Burdan bir kızı çok sevdim 10 ay sevgili olduk gerçekten sevdim haalada seviyorum unutamıyorum unutmakta istemiyorum ama canım cok yanıyor dolu dolu 10 ay mesele zamanda değil ben onun bakışlarını sevdim gülüşünü bana bakışını telefonla görüntülü konuşurken gulusumuzu gülünce beni çirkin görmesin diye tavana tutardım kızardı birsuru anı ve şu an hiçbiri yok keşke şu an dönse herşeyimi feda ederim bir dönmesine bir bakışına ben askerdeyken bile hep konuştuk ettik ama görmeyince unutukuyormus askerden evlencez diye döndüğümde ayrılmak istedi ama sorun ne dediğimde sorun yok ilişki istiyorum dedi ben acı çekiyorum artık gücün jalmadi ayrılalı nerdeyse2 ay olacak ama canım öyle yaniyirki şu an bile ağlıyorum erkekler aglarmi derdi bana ama seven erkek ağlar niye hayat böyle niye değer verdiğimizi elimizden alıyor hayat neden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gitmek istediyse inan sana layık değildir ve bizim sevdiğimiz insanları Allah elimizden alıyorsa vardır bir bildiği belki ilerde bugün üzüldüğüne şükür edersin
10 ay dolu dolu konuştuk her gece konuştuk ve i beni sevdi biliyorum sevmese böyle emek vermezdi her akşam benle konuşabilmek için gösterdiği çaba iş molasında yemekteyken bile ararradi ben askere gittim her fırsatta arardım annemi babamı aramak istemezdim çünkü benim ailem sevdiğim kızdı artık ama son zamanlarda soğuk davranıyordu okadar iyi birikibana askerdeyim diye bile hissettirmiyor su yok bişey derdi askerlik bitti terketti ama kalbim acıyor şu an bile ağlıyorum canım yutegim koptu çünkü
Nefes alıyorum aklımda o var bisye yapıyorum o olsa diyorum suanki evde evlensek birlikte şu an yaşayacaktık ve heryerimde o var unutamıyorum kalbim acıyor bakışı gözleri onla tartışıp kavga rttigim günler onu uzdugum geliyor aklıma geçmiş mesajlarimiza bakıyorum okadar içim parcalaniyorki keşke bı dönse herşeyi veririm canımı bile veririm ona
Düşünmemeye çalış hem gitmeden önce seni alıştırmış direk bir anda gitmemiş daha az canın yanar en azından bir anda kestirip giden insanlardan olmaması da güzel başka şeylere odaklan bir meşguliyet bul
Yani sırf bana kiyamadigi için merak edip ayrıldıktan sonra bile bir ik kez görüntülu aradi o dünyanın en iyi kalpli kadınıydi ama sorun ne bilmiyorum seviyor beni sorun başka biaeydi ailesinin baskisiydi belkide ama herşeyi hirlikte atlatirdik canım yanıyor yazmak istiyorum ama wp den engellemiş normaldende yazarsam ailesi sorun eder evde sıkıntı yaşar diye kıyamıyorum burada belki bilmiyorum kalbim acıyor napicam ben böyle
O zaman başka bir numaradan ara onun sesini duyarsan müsait misin diye sor bir sesini duy en azından ne diyebilirim ki
Ya zor duruma girerse diye korkuyorum aslında başka numaradan ararrarim ama bilmiyorum normalden ama atsam engelese bile spam düşer ama ne yazicam karrasizim
Kardeşinin sosyal medyasını buldum kardeşi benden haberdardı acaba ona yazsam ablani merak ediyorum falan diye
Olur o da güzel bir yöntem şansını dene
Ama işte kız kardesimi neden rahatsız ediyorsun dermi bilemedim
Bahsettiğin gibi biriyse demez aksine belki mutlu bile olur
Peki son bir soeu kardeşine mi yazayım yiksa telefondan mesajmi atayim
Normalden sze yazablrmym yani tam ne yazacahimida bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim belki barisiriz yeniden onla
Kardeşine yaz ya da direk ara
Engellemiştir beni arasam bile. meshul çalar buna eminim ama ayrılmasının sebebi imkansız aşk olması buna eminim ve oda seviyor sebebi uzak mesafe olması diğer sbebei internetten tanışmamız bu yüzden ailesinin bana vermeyeceğini dusunuyirdu sorun bu ama ben onu gerçekten seviyorum geçici bir heves değil bu aşığım ona