Şıklar aşağıda
Ciddi ve uzun süreli ilişki
Kısa süreli dönemsel ilişki
Günübirlik ilişki
İlişki aramıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şıklar aşağıda
Ciddi uzun süreli istiyorum ama kimse şans vermiyor şu an da aşk dan uzaklaştım sevene sadece şans verebilirim ben tükendim artık sevip değer vermekten
Bu yaştan sonra çıkma flört sevgili olaylarını istemem, gerçi gerçek hayatta sevgilim olmadı ama olacaksa da eşim olacak kişi olmalı, şu an için de buna çok imkanım söz konusu değil, ama kafama da takmıyorum.
Tekli ve uzun vade iliski insanıyım içinde duygu barindırmayan her türlü ilişkiye karşıyım çünkü aşka aşık bir kadınım ❤️ ... söyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler 😂
Hadi bakalım
🙋🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏 🙏
Ben teşekkür ederim bu samimi, sıcak yorum için
Olursa ciddi ilişki
Olmazsa?
Yalnızlık guzeldir
Bazen evet bazen hayır
Doğru
Teşekkürler 🤗
Rica ederim
Cevap
37Cevap
bir insan sevilmek ister onu seven biriyle mutluluk ister tabi bu guzel duyguda bazi caresizlikler ve zorluklar yasanir duygular kontrolsuzlesir sevmek asik olmak ne kadar guzel olsada bazen ciddi boyutlarda uzer ve bazen psikoloji bile bozar ama bu sorun degil gercekten sevilirseniz ve sizde o kisiyi severseniz birbiriniz icin herseyi yapmaya hazirsiniz herseyinizi feda eder ve herkesi karsiniza alirsiniz asik olun sevin sevilin hayallerinizi gerceklestirin gelecek dusunun beraber guze vakit gecirin cunku hayat kisa yarin ya da 1 dakika sonrasinda ne olucagini bilmiyoruz hatalar yapin merak ettiginiz herseyi deneyin ogrenin cunku bazen biseyler icin cok gec olabilir uzmeyin kirmayin bazen bazi konulari telafi etmek cok zordur mutlu olun mutsuz olun ama pes etmeyin.
Gönül eğlendirmeye birini aramıyorum
olacaksa tam olsun artık. Yapbozumun parçasına şu uyar, bu oturur diye de kimseyi denemek benim huyum değildir.
Anlaşabileceğim biri olsun Enerjimiz uysun da sonrasına bakarız
Herkes sözde ciddi ve uzun süreli ilişki arıyor ama hemende sıkılıp hevesleri kaçıyor zorluğu görünce yoklar her şey lafta hevesleri heyecanları başkasına yöneliyor hemen
Evet ama sen öyle değilsin
Bizim gibilerde harcanıyor işte
Ciddi ilişkiyi istemek kadar onu hak etmek de önemli. Ciddi ve uzun ilişki arıyorum diyerek söze başlayanlar maddiyat ve güzelliğin kölesi olmuş durumda. Ciddi ilişki sorumluluğunu yalnızca kalbi aç, gözü tok olanlar alabilir ve bu mertebeye erişmek herkesin harcı değildir.
Ki daha yaşın küçük, ciddi ilişki düşünmek için uzun zamanın var.
gunubirlik diyenler hayati boyunca yalniz kalicak bu arafa
Gönül işleri benlik değilmiş onu anladım😅 o yüzden hiçbir arayış içinde değilim ve bunu dert etmiyorum
Kendimden emin değilim ama ararsam bu ciddi ilişki olurdu. Flöft etmekten çok hoşlanıyor olsamda henüz kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum
Bence kısa ilişki mümkünse günü Birlik sorumluluğa gerek yok uğraşmaya gerek
Senin dediğin ilişki insanı hem ruhen hem bedenen daha çok yorar aslında oyuzden tekli ve uzun vadeli ilişkiler daha sağlıklı olur
Bugüne kadar yorulmadim ama tabikide yorulanlarda olur haklısınız düşünceniz de poncigim 😊
🙋🙋
Baba bize vurdumu titretecek içinde tek damla korkusu olmayan akıllı biri lazım. Günümüz kadınlar çıtkırıldım
Aramıyorum. Ama arasaydım evlilik dışında anketteki seçenekler gibi, hiçbir ön şart olmadan etkileşim yaşadığım kişiyle olurdum.
Hmm
siteye bak awq evli kişiler uzun ilişki demiş yorumda sjsj
evlilik kısa gelmiş gibi hala bir arayış ıyy
şu an için "erkekler uzak olsundu" bir ilişki arayışı içerisindeyim.
İlişki aramıyorum doğrusu. Ama bir gün yaparsam evlenmek için olur.
Aynen öyle
Aramıyorum. Düzenli ve düzeyli bir ilişki tercihimdir.
Ciddi uzun süreli evliliğe gidicek zamanı gelince
Uzun ilişki kafasında değilim. Ama ne olacağı bilinmez
Ciddi bekliyorum aramıyorum arayınca bişeyi başaramam
takılmalık istemiyorum tipim değil uzun süreli olsun benim olsun
Ciddi ve uzun süreli süreli ilişki isterim
#Mirliva
Kadrolu bekarım ömür boyu kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil
İlişkiler ciddi ve uzun süreli olmalıdır. Diğerleri günü gün etme, anlık zevk almalardır.
İlişki arayışım yoktur ilişki yürütemiyorum.
Çok insanı hayatıma dahil ettim çok güvendim Cook değer verdim ama birgun kaybolup giittiler
Bir ilişki aramıyorum.
Kim ağlattı kim üzdü seni
Beni kimse üzmedi, üzemez kimse'de aglatamaz kolay kolay , ilişki istemiyorum sadece benim düşündügüm gibi birisi bu dünyada pek zor
İnşallah birgün dünya dışı varlıklarla iletişime geçebilirsiniz
Evlenmeyi ve bir iliski yasamayi basari olarak goruyorsan git pskolojik tedavi al ,
Öneri için teşekkürler
Bu film çok güzeldi yaa 🥺
Nasıl?
Sorunun başındaki fotoğraf vardı ya
Onu ben yüklemedim
Ciddi ve uzun süreli ilisiki
Evet yaşın gelmiş
İlişki aramıyorum. Biri vardı ama o da yok.
iliski aranmaz o seni gelir bulur zamanla
Ciddi ilişki istiyorum evlilik falan
Kafa dengi kalıcı düzenli
Ciddi ve uzun süreli bir ilişki
Kısa süreli dönemsel ilişki
Herkes uzun metrajlı istiyor
ilişmiyom kimseye
Nasip Olursa Evlilik
Ciddi ve uzun süreli bir ilişki. 📨
Aramıyorum saçma geliyor
İlişki aramıyorum henüz.
Ciddi uzun süreli bir ilişki