2buçuk yıldır evliyim. Çok uğraştım evliliğim için. Ama adam kıymetimi bilmedi. Ailesinden, arkadaşlarından hep sonra geldim. En sonun da ailem ile senin aranda kalırsam ailemi seçerim dedi bir tartışmamızda. Düşüncesiz, anlayışsız biri. Boşanmayı düşünüyorum. Ama büyük bir ders vermek de istiyorum. Ne yapmalıyım? Aldatmak geliyor aklıma. Başkasının yatağın da olduğumu bilmesi canını acıtır gibime geliyor. Ona nasıl ders verebilirim? En keskin acı bu olur gibime geldi? Çünkü haksızlığa uğradım canımı acıttı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Şimdi eşin seni aldattıysa zaten gözden çıkartmış
Üstelik gözden çıkardığını belirt derecede zaten aşağiliyor
Senin hangi değerini anlayacak bundan sonra
Niyetin başkası ile yatmaksa o başka...
Ama kimse kimsenin değerini bu şekilde bilmez
Şurda birinin taktiği çok güzel ama sen de o taktiğe sürekli bahane bulmuş
Evet güzelleş demiş
Güzel olabilirsin mevzu bu değil sana onu söylerken farklı bakımlar yap stilini değiştir farklı hobi spor ne bileyim işildayacak farklı şeyler yap
Ve ben sensiz de mutluyum senin vereceğin vermediğin hiçbir değer beni değerli yapmıyor
Kendi değerimle işik saçiyorum diyerek albenini konuştur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence böyle bir şey yapma hiç hoş bir durum değil. Niye onu kıskandırmak için kendi karakterinden ödün falan veriyorsun bence çok saçma bir durum diye düşünüyorum ben. Ben olsam asla böyle bir saçmalık ile uğraşmam. Madem ayrılmak istiyorsun normal bir şekilde ayrıl neden böyle saçma şeyler ile uğraşıp duruyorsun kimse için karakterinden ödün verme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Her ne sebeple olursa olsun kesinlikle aldatma çünkü kocanı üzmek için başka bir erkekle birlikte olmak kocan için zaten bunun mayası bozuktu ayrıldığım iyi oldu demesine sebep olur. Sen boşanırken kocanı değil anne ve babanı düşün 👍 aldatman değil boşanma sonrası daha iyi bir eş bulup mutluyum mesajı vermen senden çok daha iyi bir erkek buldum iyi ki boşanmışım gibi bir havada olman inan çok daha fazla üzer.
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böylesi olsa ama evleneceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Çocuk olduğu için mi evlilik düşünmüyorsun?
Soran+1 yılÇocuğum yok ama erkeklere güvenim kalmadı. Hepsi aynı gibime geliyor
- +1 yıl
5 parmağın 5 i bile aynı değil. Bütün erkekler aynı deme çünkü seni ucuz gösteriyor. Hepsi aynı gibime geliyor demen bilinçsiz ve ön yargılı olduğunu gösteriyor.
Soran+1 yılÖnyargı var evet
- +1 yıl
O zaman büyük geçmiş olsun sana
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer vermediği birinin aldatması çok da umrunda olmaz. Olan senin hayatına olur. Adın çıkar hem kendi ailende hem de onun ailesinde. Ben ilgi gitmediğim için aldattım dersen de tüüü ruhuspu bir de marifetinin üstünü kapatmaya çalışıyor derler. Hem de Allah'ın en nefret ettiği günahlardan birini yapmış olursun. Nereden baksan her türlü zarar senin için
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Emin ol aldattiktan sonra üzülürsün. Nasıl yaptım ben bunu dersin kendini kirletilmiş hissedersin.
