Güncellemeler
+1 yıl
……
2 Aydır biriyle konuşuyorum 2 hafta önce ılk buluşmamızı yaptık biz neyiz diye sordum bebeğimsin cevabını verdi sizce bu ne demek? Biz neyi sevgili miyiz değil miyiz anlamında sordum bana bebeğimsin dedi bu cevaptan ne anlam çıkarmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana karşı net değilim demek.. ama Bir yandan da kal cepte tamamen kaybetmeyim olur ki kimse olmazsa sana tekrar kapim olsun demek..
Kaçak his güreşi.. aslında ne için sorduğunu biliyor.. net olmayan bir adamdan hiçbirsey olmaz
Nasıl yani ne anlamalıyım
İki ayda seni bir yere koyamamış demek oluyor.. sorduğun sorunun cevabını geçiştirmis.. kendi de cevabını bilmiyor.. uyanık erkek modeli.
Peki napmalıyım konuşmayı keseyim mi
Sevgili filan olmak istemiyor bu çocuk.. fazla kapılmadan bağını koparmani öneririm.. karşısındaki kızın ilgisini erkekler anlar.. ama onunsaba karşı aynı seviyede ilgisini olduğunu düşünmüyorum.. adam olan kızı ortada belirsizlikte bırakmaz..
Sen hatayı biz neyiz diye sorarak yapmışsın zaten.
Muhtemelen alacağın cevaptan hoşlanmayacaktın bu sebeple net bir cevap vermeyip kıvırmış.
2 ayda ne hız o öyle ciddi ilişki düşünmeyen bir tip büyük ihtimalle
Aramızda mesafe var o denizci 3 ayda bir geliyor Bn sevgili olmak istiyorum ama olursak sevgili bu sefer neden buluşmuyoruz diceksın sıkıntı olur dedi ne demek bu haklı mı yoksa sevmediğinden mı Bn de kendine guvenemıyorsan mesafe var diyorsan o zaman konuşmayalım dedim yöne trip mi bu dedi
Gemilerde talim var bahriyeli yarim var :))
İyi bide kundaklasın seni sen bundan illa bir anlamlı çıkarmaya çalışıyorsun kundaklayacak seni 😉
Anlamadım nasıl yani
Birisiyle sevgili ya da bir ilişki içerisinde olacaksan o ilişkiye başlayacaksan sevgilim dersin sevgiliyiz dersin seviyorum dersin ama biz neyiz diye sorduğunda bebeğimsin dediğinde seninle bir sevgi ya da düzgün bir ilişki içerisinde değilde menfeatler doğrultusunda sevgili olucaz sen vercen ben alicam 😉 gelip geçici birisisin sen geriside size kalmış
Ama kendisi denizci 3 ayda bir geliyor
Bir de şey dedi bunu şimdi konuşmayalım görüştüğümüzde konuşuruz demek ne demek
3 ayda bir gelen bir denizcinin uğradığı liman olucaksin 😉 birşeyleri de sen dusun
Nasıl yanı
Ne anlam çıkarmalıyız
Ya bnmle oyun oynamak olsa sevgilimden der oyalardı kullanıp
Yaşa ve gör eğer bir gün burada yine denk gelirsek yaşadıgin şeyi söylersin ama sana sadece şunu derim dikkat et geriside sana kalmış tercihlere karisilmaz belli bir noktadan sonra
Hmm yani bu çocukla konuşmayı kes mi diyorsun
Ama sadece 1 defa görüştük
Yani yine de mi hayır gelmez
Eğer içinde ona karşı bir his yoksa etkilenmek ayrı bir şey ve aradığın şey ciddi bir ilişki ise bununla olmaz diyorum
Yaşım 28 evlenmek istiyorum artık tanısıp bir şeyler de hissettım ama onun ne hissettıgını bilmiyorum begendım dedi senı mesela şey oldu biz netten atmıştık o zmn numaramı istedi bm de verdım kaydedip vatsaptan yazmadı hatta dedım numaramı aldın ama vatsap neden değil aynı şey burada da yazışıyoruz galan dedi neyse aradan bir kaç hafta geçti görüştük sonra ayrılmaz otobüse bindirdi birkaç dakaika gectıkten sonra numaramı istedi vatsaptan yazdı bu neden peki
