Biri var, geçen gün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konuşurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Yine geçen günlerde ben başkalarıyla konusurken sürekli gözü bendeydi, bana bakıyordu. Kaç kere önünden geçtim yine hep bakıyordu. Sonra muhabbet ettik. Geçen gün bu bana işle ilgili bir şey öğretmişti, sonra başka birisi daha aynı şeyi öğretti. Bu bugün bana benim öğrettiğim mi daha iyiydi onun öğrettiği mi diye sordu. Sonra ben bir ara nasıl gidiyor diye sordum öyle muhabbet ettik. Sonra ben yine yakınından geçerken başka bir çocuk daha vardı. Bana x sen y'yle tanıştın mı dedi (burada y dediğim o başka bir çocuk) bende hayır dedim diğer çocuğa ismimi söyledim. Bir de mesela ne zaman başkasıyla konuşsam hep kendisi araya laf sokuyor.
Şimdi 2 farklı sorum olacak
1. Bütün bu olanları anlayamadım
2. Bana bir an önce açılması için ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birincisi sana ilgisi var ve bunu kendince belli etmek istiyor.
İkinci olarak hiçbir şey yapma açılması için, kendisini hazır hissettiği an açılacaktır.
Senin var mı hislerin?
Anladım. Tahmin etmiştim ilgisi olduğunu. Açılması için hiçbir şey yapma demişsin. Ama benim de ona cesaret vermem gerekmiyor mu? Bir de hislerin var mı diye sormuşsun. Gelip söylerse hayır demem evet derim
Bir de şöyle bir şey var. Biz isyerinde 2 vardiya çalışıyoruz. Gece ve gündüz. İkimiz de şu an gündüzdeyiz. Ama beni bu ayın sonunda geceye geçirme ihtimalleri var. Geceye geçersem kökten unutur
Eğer seninde ona olan ilgin varsa tabiki kendince belli et. Niyetin ona cesaret vermekse eğer. Geceye geçicem demişsin. Unutma eğer seni gerçekten seviyorsa geceye ya da gündüze geçmen hiçbir şeyi değiştirmez inan bana değiştiriyorsa zaten gerçek sevgi değildir o kadar da takma yani
Anladım tamamdır. Belli ederim o zaman kendimce, dediğin gibi. Anladım, yok eskisi kadar kafaya takmıyorum şuanda. Bu arada ben bugün ona belli edecektim ama bugün de gelmedi işe. En son onunla geçen hafta salı günü konuşmuştuk. Annesi yoğun bakımdaymış, buradan birileri kojusurken duydum ve durumu kötüymüş. Bu yüzden kaç gundur gelmiyormuş
Numarası yoksa sende ise geldiğinde falan yanına gider geçmiş olsun dersin. Ayrıca bir çaba sarf etme bence
Numarası bende yok ama grupta ekli olduğu için çıkıyor. Sence gruptan yazayım mı akşam eve gittikten sonra yoksa geldiği zaman yanına gidip mi söyleyeyim
Bir de neden bir çaba sarf etme dedin
Bence yazma iş yerine geldiğinde yanına gidip geçmiş olsun dersin.