En güzeli ayrılmaya yakın guzellesmeye değişmeye başla, ayrılınca da hayatını yaşa emin ol çok ama çok acıtır peşinden koşar durur
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten güzel bir kadınım değişim yapabileceğim tek hayatım var
Soran+1 yıl3fakülte mezunuyum şu yaşım da (28)3mesleğim var. Sadece atanamadım. Atanmaya çalışıyorum. Param var.46kiloyum. İskeletor mu olayım?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok mantıksız. Özellikle boşanmadan yaparsan ve bunu ispatlama şansı da olursa, boşanma davası senin için kötü biter. Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olursun. Boşandıktan sonra da yapacağın en güzel hareket, onun yokluğu ile hayatının daha güzel olduğunu görmesini sağlamak. Daha güzel, şık ve seksi görün. Arkadaşlarınla takıl. Ortamlara gir. Yeni arkadaşlar edin ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaş. O zaman etkili olabilir. En iyisi de onu unut. Kafaya takarak kendini harap etmektense yok gibi davran ve unut. Bırak ne yaşarsa yaşasın. Ona vereceğin en güzel ceza, onsuz geçen hayatında ne kadar mutlu ve keyifli olduğunu göstermek olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe gerek var boyle sacma sapan seylere, madem bosanmak istiyorsun bosan bunun gibi seylere gerek yok ve zaten bosanacaksin degerini napsin bilse ne bilmese ne cok sacma bi dusunce. Tam ergen kafasi bu canini acitayim inat, iste ben daha guzelim degerimi bilir belki falan ne bu ya cocukca hareketler eger madem dedigin gibiyse bosanmak da istiyorsan adam gibi hallet isini, sen bunlari yapinca zaten kendin haklidan haksiza dusecen ustelik milletin gozu de sana kotu olacak aldatmis baska adamin yataginda gezen olarak cikar. Aldattiktan sonra zaten o da muhtemelen bosanmak isteyecek yani her turlu yol oraya cikacak ne gerek var kendini bu kadar dusurmeye pis bir sekilde..
Ya da son bir sey o da dovup gebertmesi seni ondan sonra neden dovuyor vuruyor siddet uyguluyor erkekler, zaten millet olarak stresli sinirli bir milletiz canina mi suyuyon..03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum evet ama canımı yaktı ben de nefret duyduğum için onun da canı yansın istiyorum. Yoksa ben değersiz olduğumu ve bunun değişmeyeceğini biliyorum. Değişceğini düşünseydim Ya da görseydim 4elle sarılırdım.
Cevap sahibi+1 yılCok gereksiz bir sey bu, sadece kendi karakterini seviyeni gostermis olursun..
Soran+1 yılBiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan inat için aldatmayı düşünür mü güzellik 🌺 Allah aşkına bunun günahıni vebalini sen çekersin ne gerek var onun seviyesine iniyorsun belki canını yakmış olabilir haklısın bu konuda ama madem ki ayrılmak istiyorsun ayrıl Allah'a havale et ve en güzel intikam şekli görmezden gelmektir
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten umursamıyor gibi gösteriyorum ama hergün ağlıyorum
- +1 yıl
Senin ustende bi pislik var ama 5 dekilik zevkn 5yilna mal olur + çocukların varsa eğer onlarda ana babanın çekerler seni seviyorsa git yarın çok pişman. olcan görmüyordum senin. kocan buralda geziyorum yooo ama sen onu Şu an . aldatyrsun bile onu seviyorsun umarim oyapsa neeoljr9
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. yapma lutfen. cocuk degilsiniz ki inat ugruna bir seyler yapasiniz. ikiniz de olgun insansiniz evlenmissiniz. emeklerinize beraber gecirdiginiz guzel zamanlara yazik etmeyin. anlasamiyosaniz oturup konusun cozemiyosaniz konusarak ayrilin. ama birbirinize bu kotulugu yapmayin
15 Yorumla
Soran+1 yılşu an kızgın ve kırgın olduğum için belki de bunu düşünüyorum kafam çok karışık. Çok üzgünüm
- +1 yıl
seni cok iyi anliyorum kizginken ben de sacma sapan kararlar verebiliyorum. canim yandi diye karsimdakinin de cani yansin istiyorum ama bu cık yanlis bi dusunce. sadece kendinizi daha fazla yipratirsiniz baska da hicbir ise yaramaz. sonucta daha cok uzulursun. hep derdim kizdigim anlarda bana bunlari soyleyen olsaydi diye. sonradan keske demek hicbir ise yaramiyo inan bana. sakinles
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum bana söylediğiniz için. Fikir almak çok iyi geldi.🙏🏻
- +1 yıl
Herkes gider yanındaki kalır sen ben. bumadiarin. zihniyeti gerçekten. küçük karsdesim bütün seven erkekler eslerini bırakırsa kadınlar hayati zehir. olur o yüzden bırakmayın.
