Aşk İlişkileri Flörtün sürekli öpmesi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor dokunma öpme flört döneminde normal mi sizce Güncellemeler+1 yıl 1 aydır flörtüz Flörtün sürekli öpmesi normal mi? Cevapla Flört Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kadınların çoğunun erkeğin söylediği her kelimesinin altında bir bit araması kadar saçma.Sürekli öpüşmek olmaz ama el ele gezmek olabilir.Beline sarılmak olabilir.Bu durumdan dolayı insanı yargılayamam.İlişki yaşayan kişileri bağlar. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlenmeden önce olması normal değil flörtü bırak sevgili olsan da olmaması gerek böyle şeyler 0 0 Yorumla
Jackma Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Flört diğe bir şey olmamalı biri olmalı tam olmalı tamamlamalı ve son olmalı 0 0 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Sende cinsel ihtiyaçlarını gideriyor. Emin ol düşlerinde tek sen yoksundur... 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. yani normal sanki bu devirde ilk tanismada yataga girenler var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anormal tabi ki de. Sarılma, yanaktan öpme olur ama diğer şeyler olmazolursa da niyeti farklıdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl cinsellik konuşmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi hemen konuşmaz ki davranışlarıyla gösterir işte o an şutlamak en iyisi Yorumla
şehzdea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 1 aydır flört ne ya 1 aya çoktan sevgili olmanız lazim 0 0 Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Normal tabiki ama yapmasına izin verme bence 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Artık flört değilsiniz 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Normal de fazlası da sıkar yani daralırım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Fırsat buduysa öpmek güzel zevk 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. degil ayrildim bu yuzden 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki cok cekicisin 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Yatağa dakikalar kalmış 0 0 Yorumla
hilalisteyaa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Normal değil tabii ki de 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay oldu ama Yorumla hilalisteyaa +1 yıl Evet ama sonuçta flörtsünüz. Aynı durumu arkadaşım yaşamıştı. Çocuğu anında çıkardı her yerden Yorumla Soran +1 yıl istemediğim bir şey yapmıyor bende seviyorum sadece normal mi diye sordum Yorumla hilalisteyaa +1 yıl İşte normal değil. Bir erkek kısa zaman sonra bu konulara giriyorsa kaç hemen Yorumla Soran +1 yıl cinsellik konuşmadı Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yaaani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadınların çoğunun erkeğin söylediği her kelimesinin altında bir bit araması kadar saçma.
Sürekli öpüşmek olmaz ama el ele gezmek olabilir.
Beline sarılmak olabilir.
Bu durumdan dolayı insanı yargılayamam.
İlişki yaşayan kişileri bağlar.
Evlenmeden önce olması normal değil flörtü bırak sevgili olsan da olmaması gerek böyle şeyler
Flört diğe bir şey olmamalı biri olmalı tam olmalı tamamlamalı ve son olmalı
Sende cinsel ihtiyaçlarını gideriyor. Emin ol düşlerinde tek sen yoksundur...
yani normal sanki bu devirde ilk tanismada yataga girenler var
Anormal tabi ki de. Sarılma, yanaktan öpme olur ama diğer şeyler olmazolursa da niyeti farklıdır
cinsellik konuşmadı
Hepsi hemen konuşmaz ki davranışlarıyla gösterir işte o an şutlamak en iyisi
1 aydır flört ne ya 1 aya çoktan sevgili olmanız lazim
Sen izin veriyorsan normal
Normal tabiki ama yapmasına izin verme bence
Artık flört değilsiniz
Normal de fazlası da sıkar yani daralırım
Fırsat buduysa öpmek güzel zevk
degil ayrildim bu yuzden
demekki cok cekicisin
Yatağa dakikalar kalmış
Normal değil tabii ki de
1 ay oldu ama
Evet ama sonuçta flörtsünüz. Aynı durumu arkadaşım yaşamıştı. Çocuğu anında çıkardı her yerden
istemediğim bir şey yapmıyor bende seviyorum sadece normal mi diye sordum
İşte normal değil. Bir erkek kısa zaman sonra bu konulara giriyorsa kaç hemen
cinsellik konuşmadı
cakarim agzina
SOn derece normal
Ağırdan almak iyidir
Ayy her seyi normallestirmeyin böyle
Yaaani
Değil
sevsin npsin