İki gündür bir uygulamadan sipariş veriyorum ve aynı kurye geliyor hayır ismimi öyle güzel söylüyor ki 😀
Ne yapacağız şimdi deyin hele

İki gündür bir uygulamadan sipariş veriyorum ve aynı kurye geliyor hayır ismimi öyle güzel söylüyor ki 😀
Ne yapacağız şimdi deyin hele
Yani o sizdeki hoşlandığıdır ben aşkım böyle bir şey olacağını düşünmüyorum belki de o insan tanısanız o insanı sizin hayallerinizdeki yani o kurduğunuz fantezi dünyasındaki düşünceler gibi birisini olmadığını anlayabilirsiniz bilemiyorum belki adam evlidir belki değildir belki hayatında birisi vardır ama sonuçta her gördüğümüz insana karşı duygularımızı açmaya kalksaydık hayal kırıklıklarıyla dolu olurdu mesela ben de fizik tedaviye gittiğim serviste bir hoş bir kız var ha gülüşü falan çok tatlı böyle ama yani sonuçta bilemiyorum hayatında birisinin olup olmadığını ya da karakterinin iyi olup olmadığını
Trendyol da çalışırken aynısı başıma geldi. Baya lafa tuttu beni kişisel telefonumu istedi. Dedim müşteri hizmetleri felan var diye, Ya onlar çok uğraştırıyor felan Siz bana yardımcı olursunuz Muhabbeti yaptı, Müşteri memnuniyetidir Dedim verdim. Her gün bir sürü sipariş götürüyordum. Bide üstüne İade alım süreci başladı. İlk iadesini götürdüm Aaa dedi artık Siz mi Alıyorsunuz 😁 /Aha dedim sı, çtım 🤦sabah kargosu iadesi ayrı Öğleden sonra extra gelen kargosu iadesi Hemde her gün Sırf beni çağırmak için ürün sipariş ettiği ürünleri götürüp Sonra Ettimiş olduğu ürünlerin bide iadelerini almaya gittim. Tekrar tekrar gidip gelmeye başladım. Bi yandan dağıtımdayken numaramdan aramalar başladı. İlk bana geleceksiniz değil mi Talepleri 🤦 felan Neyse başlarda Buda böyle bir müşteri işte derken bir yandan samimi tavırlar konuşmalar. Sürekli soru yağmuruna tutmalar Kişisel hayatıma dahil. Akşam kişisel numaramdan aramalar derken Anladık tabi bi gün sadece Üstün gecelik altı boş şekilde çıktı. Dedim bu iş nereye gidiyor böyle Sonra dağıtım bölgem değişti. Aradı felan dönmedim yerime o bölgeye çıkan arkadaşta anlatmış Adam artık başka bölgeye çıkıyor diye Bende kapatmış Oldum böylece mevzuyu
😄
Eve davet et kahve içmeye 😉
ya da bana bir de mutluluk getirir misin de 😀
Ne tür istediğine bağlı. Bu sektörde müşterinin giderine göre hizmet var.
Bende yurt dışında üniversite okurken geceleri taksiye çıkıyordum. Çok acayip teklifler geliyordu 😉
Bir dahaki sefere göğüslerini göster bence. Banyodan yeni çıkmış gibi, havluyla aç kapıyı ve küçük bir kaza olsun. Sonra çok utanmış gibi yaparsın bu kaza yüzünden.0 r o s p u gibi de görünmemiş olursun. Aradaki buzlar erimiş olur. Göğüsler ilişkide çok önemli.
Hep türk filmi izlemekten bunlar😀
Cevap
114Cevap
Bence aşkını söylemelisin kesinlikle :D gelen kurye kadın olsa ben de aşık olurdum da yok işte...