Aldatma suçlu sen olursun bazen insanlar anlamaz yaşaması gerekir yani o adamı senin yontman lazım güçlü kadın ol üzüleni surat asanı kimse sevmez gerçekten enerjik ol güçlü ol hak etmediğin şeyler karşısında tepkini vermeyi bil sustukça alışır saygısını yitirir dişli ol güçlü ol ki vazgeçilmez ol.. ha yetmez mi sana intikam mı lazım en büyük vurgunun o adamı yontup o ipleri eline aldığında işte ne kaybettiğini ona göster ki ömrü boyunca bir daha yapamasın
05 Yorumla
Soran+1 yılElime almaya çalıştım ama değişecek gibi değil. Çok çemkirdim kavga ettim istemediğim bir şey olunca susmadım. Ama anlamadı.
Soran+1 yılYaptım ama yok aynı tas aynı hamam
Soran+1 yılBoşanıcam evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının yatağında olduğunu görmek ya da bilmek evet acı verir ama ya adam gözü dönüp cinayet işlerse dahami iyi olacak o yüzden yapma kesinlikle böyle bir şey adamın bir gözü dönüp seni öldürse dahami iyi olacak o yüzden yapma ve ayrıl kurtul illa ders vermek zorunda değilsin yolu bahtı açık olsun de ve belaya bulaşmadan uzaklaş yani
020 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıp gitmek kuru kalacak gibi geliyor. Hadi aldatma olmasın başka ne yapabilirim?
- +1 yıl
Öncelikle aldatma kesinlikle olmasın ama tiksinmis gibi davran sürekli asagila dokunmasına dahi müsade etme emin ol o psikoloji ile müthiş acı çeker diye düşünüyorum eğer adamsa
Soran+1 yıl1,5aydır ailemin yanındayım. Cinsel hayatımızdan zaten soğumuştum evde iken. Duygusal olarak yıpranınca eskisi gibi yakın olamıyorsun. Ruhum çok yara aldı.
- +1 yıl
E peki bu durumda cinsellikmi istiyorsun onun yasatamadigindan dolayı? Ruhunun yaralarini cinsellik yasayarak kapanır diyemi düşünüyorsun
Soran+1 yılHayır aklım da cinsellik yok. Sadece görülmek istiyorum. Canını yakabildiğimi, kötü de olsa onu etkileyebildiğimi görmek istiyorum. Çok değersiz hissettirdi bana kendimi.
- +1 yıl
İşte nasıl görülmek istiyorsun mesela ki o acı çeksin?
