Ofsaytın ne demek olduğunu bilen sevgili cennetten düşmüş bir melek midir?
#mutlugünler
Ofsaytın ne demek olduğunu bilen sevgili cennetten düşmüş bir melek midir?
#mutlugünler
asla kafama girmiyor ofsayt ne demek 😂 hayatıma kim girdiyse hepsi anlattı hatta bi sevgilim zamanında çizerek anlattı bak böyle olunca böyle oluyor diye yok hayatta beynim bu bilgiyi kabul etmiyor anlamadığım şekilde 😀
Gratisin krokisini çıkar deseler peki 😃
çizmem iki sn mi alır 😂
😃😃😃😃😃😃😃😃
öff zaten ne işime yarayacak ya ofsaytı bilmem 😂
Manitle maç izlersen belki hakemden önce atlarsın "ofsayt o ofsayt şsizlere bak" dersin 😃😃
öyle bi durumda ben otururum sessizce ya 😀 zaten hangi duayı etmeliyim bilmem maç izlememesi öğk demesi için
benim hayatıma hep fanatikler girdi 😂😂😂 bıktım bu yüzden bir de maç izlerken sana yazıyorum o kadar değerlisin işte diyolardı aman ne değer he lütfettiniz 😒
Öyle bi dua bulursan bana da öğret babamı soğutayım ben de 😃😃😃
Maç izlerken dünyayı durduran erkekler kapatılsın 😬
işte benim babam hiç ingili değil futbola maç bile izlediğini görmedim sadece belgesel ve haberleri izler ve buna rağmen hayatıma aldıklarım fanatikti , tek umudum artık damat kaynata toprağından olur sözünün gerçekliği hadi Amin duam belli 😂😂😂😂
Öyle bi söz mü var ben hiç duymadım 😃😃😃 inş yoktur yoksa benim sonum mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları tatil merkezinde daimi yatış olur 😃
kızım nasıl yok gelin kaynana toprağından olurun eş anlamlısı işte 😂 benimkisinin de siniri babama çekmesin çünkü saman alevi gibi sinirlenir anında söner babam 😀 adam bazı sabahlar şafak operasyonundan çıkmış gibi uyanıyor suratsız 😂 ben ise sırıtarak uyanırım 😂
Yok bu sözler bize yaramaz biz detaylıca dua edip bekleyelim kimseye benzemesin eşsiz olsun 😃
eşsiz ve benzersiz 😌 hemen liste yapıcam o zaman Amin demeden önce 😀 aynı zamanda kısıtlayıcı olmasın ne giysemde giy bebeğim yakışıyor ise desin
bir de parmağıma iğne batsa ortalığı ayağa kaldırsın bebeğim ölüyor diye 😂😂😂 ahahahhahahahahah
😃😃😃😃😃😃 böylesi yaşıyo mudur ki 😃
dua bu Rabbimin vaadi gerçektir o isteyin demiş bana zor değil demiş 😀
O da doğru o zaman ten rengine kadar detaylı bi liste yap 😃
ten rengi önem verdiğim detaylar arasında değil o yüzden farkındaysan karakterden bahsediyorum sabah beridir 😂
Tamam ya ruh gibi bembeyazsa gözüne güzel gelmese olur mu 😃
nasıl ruh gibi beyaz albino muymuş benim yiğidim 😂 olsun bende beyazım zaten 😂
😃😃😃 ay parçası gibi bebeleriniz olur o zaman 😃
neredesin ay yüzlüm 😂😂😂😂
Bekletme çabuk gel ay yüzlüsü 😃
Cevap
14Cevap
Hayır değildir.
Bu kadar iddialı bir cümle kuramam kendisi için ama yine de birkaç adım önde olduğunu söyleyebilirim
Futbol ile zerre alakam olmadığı için, bunu bilip bilmemesinin bir önemi yok. Alakam olsa bile, bilmesinin bir önemi yok.
hayır değildir sadece ofsaytla melek olunmaz
Alakası yok böyle ofsayt nedir öğrenerek sevgili bulamazsın demedi deme 😂
Futbolu zerre umursamıyorum ama mantığı iyi olduğunu düşünebilirim yine de.
Abla 32 yaşına gelmişsin hala böyle ergenlerin peşinden mi koşuyorsun
Geldim canım bana mı seslendin? 🤪🤪🤪
hoş geldin 😃
🤣🤣🤣 hoşbuldum. Ofsayt, faul, averaj, frikik, santrafor, ceza sahası, serbest vuruş, taç, korner, asist falan da biliyorum 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Hahahah taliplerimi bekliyorum 🤣🤣🤣🤣
E bi anlat madem talipler emin olsun 😃
Amaaann adlarını bilmem bile yetmeli 🤣🤣🤣
Yemezler ama ben söylim 😃
Zıkkımın kökünü yesinler demek dilime geliyo ama demiycem.
Şaka bir yana bazılarını bilirim sadece. Çocuklarım alt yapıda oynadıkları için o da 😅
😃😃😃 maşallah ya bebeler o kadar büyük mü allah bağışlasın büyük klüplere tranfer haberlerini görürüz inş 😃
Amin teşekkür ederim.
Valla futbol konusunda bana sorsan mahalle maçına gitmeleri kafi ama onlar şimdiden ronaldo gibi bir hayatın hayalini kurup kulüp seçiyorlar kendilerine.
Yine de hayırlısı bakalım.
Hedef büyük çok güzel 🥰🥰
Bildin Ahmet Çakar.
:)
Ofsaytı bende bilmiyorum
Ne kadar garip düşünce ne alaka?
Futbol sevmiyorum o yüzden önemli değil
Hayır değildir. Çünkü umrumda değil bilmemesi
Bilmiyorum valla
Hadi anlat diyormuşum ☺️☺️
Ofsayt ne ki
Hayır değildir.