Caba sarf etme dedim çünkü onunla ilgilendiğini düşünürse, senin ona yazmak için çaba sarf ettiğini görürse seni cepte görür. Mantıklı olan gelince söylemen
Anladım tamamdır gelince söylerim o zaman. Şimdi neden çaba sarf etme dediğini anladım. Tamamdır bir şey yapmam ama böyle cesaret edip açılır mı
Duygularından eminse açılır sen merak etme dua edelim de geçici hevesler olmasın
Evet geçici hevesler olmasın bence de. Anladım, tamamdır o zaman kendi kendine açılmasını bekleyeyim
Hiçbir şey yapmayayım sadece normal konuşayım
Ayn öyle yap hakkında hayırlısı
Tamamdır
Mesela onunla normal konuşmaya devam edelim dedik ya, nasıl yani neler konuşayım. Bunu birazcık açar mısın
Sen yazma dedin ama insanlık olarak yazdım geçmiş olsun diye. Bana amin sağol kardeşim yazdı. Hani benimle ilgileniyordu. İlgilenen insan böyle der mi kardeşim diye
Senin anlattıklarından ilgilendigini düşündüm. Demmeki ilgisi yokmuş. Bende şaşırdım şu an inan bana. Tabiki ilgilenen insan kardeşim kelimesini kullanmaz nazikçe teşekkür eder. Ama sana bu kelimeyi kullandıysa ilgisi yoktur. Demekki sen onun hareketlerini yanlış anladın ya da onun ilgisi vardi ve geçti artık sana karşı bir şeyler hissetmiyordur. Üzgünüm gerçekten
Evet inanır mısın bende ilgisi vardı diye düşünüyordum. Sana ne eksik ne fazla anlattım, aynen olanları anlattım. Bende üzüldüm. Neyse daha. İyi insanlarla karşılaşalım kalbimiz kırılmasın gerisi önemli değil. Bir de ben sana bir şey sorucam. Neden bu yukarıda anlattıklarım gibi davrandı bana o zaman maden ilgisi yoktu
Ayn öyle umarım iyi insanlarla karşılaşırsın. Neden öyle davrandığını sormuşsun inan bana bilemiyorum belki sana ilgisi vardır daha önce ama kaybetmiştir ilgisini. Bu hayat normal bir şey. Başta sana çok iyi davranıyor yakınlık kuruyor, senle konuşmaya çalışıyor falan daha sonra sanki onları yapmamış gibi hareket ediyor. Bu ilgisini kaybettiğinin belirtisidir. Çok kafana takma bence sana kardeş dediğine göre olma ihtimaliniz çok düşük önüne bak mutlaka iyi insanlar çıkacaktır karşına.
Anladım. Tamamdır o zaman artık onunla konuşmanın bir anlamı da yok. Kaç kere muhabbet etmiştim, o da benimle muhabbet ediyordu zaten yukarıda anlattığım gibi. Dediğim gibi konuşmanın da bir anlamı yok. Bir de şöyle bir şey var. Ben en son onun yüzünü geçen hafta salı günü görmüştüm. Geçen hafta çarşamba ben izinliydim. Cuma cumartesi de o yoktu. Yani anlayacağın en son geçen hafta bugün gördüm yüzünü. Böyle olsa ilgisini nasıl kaybediyor ki. Yani görüşmeden konuşmadan olur mu
Aranızda bir şey geçmemiş, sana umut da vermemiş kötü şeyler de yaşamamışsınız konuşmamalzık yapman tuhaf olur ama eğer konuşmak istemiyorsan da bir şey diyemem. Bilemiyorum onu neden ilgisini kaybettiğini demekki ilgisi geciciymis ve seni görmeyince, görüşmeyince ilgisi bitmiştir
Anladım o zaman normal konuşmaya devam edeyim görürsem sadece herkese soyledigim gibi günaydın nasılsın falan diyeyim o kadar. Ama üzüldüm ya biliyor musun çünkü ilgisini hissetmiştim, şimdi de böyle olması üzdü beni
Bence de öyle davran mesafeni koru her zaman.
Üzülmen gayet normal kim olsa üzülür ama en azından aranızdan bir şey geçmedi seni öyle üzmedi o yüzden sevin bence. sürmez böyle hissetmen merak etme hayırlı olan bulur seni
Tamamdır. Ya bir de şöyle bir şey var. En son 2018 de hayatımda birisi olmuştu. 2018 yılından beri yalnızım. İşte dediğim gibi birisi ilgi gösterince doğal olarak hoşuma gidiyor. Neyse, 25 yasindayim şu an. Aslında bakarsan bana gerçekten değer verecek birisini istiyorum ama dediğim gibi 2018 den beri hickimse yok bana açılan da yok yazan da yok