Soran+1 yılAyaklarıma kapansa o kadar çok isterdim ki mesela. Bu da acı çekmeden aklı başına gelmeyecek tiplerden
- +1 yıl
O halde koy g**üne gitsin güzelim boş ver sen bu adamı acı çektirmek için uğraştığına bile değmez
Soran+1 yılHaklısın hiç bir uğraşıma değmiyor
- +1 yıl
Kesinlikle o yüzden boş ver gitsin sen yoluna bak yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl28
- +1 yıl
Yaşında daha çok genç daha fazla vakit kaybetme ve ayrıl tamamen yoluna bak. Çocuk var mı peki
Soran+1 yılYok iyi ki yapmamışım diyorum. Normal de yuvam olsun çok isterdim. Tam bir anneyimdir. Kadınımdır. Ama iyi ki diyorum şu an büyük ihtimalle bir daha da evlenmem. Çok yoruldum
- +1 yıl
Hayır elbet evlenirsin sadece biraz zaman geçsin kafani topla ve daha hayırlı biri karsina çıkınca tecrübelerinden de ders alarak daha temkinli olarak yuvani yeniden kurarsın
Soran+1 yılİnşallah öyle olur ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Moral vermek ve destek olmak için arkadaşın olmamı istermisin buna gönülden talibim her türlü cevabına da saygı duyarım 🙏
Soran+1 yıl🙏🏻Böyle kalması daha iyi
- +1 yıl
Yinede her zaman destekcin olacağımı bil yeterli 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
- +1 yıl
Son ssans ver ama onun sevgilisi var mı peki seni istxkmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgisiz, duzelmek için çaba harcamayan , anne kuzusu birini aldatmak bence hakediyor
Ama en azından bunu yapacaksanız asla onun bilmesini sağlamayin. En azından içinizde uhde kalmaz. Eğer haberi olursa durum farklı yerlere tasinip senin canına kast edecek durumlara gelebilir. Fevri düşünüp böyle bir şey yapma. Aldatacaksan yine aldat ama bilmeden yap03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yoksa çocuk yapma bu aşamada. Ve ekonomik özgürlüğünü kazanmaya çalış
Soran+1 yılÇocuk yok zaten ayrılacağım
Cevap sahibi+1 yılO zaman aldat içinde kalmasın. ama ona söyleme. Çünkü o kadar emek hak etmeyen biri için daha sonrasinda için içini yiyecek. Bende sana benzer bir evlilik yaşadım. Aldattım. Haberi yok. Ama en azından iyi ki aldatmisim diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin öz saygını sana kaybettirir. Sinir anında söylenmiş olabilir sakinleşince konuşmak ve bunun seni kırdığını bildirmen gerekir. Aksi taktirde ondan daha aşağı bir konuma düşeceksin. Fikrinde sabitse bil ki öyle diyen biri eni sonu ailesini seçer. Biliyorum sorma.
015 Yorumla
Soran+1 yılOnlar kadar önemsenmediğimin farkında olduğum için başka erkeklerin beni önemsediğini göstermek isterim
Cevap sahibi+1 yılSeni önemseyen değil kullanan başka erkekler. Onun ve genel çevre için sadece *r*sp* takısı yersin başka bir şey değil. Benden söylemesi.
Soran+1 yılAnlıyorum Peki başka önerin var mıdır? Yeterince soğuğum, tersliyorum hatta engelli şu an
Cevap sahibi+1 yılAsıl intikam nedir bilir misin? Önemsememek. Sinirlenmek ve diğer duygular bile intikam türüdür. Ama nokta umursamaz isen o zaman işte karşıdaki seni umursamasa bile çıldırır. Gideceksen de aileni seçecek bir pozisyon oluştur. Fakat unutma yuvanı yıkacaksın ve bunu kararını iyi vermen gerek. Yanlış düşündüğün ya da hissettiğin bir şey var ise geri dönüşü olmaz ve kararı kendin vermelisin. Burada vebali bize bırakma sonra.
Soran+1 yılHayır tabi ki üstünüze alınacak bir durum yok. Ben boşanma durumunu uzun zamandır düşünüyorum.1,5aydır ailemin yanındayım. O aramaz ise aramam, mesaj atmaz ise atmam. Önemsemiyor gibi görünüyorum ama Her gün bittiğim her gün gözlerim şiş.
Cevap sahibi+1 yılVay be gerçekten bu dünyada bir şeyler garipleşti artık. Bekleyen ulaşamaz, arayan bulamaz. Tencere kapakları karışmış gibi. Yani ben olsam niye aramıyorsun diye triplere girerim vs. İlginç bir ilişki madem öyle idi neden evlendiniz merak ettim.