Bazen geliyor bize kadın sana göndereyim 😀
Gerçekten mi valla çok iyi olur abla :D
Tamam ilk geleni yolluyorum 😀
Teşekkür ederim :D 🙏
De ki "merhaba size aşık oldum beni kalbinize kabul eder misiniz" 😄😄 kesin işe yarar
🤣🤣🤣🤣🤣
Hani bir sarki vardi ya o geldi bizim evde damatta yok ta sen olursun insalALLAH diyee
😁 kendisine agir basli davran zaten onunda sana hisleri duygusu varsa belli eder anlarsin
Mesela sana paketi verince gözleri kaçamak yapiyorsa gözlerinden
ya da senden biraz çekinip konusuyorsa
Bunlar senden hoslandigina isaret eder
Ama korkuyordur adım atmaya 💟
Dilerim duygulariniz karsiliklidir🤗
Geçenlerde kadının biri kuryeyi taciz etmiş videosunu çekmişti çocuğun durumundan şüphe etmeye başladım şimdi 🤣🤣
😀😀
Bir sonraki siparişinde yine aynı kurye getirirse kalbinize de bir taht sipariş edebiliyor muyuz de 😂
Şahane 😀
Dene bunu 😂
Bende bı arkadaşın yerine sipariş götürmüştüm bı eve. kapiyi bı bayan açtı üstünde sadece kilot ve sudyen yani bikini tek var o şekilde siparişi aldı benden. icmisti herhalde içimden dedim bı Osmanlı tokadı yapistirayim da kendine gelsin ama bişey yapmadım. siparisi verdim para aldım çıktım :))
😀😀
Buyur da etmedi eve insan bı der gel katıl bu gece kadehleri tokusturalim demi :))
Hiç yani
İnsanlar nankör ya :))
Getir, en sonunda mutluluk getirdi desene.. 😄
😀😀
Ben çok böyle filmler izledim , izliyorum. Özellikle alman filmleri çok iyi. Bazen ödemede sorun çıkıyor ama neyse ki hallediyorlar. Ama filmler hep mutlu sonla bitiyor. Sizinkinde de umarım senaryo mutlu sonla biter 😂
https://youtube.com/shorts/hOqhnxd4P2I?si=b9-rSxSc2w5myY6IBana da Umut diye bi kurye geliyor arada ne zaman siparişi o alsa 5 saat getirmez burada deliye dönerim. Ne hikmetse de hep o varken yoğunuz kusura bakmayın olur. Bi arada evin önüne geldi siparişi vermeden gitti 😂 Neyse bana kurye murye demeyin
Kargoyu alınca tesekkurler size aşık oldum bu arada de :D
Çok iyiydi 😀
Ayy sende aşık olacak yer arıyormuşsun be ne ara aşık oldun kuryeye
😀😀
İki günde belli olmaz o.
Yarınki siparişte tekrar konuşalım bunu.
Konuşalım 😀
Sen yapacağını yapmışsın gibi. Onay bekliyorsun. :D
Yok daha yapmadım 😀
😀😀
Ben bu söylemi bi sitede daha gormustum, kuryeler bu aralar fenomen sanirim, bunu kendin icin diyorsan yasinizi biraz almisiniz efendim kuryeler ortalama 25 35 arasidir.
Önce parmağına bak yüzüğü yoksa bir daha bir siparişini aldıktan sonra eline bir kağıtta numaranı verip kapıyı kapat seni seviyorsa arayacaktir ha bu yanlış da anlaşılabilir orası ayrı
Kapıya gelince yapış dudağına bu arada evet bazı kuryeler çok yakışıklı bendede oluyodu dikkat et evli çıkmasın
Ülkenin birinde postacının Farklı kadonlardan toplamda 1300 çocuğu çıkmış iyi mi :)
😀😀
Amerika'da o 🤣
@ErtugrulKARTAL1903 ne farkeder, erkek erkektir kadın da kadın. Türkiye olsa da en az 100 olurdu
Bizde biraz daha inanç gereği olmazdı o kadar.
@ErtugrulKARTAL1903 siz öyle sanmaya devam edin
tamam ederim.
yaşandı paketi verirken ellerimiz değip kalmıstı🫠 kardesim de oha sesi bile yakısıklı demist şsöxksşzmxhşs neyse ben olsam her gün siparis verirdim biz bi kez denk geldik
Sohbet edin, kuryeler sohbet ediyor hoşlandığı kızla.
Et tabi et benim best dönerci kurye aşık oldu kapısına dayandı sopayla kovaladim mahallede
Peki senin kuryeyi sopayla kovalayacak kadar seni seven bi arkadaşın var mı?
Yok😓
Ayşen
Bu kadın bu kuryeye tecavüz eder demedi demeyin 😂😂
😀😀
Kuryelerden bi halt bekleme. Benim en büyük hatam beğendiğim kuryeyle tanışmak oldu meğerse bölgedeki tüm kadınları eklemiş eğer bi kurye kargosunu getirdiği kişiyle iletişime geçiyorsa tanışmak anlamında mutlaka ilk sen degilsindir ve eş zamanlı senin dışında da başkalarıyla konuşuyordur
aranızda bişey gecmişmiydi
Çektiğin çileye sıçayım beeeee. Allahın trooollü. Hiç esc gitmemiş erkekler şu an inanmış durumda ama kadınların asıl hayranlığı para ve miktarı. Gerçekten tutku duymaları için size %3 lük kısımda olmanız lazım.
