Yanlış kişiye aşık olmak... Bitti diyorum ama ilgisini üstümde hissediyorum, ne yapacağım?

herkese selam, çalıştığım yere bir kız işe başladı sevgilisi olduğu için uzak durdum başta sonradan kendisi gelmeye başladı ben de tutamadım kendimi bir kaç defa bitirmek istedim ama böyle olmayalım lütfen diyip izin vermedi her gün konuşuyorduk çok iyi anlaştık hep keşke başka zaman da tanışsaydık hemen evlenirdim seninle falan diyordu kafasının hep karışık olduğunu ama ayrılamadığını söyledi en son 2 hafta önce sevgilisi anlamış benimle konuştuğunu o günden sonra eskisi gibi olmadık hiç mesajlaşmıyoruz ama yüzyüze gelince sohbetimiz devam ediyor durmadan bana bakıyor benimle alakalı bir konu olunca dikkatlice onu dinliyor kendisi mesaj yazmıyor başkasının telefonundan benimle konuşuyor tam herşeyi bitiriyorum kafamda bitti diyorum istemiyor diyorum ama durmadan ilgisini üstümde hissediyorum hala ne yapacağımı şaşırdım

Yanlış kişiye aşık olmak... Bitti diyorum ama ilgisini üstümde hissediyorum, ne yapacağım?