Bu işler nasip kısmet. Sevmek ve sevilmekte bir lütuftur inan bana. Mutlaka çıkacaktır birisi karşına. Sevgiye, ilgiye hasret kalman gayet normal ama unutma Allah geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur. İnanıyorum ki hayatına girecek kişi seni kendinden bile çok sevecek umarım çok mutlu olursun🫶(bende 18 yaşındayım bu arada ve inan sana kanım çok ısındı😊)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama ne zaman girecek işte:/
Rica ederim. Girer hayatına inan bana tam bitti dediğin anda olacak her şey. Sadece sabret
anladım dediğim gibi uzun zamandır hayatımda birisi olmadığı için böyle düşünüyor olabilirim
Haklısın sende. Herkes sevilmek ister anlıyorum seni
Bana neden böyle davrandığını anladım. Isyerinde cok yakinim dediğim bir kız var, ona bu konuyu anlatmistim. Bana bu kişinin sevgilisi varken eskiden bizim isyerinde çalışan bir kıza yazdığını söyledi. Kıza buluşalım falan yazıyormuş
Adam şerefsizmiş desene, hiç bulaşma bence önüne bak sevgilisi varken bunu yapan sana neler yapmaz. Allahtan kardeşim dedi sana yoksa seni çok fena üzerdi. boş ver onu
Aynen öyle evet. Bak Allah bu sefer üzülmeme izin vermedi
Aynen öyle, her şerde bir hayır ara. İnşallah güzel insanlara denk gelirsin:)
İnşallah. Demek ki bu yüzden bana ilgisi varmış gibi davranıyormuş, cepte tutmak için falan muhtemelen
Muhtemelen, böylelerin sevgisine güven olmaz
Aynen öyle. Ya beni doğru düzgün birisi bulmaz ki :/
Deme öyle ya mutlaka bulur, Allah büyüktür
Bugün yaklaşık 2 haftalık bir aradan sonra işe geldi. Bana yine bakıyor ama önünden falan geçerken bakıyor. Ben başkasıyla konuşurken araya laf katmıyor artık ve bugun birkaç kere benimle kendisi konuştu ben birsey demeden
Ne yaparsa yapsın boş ver onu, aklını ve kalbini karıştırmasına izin verme bence
Evet haklısın
En son "ne yaparsa yapsın boş ver onu, aklını ve kalbini karıştırmasına izin verme" diye yazmıştın. Mesela o olmadığında yeri çok belli. Olduğunda da sürekli onunla konuşmak istiyorum, arkada çalışıyor. Mesela o olduğu zamanlarda da arkaya gitmek istiyorum. Ama ona aşık değilim ya da hoşlanmıyorum. Böyle olsaydım bilirdim.
Hayır bence ondan çok hoşlanıyorsun. Ama şunu unutma o doğru insan değil yani iki kişiyi bir Arada yürüten biri senin için doğru insan olamaz.(öyle hissetmen gayet normal hep gözünün önünde öyle olduğu içinde onu hemen kafandan çıkaramıyorsun o yüzden onu düşünmemey çalış, olduğu yere gitme, hatta bakma bile) benim düşüncelerim bu yönde inşallah yardımcı olabiliyorumdur Ama söylediklerimi yapmayadabilirsin senin hayatın:)))
Ondan hoşlanmadığımı düşünüyordum ama sen böyle diyorsun. Ebet haklısın 2 kişiyi idare eden insan doğru değildir. Şimdi neden böyle hissettiğimi anladım. Dediğin gibi hep göz önünde olduğu için doğru diyorsun. Evet olduğu yere gitmiyicem, bakmıyıcam bile
Bir de bugun şöyle bir şey oldu. Ben bu durumu çok yakın gordugum bir kıza anlattım işim vermeden bana direkt onun adını söyledi ondan mı hoşlanıyorsun dedi, ben hoşlandığımda kimseye açık vermem ki ne alaka. Bir de şimdi sen ina bakma bile dedin ya, bu kız anlamışken onunla birden muhabbeti kesmek olur mu