Hep sizden yiyorum dünkü kuryeyi gönderin de biraz da siz benden yiyin yazdır sipariş notuna 🤷♀️
Ne biliyeyim yav bu nasıl sorun 😂
önce bi birbirinizi tanıyın bekarsanız ikinizde ve niyetiniz ciddiyse tanışın yavaş yavaş açıl kuryeye ama önce bir araştır
Abe hayran bende kuryeyim ama siparişi alan kişi sirke teşekkürden sonra kapıyı kapatıyor bu nasıl iş 🤔🤭🥺😂
bir kere daha sipariş ver, bir çay ikram etsem müsait misin de. Ya da müsaitse bir yere birlikte gitmeyi teklif et evine girmek istemeyebilir
Bir daha gelrise de gitsin ne kaybedersin ki. Belki oturur birşeyler içersiniz kafa uyuşursa akar zaten. Yoksa da ne kaybedixen
Bana gelen kuryeler de, nebilim 🤣🤣🤣🤣
Yani seviyosan konuş bence. Belki hayatının aşkıdır. Bu fırsatı değerlendir 🥰🥰❤️
Tanımadığınız insanlara yükselmemenizi tavsiye ederim
Aşk değil o hoşuna gitmiş takıntılık yapmışsın sadece
Ölümlü dünya neyi bekleyeceksin şansını dene gitsin en kötü ne olabilir ki hayır cevabını alırsın
Banada sizin yaslarinizda birisi aşık gibi bakiyoo acaba bu sizmisiniz?
Kuryenın yakısıklısına nasıl denk gelıyosunuz sjsjsjj
Bı sipariş daha ver sonra hemen al evin içine daha ne
al paketi sonra de gel beraber yiyelim merak etme olmaz demez eğer güzelsen...
Hangisi la. Yemek sepeti mi? Çocuğun adı yuşah mi yoksa?
Heee iyi bari
Et et 2 gunluk dunya ama alacagin her turlu cvp ba hazir ol
Valla bi kız bana aşkını ilan edecek direk kabul ederdim
Hahah kuryeye kapıyı bile açmıyorum 😂 sosyal mesafe 🤝
Ben olsam direkt sevgilin var mı diye sorardım yok derse de numarasını isterdim
Aynı soruyu erkek sorsaydı yorumlar acaba nasıl olurdu 🤣
Benim arkadaşla akrabalık yoktur umarım... O da kuryeciye aşık oldu 1 ay hasta yattı kız 😂
Hormonlar tavan olmuş. Acil sevişmen lazom. Durumun iyi değil 😅
Arasıra bağzi bagzı gelsen bile gonlüm razı yeter ki görsün gözlerim aşkın olmaz çoğu azı
😂😂bende Trendyol express kuryesini dün gördüm bir içim suuuu
Hoşlandığını söyle aşığım deme
Çünkü aşk değildir muhtemelen hoşlanmak ile aşk farklı
Takılmalık ilişki düşünmüyorsan neden olmasın
Getir kuryecisi mutlulugumua getir de , onu getoremiyoruz derse sen gel yeter de jdjdjxjjxjxjx
Sizinki aşk değilde hoşlanti gibi bir şey olmuş zamanla düşünceniz yerine oturur zaten ozaman bir ilanı aşk yakışır sana ❤️
Benimde başıma gelmişti çocuk harbiden harbiden fişek gibiydi hiç unutmam ama neyse artık sevgilim. var 😂
Üfffff insanlar işini yapıyor saçma sapan yavs*mayin adam seni red etse kötü puan verir sikayet edersin yapma sakın böyle bir şey
Ben sosyal medyadan gördüğüm birinden hoşlandım ve ona yazamıyorum, kuryeye ilanı aşk etmek çok cesurca olabilir, sen bilirsin
şahsen ben istemem ciddi söylüyorum istemem müşterinin bana aşık olmasını.
bırak aşık olmasını beni görmesini bile istemem.
bu trolü sevmedim
eğer ki gerçekse bir daha sipariş ver :)
Neden sevmedin
Demek ki özellikle o getiriyor siparişi 😀. Firmanın kampanyalarını takip et indirim geldikçe al birşeyler 😂
Tabi onlarda insan. Belediye hoporlerinden ilan ver.
Birdahakine bir şey getirme seni istiyorum de
üniversitede kızlar hep kuryelerle sevgiliydi sanırım okul bitince ayrılıyor lar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?