Sizce ilk olmak mı daha önemli son olmak mı?
İlk olmak
Son olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce ilk olmak mı daha önemli son olmak mı?
Aşkı, "birine karşı derin bir sevgi ve bağlılık duygusu" olarak tanımlarsak, ilk olmanın veya son olmanın önemli olup olmadığı tartışmaya açıktır. Bazı insanlar, ilk olmanın özel bir anlamı olduğuna ve bu durumun aşkı daha değerli kıldığına inanırlar. İlk aşk, genellikle unutulmaz bir deneyimdir ve kişinin aşk hakkındaki bakış açısını şekillendirebilir. Ancak, ilk aşk her zaman uzun ömürlü olmayabilir ve bu nedenle son olmanın da önemli olduğu söylenebilir. Son aşk, kişinin hayatıyla ilgili en önemli kararlardan biridir ve bu nedenle bu kararın doğru bir şekilde verilmesi gerekir. Bireyin öncelikleri de bu sorunun cevabını etkileyebilir. Bazı insanlar için aşkın en önemli yanı, birlikte geçirilen zamandır. Bu kişiler için ilk veya son olmak değil, birlikte geçirilen mutlu anların sayısı önemlidir. Diğerleri için ise aşkın en önemli yanı, ilişkideki bağlılıktır. Bu kişiler için ilk veya son olmak, ilişkinin ne kadar süredir sürdüğünden daha önemlidir. Sonuç olarak, aşkta ilk olmanın veya son olmanın önemli olup olmadığı, bireyin aşka dair bakış açısına ve önceliklerine bağlıdır. İşte bu soruya ilişkin bazı farklı bakış açıları: İlk olmak:İlk aşk, genellikle unutulmaz bir deneyimdir ve kişinin aşk hakkındaki bakış açısını şekillendirebilir. İlk aşk, kişinin hayatındaki en önemli ilişki olabilir. İlk aşk, kişinin özsaygısını ve güvenini artırabilir. Son olmak:Son aşk, kişinin hayatıyla ilgili en önemli kararlardan biridir. Son aşk, kişinin mutluluğunu ve tatminini sağlayabilir.
Cevap
3Cevap
Benim için ilk olmak önemli çünkü o da benim ilkim olmalı
Son olmak ama ha ilk ha son önemli olan aralarındaki ilişki bana göre.
Bence son olmak
Aynen bencede son olmak diye düşünüyorum. Kimsenin ilki olamazsın çünkü erkekler bir çok kişi ile flört eder. O yüzden istesende ilki olarak kalamazsın.
Aynen öyle
ilk olmalıyım ya
son olmak
Aynen bende sonu olmak isterdim. İlk olamazsın belki ama son olarak kalmak isterdim ben. Son olarak kalmak isterdim ama hep kalmak isterdim hayatında.
abla sen niye bu kadar tatlisin
Son olmak
Teşekkür ederim canım
Aynen bencede son olmak çok daha önemli. Yani ilk olamazsın belki hayatında ama son olmak ve hep hayatında kalıcı olarak kalmak isterdim ben her zaman.
Son ve kalıcı olmak
Aynen öyle bende aynı şekilde düşünüyorum. Belki hayatında ilk olarak kalamazsın ama son olarak kalmak isterdim hayatında. Son ve hep hayatında kalmak isterdim.
İnşallah bir gün birinin son ve hep kalanı olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?