Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin unutamadığınız bir sözü var mı? LinaBenli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Eski sevgilinizin unutamadığınız bir sözü var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sana çok iui geleceğim demesi sonuç olarak gelmemesi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Eski sevgilim olmadı maalesef 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bir şey anlatırken Cart curt diye eklemesi geldi aklıma 😅 1 1 Yorumla LinaBenli +1 yıl Hahaha
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İki tane pekisi vardı onun. Düz peki yazınca tripti. Peki yazdıktan sonra cümle devam ediyorsa trip değildi. Ha bir de anlamişko derdi 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kendi gücünün farkında değilsin derdi hep, hala farkına varamadım wkdkskd 1 0 Yorumla
Sexy000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayatıma gelmiş gitmiş her bir sevgilimiz sözünü hatırlarım.Çünkü her birisini bir başka sevdim!!! 1 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eskiler eskide kaldı,, diyenlerdenimHiç birini hatırlamıyorum, unutuldular 2 0 Yorumla
yaralıhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Beni unut bizi unutma lsjakaksjajaksjhskshsjsksjshs 1 0 Yorumla
Alicebeli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sen benim dünyamsın Sen benim her şeyimsin derdi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski sevgiliyle yaşayan orada takılı kalan sözüyle vesaire …. Dişarı alalım 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onu hatırlamam ki sözünü hatırlıyım 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Allah be/anı versin gökhan 😂 1 0 Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Sevgilim olunca unutamicağım bi sözü olur belki 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ki sözü olsun 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bi cümle kurdu ama burada söyleyemem. 0 1 Yorumla by_kowboy +1 yıl Ahlaksız bir teklifti 😏 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sana çok iui geleceğim demesi sonuç olarak gelmemesi
Eski sevgilim olmadı maalesef
Bir şey anlatırken Cart curt diye eklemesi geldi aklıma 😅
Hahaha
İki tane pekisi vardı onun. Düz peki yazınca tripti. Peki yazdıktan sonra cümle devam ediyorsa trip değildi. Ha bir de anlamişko derdi
Kendi gücünün farkında değilsin derdi hep, hala farkına varamadım wkdkskd
Hayatıma gelmiş gitmiş her bir sevgilimiz sözünü hatırlarım.
Çünkü her birisini bir başka sevdim!!!
Seni sadece şey etmek için kullanırlar, sevilmezsin
Allah eşin olacak kişiye sabır versin nasl doyumsuzsun derdi
Eskiler eskide kaldı,, diyenlerdenim
Hiç birini hatırlamıyorum, unutuldular
Beni unut bizi unutma lsjakaksjajaksjhskshsjsksjshs
Sen benim dünyamsın
Sen benim her şeyimsin derdi
Eski sevgiliyle yaşayan orada takılı kalan sözüyle vesaire …. Dişarı alalım
Onu hatırlamam ki sözünü hatırlıyım
Hiç hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim
Bağışlamam