Soran+1 yılBaşta peşimden çok koştu çünkü ben de seviyordum sevgiliyken süründürmedim. Evliliğimiz bile çok kolay oldu. Düğün olmadı. Ailesi altın vs takmadı. Her şeye tamam dedim yeter ki beni sevsin , kıymetimi bilsin ama olmadı. Değersiz, yetersiz görüldüm. Aşağılandım.2. plana atıldım. Bu çok yaraladı beni hayal kırıklıkları yordu. Başta savaş verdim düzelsin diye ama düzelmedi daha beterini yaptı. Sabrım kalmadı. Soğudum ve ben de bitti.
Cevap sahibi+1 yılBöyle iyiliğe böyle kötülük. Yok abi bir bozukluk var bu işlerde. Ulan baş üstünde gezdirse az be yanlış anlama kardeşim beni özellikle kardeşim diyiyorum ki aklında bir şey kalmasın. Baş tacı olacağın pozisyonda böyle olması çok yanlış.
Soran+1 yılErkeklerin geneli nankör bence bunu anladım.
Cevap sahibi+1 yılNankörlük kişiye has be. Hani erkeği kadını yok inan bana.
Soran+1 yılO da doğru ama erkekler daha baskın sanki
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben de kadınlar derim. Şu sıralar karşıma çok çıktığındandır. Yukarıda dedim ya eskiden tencere kapak lafı vardı son zamanlarda dünyada kapaklar karıştı sanki. Bir uyumsuzluk var. Bir taraf bozuluyor ya da bozuk çıkıyor. Nerde o eski sadakat ve saygılar. Nerede o eski yaşanmışlık ve aşklar. Ailemi seçerim diyeceğine benim ailem sensin demesi gerekirken bak neler oldu neler.
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Hadi git göster hadii durmmaaa sen beli birlerine özenle ya da birazck yasayamadin hayati esksik gtmis duzlirrr bekler gor
- +1 yıl
Eeee bukadar anlarında o seni afedeckmi baskasini bulmadan kaza çekmeden bi kontrol kalemi kullan
Anlık sinirle yazdığını düşünüyorum. Böyle durumlarda bu tarz eylemler seni mahkemede zor duruma düşürür. Şayet intikam soğuk yenir. Aynı muamelenin muhattabı olması ona kafi gelir gibime geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen erkek olarak Peki sana kafi gelirmiydi?
Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Bunun acısı sende daha büyük olabilir daha sonra ilk bunu göze alabilir misin onu düşün
412 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne olabilir?
Soran+1 yılHaklısın ama namus delisi biri olduğu için bir de kıskanç biri. Güzel bir kadınım fiziken de yüz olarak da. Hala daha seçilebildiğimi görmesi incitir onu. Çünkü o kadar sadıktım ki o kadar güveniyordu ki bana kuzeni ile yalnız evde bırakacak kadar. Kolay kolay kimse yapamaz bunu.
Soran+1 yılYani şu an ne dediği umrumda değil intikam çanları çalsın istiyorum acayip kızgınım çünkü hatta neferler diyeyim ama çoğunluk olarak dediklerin de doğru haklısın.
Soran+1 yıl*nefret
Soran+1 yılİnşallah geçer. Allah böyle hayal kırıklıkları kimseye yaşatmasın.
Soran+1 yılHaklısın. Evlilik şans işi. Şansın bol olsun 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine olan saygını azaltırsın. Bu onu üzer ama boşandıktan sonra arkandan hafif meşreb denmesini mi tercih edersin yoksa neyi kaybettiğini zamanla anlamasıyla ve seni iyi biri olarak yad etmesiyle mi daha büyük ders verirsin kanks?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. aldatmak cozum degil sonra kendinden tiksinebilirsin bu durumda.. ayrıca nasıl dokunacaksın başka bir erkege de yatagına gireceksin sevişeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılMış gibi yapmak
- +1 yıl
daha makul cozumleri var mesala ondan ayrı oda da yatarak ya da cinsel yönden aç bırakarak onu
Soran+1 yılOooo neredeyse 3ay yaptım bunu
- +1 yıl
mış gibi muş gibi nasıl olacak biraz bıcak sırtı ama? ne dicem bi tkpp edermisin?