İnsan birinden hoşlanınca ister istemez hal ve hareketleri değişiyor mesela; onu gördüğünde heyecanlanıyorsun, yüzün kızarıyor ya da ne biliyim değişik hareket etmeye başlıyorsun. Bunu da herkes anlar normal bir şey kız arkadaşının bunu anlamış olması çok normal. Eğer ondan hoşlanmak istemiyorsan muhabbeti kesmelisin yani git konuşmayalım falan de demiyorum ama mesela konuşmaya çalışma, senle konuştuğunda konu falan açtığında kısa konuş, soğuk yap gibi. Senin için en iyisi bu olacak cidden. Ha bu arada onla muhabbeti kesmen de kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseyle konuşmak zorunda değil sonuç olarak:)))
Evet haklısın ama dediğim gibi ben ondan hoşlanmıyorum. Neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok. Sence ona karşı nasıl davranmaliyim ne demeliyim mesela bu günaydın nasılsın falan da demeyeyim mi
Onunla konuşmak hislerini daha çok yoğunlaştırır bence söyleme
Ha anladım tamamdır. Yani diyorsun ki bi günaydın nasılsın falan bile deme. Mesela ben onunla konuşurken yanımızda hep birileri oluyor. O diğerleriyle konuşup bununla konuşmamak olur mu öyle. Mesela sabah gittiğimde hani günaydın nasılsın falan diye diğerlerine sorup bunu görmezlikten gelmek olur mu
Olur niye olmasın. O da anlayacak senin onunla konuşmak istemediğini, o da konuşmayı bırakacak senin için diyorum. Konuşmaya devam edersen duygularının esiri olursun
Evet haklısın galiba. Mümkün mertebe konuşmayıp bulunduğu yerde bulunmuyucam. Mesela dedik ya diğerleriyle konuşayım ama buna günaydın bile demeyeyim. Ya ama ben böyle yapamam ki. Yani sırf o değil genel olarak insanlarla konuşurken herkese günaydın nasılsın derim. Dediğim gibi bu sadece onunla alakalı bir şey değil
Ben yapılabilecek her türlü şeyi sana söyledim. Onunla konuşup konuşmaman sana kalmış buna bir şey yapamam
anladım en iyisi gördüğümde diğer insanlara söylediğim gibi nasılsın falan diyeyim. onun dışında konuşmayayım ve onun olduğu yere de mümkün mertebe az gitmeye çalışayım
Peki nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Umarım kendin gibi iyi birine denk gelirsin. Kendini üzme 🌺✨️🌼
Güzel dileklerin ve yorumların için çok teşekkür ederim. Aslında bakarsan bende şöyle bir sorun var. Yukarıda da daha önceden de anlattığım gibi en son hayatımda 4 sene önce birisi olmuştu. Ondan sonra hayatımda birisi olmasını bırak ilgi gösteren bile olmadı inan ki. Belki de bu yüzden ne zaman birisinin ilgisini hissetsem böyle oluyorum. Bilemedim, ne diyorsun bu duruma
Rica ederim. Ne zmn istersen uğra buraya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım🦋 yaptıklarını hissettiklerini anlıyorum, aslında bakarsan bende öyleyim yıllar girmese Bile araya bir ilişkiden çıktıktan sonra biri ilgi gösterince hemen kanıyorum ve sonu hüsran oluyor. Seninkinde de araya 4 yıl girmiş, 4 yıl boyunca kimseyle duygusal anlamda hiçbir şey yaşamamış olman seni tabiki etkiler. Ve sana ilgi gösteren insanlara iter. Ama şunu unutma insanın duygularıyla oynayan, onları kullanan çok insan var kanma lütfen. Bu adamda öyle olabilir ben böyle bir şey hissettim. Umarım hayatının aşkını, gönlüne göre birini bulursun, en hayırlı olsun hakkında 🩶🌼
evet haklısın. yani sevgilisi varken başka kıza yazan nasıl birisi olabilir ki allah aşkına, ne yapacağım peki
İç güzar biridir. Yapacağın şey ondan uzak durmak, çünkü ona olan hislerin kuvvetlense, duyguların mantığını ele geçirir o zmn yanlış olduğunu bildiğin halde elinden bir şey gelmez. Ondan uzak dur iyiliğin için yap bunu
evet haklısın tamamdır öbür türlü önünü alamayız yoksa
Ayn öyle
