♾️ Sevgilinize bir konuda ya da bir çok konu da fikir ayrılığınız olduğunu fark etseydiniz neler yapardınız? olduğu gibi sevip alttan mı alırdınız, karşılıklı olarak orta yolu mu bulurdunuz, yoksa ayrılığı mı düşünürdünüz

♾️ Sevgilinize bir konuda ya da bir çok konu da fikir ayrılığınız olduğunu fark etseydiniz neler yapardınız? olduğu gibi sevip alttan mı alırdınız, karşılıklı olarak orta yolu mu bulurdunuz, yoksa ayrılığı mı düşünürdünüz

Çok fazla benzeşmediğim insanlarla doğal olarak yakınlaşma olmaz bende en baştan. Her insanın yine de farklı yönleri ve farklı zevkleri olabilir. Farklı tercihleri olabilir, yaşam görüşleri de dahil. Ben benimle "birebir aynı" geçinen insanlardan darbe yemiş biri olarak kesinlikle sevdiğim erkeğe muhalif değil uyumlu yönümle yaklaşırım. Bunu kesinlikle evrensel bakarak söylüyorum. Dünyada çok fazla sevgi eksikliği var. Gerçek bir sevgi bulunca kıymetini bilmek çok önemli. Bir de farklılıklar renk katar genel anlamda.
🍀😎
🍀😎
Fikir ayrılıklarımız sürekli sorun hale geliyorsa, bu sebeplerden dolayı kırıyorsak birbirimizi, ve saygı yoksa ayrılmak en güzeli... siyasi, din, ya da başka şeylerden dolayı asla yargılamam, farklı olabilir.. yeterki saygılı olsun.. müdahale etmesin. Sevgi her şeyi halleder.. ama ben halletmeye çalışmamalıyım, karşılıklı olsun.
Her konuda aynı fikirde olduğum insanla geçinmem çok monoton ve sıkıcı bir hayat olurdu. Minimal farklılıklar ilgimi dahi çekebilir. Ancak benim büyük resme bakma şeklim ve hayat görüşüm onunla bir olmalı. Aksi halde tartışma ve anlaşmazlıklar kaçınılmaz olacaktır
Fikir ayrıldıklarının ne konuda olduğu önemli benim için. Çok absürt bir şey olmadıktan sonra vazgeçmem..
Rica ederim 🦋
Cevap
10Cevap
dünya tersine dönse vazgeçmem😃
Görüşlerimizi birlestiririz
Fikirlerimiz çoğu konuda uyuşmuyorsa, kafa dengi değilsek, bu durumda muhtemelen anlaşamazdık ve sevgili olmazdık ama sevgilimle bazı konularda fikir ayrılıklarımızın olmasını normal karşılardım ve bu yüzden ondan vazgeçmezdim tabii ki de.. 🍀
Farklı yaşam tarzı olan veya birçok konuda fikir ayrılığı yaşadığım biriyle en başta zaten herhangi bir ilişkiye başlamam ki. Bana kalırsa bunlar en başında konuşulması gereken konular. Sonuçta herkes bir birey ve bu konularda bariz farklılıklar olursa yorucu bir ilişki olur. Başlamadan bitirmek en güzeli 🌸
Her konuda alttan alamam belli başlı hayat yolum amaçlarım var, bakış açım inançlar var.. bunlar uymuyor ise evet ayrılırım çünkü baştan uyuşmayan daha sonra uyuşması zor
Hangi konu da olduğuna bağlı. Tolere edilebilecek fikir ayrılıkların sorun olmadığını düşünüyorum.
009
Ben uyum sağlayan biriyim. Bana saygı gösterdiği sürece her türlü düşüncesine anlayış gösteririm.☺️
Eeevet sırf bu konu yüzünden vazgeçtiğim bi kaç insan olmuştu. Ben kafa dengi birini isterim yanımda.
Ben kendinden bile vazgeçebilecek bir insanım, değil farklı aynı görüşlere sahip olsak bile fark etmiyor. Hiç kimse vazgeçilmez değildir
vazgeçmem diyemem şimdi ne konuda farklı görüşlere sahibiz o önemli
yaşamak çok zor olur öyle zaten... ayrılırdım sanırım
Bir çok konuda fikir ayrılığı varsa o ilişkiyi sürdürmeninde bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Ayrılırdim sanırım.
En başta benimle aynı düşünüyor mu, yaşıyor mu diye kontrol ederim.
Kültür farkı önemli. O fark varsa devam etmem. Yani kesin beni rahatsız eder zaten.
Dini inanç fatklılığına rağmen bile vazgeçmemiştim ama hata etmişim sonradan anladım.
Seviyorsam orta yolu bulmaya çalışırdım.
Orta yol ve ben bilemedim gerçi 🤔
Yasam görüşümüz farklıysa nasıl anlaşcaz ki seveyim🤭
Hayır, birlikte ortak bir nokta bulurduk veya farklı görüşlerimizle yaşamaya devam ederdik.
Evet vazgeçmem için yeterli bir Kriter
Hayır seviyorsam neden vazgeçeyim
Ortak noktada bulusamiyorsak vazgeçerim
Birçok konuda uyusmuyorsak doğurdum tabiki
Belirli şeyler dışında vazgeçmem.
Orta yola geliyorsak olur, gelemezsek vazgeçerim.
olduğu gibi kabullenirdim
Karşılıklı orta yolu bulurdum tabiiki de...
Tabi ki de no.
dinsel konularda olursa evet
Evet
Geçtim mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?