Evlenmek istemek birtakım duyguları yaşamak istemem saygı duyarım ve bu senin en muhtemel hakkın en güzelini yaşa... öncesinde numaranı vermene rağmen ordan değil netten iletişim kuruyorsa numarasını gelecek herhangi bir arama ya da mesaja karşılık birşeyler sen koruyor demek dir😉sonra görüştünüz seni uğurladı ve numaranı istedi daha öncesinde kaydetme riskine dahi girmemiş anla burdan muhtemelen şu an risk olusturcak bir şey olmadığından numaranı tekrar istedi ama seni hiç bir zaman sevgilim diye kaydetmeye ek bu kız güzelmiş arada geldiğimde takılırım giderim elimin altında dursun düşüncesine sahip... sen onun beyinden etkilendin muhtemelen denizci olması işi gücü parası olması gibi şeylerde mi etkilendin
Risk falan dedın neye kasıt olarak dedin bunu ne anlatmak istedin açabilir misin biraz
Şimdi ben başka kızlarla da takılıyorum seninlede tanıştım numaranı verdin bende vatsaptan yazdım ben başka kızların yanındayken gelen bir mesaj senden ya da arama eee neolucak erkek patladı diğer kızın yanında bu riske girmemek için normal netten siteden konuşmak daha garanti bir şey
Hmm sonra neden aldı riskliyse yine korkup yapmaması lazım vatsaptan
Madem ilk nasta vatsaptan yazmayacaktı istemeseydi numaramı ayıp değil mi
Seni beğendi gördüğünde ve seninle iletişimi koparmamak için sağlama almak için numaranı aldı daha öncede vermiştin neden kaydetmenis onemseyip? Ama seni sevgilim felan diye bir sıfatla kaydetmeycek sadece bir seçenek olarak elinin altında dur geldiğimde takılır yatarız kalkarız ben yoluma bakarım mantığı hakim
Hmm beklediğinden iyi çıktım reelde o yüzden yanı
Evet beklediğinden iyi çıktın şöyle bir süzdü seni fizikte yerinde tamam bu dursun ugrayacagim bir liman olarak kalsın burada dedi
Peki kesın mı bu benimle sıkıntıdan konuştuğu
Sıkintidan konuşmuyor sadece seçenek peri cogaltiyor... kesinmi dersen bunun kararını sen dusuncelerinde bulacaksın konuştukları mız değerlendirme istişare doğru yanlış ayırt etme
Seçenekler derken nasıl yanı
Seçeneksem öylesınedır
Şöyle düşün sen bir erkesin yeni kizlarla tanisiyorsun ve hepsiylede yatma planları doğrultusunda sevgili oyunu oynuyorsun her fırsatta değişik raflar alarak sevgililik oyununda keyfine bakıyorsun oyuzden sende bu kızlardan birisin
Ama bu tarz konuşmuyor bnmle seni öpeyımlı falan ya da cinsellık
2 ay oldu tanısalı
Havadan sudan konuşuyoruz genelde
Bu tarz konuşmalar abaza erkeklerin işi onun böyle bir abazaligi yokki dediğim gibi şu an sadece istişare ediyoruz kendin bileceğim birsey
Tamam Abaza degılde bunu neden yapıyor abazalar yapmaz mı bu dedıgını yedek işini
Yok abazalar yapmaz bu işi sadece herzaman aynı cicektenmi bal alicaz zaten imkanlarimda var bunu kullanırım
Ee kullanacaksa duşa gitcem dedıgımde sapıkca konuşur Bn de gelim der
Denemek amaçlı dedık birkaç defa hiç bir şey demedi sapıkça
Ya telefonda duşa nasıl gelecek seninle belliki bu sanal konusmalari sevmiyor ya da ilgi çekici bulmuyor
Sen en güzeli bununla ilişkiye başla yaşa için rahat etsin
Ee sen konuşma dedın evlilik düşünüyorsun
benim için de zaman çok kıymetlı degerlı
Yine diyorum evlilik düşünceli bir insansın bu insan senin evlilik düşüncene uygun biri değil zaman kaybetme üzülme sonra kaybettigin zamanlara
Bir de çocuk benden 2 yaş küçük erkekler bunu problem eder mi yoksa bu kadar yaş farkı normal mi
Yani bnmle ciddi olma olasılığı sıfır diyorsun yanı
Problem edenlerde var etmeyenlerde ama sonuç olarak senin düşüncene doğru orantılı biri değil
Peki ciddi düşünse bnmle nasıl davranırdı
Evet diyorum sen onunla evlenemessin takildiginizla kalırsın
Bak neyapalim biliyormusun burada bu muhabet alır başını gider senin kafan çok karışık ve çok soru işareti var
İnstadan ekle beni arayım seni ordan
sedat_altnkya
İnsta yok ki kısa koşa yazsan son sorum zaten
Gün içinde konusuyormusunuz mesajlasiyormusunuz
Aramıyor ama mesaj atıyor