Demin başkalarıyla konuşurken hasta olduğumu söyledim. Geçen gün boğazım ağrıyordu. Bana döndü dedi ki birseyin yok değil mi korktum
Merak etmiş olabilir. Çok anlam çıkarma bence iş arkadaşısın sonuçta
Yok çıkarmıyorum. Bugünde normal konuştu. Ama mesela ben birisiyle konuşurken araya laf sokması vardı ya, o hala devam ediyor bugün sinir oldum o yüzden ona. Arkamdan başka birisine Allah sabır versin demiş. Buna sinir oldum. Dediğim gibi iyi bir insan. Benimle hep güzel konuşuyor ama içimde nedenini bilmediğim bir mutsuzluk ve sıkıntı var. Bunun nedenini bilmiyorum işte
Bak şöyle diyim; ona olan hislerin vat ve bundan vazgeçmek istiyorsun çünkü doğru insan olmadığını biliyorsun. Kendini mutsuz etmeyi bırak ve akışına bırak her şeyi. Yorma kendini, canını sıkma. İyi bir insan olabilir ama bu konularda iyi olmadığını ikimizde gördük. Değmeyecek insanlar için canını sıkma sakın. Sen başarırsın bunu sana inanıyorum🦋🩶
Anladı. Peki nereye kadar devam edecek bu ne olacak
Hislerin ne zmn biterse o zmn. Belli bir şey diyemem çünkü benden çıktı. Her şeye sana bağlı
peki ne zaman bitecek hislerim
Ona kesin bir şey diyemem. Ama şunu bilki ona karşı sadece çok büyük bir hoşlantı var içinde. Bu aşk ya da çok büyük bir sevgi olmadığı için çok surmeyecegini düşünüyorum. Sadece sabırlı olman gerekiyor. Ve onu düşünmemeye çalış, bu duruma kafaya takmamaya çalış. İşte O zmn unutursun
Anladım. Doğru söylüyorsun düşünmemeye çalışırım. Dün yine başkasıyla konuşurken hep araya laf kattı ve yine benim söylediklerime güldü biliyor musun
Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım bir türlü bu adamın. Sen boş ver onu cidden.
Bende anlayamadım. Sence ne yapmaya çalıişıyor olabilir hayır merakıman soruyorum yani
Onu bilememki. Belki ilgisi vardır sana karşı ve bunu kendince belli etmeye çalışıyordur. Ona da güven olmaz ama
İyi de ilgisi varsa neden benimle gelip konuşmuyor ki. Dün laf arasında başkasıyla konuşurken bilerek hayatımda birisi olmadığını söyledim
Bir de şöyle bir şey var. Baştan beri ilgisi vardıysa neden mesajda kardeşim yazdı ve böyle saçma davranıyor ki. Yani sadece bana böyle davrandığını görüyorum
Bilmiyorum neden kardeşim dedigini. Söylemiyor çünkü ne tepki vereceğini falan bilmiyordur. Senin ona karşı hislerin olup olmadığını bilmiyordur. Emin olmak istiyordur. Bunlar kafanı kurcalamasin, sevgilisi varken başkasına yazan birine güvenmek aptallık olur. Ne yaparsa yapsın bence çok ilgilenme
Evet haklısın. Bende tam boş ver ilgilenme diyorum ama bi gidiyorum benimle konuşuyor, gülümsüyor araya laf katıyor. E bunlarda benim hoşuma gittiği için bir bakıyorum kendimi onunla konuşurken buluyorum
Öyle olabiliyor ama duygularını kontrol etmen lazım. Yoksa yanarsın
Evet haklısın kalbim kırılır yoksa yine. Peki bu kontrol etme ve hoşuma gitme durumunu nasıl yapacağız
Hoşuna gitmesi gayet normal. Ama şöyle yap mesela deki kendine o doğru kişi değildir beni üzer, kırar. Kendi kendini doldur yani. Konuşurken falan çok uzatma konuşmayı yani isim var de, sonra konuşuruz falan de. Öyle kontrol edebilirsin her şeyi
Anladım. Konuşmayı çok fazla uzatma demişsin ama o konusunca bende istemsizce konuşuyorum işte elimde değil ki :/
Anlayabiliyorum seni. Ama dediğim gibi yapman lazım
Anladım tamamdır dediklerini yaparım. Aslında bakarsan onunla konuşmamın bir nedeni de bu işin nereye ne kadar gideceğini ve nasıl sonuçlanacağını merak ediyor olmam. Gerçekten bunu merak ediyorum.
Onunla konuşmayınca da sonuçlanacak. Bunu kabul etmen lazım.
