Bir şey demiyorum artık sevdiğim bir kız olmuyor verecekleri cevapları bildiğim için artık asla buna kalkışmıyorum o duygu bende bitti, o duygunun yeniden bende oluşması için birinin bana aşık olması gerekiyor hissettirmesi gerekiyor aşk bende bitti reddedile edile 😔♿
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Herşeyden vazgeçtim inanılmaz şekilde birden yemek yemek olsun ilaç içmek tedavi olsun.
Çok sinsi bir hastalıkla da mücadeleye tam yeni başladım ama artık ne olursa olsun yaşamak istemiyorum bu hayatı daha fazla.
Herkes mi üzer hep mi aynı olur?
Anladım ama geç anladım bir çok şeyi son ders tokat oldu artık ağır bir tokat hiç bir şekilde geçmeyecek asla bu...
Üzülerek yazıyorum hatta gözlerim dolu dolu bu dünyada hakkımı yiyen dâhil olmak üzere herkese hakkımı helal ediyorum kim varsa bilerek bilmeyerek isteyerek istemeyerek farkında olduğum ya da olmadığım herkese hakkım helaldir.
Tamda mod bu şekilde artık yoruldum...10 Yorumla
+1 yılBen açıkçası şaşırmıyorum ya en güvendiğim insanlardan bile çok yanlış görmüş birisiyim yani insanoğlu her şeyi yapabilir kimse dört dörtlük değil ben de dört dörtlük değilim bana güvenen insanlara da yanlış yapabilirim kardeşim yapabilirim o yüzden evilir dediğiniz insanı eksisi yönünü gördüğüm zaman insanoğlu diyorum şaşırmıyorum çünkü hiç kimse dört dörtlük değildir ben dört dörtlük olmadan gibi karşıdakinden de tam kusursuzluk bekleyemem hepimiz ölümlü fani insanlarız
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
+1 yılAffedilecek bir yanlış ise çok umursamaz. Genelde kıskandırıyorsa o zaman çıldırıyorum hareketlerine
14 Yorumla- +1 yıl
Yalan yakalamışsam sebebini sorarım neyin ne olduğunu. Belki de birisini kızdırmak için misilleme yapılan bir olaydır.
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim Naciye ✌️🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılSevilmemesi gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlışa göre değişiyor yani çok büyük bir hata ve yanlış ise tabi ki de sevgim ve saygım biter tamamen.. aldatmak yalan söylemek gibi.. ama bunun dışında ki küçük hataları kabul ederim olduğu gibi sevdiğim için.. kimse kusursuz değildir zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar insanları sınarsanız beğenemeyebilirsiniz ortada pul yumurta yokken kimin damarına basarsanız basın size istemediğiniz şekilde cevaplar verir eylemlerde bulunur önce sevginizi kazandıracaksınız bi ışık olucak sonra denersiniz doğru insan mı diye he öyle olmaz diyosanız
İnsanı gözlemlemeyi biliceksiniz sarraf olucaksınız ki hiç konuşmadan notunu verin bu dediğim bile büyük yqnılma payı veriyor11 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapabilir, bazı şeyler de görmezden gelinmeli. Çünkü aynı şekilde o da sizin bir yanlışınızı görebilir. Yanlışlar halledilebilecek boyuttaysa görmezden gelmeni öneririm.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kayahan şarkısı geldi aklıma. Allahım neydi günahım.
şaka şaka insanlara güvenmemeyi çok önceden öğrettiler bana. Bu sebeple güler geçerim. Çok çok kafamı s2m derim kendime
112 Yorumla- +1 yıl
Tatlım tamamen güven durumu bu.
Karşımdaki kişi sana kendini nasıl gösterdiyse öyle görüyor ve ona güveniyorsun, öyle olduğuna inanmakta güvenmektir.
Sonrasında farklı şeyler çıkınca karşına…
Üzülüyorsun ona güvendiğin için, inandığın için kendini suçluyorsun. Bu bilmediğin özelliklerle karşılaşınca da böyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların o kadar çok yanlışını gördüm ki doğrularla gelseler bile acaba benden ne istiyor ne tür bir çıkarı var acaba diye bakıyorum bir süre.
11 Yorumla
+1 yılHayal kırıklığı, gemileri batmış kaptan misali. Soğumak ve uzaklaşmak ışık hızında. Neyseki benim öyle bir derdim yok:)
12 Yorumla- +1 yıl
İnanıyorum:) irrite olmak kadar doğal bir şey yok
+1 yıliçimden hayırr nolur sen yapma sen onlar gibi olma diğerleri gibi değilsin gözümde vesairler diyorum ama nafile
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle, ama aynısını çıkıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hah diyorum bu da sıçtı batırdı diyorum. Kestiiiiik diyorum o film orada bitiyor 😂
13 Yorumla
+1 yılKimse icin bu sevilir demiyorum ondan sonra. Cunku ondan baskasi sevilmez. 🤗🤗
16 Yorumla- +1 yıl
Agam bizimle eglenir. 🤣🤣
- +1 yıl
Takibime donus yapma bide baska pozlar bekle 😏
- +1 yıl
Kaydet bakim o zmn beni 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey demek ister insan da gram içinden gelmez o an öyle bir durumda olurdum..