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. İliski evlilik yok zaten belli ki. Baskasini sevmen biweyler yasaman farklı bişey inadına aldatman farklı bişey. Hala sana değer vermeyen birine bişey kanitlamaya çalışıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılKanıt değil de hırs benimkisi
Soran+1 yılDeğiştirmeyeceğini kabul ettiğim için boşandım
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum
Soran+1 yılEtki bırakmak, canını yakmak anlamında.10yıl geçse de unutamasın
- +1 yıl
Emin ol degsmistr bak ben iskendurnda tayinim çıktı eşim trafik kazasında öldü 2 tane motor yarış yaparken sfersizlerin yüzünden hayatmdan oldum 16 ay oldu yeni tasinmistik 1 ay sonra bu felaket olddu bide benim bu yöreyi pek bilmem yakın illerde bi asker Arkadsim var oda eşinden ayrılmış hali kötüydü çok güzel bu insandı bana Mardinde parasını kiyafet herşeyini paylaştı ama 1.2 tlfnla görüştük bidha gorusemedik yanına gdcm bu sorunlar olmasaydi yemeğe cargrp eylemeler yaocaktk nereden nereye
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aldatmak senin kendini dusurur. en buyuk ceza sensizliktir. sessiz sedasiz yeni hayatini kurup bosandiginda, yeni esinle hayat kurup cocuk sahibi oldgunda mutlulugunu gorurse en buyuk ceza o dur.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılinsan bilemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılO kötü diye siz de kötü olmak zorunda değilsiniz şayet siz de aynı hataya düşerseniz ondan bir farkınız kalmaz. Bazen inceldiği yerden kopmalı ilişkiler.
00 Yorumla
+1 yılCahillik yapma yarinla bugünü katiatrma aile ya da ben siz canım kadınlar neden niyeeeee yaaaa lan canım oda ailesi sende aile mal mal konuşma yaa 5 yıl sonrasını düşün ama yapma şimdi hiç biraey gizli kalmaz untma hayatın kararir ihanet kötüdür elbet 10 yılda geçse çıkar kardsim yapma beni dinle yakışıklısı gzellikmi bak bukadar aldtan hayatı kararıyor yapmaaşa karda. 5 dkklaik zevk için yapmaaa
00 Yorumla
+1 yılboşanmaktan daha iyi ders yok
aldatınca ne olacak?
kıymetini bilmeyen adam boynuz yiyince umurunda olacak mı sanıyorsun? kendini o duryma soktuğuna değmez inan00 Yorumla
+1 yılAldatmak en keskin en etkili intikam gibi geliyor evet fakat bu kendine olan saygını zedeleyecek. Senin yüzünden bunu da yaptım diyecek hale geleceksin. Onunla beraberken bunu onun bileceği şekilde yapma. İllaki yapacağım dersen doğru olmadığını belirtmek ile beraber sadece kendi iç dünya mutluluğun için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kızgınlıkla yanlış iş yapma ayrıl atanmak için gir kpss ye bir yere atan ayaklarının üstünde dur o seni görür kıskanır ona ders vermis olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa amacım o KPSS giriyorum zaten ama maddi durumum da iyi. Sadece KPSS’ye okuduğum için giriyorum ve çalışmak istediğim için. Yoksa maddi durumum kötü değil
Soran+1 yılEvet nafaka başta istemiyordum artık isteyeceğim.
Soran+1 yılEvet isteyeceğim
Kendine yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına da yapmayacaksınız. Aile ve aldatmak çok farklı şeyler ayrımı iyi yapmak lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem olsun o kadar isterdim ki. Tam bir hayal kırıklığı kendisi
Soran+1 yılMesela ne gibi problemler?
Soran+1 yılZaten boşanacağım canını acıtmak için yapmak istiyordum
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetmesi yeterince acı verir zaten. O saatten sonra istese de ulaşamayacak sana daha büyük ceza mı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yanına kar kalacakmış gibi geliyor.