Yani orası da doğru. Bir de ben sabirsiz bir insanim. Ne zaman sonuçlanacak ki peki. Böyle de kafama takılıyor:/
Bir de sence nasıl sonuçlanacak
Ne zmn ve nasıl sonuçlanacagi sama ve ona olan davranışlarına bağlı. Eğer ona soğuk yaparsan, bu durum olumsuz sonuçlanır em azından onun açısından. Ama eğer onunla konuşmaya devam eder, seni etkilemesine müsadere edersen olumsuz sonuçlanır yani senin açından. Sana diyorum güvenilmez biriyle olma, duygularının seni ele geçirmesine izin verme
Dün yüzüme bile bakmadı. O her şeyime gülen laf eden insan sanki birden yok olmuştu. Dediğim gibi yüzüme bile bakmadı. Hep başkalarıyla konuştu, bana tek bir kelime bile etmedi. Bir de dün onun yanındayken işim vardı. Telefonla konşuyordu, telefondakine canım dediğini duydum
Bak işte. Kanma diyorum sana kanma. Bir öyle bir gün böyle. Pas vermediğini görünce topukladı.
Evet haklısın. Neden böyle davranıyor olabilir ki
Güvenilmez biri. Hem karnım doysun, hemde pastam dursun mantığında.
Anladım. Dün diğer kızlarla bayağı konuştu gülüp eğlendi hatta ama benim yüzüme bile bakmadı. Ama ben yapacağımı biliyorum. Onun bana davrandigi şekilde bende ona davranıcam. Onun yaninda beraber çalıştığı birisi var o da erkek. Onunla konusucam gulucem bunun yüzüne bile bakmıyıcam nasıl sence böyle olur mu
Bence hiç yapma öyle bir şey, arkadaşıyla falan da konuşmaya çalışma. Onu görmezden gel, yokmuş gibi bu daha çok koyar ona
Tamamdır bana bir şey söylerse hiçbir şey demiyicem o zaman direkt başkasıyla konuşmaya başlayıcam
Bu arada dün şöyle bir şey de oldu. Ben bunu güvendiğim bir kıza söylemiştim önceden ama isim vermeden söylemiştim sonra kız bana bunun ismini vermişti bundan mı hoşlanıyorsun diye. Dün de bu kız bana bu çocuk da oradayken dedi ki bugün yoruldun mu sesin çıkmıyor. Sonra bu çocukla yüz yüze bakışıp güldüler. Bundan bir şey anlamalı miyim
Kız çocuğa bir şey anlatmadiysa bir şey anlama. Senin yorgununluga falan gülmüşlerdir. Ve evet onu görmezden gel. Yokmuş gibi ya, varlığından şüphe etsin
Ben şöyle algıladım anlatmış ta güldüler
O kadar yakınlar mı ve sen kıza çok güveniyor musun?
O kadar yakın olduklarını sanmıyorum. Dediğim gibi dün benin haricimde hep kızlarla konuştu, gülüştü. Bu arada burada bahsi geçen çocuğun yanında çalışan bir çocuk var, beraber çalışıyorlar. Bugün çocukla 4-5 kere göz göze geldik. Bundan birsey çıkarmalı miyim
Çıkarma tabiki deli misin. Sana her bakana senden hoşlanıyor mu sanicaksın? Yapma lütfen. O kadar yakın değillerse ve kız güvenilirse söylememistir bence
Hayır o anlamda bir anlam çıkarmadım tabiki de. Sen beni yanlış anladın. Şimdi o yanındaki cocukla 4-5 kere göz göze geldik dedim ya, acaba o da olanları biliyor mu da bakiyor anlamında diye bir anlam çıkabilir mi. Bunu soruyorum
Hee pardon valla ben yanlış anlamışım. Yani çocuk eğer senin diğer çocuğa olan bakışlarından ya da kız onlara bir şey söylemediyse anlamamıştır, denk geldigi için bakıyordur. Ama bence bir şeylerden şüphelendiği için bakıyordur.
Anladım neyden şüphelenmiş olabilir
Senin adama olan bakışlarından falan .
Anladım. Yani uzun lafın kısası bu kız onlara söylemiş o zaman. Peki kızın söyleyip söylemediğini nasıl anlarım
Bence kıza direk sor. Hal ve hareketlerinden anlarsın söyleyip söylemediğini.