110 Yorumla- +1 yıl
Evett ama hu kitabın hangisi sayfası ise güzelmiş
- +1 yıl
Teşekkürler efendim😂
- +1 yıl
Sana iyi gelen bana iyi gelir mi acep
- +1 yıl
Anladım hangi serisi bu adil yıldırımın kitap adı
- +1 yıl
Okey
+1 yılKendisi ile çatışmalı galiba ben neden üzerime alınayım ki olabilir insanların talep istekleri değişkenlik gösterir hayatında başarılar diler işlerime bakarım
10 Yorumla
+1 yılSadece devam etmek istedim sonuna kadar. Üzüleceğimi biliyordum ve devam etmeyeceğini de biliyordum ama sadece o güzel şeyleri yaşamak istemiştim onunla. Güzel yaşadığım şeylerin misliyle üzüldüm ama hep güzel anıları aklıma getirip tutunmaya çalışmıştım. Artık üzülmekten yoruldum ve vazgeçtim.
10 Yorumla
+1 yılYine kazandım diye düşünüyorum
En azından zararın neresinden dönersem kardır.
Çünkü biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz10 YorumlaBöyle tepki veriyorum
10 Yorumla
+1 yılVerilen emekler üzüyor emek ümit zaman belki para hepsi çöpe gidiyor. Sonra büyük bir hayal kırıklığı ve insanlara olan güvende zedelenme
10 YorumlaEskiden olsa zoruma giderdi şimdi hiç umursamıyorum bile hatta gerçek yüzünü erken gördüğüm için memnun bile oluyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. budamı gol değil hakim bey diyesim geliyor 😂😂🙃🙃
14 YorumlaSevilmeye layık değil diyorum özellikle benim sevgimi hiç hak etmiyor diyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılYanlışa göre değişir.. Nasıl bir yanlıştan bahsediyoruz?
10 Yorumla Hiç bir şey, erkler şaşırtmıyor diyorum ve ojemi sürüp keyfime bakmaya devam ediyorum 💅
10 Yorumla
+1 yılhepimizin yanlışı olur önemli olan niyetidir
10 YorumlaHerkes yanlış yapabilir. Bilerek mi yaptı yoksa bilmeyerek mi. Bu yanlış büyük mü küçük mü yoksa orta derece önemli mi. Ona göre karar verirsin
11 Yorumla
+1 yılNe hissedicem koca bir boşluk 🙄 iğrenç bir his o be
00 Yorumla
+1 yılSevmeye devam ederim, baktım olmuyor keserim ilişkilerimi
01 Yorumla- +1 yıl
Senin fikirlerine ihtiyacım var ulaş bana
+1 yılbir yanlışla hemen bitirmem
13 Yorumla- +1 yıl
ahah aynen :D
+1 yılBok gibi hissediyorum net.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Bu hangi kitapta yaziyor yav gercekten çok doğru.
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmekten vazgeçiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayal kırıklığı
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani.
- +1 yıl
He o mesele 😅 kafaya takmaya gerek yok hayat kısa yaşamak lazım
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlisi cözmeye meyilli olurdum sanirim.
19 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gördüğüm yanlışı ne o önemli
11 Yorumla
+1 yılAgaaa yine mı beee djdjd
15 Yorumla- +1 yıl
İşte bu soğutur çünkü, umudun bitmiş ve bı anda o çıkmıştır karşına belki de tamam bu dersin ve oda diğerleri gibi ofsayt olunca yeto dersin djdjd
- +1 yıl
Bitirir aga
+1 yılBu hangi kitap acaba aynı ben 😃
13 Yorumla- +1 yıl
İsm-i nedir
+1 yılDemek ki sevilmemil diyorum..
10 Yorumla
+1 yılBüyük hayal kırıklığı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum...
10 YorumlaHayal kırıklığı yaşıyorum, uzaklaşıyorum.
10 Yorumla
+1 yılhemen vazgeciyorum ve soguyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eğer başlamamışsak çok şükür derim
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir kişi yok valla :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl🤦 tam olarak bunu hissesiyorum 😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yıleros yanlış zamanda geldi
10 Yorumla
+1 yılYanlışı olmayan insan yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Tüh bu da kelek diyorum vee next 🤷♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHay anasını ya diyorum o an 🙈😊
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey hissetmiyorum. Şaşıramıyorum maalesef.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Topuklarım 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılallah korumuş diyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBitiyor iyi ki olmadı diyorum
00 Yorumla Buda mı gol değil bee 😅
00 YorumlaSevmek haram bana derim heralde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİrtibatı kesiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Insandir canim yapar
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle biri olmadı
10 Yorumla
+1 yıls. ediyorum knk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyenisine bakıyorum
00 Yorumla İçim parçalanır
10 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar
10 Yorumla
+1 yılYanlışa göre değişir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı