Lütfen yardım sevdiğimi mi seçmeliyim ailemi mi?

merhabalar lütfen sonuna kadar okuyup fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. beni iyi anlamanız için detaya da gireceğim. bizim bi aile şirketimiz var ben de 10 yıldır burada çalışıyorum. e ticaret isiyle uğraşıyoruz ve dükkana gelen kuryelerden biriyle ilişkimiz başladı. 8-9 aylık bir ilişkim var. ben 22 yaşındayım o 33 yaşında. Yaş farkı bizim için hiç bi zaman problem olmadı anlaşabiliyoruz karşılıklı saygı sevgi var o çok iyi birisi işinde gücünde annesiyle yaşıyor. onu çok seviyorum vazgeçemiyorum bu benim ilk ciddi ilişkim yerine göre benimle yaşıt gibi davranıyor yerine göre ben onun yaşıtıymışım gibi olgun davranıyorum birbirimizi dengeliyoruz. 1 ay önce bu durumu aileme açıklama kararı aldık nişanlanmak için. ama bi aydır yaşadığım zorluklar yüzünden kafayı yemek üzereyim müdürü geldi babamdan beni istedi babam ilk 2 gün çok olumlu karşıladı yaş farkını vs de sorun etmedi ama sonraki süreçlerde akrabalardan arkadaşlarından aldığı olumsuz fikirlerle kafası karıştı. ve onay vermedi o günden beri benimle de konuşmuyor. çevremdekiler de beni çok üzüyor kimse onay vermiyor babam düğününe falan gelmem diyor evlendikten sonra karşımıza çıkma anneni göremezsin diyor amcam düğünden sonra beni tanıma bi başkası için bizi karşına alıyosun sen diyor. bana çok kızıyorlar böyle bi ilişki yaşadığım için dükkana iş için gelip giden bi adamla nasıl böyle bişey yaşarsın adın çıktı duymayan kalmadı falan diyorlar gerçekten çok üzülüyorum evet duymayan kalmamış insanlar hakkımda ne düşünüyordur ben yanlış bir şey yapmadım herhangi bi ayıbım olmadı. benim hiç bi zaman sosyal hayatım arkadaş çevrem olmadı okul da okumadım zaten çocukluğumdan beri çalışıyorum 9-10 yıldır ev-dükkan arası gidip geliyorum başka bi hayatım olmadı başka bi ortamım yok benim nasibimin buradan çıkmasından normal ne var ki. çok ağır laflar işitiyorum çok kötü şeyler söylüyorlar baban yaşında biriyle nasıl evleneceksin falan diye ama çok abartılıyor 11 yaş fark sizce de bu kadar önemli mi abim askerde gelmesine bi ay var abin askerdeyken nasıl böyle bişeye kalkışırsın sana yakışıyor mu falan diyorlar. babam beni reddetti resmen napıyosan yap senin gibi evladım yok falan diyor istememe falan da gelmeyecekmiş çok zorlanıyorum. işin içinden çıkamıyorum istemede düğünde falan babamın olmaması insanlara çok yanlış şeyler düşündürür ve ekim Kasım gibi düğün yapıldığında insanlar babamın da yokluğunu görünce kesin bu hamile babası reddetti falan derlermiş amcam böyle diyor yani. ailemle sevdiğim arasında kaldım vazgeç bu sevdadan diyorlar sevdiğimi seçersem ailemi kaybedeceğim ailemi seçersem sevdiğimi kaybedeceğim ona da çok üzülüyorum bizim birbirimizden başka tutulacak bi dalımız yoktu ayrılırsak o da ben de mahvolacağız ben onun sesini duymadan nasıl yaşayacağım ben onunla mutlu bi evlilik hayal ediyorken bu yaşananlar neden. siz olsanız ne yapardınız. lütfen ileriye dönük de düşünün düğünde babamın olmaması erkek tarafı hakkımda ne düşünecek

Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da belirteyim evlilik sonrası ailem beni asla kabul etmiyor boşanırsan falan ölün gelsin sakın kapıma gelme diyorlar. kimse arkamda durmuyor. evlendim diyelim bayramda büyüklerime gittiğimde amcam falan sakın kapıma gelme beni tanıma düğünden sonra diyor annem babamda aynı şekilde çocuğum oldu diyelim annem babam onu görmek bile istemeyecekler doğumumda annem olmayacak vs bütün bunları düşünmek beni mahvediyor
Güncellemeler
+1 yıl
sürekli başkalarını araya sokup beni vazgeçriemye çalışıyorlar çevredeki örnekleri anlatıyorlar aile rızası almadan kaçarak falan yapılan evlilikleri anlatıyorlar ama ben öyle bir şey yapmadım ki her şey usulünce olsun istiyorum şartları zorlaştıranlar onlar. sürekli birileri benimle konuşuyor şöyle olur böyle pişman olursun yaş farkı çok mutlu olamazsın falan diyorlar. ben yaş farkını önemsemiyorum. çevremde yaş farkıyla evlenip mutlu olabilenler var ama benim takıldığım nokta aile rızası.
Lütfen yardım sevdiğimi mi seçmeliyim ailemi mi?