Var
Yok
Unuttum gitti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
10 numara 5 yıldız, artık bıkmıştım o on numara diyince ben direkt beş yıldızı yapıştırıyordum hahaha teletabileşmiştik
lllökum,
süpersonic,
vaaaaaaayyy
te şimdi yaptım, geldim, verdim vs
yok bee
filan kızamı bağırmanla yatağından düşürüyon be bu ne sinirdir hahaha
ona göreee derdi bir de
erkes bana saygı duyar beni sever beni selamlıyorlar bak sende duyuyorsun
aaa sinirden bu demirleri ısırıcam çam gibi devrilicem o zaman toprağıma gelirsin de iş işten çoktan geçmiş olur
hayatımda çok kızla çıktım sen hepsinden farklısın ne yapacağını asla kestiremez hiç kimse haşa allah bile diyince susar mısın diye uyarmak zorunda bıraktırırdı beni
sözümü kesersen diyip bazen çirkinleşirdi halbuki o çoğu zaman sözümü keserdi ama ben yine de saygımı bozmazdım çünkü aşk sevgi birliktelik bunu gerektirirdi
ben aşk olsun diyince aşk oldu zaten derdi ve beni çokkkk mutlu ederdi bu karşılığı
telefonu kapatmadan mutlaka bana seni seviyorum de derdi ve bu çok hoşuma giderdi o da derdi
her sabah mutlaka beni arardı
birbirimizi asla bırakmicaz herkes gidecek ama ben kalıcam derdi
ve daha bir sürü şey ne yazıkki başka birinin oldu artık ama beni terk edip
Sen aradığım kızsın, ben ruh eşimi buldum demişti kader bizi ayıramıyor hep birbirimizi buluyoruz demişti. Her neyse basit bi işte erkekler süslü sözler söylerler sonra da çekip giderler işte.
En son ayrılırken söylediği sözü hiç unutamıyorum " hiç değişme hep böyle çocuk kal çünkü ben senin karşımda çocuk gibi olmanı sevdim" bu sözünü hiç unutmadım daha dün gibi aklımda 😌😌
Saçmalama
Bu sözü ne zaman kullansa başına geliyordu ona böyle bir soru sorsanız o da der ki benim için ben demedim mi sana der her seferinde ben de çok geçmeden bu sözü kullanırdım ben demedim mi sana
Cevap
19Cevap
Her sözü yalandı hangi birini yazayım
Birini yaz işte
Bunu dedikten sonra sana kötü gelmesi gibi 😌 bizim seninle aşktan yana şansımız yok komşu çocuğu bir yerde bir hata yapıyoruz ama nerde yapıyoruz bilmiyorum karşımızdaki insana gereğinden fazla mı değer veriyoruz ya da anlam yüklüyoruz anlamadım gitti
İnşallah senin sevgini hakedicek birine denk gelirsin komşu çocuğu, rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah 🙏
@r_engarenkyollar Fazla değer verip fazla anlam yüklüyoruz komşu tek hatamız bu bence.)
Amin İnşallah gülüm 🙏
eski. sevgilim yok
Güzel bir sözdü kullanıyorum arada. Vazgeçtiklerimizdir bizi değerli kılan...
Beni canım mı sandın? Beni aptal mı sanıyorsun?
Cümleleri kılağımda çınlanıyor. Ve ne ara konular bu sözcüklere geldi hiç anlamıyordum. oysa be sessizce dinliyordum sadece...
seni hiç kimse sevmeyecek dedi ondan sonra bir sürü oldu :D
Bereketli gelmiş demek ki
Öyle birisi olmadi da olsa da unuturum eski eskide kalmıştır
"benden kucuk birisiyle olmanin sorumlulugu dusundugumden daha fazlaymis"
Oyledir
:(((
"Aile benim için çok önemli demiştin, sende benim için aile oldun."demişti
Kalbimin içini görebiliyor musun? derdi. Ya kızlar fazla romantik bana iyi gelmiyor.
Sen bu hayatta annem gibisin, onu kendi ellerimle toprağa gömdüm senden başka tutunacak kimsem yok demişti...
-sen sadece kendini seversin.
-Gözüün dışarda kalmasın dedim.
-Tam şerefsizmişsin
Yok 🤷🏻♀️ unutmuşum
Eski sevgilisinin bir sözünü söylemişti ama hatırlamaya çalışmak istemiyorum
Eski sevgilim olmadığı için bu soruya bir şey diyemeyeceğim. İlk sevgilim şu an eşim gerisi boş
Hangi yalanini yazayim 😂
birak sözünü kendisini bile hatirlmiyoruz valla
Poposundan gıdıklanıyordu 🤣
Yok öyle bir söz
Aman ne unutamicam saçma sapan konuşurdu
Yok. Eski eskide kalmalı. Geriye dönüp bakmamalı.
Yalan olduğunu bildiğim için kaydetmedim
Var. Bazı sözler var ölsen de unutulmaz.
Sadece bir söz olsa neyse
Hayır yok
Sen den adam olmaz demişti haklı çıktı
Yok unuttum gitti
Sana anca ben bakarım zaten demişti
Vardı
Unuttum gitti
Olmadi
Herşeyi unuttuk
Unutmam
Yok benim
Hayır yok