+1 yılDüzgünce bosanin böyle umursamayan biri o duruma dussen sanki çok da takcagini sanmam onu haklı duruma düşürursun daha da
10 YorumlaBu ne saçma bir soru.. ayrılmak yeterince bedel olur.. kimsenin altına yatmana gerek yok.. bunun sonunda sen Zarar görürsün kimse değil
00 YorumlaAldatmak karaktersizlik bu kadar dusme gözünde dahada düşersin sen edebinle ayrıl önüne bak karakterinden taviz verme
00 YorumlaBunu yapacağına boşanmayı düşünmelisiniz 🙄 diyelim ki aldattınız sizin ondan ne farkınız kalır
00 Yorumla
+1 yılBencede olabilir boyle birsey erkegi en iyi yaralamak acıtmak bu olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi
- +1 yıl
Guvenilir biriyle aldat ve bunu ogrenmesini sağla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhırslı olman
aşırı sahiplenmen
aşk için fazla bir kavram01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnat ya da intikam için karaktersizlik yapılmaz. Ayrıca hukuken de haksız duruma düşersin. Boşanma davasında suçlu olursun.
00 YorumlaÖyle bir dnglakla evlenmeseydin keşke insan nasıl o kadar değişebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNankör çünkü
+1 yılMerhaba anlatmak istersen dinlerim seni. Canın yanmış ama bu düşüncen de doğru mu sence
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğruluğunu sorgulayacak kadar sakin değilim
- +1 yıl
Anlıyorum konuşalım yz bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O tarz bir yol seni suçlu yapar değerli dostum.. bence öyle yapma , sessiz sedasız gidersen o koyar..
00 YorumlaAldattiginda onun canı yanacaktır fakat sen kötü olacaksın bu sefer
05 Yorumla
Soran+1 yılBen iyiyken de memnun değildi zaten.
Soran+1 yılMesela ne düşüneyim?
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBence sen onu unutmaya çalışırsan ve unutursan ona en büyük cezayı verirsin.
00 Yorumla
+1 yılBosan sonra istediğini yap evliyken olmucak şeyler var
00 Yorumla
+1 yılcanını acıtmaya uğraşma, dersini senden almasın emin ol kötülerin yanına kalır ma yarına kalmaz bu atasözü illaki derslerini alıcaklarını söyler ayrıl en büyük acı senin onu hemen unuttuğunu görmesidir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de biliyorum yanına kalmayacağını ama içim böyle rahatlayacak gibi geldi. Kafam karıştı çok
+1 yılAldatırsan kendine olan saygın biter, irade senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum kötü bir durumdasın eğer aynı şehirdeysek yanyana bir fotoğrafımızı gönderebilirsin illa aldatmana gerek yok aldatcam diyorsan onda da yardımcı olurum ne diyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe iğrenç bir ders verme şekli , halbuki ayrılıp defolup gitmek en temizi
00 Yorumla Sırf İntikam için aldatma bence olan sanki ona mi olacak. Boşan ondan sonra ne yaparsan yap.
00 YorumlaOna zarar vereceğim derken kendine bu kötülüğü yapma
00 Yorumla
+1 yılyapmaa. böylelerine vereceğin en büyük acı. ekonomik özgürlüğün ve mutluluğun. evli ya da sevgili olan birilerinin aldatması bence iyi insanlara özgü bir şey değil. kendine yakıştırıyorsan yap.
09 Yorumla
Soran+1 yılYakıştırmdığım için 5sene boyunca göz ucuyla bile bakmadım. Ama değmedi. Alternatiflerim varken onu seçtim ama o değmedi
- +1 yıl
kaybeden o. boş ver. sen bundan sonra eğer boşanırsan, hayatın tanıdı çıkar. ama aldatmak. ne bilim hiç doğru bir şey gelmiyor bana. mesela şu an onun mutlu olması hiç istemezsin ya. o mutlu olduğunu bilmek daha çok can yakar. sen ne kadar mutlu olursan onun canı o kadar çok yanar.
Soran+1 yılAldattığım da erkeklik gururuna yediremeyen canı yanar diye düşünmüştüm. Peki başka hangi yollar var? Nasıl canını acıtabilitim başka?