Her gün konuşuyoruz atlamadan
Nekadar mesajlasiyormusunuz sadece naber nasilsinmi
3 4 sayfa mesajlaşma evet o tarz
Tamamdır ozaman evlenirsiniz siz hayirli uğurlu olsun davetiyeyi yolamayi unutma
Nasıl yanı anlamadım şaka yapıyorsun sanırım neden bunu dedın
3 4 sayfa derken telefondan ss atacaksam sana 3 4 sayfa ss çıkar onu kastettim defter. Gibi değil
Sen olumsuz konusulan herseyin üstüne olumlu vir kılıf bularak cevap vermeye çalışıyor yani kendini buna adapte etmişsin ne diyeyim sana
Tama son kez yorumla
Sen soru sordun cevapladım ama
Anlattıklarının üstüne atlamadım ko sadece cevap verdim
Neden illa olsun istiyorsun
Sen sorular sordun
Onlar boşuna degıldı neden sordun
Ve ne düşündüm merak ediyorum son sorum bu bu arada
Guzel arkadaşım benim sen bu çocukla evlenemessin olmaz bu çocuk seni skp gelip gidecek evlenmeyi düşünen bir tip değil sen illa o diye tuturma yol ver gitsin zaman kaybetme
İşte Bn de diyorum ki ciddi olsa nasıl davranırdı buluşmadan sonra
Bak bu davranışın her erkeğe göre degiskenlik gösterir ama değişkenlik göstermeyen tek şey söylenenler değil yasatabildikleri hisetirdikleri öyle yaparız böyle yaparız gibi cümleler telde çok dikate alınmamalı icrate neler yapıldığına bakılmalı... isteyen erkek özler isteyen erkek özlediğini hisetirir mesajlarında sana karşı olan o hissi içinde hisetirir sevgisini açık açık dile getirir etkilendiğini yalan olmadığını anlarsın günün her anı seninle olmaya çalışır vakit ayırmaya çalışır hep sana
Bitirdim konuşmayı dedıklerınden sonra konuştum
Senin adına sevindim
Ayrıldık
Nasıl oldu merak ettim sakincasi yoksa beni eklermisin ozelse burada açmaya bilirsin konuyu
Bak bunu iyi bilirim, sakın ha sakın ona tolerans gösterme. Resmen lafı geliştirmiş.
Aramızda mesafe var o denizci 3 ayda bir geliyor Bn sevgili olmak istiyorum ama olursak sevgili bu sefer neden buluşmuyoruz diceksın sıkıntı olur dedi ne demek bu haklı mı yoksa sevmediğinden mı Bn de kendine guvenemıyorsan mesafe var diyorsan o zaman konuşmayalım dedim yöne trip mi bu dedi
Haklı ama bu konuda, adam denizciyse ve sen ona ayak uydurabilecek biri değilsen çekilmezsin. Kendine güvenemiyorsun değil, benim şımarıklığımı çekemeyeceksen deseydin daha doğru olurmuş. Sen haksızsın. Olmayacaksa da bir zahmet aranıza mesafe koyarsın.
Peki sana göre ne bu çocuk ciddi mi değil mi
Çocuk ciddi, seni düşünüyor ve ilerisini düşünüyor. Bir erkek ileriyi düşünüyorsa net ciddidir, yoksa keyfine bakar ve seninle oynayıp ileride ne olacağını düşünmezdi ama seni düşündüğü açık.
Nasıl yani anlamadım
Eğer ciddi olmasa ileriyi düşünmezdi diyorum
Oynar salardı
O kısmı anladım seyı anlamadım yoksa seninle oynardı dedın ya ne anlamda mesela
Bebegi'msin diyosa ilişkiniz var demektir sahiplenmis basbaya
Sen de deseydin ya annem misin sen diye
Mesela madem mesafe diyorsun konuşmayalım dedıgımde küsüyor konuşmak istiyor anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verın ya
Sana çakmak istiyor
Nasıl yanı bir şey hissetmiyor mu bana karşı
Hissetse sevgili olmak ister
O zaman neden konuşuyor geldıgınde görüşmek istiyor
Tamam işte skmk için
Ama hiç öyle konulara girmedi
Girip ters teper diye
Temiz konuşuyor gün içinde napıyorsun ne ediyorsun gibi her gün böyle
Olabilir sürekli seks konuşcak değil ya
Hmm bu çocukla konuşmayı keseyim mı yanı
Zaman kaybı senin için, dersen ki sksn vercem sen bilirsin
Ben sadece keleşime bebeğim derim
babanim demiş ötesi mi var
O malda bilmiyor kanka
Seni kandıracak sihirli sözcüğü bulmuş
O da konuşmak istiyor konuşmayalım dedıgımde küsüyor
