Kişilik & Karakter Kıskanan kadınla mı uğraşmak daha zordur, kıskanan erkekle mi? İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor .Kıskanç bir kadın, yavrusunu kartal kaçırmış Fatma Girik gibidir. Kıskanan kadınla mı uğraşmak daha zordur, kıskanan erkekle mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kadın kıskandığında onunla uğraşmak daha zor.Psikopat bir erkek kıskandığında zaten sonu ölüm oluyor. 3 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Son cümle.. Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kıskanç kadınla ben uğraşmam o yüzden bana göre erkek daha zordur. 1 4 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Niye uğraşman Yorumla Bikız99 +1 yıl Yani beni kıskanacak bir kadın yoktur diye düşünüyorum. O yüzden yani kadın kıskançlığıyla bir işim olmaz Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Bence kadınlar kıskandımı aman aman Yorumla Bikız99 +1 yıl Dediğim gibi ben uğraşmayacağım için beni bağlamaz 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kıskanan erkek uğraştırmaz ki gider. Kadınla uğraşmak daha zor, yakanı da bırakmaz. 1 2 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Düşmez mi yakadan dhdj Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Düşmez yapışır gözüne sokar sen böyle ettiğdin diye Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Saplantılı kadınla uğraşmak zordur. Seni yaşarken öldürür. 1 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl O derece he Yorumla
Muhibbî35 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 94% +1 yıl Kıskanan erkeğin yanındayken kendini deliler hastanesine yanlışlıkla yatırılmış akıllı olarak hissedior insn. 1 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kıskanan erkekle de kadinla da uğraşmak zordur uğraşılmaz. Her şeyin aşırısı zarar zaten dozunda olduğu zaman tatlı oluyor diğer türlüsü no no no. 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Kadınlar kıskanınca sinsi/bozucu olurlar genelde erkekler ise tehlikeli. Allah şerli kişilerden korusun Amin. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence kadın ya erkeğide haksız çıkara bilir haklı olduğu anda böyle bi potansiyelimiz var sgsgsds 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkişi de jor ama kadınlayın kışkançlığı beya gibi oyuyoy 1 0 Yorumla
Flowerlady34x Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Kıskanan kadınla Beyefendi, hemcinslerimin şerrinden korusun djdjdjd 1 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Dejavu oldum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl İkisinin de kıskançlığı güzeldir zannımca; erkek hâkimiyet kurmak isteyince, kadın da kısıtlamaya kalkınca ilişkiler bozuluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadınlar dişi bir kaplana döner kıskanınca yakar yıkar savurur küle döndürür 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisiyle de zor 1 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Aşko olanı daha zor djdj Yorumla
Neva07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kadın kıskanırsa kavga çıkar Erkek kıskanırsa ölürsün 1 0 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl İkisi de zor ya 1 2 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Spaydısss 😏 Yorumla Flowerlady34x +1 yıl @spadess dkjdjdkfkdkdkf Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kadınla daha zor. 1 2 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Neden Yorumla BirPeriKızıı +1 yıl Anlatılmaz yaşanır Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadin daha zor 1 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Niye Yorumla
soruusormayageldikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkekle 1 1 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Yok yok bişi yok bişi yok Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. kıskanan kadına laf anlatmak zordur 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kral ikisindende abartı olursa bir cacık olmaz 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Kıskanç kadın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın kıskandığında onunla uğraşmak daha zor.
Psikopat bir erkek kıskandığında zaten sonu ölüm oluyor.
Son cümle..
Kıskanç kadınla ben uğraşmam o yüzden bana göre erkek daha zordur.
Niye uğraşman
Yani beni kıskanacak bir kadın yoktur diye düşünüyorum. O yüzden yani kadın kıskançlığıyla bir işim olmaz
Bence kadınlar kıskandımı aman aman
Dediğim gibi ben uğraşmayacağım için beni bağlamaz 😂
Kıskanan erkek uğraştırmaz ki gider. Kadınla uğraşmak daha zor, yakanı da bırakmaz.
Düşmez mi yakadan dhdj
Düşmez yapışır gözüne sokar sen böyle ettiğdin diye
Saplantılı kadınla uğraşmak zordur. Seni yaşarken öldürür.
O derece he
Kıskanan erkeğin yanındayken kendini deliler hastanesine yanlışlıkla yatırılmış akıllı olarak hissedior insn.
Kıskanan erkekle de kadinla da uğraşmak zordur uğraşılmaz. Her şeyin aşırısı zarar zaten dozunda olduğu zaman tatlı oluyor diğer türlüsü no no no.
Kadınlar kıskanınca sinsi/bozucu olurlar genelde erkekler ise tehlikeli. Allah şerli kişilerden korusun Amin.
Bence kadın ya erkeğide haksız çıkara bilir haklı olduğu anda böyle bi potansiyelimiz var sgsgsds
İkişi de jor ama kadınlayın kışkançlığı beya gibi oyuyoy
Kıskanan kadınla Beyefendi, hemcinslerimin şerrinden korusun djdjdjd
Dejavu oldum
İkisinin de kıskançlığı güzeldir zannımca; erkek hâkimiyet kurmak isteyince, kadın da kısıtlamaya kalkınca ilişkiler bozuluyor.
Kıskanan kadın zordur
Kadınlar dişi bir kaplana döner kıskanınca yakar yıkar savurur küle döndürür
İkisiyle de zor
Aşko olanı daha zor djdj
Kadın kıskanırsa kavga çıkar
Erkek kıskanırsa ölürsün
Benim nazarımda ikisi de hastadır.
İkisi de zor ya
Spaydısss 😏
@spadess dkjdjdkfkdkdkf
Kadınla daha zor.
Neden