- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de doğru kişiyi seven ve doğru kişi tarafından sevilen kişi daha mutludur.. yani zaten birden fazla kişi ile aynı anda flörtleşen birinin mutlu olacağını sanmam.. bu tür kişiler sadakatsiz çapkın olurlar. çünkü bana göre insan kalbi bir kişiliktir başkası ile konuşurken başkasını tanımak doğru değil. aynı şekilde eğer kişi yanlış kişiye takılı kaldıysa da acı çeker sadece. önemli olan gerçekten seven değer veren kişiyi bulmak ve bir ömür onu sevmek.. ama günümüzde bu kadar aşka değer veren kalmadı. kimse kimseye güvenmiyor doğal olarak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan hayatta ne kadar mutsuzsa o kadar çok sayıda karşı insanın onayına ihtiyaç duyar. Karizması/güzelliği, fiziği ve maddiyatı karşı cinse ulaşabilen ya da talep gören insanlar bedenen/ruhen daha rahat olur nispeten.
Çeşitli maddi, görsel ve davranışsal sebeplerle karşı cins tarafından talep edilmeyenler ise daha çok mutsuzluğa, agresyona bir müddet sonra da tükenmişliğe savrulacaklardır günün birinde.
NOT: Bir insanın hayatının varacağı temel nihai hedef eninde sonunda bir karşı cinsin onayını alıp ya da onun tarafından tercih edilip onunla evlilik kurmaktır.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu kişinin flörtöz olup olmamasıyla ilgili. Birisini sever gözü ondan başkasını görmez ve en mutlusu odur. Flörtözdür bir kişiyle yetinmez başka başka kişilerle takılmaya başlar. Bu da kendi çapında mutludur.
Kısacası kişinin sevgi ve aşk yapısına göre değişir.30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Takılı kalınan da aynı şekilde takılı kalmışsa tabii tek kişiye takan mutlu olur. Ha yok kişi kendi kendine takıyorsa ama takılı kalınan onu hiçbir şeyine takmıyorsa o zaman flörtöz olanlar o kişiden daha mutlu olur.
Hadi fesatlaşmadan okuyun şimdi 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı yorum valla billah jdjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTek kişide takılı kalırım, öyle kolay kolay sevdiğimden vazgeçmem. Vazgeçmişsemde dönüşüm olmaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Bu beeen
- +1 yıl
Boğa kadını işte...
- +1 yıl
Evet ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Flört kişisine bağlı. Sadece onda kalmamı sağladı da biz mi kalmadık? Flörte ilişkinin adını koyalım diyorsun yan çiziyor. E, n'apalım bu durumda? hsjhsjhsj
14 Yorumla- +1 yıl
Hıı isim koymakta sizin için görseldekiyle aynı
- +1 yıl
Çok şükür djd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtöz biri aynı anda bir çok kişiyle flört ettiğinde mutlu olduğunu düşünür ama asla tatmin olmayacağı için aslında mutsuzdur tek bir kişi ve cidden heyecan duyduğun biri daha fazla tatmin ve mutluluk getirir benceee
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında gamzene gurban olayım dediğin dedirte bilen kimse varsa o sana mutluluktur.
Kadınlar içinde erkekler içinde çok fazla flört sadece herkesin girebildiği wc kafası bana göre özellik yok çekiciliği yok.
Benim içinde öyle takıntım falan yok ama her şeye bir kadın olsun isterdim. Gelip geçiçi şeylere ayıracak zamanım yok.
10 Yorumla Flörtoz olan Biri için anlık mutluluk olabilir oda mutluluk değildir sadece öyle sanar.. benim için tek bir kişi yeterli mutlu olmasam da en azından huzurlu olmayı tercih ederdim
28 Yorumla- +1 yıl
Eh o birinde takılı kalmakta ne bileyim 🙄
- +1 yıl
Olmuyorsun, keyfine bakıyorsun
- +1 yıl
Hiç bir zaman ikinizden bir şey olmayacağını bildiğin birinin neden peşine takılıp sürünmeyi tercih etsinler ki
- +1 yıl
Anladım canım 😃
Ne gerek var hayatı tek bir kişi ile sınıflandırmaya.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek birinde takılı kalmak kaçınılmaz er geç mutsuzluğu getirir çok çeşitlilik iyidir sıkılsan oyuncu değişikliği yaparsın biri o an olamıyorsa diğeri olur çeşit iyidir arkadaşlar gerçek sevgiye değer veren yok zaten ben artık kişisel mutluluğumu düşünmeye karar verdim kimsenin hisleri umurumda değil🤙
10 Yorumla
+1 yılSoru ilişki değil flört zaten saplantılı bir manyak olmaktansa kafasını dağıtsın kimle istiyorsa konuşsun urganlanmı bağlayacağız milleti 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Bana bunlarla gelin ya 😃
- +1 yıl
Geliriz nerdesin 😁
- +1 yıl
Hııı :D uuu aklım karıştı sdhjs
- +1 yıl
Giderken sağda gelirken solda köşe başında değilmiydi 😳😂
- +1 yıl
Bak bakalım öyle mi 😃
- +1 yıl
Çok uzak 😮💨
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
👍😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılflörtte sınır olmaz ve bu şekilde yaşamak gerçekten eğlenceli, ama dur seni tahmin edeyim takıntlı olmandan ötürü ilgini başkasına veremiyorsun ve tek kişi ile ilgileniyorsun?
