Çevrenize ne kadar kulak veriyorsunuz? Henry kadınla evlenmek için mezhebini değiştirdin, etrafı yok saydın iyi hoş sonra 😒

Çevremdeki insanlar nadir insanlardır ve sözlerine kulak asarım sözlerine itimat etmeyeceğim insanı çevremde tutmam. O yüzden bir göz geçiririm son kararı yine kendim veririm.
Cevap
10Cevap
Çevrem kim ki? benim hayatıma karışamaz kimse.. ben seviyorsam tüm dünya birleşse vaz geçmem aşkımdan
Çevreme uygulayacağım tarife bu olur :)
Ben önemliyim çevrem değil elbette.. ama neden onay vermiyorlar bunun bana mantıklı sebebini söylenmeliler
Sevdiğim insan hakkında kimseye olumsuz konuşturmam. Karar benim seçim benim hayat benim🙄 Benim sevgilim benim kararım 😂
Ben onaylıyorsam bitmiştir. Çevrem bu konuda bana karışamaz.
Yaşadım öyle bir ilişki ama çevrenle kopmak baya rahatsız edici. Katlanabilen yapar.
Çevre benden daha mı iyi tanıyor yoksa kıskanıyor mu?
Tabi onay şart mahalle ihtiyar heyetinden imzalı olur almadan ilişkiye başlanılmaz
Benim ilişkim beni ilgilendirir. Çevremdekilerin dediklerini takmam
Devam ettirmedigim için çok pişmanım. Siz siz olun hayatınıza kimseyi karıştırmayın
Benim onayladığım şeyi eleştiren çevremin ben yedi sülalesini
Çevremden bana ne diyeceğim de deneyimlemis biri olarak çevrenin sözünü kulak arkası etmemek lazım
Mantık çervesinde düşünür o kişinin benim için yanlış mı doğru mu kişi olduğundan emin olup ya ayrılırım ya da devam ederim
Çevrem benim götümü yesin
Tövbest 🤦🏼♀️
Diğerini yazamadım ya ondan
Çok düşüncelisin püüüğ maşallah 🧿
Buna ben bile hazır değilim çünkü sjdjd
Ağzı olan konuşur aranızda saygı sevgi var ise ailelerde onay veriyorsa kime ne
of yapma sonu iyi olmuyo
çevrem bana karışamaz
Ben onaylıyorsam çevreye laf düşmez
Çevrem benim istediğim birisine asla karışamaz.
Üçüncü bir gözün bakış açısı olarak dikkate alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?