Anladım peki ona karşı nasıl davranmaliyim çocuğa ve arkadaşına karşı
Çocukla konuşma bence. Selam dahi verme arkadaşıyla da normal de nasıl konuşuyorsan öyle devam et
Dün mesela yoktu arkadaşı vardı. Arkadaşı birkaç kere bana işle ilgili birşeyler söyledi o zaman konuştum. Onun dışında konuşmadım. Gittiğimde günaydın nasılsın falan bile demedim
Hmm o zmn normalde de konuşmuyorsaniz konuşma. Mesafeni koru.
Evet konuşmuyoruz tamam o zaman o birsey soylerse cevap veririrm ama hicbir sekilde konusmam. Bu arada konuşmak derken işyerinde herkes herkesin arkasından konuşuyor ya. Fun 2 kere buna bizzat kulaklarımla şahit oldum
Ben kötü bir insan mıyım ki benim arkamdan konuşuyorlar
Ayn öyle yap
Dünyanın en ahlaklı yerinde de olsan içi hasetten kokmuş insanlar mutlaka olur. Sen onları boş ver arkandan konusmalari senin kötü biri olduğunu göstermez aksine onların ne kadar karaktersiz ve iki yüzlü olduklarını gösterir sıkma canını. Onları da takma
Anladım tamamdır. O zaman dediğin gibi sadece işle ilgili konuşayım iş dışında kimseyle konuşmayayım
İyi insanlar mutlaka vardır. Sana zararı dokunacak insanlarla konuşma.
haklısın
bu arada yarın akşam işe gidicem. o da gelecek, bakalım nasıl davranacak
Bakalım. Gelişmelerden beni haberdar edersen çok mutlu olurum. Merak ediyorum çünkü
Tamamdır, haberdar ederim. Umurumda olduğundan değil ama bende meral ediyorum nasıl davranacağını
Tamamdır. Umrunda da olmasın boş ver
Evet aynen öyle. Peki şunu merak ediyorum. Sence nasıl davranacaj
Yani bilmiyorum inan bana. Çok dengesiz biri hareketleri birbirine uymuyor. Yanına gelip konuşadabilir seni hiç tanımıyormuş gibi de davranabilir. Kestirmek çok zor
Anladım. Peki böyle davranmasının nedenini ne olabilir
Bir de sen olsan neden böyle davranırdın
Bu ikisine de ayrı ayrı cevaplar bekliyorum
Neden böyle davrandığını bilemem. Bu sorunu yanitlayamiyorum maalesef
Ben o adamın yerinde olsaydım böyle davranarak senin dikkatini cekebilcegimi düşünürdüm şu an neden böyle davrandığına anlam vermeye çalışıyorsun. O da böyle düşünmüş olabilir ve eğer senin ona olan hislerini biliyorsa bunları bilerek yapıyordur eminim
Anladım. Peki benim ona olan hislerimi bilip bilmediğini nereden anlarım. Bunu bileyim ki bende ona göre hareket edeyim
Bence direk kıza sor. Söyleyip söylemediğini. Yoksa bu adamın tavırlarıyla anlaman mümkün değil
Anladım. Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Bana bir yakın bir uzak davranıyordu. Bunun sonu da oraya varır mı diye düşünmüyor değilim
Bence sonu belli olsun. Bu zamanda kadar ne konuştuk biz. O adam güvenilir değil. Iki kişiyle aynı anda konuşmuş biri. Sana çok yakın ya da uzak davranması sonucu degistirmesin lütfen
Anladım tamamdır. Peki sonu belli olsun demişsin ne zaman birtecek bu durum
O sana bağlı aslında. Ona olan duyguların bittiğinde, yaptığı şeyler umrunda olmayacak
anladım bir an önce bitmesini istiyorum e bu saöam sapan davvranışlarının da sona ermesini istiyooruym
Sen kafana çok takma, umursama, düşünme inanki biticek
Yok dediğin gibi umursamıyorum takmıyorum da. Bende zaten bir an önce bitmesini istiyorum
Onun benimle ilgilendiğini düşünecek kadar yav he
şu an sinirliyim sadece
Hemde çok sinirliyim
Ne oldu ki? Niye sinirlendin
Öyle genel olarak sinirliyim. Bugün de yüzüme bakmıyor
Hmm.
