam etse. Kendisine kırıldığınızı bir şekilde belli eder misiniz, yoksa boş verip kırılmamış gibi mi davranırsınız?

Şu lafı unutma. Bizbize değiliz Sude ne halin varsa ne bol yiyorsan twiterda burada dışarda ne yapıyorsan yap umrunda değilsin artık babanı ben adam sandım sende babanda, da iş yok beni satıcı küçük kızları satan. Zorla tehdit eden yaptı bu günde milletin içinde o karakterini belli etti bu önce senin sonra babanın suçu bende salağım ki senin için neler yapmışım sana baban sahip çıksın nankör insanlar Aydabrakn Sude bu senin hataların senin bozların senin karekterin takılmaların. Yüzünden artık biz bize değiliz.
Ya kırsın... hiç sorun değil.. olabilir.. farkinda değildir.. ya da farkindadir.. benim onu ne kadar sevdiğim mesele.. çok mu seviyorum etsin ağzıma ulan.. başka zamanda sorarım neden diye.. ben bir şey yapmisimdir.. ya da onun ters anina denk gelmiştir... ama sürekliz sürekli bir yapıyorsa... bir susarım, iki susarım.. üç te sorarım.. hatam ne. Noldu... neden bu kadar değiştin.. konuşup halletmeye tarafındayim.. olmuyorsa bitirmeye.. nefret ettirmeden.. biktirmadan.. bir arkadaş zor kazanılıyor. .. tek hatasinda silip atamam..
<3 haklısın ablacım <3
Eskiden olsa derdim ki ya olur mu öyle şey kötü bir gün geçiriyor alttan alayım diye şimdi direkt net tavır koyuyorum kendine bir toparla benimle bu şekilde konuşamazsin diye ben seninle nasıl seviyeli düzgün konuşuyorsam aynısını sen de göstereceksin göstermiyor musun hadi git kim olursan ol Allah versin az ötede kumunu eşele diyorum
Neden ve nasıl kırdığına göre değişir.. bilmeden yaptıysa sorun etmem. ama kırıldığımı da belli ederim değer verdiğim için bilerek kırdıysa da zaten hayatımda yeri olmaz öylesinin
Teşekkürler <3
Rica ederim <3
Cevap
8Cevap
Bilmeden kırdıysa ben de bilmezden gelirim. Kırılmam bile. Anlarım ben.
Çok mantıklı tatlım yaa
🌺🦋
Ne kadar da kirilmista olsam kendisine gönul koymam
Ertesi gün bir sey yokmus gibi devam ederim
Belki moreli bozuktu
Belki modu yerinde degildi
Böyle biraz anlayisla karsilarim
Belli ederim tabi ki. Soğuk yaparım yüzyüze geldiğimizde anlatırım açık açık. Onlarınki can fa bizimki patlıcan mı canım
Konuşmakta fayda var. Karşındaki belki bunun farkında bile değil. boş ver burada yazanların fevri tavırlarını. Her şeyde arkadaşa küsülmez.
Yok ya çok uzatmam bir iki laf vururum sadece o kadar 😄
Fazla soğuk davranmam normal davranırım
belli ederim ki hatasını anlasın
Tabiki ederim anlasın hatasını
İnceden inceden bitirirdim
@Yunus__tatlıcı ince bende seni karakterli bilirdim sende iş yok Hiçbirinizden para mara istemiyorum Benden. Uzak. durun kardeşim Bende uzak duruyorum bana mesaj atmayın şimdi burayıda twittir siliyorum Sude ne halın varsa ne bol yiyorsan ilgilenmiycem. Annen var baban var abn var bahane lan sende senin yüzünden onu yapma şunu yapma onla gezme onu evine gitme demekten mümdezer oldum kendi derdimi unuttum lan sizin yüzünüzden sizinde yaptığınıza bakın. Bende suana kadar hiç şikayet etmedim ama yeter büyük küçüklükten saygıdan sevgiden iş çıktı. Be gerekiyorsa yapıcam.
Ulan yorum yaptık suçlu çıktık resmen
Kıranı s... r et hayatından çıkar
Kirildigimi soylerdim
Belli ederim
Belli ederim
Soğuk dururum
Yok olurum jxjdndnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?