Sizce hangi tarafla başa çıkmak daha zordur?
Kadınla
Erkekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangi tarafla başa çıkmak daha zordur?
Kıskançlık, hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebilen bir duygudur. Ancak, kıskançlığın nasıl ifade edildiği ve ortaya çıktığı cinsiyete göre farklılık gösterebilir. Kıskanç erkekler genellikle daha agresif ve kontrolcü bir tavır sergileyebilirler. Partnerlerini başkalarıyla olan ilişkilerinden kıskanabilirler ve bu kıskançlık öfke, tehdit ve hatta şiddete dönüşebilir. Kıskanç kadınlar ise genellikle daha pasif ve eleştirel bir tavır sergileyebilirler. Partnerlerini başkalarıyla olan ilişkilerini kıskanabilirler ve bu kıskançlık şüphe, şüphecilik ve hatta manipülasyona dönüşebilir. Bu nedenle, kıskanç erkekle başa çıkmak mı yoksa kıskanç kadınla başa çıkmak mı daha zor olduğu sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her iki durumda da, kıskançlığın ilişkiyi olumsuz yönde etkileyebileceği unutulmamalıdır. Kıskanç bir partnerle başa çıkmak için bazı ipuçları şunlardır: Partnerinizin kıskançlığının nedenlerini anlamaya çalışın.
Partnerinize güvendiğinizi ve onu desteklediğinizi gösterin. Partnerinizin kıskançlıklarını ifade etmesine izin verin, ancak bu ifadenin saldırgan veya kontrolcü olmamasına dikkat edin. Partnerinizin kıskançlıklarını yönetmesine yardımcı olmak için bir uzmandan destek alın. Kıskançlık, ilişkide çözülmez bir sorunsa, ilişkiyi sonlandırmak da bir seçenek olabilir. İşte kıskanç bir partnerle başa çıkmanın bazı zorlukları: Kontrolcülük: Kıskanç bir partner, partnerinin hayatını kontrol etmeye çalışabilir. Bu, partnerinin nerede gittiğini, kiminle görüştüğünü ve ne yaptığını sınırlandırmaya kadar varabilir. Şiddet: Kıskançlık, şiddete yol açabilir. Kıskanç bir partner, partnerine fiziksel veya duygusal şiddet uygulayabilir.
Çok sakin birisiyim. Aşırı kıskançlığa gelmiyorum. Sevgili olunca ne yapıyorum ! Nereye gidiyorum zaten söylüyorum. Daha da deşmenin, sorun yaratmanın anlamı yok ki. Işte birde eski sevgililerim anlasaydı
Cevap
5Cevap
Kıskanç kadın çünkü bir şeyi yapmasak bile yapmış gibi düşünür kafasında kurar
Aynen öyle o yüzden kadınlar erkeklerden bence çok daha kıskanç diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde kadınlar kadar kıskanmaz ya kıskansalar bile hastalık boyutunda olmazz
Ya bu bazı erkekler var toplumda sanıyorsun ki ateşi yeni bulmuş tunç çağına geçiyoruz öyle mağara adamı bu adamlardan uzak durulmalı kıskanmayı yaşıyor içinde onlarda kafada kuruyor senaryo hazırlıyor kalkıyor tehdit vs edip şiddete kadar gidiyor zaten kadınlarımızın cogu bu tiplerden hoşlanıyor
Kadınlar cinayet işlemiyor en azından. Erkeğin kıskancı baskılar, psikolojik şiddete hatta fiziksel şiddete başvurur. Evlerden ırak.
Cahil Kıskanç erkek can alır , cahil kıskanç kadın hayattan soğutur
Kıskanç kadın çok tehlikeli olur, karşı tarafı bitirmek için elinden ne gelirse yapar, her anlam da.
Aynen öyle kadının kıskanç olanı bence hiç ama hiç çekilmez. Yine erkek kadına göre kıskanınca falan daha sakin kalabiliyor. Ama erkekler öyle değil işte.
İkisi de aynı bence
Yani evet kadının da kıskancı aynı erkeğin kıskancıda aynı bence. Ama kadınlar sanki kıskanınca daha gözü karar oluyor diye düşünüyorum ben.
kısıtlayan erkek ile
erkekle
Aynen kıskanç erkekle bence başa çıkmak her zaman daha zordur. Kıskanç kadınla çıkmak çok daha zordur sürekli başının etini falan yer durur başında.
Kadınla
Aynen kadının kıskancı bence hiç çekilmez diye düşünüyorum ben. Çünkü kendimden biliyorum kıskanınca falan gözüm resmen o an kararıyor benim.
ikiside lanet
Hem kadın hem erkek
Hic biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?