Bitmiş o zmn ilgisi falan
Olabilir. Bir de birisiyle konuşurken senin düğün ne zaman diye sordu o diğeri. Demek ki dediğin gibi hayatında birisi var. Ama hayatinda birisi varsa bana neden öyle davrandı ki
O zaman öyle davranmayacaktı en başta. Neden bana umut verir gibi davrandı ki haksız mıyım
O zaman bende ona öyle davransaymışım böyle bir şey var mı
Ya tabiki yaptığı şey hoş değil. Hayatında biri varken başka kizlara mavi boncuk dağıtması çok adice. Hiç öyle düşünme çünkü senlik bir şey yok.
Evet haklısın. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bir tane kız var onunla kakara kikiriydi bugün. Ona karşı sinirim hala geçmedi geçmeyecek de
Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi. Bir beladan kurtulduğun için sevin bence.
Evet dediğin gibi korusun ve Allah akıl fikir versin. Ne arkadaşı ne de o yüzüme bile bakmıyor. Hadi anlarım sevmezsin ama arkamdan ne diye konuşuyorsun ve bu trip de neyin nesi
Dediğim gibi sevmiyor olabilirler ama bu tripler ne yani
Arkandan mı konuştu o şerefsiz?
Arkamdan konuşuyorlardır muhtemelen. Ama ben bu zamana kadar duymadım hiç. Bu yüzden duymadığım bir şey hakkında yorum yapamam. Mesela şunu söyleyebilirim. Arkadaşı dün yoktu. Başka bir kızla kaç kere gülüştüklerini duydum. Bugün de arkadaşı geldi. Yemek soyleyeceklermiş.
Yemek soyleyeceklermis yanıma gelip bana sormadılar başka kızla sordurdular
Yemek istiyor muyum diye
Ona pas vermeyince umudu kesip başka kıza yanaşmış olay bundan ibaret aslında. Onun Gerçek yüzünü görmen güzel. Onun karaktersizliğine yapabileceğin bir şey yok
İçimden geçenleri söyledin inanki. Evet, pas vermedim iyi ki pas vermemişim. Haklısın karaktersizliğe yapacak bir şey yok. Ama ona ve yanında çalıştığı arkadaşına karşı bir türlü sinirim geçmiyor
Molaya çıkarken orada oturan bir kıza sordum dedim Arkamdan birşeyler dediler mi diye. Evet dedi ama ne dediklerini söylemedi. Ya bunlar niye kendi kendilerine tiplere giriyor ki anlamadım
şu an acayip sinirliyim inanki sinirden titriyorum. Ama ben yapacağımı biliyorum. Her seferinde yüzlerine yüzlerine bilerek bakıcam ki kiminle neyle ugrastiklarini görsünler. Bu da başlangıç. Beni küçük gibi görüyorlar hiçbir şey yapamaz gibi görüyorlar Ama yemin olsun yaparım daha beni tanımıyorlar
Gidip açık açık sor bence. Niye arkamdan konuşuyorsunuz de. Böylelerinden çekinme bunları utanması yoktur
Gidip açık açık sorsam ters bir şey söyleyecek kendimi tutamıyıcam. Kendimi tutamamamın sonunda iyi olmayacak bu yüzden sessiz kalıyorum. Ama hem ondaki hem de arkadaşının kindeki trip neyin tribi anlayabilmiş değilim
Tamam nasıl istiyorsan öyle yap. O karaktersizlerle muhatap olmamaya çalış. Öyleleri sağlam olmuyor başına bela falan olmasınlar. Ama bence konuştuklarını yine duyarlarsan gir sor. Çünkü sen tepki vermedikçe onlar yapmaya devam edicek
Anladım tamamdır. Ya Hadi ttip yapmıyorlar desek arkadan konuşmak ne oluyor. Bir de hep aynı kızla konuştuğumda ve sadece benim arkamdan konuşuyorlar. Kıza soruyorum öyle diyor. Bu ne demek oluyor peki
Rojin şu an KS deki bi hatadan dolayı sana cevap veremiyor en kısa sürede dönüş yapacak bilgin olsun, eğer cevap veremezse size tavsiyem özelden devam edin
@soran Rojine mesaj atabilirsin mesajlarını açtı, buraya yazamıyor
Yaa Soran diye bi üye varmış onu etiketledim kazayla neyse @soran senin bi alakan yok :D , soruyu soran arkadaş Rojine mesaj yazabilirsin...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!