- +1 yıl
umursamazlık insanların canı yakar. hmm birde fiziksel değişim. saçları değiştirmen, spor salonu, kıyafet tercihlerin ve daha fazla kendine bakman. kişi şüphelenir acaba der ve içi içini yer. senin yapmak istediğin acı biber acısı önce çok yanar sonra geçer unutur gider. ama bu benim dediğim insanı kanser eder. cevap alamamak insanı yer bitirir.
Soran+1 yılZaten güzel fizikli güzel bir kadınım. Kendime güvenim tam çünkü çevremden tepkiler bu yönde.1,5aydır aile evimdeyim. Mesaj atarsa atarım, ararsa açarım. Çok umursamaz görünüyorum ama her gün ağlıyorum.
- +1 yıl
ağlamanı anlıyorum kadın olmak hassas olmaktır. yaşadığın da kolay değil. ama inan bana geçer. arıyor diyorsun bitmedi mi evlilik? ben anlamıyorum ya. niye bitmedi? hem arıyor ve açıyor musun?
Soran+1 yılBoşanma konuları geçiyor ama kesin değil. Ama ben içimden soğudum.
- +1 yıl
Yine de şunları dene ki keşke dememek için 1- açık açık konuşmak tüm çözümler iletişimle çözülür 2- en çok onu dinle ne düşündüğünü iyi anlamalısın biz erkekler bazen düşündüklerimizi yanlış ifade ederiz. 3- alacağın cevabı kendi içinde sindir. 4- beklemek ya da zaman bazı şeyleri daha çok zorlaştırır. Kısacası iyi düşün ölç biç karar ver.
Soran+1 yılBakalım 🤷🏻♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalıyon git boşan sonra arkandan aldattı da bitti ilişki der.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Aldatma boşan brnce daha iyi. aldatırsan ilerde mahkemede sen suclu olabilirsin. seni istemyeni sen hiç isteme. hayatına bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu fikrinden vazgeç aldatmak onun değil senin karakterinle ilgili bir durum.. kendine böyle bir şey yakıştırma
00 Yorumla
+1 yılBence hiç mantıklı değil çünkü herkes kendine yakışanı yapar sende aynı şeyi yaparsan ondan bir farkın kalmaz
00 Yorumla
+1 yılmantıklı sonucta ayrılcaksın kıymetbılmeyenın kıymetını bıle olan buna yemeyenın malını yerler derler :) talıp olurum
00 Yorumla
+1 yılAllaha havale et boş ver kötülükle karşılık verme
00 Yorumla
+1 yılBunu yaparsan boşanırken bişey alamazsın sanki. Yapcaksan da bunu araştır yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğru düşünüyorsun. madem ikinci plana atıyor seni. sende dersini verirsin. etki-tepki meselesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılİntikam bürüdü gözümü. Normal de ayrılır biter. Ama hayal kırıklıkları çok büyük yaraladı
Cevap sahibi+1 yılbende aynıyım. birisi yanlış yaptı mı karşılıksız bırakmam mutlaka karşılığı olur ;)
+1 yılAbla sen sanki bahane arıyon ya
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bahane değil intikam arıyorum
+1 yılEn yakın arkadaşıyla aldat hem de.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil
- +1 yıl
Acı çekmesi için o şart. Kimi düşünüyorsun peki aldatmak için
+1 yılÇok fena taktikler var
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz çıtlatsan?
- +1 yıl
burada misin
Senin derdin kocana acı vermek değil…
01 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak da bu be olacak başka?
+1 yılBiraz sınırını atman gerek senin anlıyorum seni
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirliyim, üzgünüm, kızgınım. Her gün şiş gözlerim. Nefret duyuyorum
+1 yılBi şans ver kendine ama çok acılmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım
+1 yılaldatmak ister isen ben yardımcı olabilirim sana
00 Yorumla
+1 yılAldatma yerine eşinizden ayrılın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıksız hakliyken haksiz duruma düşmek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılRahat durun la aldatmakla kimse akıllandırılmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026