16 Yorumla- +1 yıl
Beni tahmin etmekle ne uğraşıyorsun acaba
- +1 yıl
sadece tahmin diyelim? is it true?
- +1 yıl
Ay İngilizce de biliyor, çıldırıcımm sjdj
- +1 yıl
şair ona küçük süprizler yapın diyordu :D :D
- +1 yıl
Oradaki “o” ben değilim aloooo 😒
- +1 yıl
alooo derken bile ben "o" yum ben "o" yum diyorsun küçük hanım
+1 yılNeydi o fritöz mü flörtöz mü takmasınlar takılmasınlar kim ne hali varsa görsün 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Flört öz 😃 diye biri
- +1 yıl
Özü flörtmüş 😄
- +1 yıl
Aynen ondan 😅
+1 yılTek kişilik naralar atmaya gerek yok.
Baksan her ikisi de mutsuz.
15 Yorumla- +1 yıl
Baksan flörtleşen mutlu
- +1 yıl
Baksan öyle ahahah
- +1 yıl
Bakmazsan öyle değil
- +1 yıl
Taam taam kafam karıştı
- +1 yıl
😌
Bağlandım mı kördüğümle bağlanıyorum aç açabilirsen😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yapma öyle şeyler yavrum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ne kadar bana uymasa da sürüklenmek yerine bi kaç kişiyle flört seçerim
11 Yorumla- +1 yıl
Aklın yolu bir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bak bunu bilmiyordum ama şöyle bir şey var 1 darbe yemek var 4 darbe yemek var. İlgiç olurdu ama ben yapamazdim knk o kadar yalanı uydurmak yürek ve beyin ister. Skeç yazarsın bunu yerine daha iyi
20 YorumlaBu biraz erkeğin nasıl bir duyguya sahip olduğunu , nasıl yönelime eğilim gösterdiğine göre değişir. Şahsen benim sevdiğim biri benide severse çabalarım ama karşılığını alamazsam daldan dala atlamak gibi olur. Takılı kalmak ise platonik aşk işte... oysaki gidip söylemek varken söylememek en çok koyanı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılMutluluk tek bir kişiyle ve karşılıklı 5S kuralına bağımlıdır (Sevgi Saygı Sadakat Sabır Sorumluluk).
Bu 5Snin her biri bir halkadır. Birbirine zincirlenmiş ise fevkalade. Ama o halkalardan biri eksildi mi o zaman devreye başka "S"ler girer (Stres Sorun Saldırganlık Sövmek Söylenmek Seviyesizlik... gibi gibi)10 Yorumla
+1 yılKisilikle alakalı bazıları birine sırf yatırım yapar o kişiyi merkeze koyar bazıları test eder hepsini arasında secer ve eliye eliye gider sonra birinde durur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBirden fazla kişiyle fingirdeyen kişi zaten iç dünyasında mutlu olmadığı için bunu yapıyordur.
Psikolojisi sağlıklı olan biri tek kişi ile iletişim halinde olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHiç kimseyle muhatap olmayan mutlu. Birine takılı kaldığım da oldu birkaç kişiyle flörtleştiğim de... uzun zamandır hayatımda flört bile yok, kafam o kadar rahat ki... en iyisi erkeksiz hava sahası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kişiyle takılmanın sonu bağlılıktır sonrasında kırgınlık mutsuzluk gözyaşı o yüzden bir kaç kişeyle flört diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
@3_FourLeafClover_2 kaç kişiyle
+1 yılBir kaç kişiyle flört eden, o daldan dala atlayan kişi sadece kendini mutlu zanneden aciz birisidir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Birinden hoşlandıysam başkası olmaz zaten. Haa yok ciddi bir şey yoksa ortada takılmacaya devam :)
10 Yorumla
+1 yılTek biri olsun benim olsun temiz olsun çoklusunu da yaşadık. tecrube ettik bir süre sonra ne yapıyorum diyorsun onda da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılTabikj tek birinlr kalan
Ne demisler
Tek olsuN
Zamanla olsun
Sonsuz olsuN
Cunku o insan sana her sey olur zaten ❤10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence birkaç kişi ile aynı anda flört eden. Ben öyle bir şey yapmam ama yapanlar var. Bu kötü bir şey değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişiye bağlanmak ve tek aşkta büyümek beni yansıtır daima. Öylesine biriyle cilveleşilmesi bile bana batıyor. Gerçek aşka daima inanıyorum nett.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabiki onla bunla takılan mutludur ama gerçek mutluluk değildir... takılı kalan mutlu mudur değil midir bilmem ama huzurlu olduğu kesindir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de mutlu değildir 😂 tek kişiyi tercih ederim tabi
10 Yorumla
+1 yılHepsini denedim ama yalnız kalmak daha mutlıuluk kesin yani
10 Yorumla
+1 yılTabiki de birkaç kişiyle flortlesen daha mutludur tek birine takılı kalanı genelde üzüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç kişiyle aynı anda flörtleşen daha mutludur
10 Yorumla
+1 yılBirkaç kişiyle daha mutlu olan kişiyi anlayamayacağımdan
Tek kişi diyorum 😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılaynanda flörtleşen daha mutlu o zamanlarda daha mutluydum kullan geç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek kişiye takılırım yine mutluyum. Mutlu olmak için 5 kişiyle fingirdeşmeye ihtiyaç yok.
