Hemen acil bakabilir misiniz?

Biri var, geçen gün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konuşurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Yine geçen günlerde ben başkalarıyla konusurken sürekli gözü bendeydi, bana bakıyordu. Kaç kere önünden geçtim yine hep bakıyordu. Sonra muhabbet ettik. Geçen gün bu bana işle ilgili bir şey öğretmişti, sonra başka birisi daha aynı şeyi öğretti. Bu bugün bana benim öğrettiğim mi daha iyiydi onun öğrettiği mi diye sordu. Sonra ben bir ara nasıl gidiyor diye sordum öyle muhabbet ettik. Sonra ben yine yakınından geçerken başka bir çocuk daha vardı. Bana x sen y'yle tanıştın mı dedi (burada y dediğim o başka bir çocuk) bende hayır dedim diğer çocuğa ismimi söyledim. Bir de mesela ne zaman başkasıyla konuşsam hep kendisi araya laf sokuyor.

Şimdi 2 farklı sorum olacak

1. Bütün bu olanları anlayamadım

2. Bana bir an önce açılması için ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Hemen acil bakabilir misiniz?