Pardon kızıyor küsmek değil
Mesela gün içerinde yazmadıgımda neden yazmadın diyor ılgıleniyor kafam karıştı valla
Yaşlar kaç
Bn 95 li o ise 97 li
Anladım peki görüştüğünüzde nasıl geçiyor vakit neler yapıyorsunuz
Sadece bir defa görüştük istanbuldaydık o sonra tokata gitti orada ev yapmıyorlarmış geldıgınde görüşecekmiş bnmle
Görüşmeden önce öpün mi Bn öperim görüşünce yerim seni falan dedi ama görüşünce kuzu gibi oldu ağırbaşlıyı elimi tutmak istedi vermedim erken dedim
Görüşmeden önce numaramı istedi vermiştim Instagramdan ama kaydedip çardağa geçmedik mesela görüştük otobüse bindirdi 5 dk sonra mesaj attı telefonunu versene diye verdim öyle vatsaptan konuşmaya başladık
Öpmek istediyse sevgili olsun ayrıca evlensin senle niyeti varsa çünkü yaşlarınız büyük bana pekte gerçekçi gelmedi
Ne gerçekçi gelmedi
Çocuğun sevgisi
Hmm hoşlanmadı yani öyle mi
Amacı cinsellik gibi geldi bana
Ama hiç öyle durmuyor o konulara girmedi
Öpmekte bir başlangıçtır 🤡
Nasıl yani
Şimdi bununla konuşmayı keseyim mi
Bence bir süre konuş ama buluşma ve ufaktan cinsel konular aç mesela duşa giriyorum anlık ister misin falan de sana saygısı varsa istemez
Ya Bn bir sürü duşa giriyorum dedim hiçbirinde Bn de gelim mi tarzı şeyler konuşmadı tamam bebek gibi geçiştirdi
Hem öyle bir şey desem her erkek olur atabilirsin der öyle ayıramazsın insanları
Evet şimdi düşününce mantıklı vjsks
Ama ne bileyim sevgili olmak istediğini söyle tüm engellere rağmen
Ciddi düşündüğünü vs söyle
Dedıkı bunları konuşmak için erken daha taşımam lazım seni hemen olmaz ki görüştüğümüzde konuşuruz bunları dedi bu ne demek
Istemıyor mu beni
Tamam görüş ciddiyetini ortaya koy ama sarılma elini tutma opmesine izin verme çizgini çiz bakalım gerçekten de istiyor mu
İlk defa görüşmicez ki olursa 2. Kez olcak görüşme
Tamam bir kaç kez görüş dediğim şekilde
Nasıl yapacağımı anlamadım
Bidaha oku
Okudumm öpmesine sarılmasına izin verme dedın bunları nasıl davrandığında ne soyledıgınde yapayım
Evlenene kadar izin verme madem senj seviyor evlenir
Yaşını öğrenebilir miyim bu arada
20 yin
Tamam da daha tanımıyor ki nasıl sevsin elektrik alsın dokunmadan
Dokununca elektrik alır sever bırakır bunu mu istiyorsun
Nasıl yani anlamadım
boş ver laf anlamak istemiyorsun illa elletecen sevsin diye sonra terk edilip ağlarsın
Yok ya öğrenmeye çalışıyorum gerçekten bir erkekte nasıl duygu olusturabılırım bunu öğrenmek istiyorum
Dediklerimi yap daha da soru sorma
Ne yapayım son kez anlat nolur ya detaylı
Hayır dilim damağım kurudu yeter
Ya sevap yaaa gerçekten onu düşün nasihatta bulunuyorsun
Kardeşim evlenene kadar haramdan uzak dur cidden seni seviyorsa evlilik yoluna gidecektir
Ama elini tutmazsam yanlış anlar onu sevmedıgımı düşünür
Alakası yok sevmesen zaten buluşmazsin
Hem hemen nasıl sevecekti 1 defa görüştük elini tutmasam da bırakır
Bıraksın o zaman
Her erkek bırakır sadece o değil ki herkes sen değil
Onurlu bir yalnızlık muhtaç hissetmekten iyidir dene bence
Oyalamış
O zaman neden benimle konuşuyor
Erkekler dişi olan herkesle konuşur) Ciddi olup olmadığını şöyle anlayabilirsin. İlerde seninle şunu yaparız bunu yaparız falan de. Ciddi ilişkide yaşanan şeyler. Hayalini kurduğun bir şey. Mesajına öpücük atsa ya da daha çok erken bunlar için derse demek ki oyalıyor.
Mesela işleri var İstanbul'a geleceğinde bnmle görüşmek erkek bir şey hissetmediği kızla görüşür mü
Ya desem bile bence erkekler belli etmıyor evet seninle ben ilerde derler
Siz seviyor
cevap vermekten kaçmış gibi bir vibe aldım.