10 Yorumla İkisi de musmutsuzdur insanları mutluluk aracınız olarak kullanmayın abicim ya
10 YorumlaBi kac kisiyle flortlesen daha mutlu cunku umursadigi biri yok
10 Yorumla
+1 yılBirden fazlasının peşinde sürüklenmek olabilir mi? İstediğimiz özellikleri tekte bulamıyoruz diyelim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Odaklanmak her zaman başarı ve mutlulugu getirir çok çeşitlilik huzur vermez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tek kişi çok flörtlünün gönlü ayran olur gönlü ayran olanın da çalkalayını çok olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kişi varsa hayatımda gerisi gözümde bile olmaz
20 Yorumla Değişkenlik gösterebilir kişiye göre değişir 👍
15 Yorumla- +1 yıl
Pardon
- +1 yıl
Anlaşamıyoruz bayım
+1 yılSadakatin olmadigi yerde mutluluk olmaz evet zevkler olabilir yalniz buda gecicidir burada mesele kalicimi gecicimi arasindaki tercihi yapip o yonde yasamasi
10 Yorumlaİnsanlar bence sadık olan çok seven birini takıntılı bulup suçluyor sevenin ismi takıntılı oluyor
Ama nerde başka kişilerde aklı olanlar değer görüyor bu aldatmanın ise ismi aşk oluyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek birinde takili kalmak diyorum, diger türlüsü hem mutsuz eder hemde yorucu djsj
10 YorumlaTek kişiyle tabi ki 😏
10 YorumlaValla benim için ikisi de olmuyor 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yalnız olmak en güzelidir
117 Yorumla- +1 yıl
Soruda iki seçenek mevcut beyfendi alooo
- +1 yıl
dhsh karar ver ☹️
- +1 yıl
Aşiret paket djdk geldi aklıma aa soru soracaktım
- +1 yıl
Soru kurgulamam gerek 🙄
- +1 yıl
Konsantrasyonumu bozma djsj
- +1 yıl
Nazara geldim skdk
- +1 yıl
Hayır yaşamıyorum 😒
- +1 yıl
Buldum ama sormadım, yarın artık 🙄
- +1 yıl
😌
+1 yılAynı anda konuşum tanışın hayat kısa hadi bakim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen gülüm aynen
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tek birinde takılı kalmak
127 Yorumla- +1 yıl
Kal, sürün djs
- +1 yıl
Hayır süründürüyorlar daha çok 😃
- +1 yıl
Faydasız djd
- +1 yıl
Sabreden derviş :D bugün bu sözü bir kaç kere kullandım sjsk
- +1 yıl
Ermiş ermiş ya
- +1 yıl
Hayır eriyor filmlere konu oluyor
- +1 yıl
Haklısın diyeceksin bu muhabbetin sonunda djjs
- +1 yıl
De de çekinme
- +1 yıl
Doğru mu bilmiyorum ama ben o aptallardanım biliyorum djd
- +1 yıl
Yazacaksın demiştim 😂
- +1 yıl
😌 tebrik et beni djd
- +1 yıl
Et dedim ya etsene
- +1 yıl
Ay ne gerek vardı djdj
- +1 yıl
😃😃
+1 yılErkekler için söylüyorum: Yakalanana kadar birkaç kişiyle olan. burada kız düşürmek için romantik takılanlara inanmayın.
20 Yorumla
+1 yılMutluluk mu önemli doğruluk mu?
11 Yorumla- +1 yıl
Mutluluk önemli
Hic flörtsüz diyorum, bi kac tane olursa sıkıntılı ama ortalık karışır, kafalar karışır falan🤭
00 Yorumla
+1 yılTabiki de tek birine odaklanmak ve ona aşık olup evlenmek
10 Yorumla
+1 yılTakılı kaldığına değiyorsa karşılıklıysa bişeyler ozaman güzeldir. Aksi takdirde sıkıntı.
10 YorumlaBana göre flört etsen de sevgili olsan da tek kişiyle olunmalı
10 Yorumla
+1 yılTek birinde kalan daha mutsuzdur kendimden biliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen tek birinde takılı kalan erkege bayılrm
24 Yorumla- +1 yıl
Benlik inan
- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Iyi güzel
- +1 yıl
Tanışma sizi
+1 yıl@ahmetcann16 2 dimi knk
28 Yorumla- +1 yıl
Sabah oglen aksam ayri ayri hatta geceyede sıkıştır