Sevgiliniz varken ama. Sanaldan sosyal medyadaki takipten bahsediyorum
Ve çocuğun sizi sevdigini biliyorsunuz
Sevgiliniz varken ama. Sanaldan sosyal medyadaki takipten bahsediyorum
Ve çocuğun sizi sevdigini biliyorsunuz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bile bile o çocuğa kendi ego tatmin olsun diye işkencedir
İzin verdi daha doğrusu izin veriyorum takip et demedi ben dedim lütfen engel atma rahatsız etmem o da takipe izin veriyor. sence beni seviyor mu kız?
Seni sevmiyor
Sevseydi yanında olurdu
Sevgilimi bırakıp hemen sana geliyorum mu demeliydi?
Aynn
Erkek arkadaşımı seviyorum neden ayriliyim dedi
Bende dedim ilerde belli olmaz ne olacağı istersen ayrılınca oluruz
Kıza diyim mi beni neden engellemedi diye?
Yuhhh kendini bu kadar küçük ve cepte mi gösterdin….
Evli bir kadını beklemek gibi bu
Beynini başka kızla doldur
Sen o kızı engelle
Kızin sevgilisi vardi benim onu gormemi istemiyordu yani rahatsız etme diyordu. birgün ona mesaj yazdım dedim bana cevap ver söz rahatsız etmeyecem daha görmem seni ayrılınca istersen olur dedim mesaj yazıp geri silmiş. Beni rahatsız etme diye çığlıklar atıyordu eline fırsat geçmişken benimle birdaha konuşma diyebilirdi neden mesajı sildi ve diğer gün ertesi gün kıza yine mesaj attım aynı şeyleri yazdım dedim bana cevap ver söz rahatsız etmem seni ayrılanca istersen oluruz senin sevgilin var seninle ugrasmayacam dedim o da bana 2. Seferde cevap verdi benden uzak dur beni rahatsız etmenide istemiyorum dedi. Neden o mesajı sildi acaba
Valla napayim sevdiğim için öyle dedim kıza
Ya şu kızı bi sal
Zaten saldım acaba diyorum seviyor mu diye düşünüyorum
Sevmiyor
İnan saldım öyle bir unuttum ki umrumda bile olmayacak çünkü ben karaktersiz biri değilim zorla ayirayim birini
Allah sana 10 kat iyisini versin
En sonda dedim ki ilerde nolcagi belli olmaz o da umutlanma senle olmaz yazdı
Eğer onu sevseydi bana derdi ki benim sevgilim var umutlanma yazardı bence burada bir şifre var gibi
He ya şifre var
Amin
Ben bu hayatta sonradan anladım ki bir insanim gururumdan önemli hicbirsey yokmuş ve bende bunun farkına vardım ve kıza yaklaşmayı kestim ve unuttum banada bu yakışır
Seviyor muydum evet çok ama velakin gurursuz onursuz bir insan olmaktan iyidir
Değil mi
Gurursuz erkeği hiçbir kız sevmez ve bende gurursuz olmam olmayacam
Vermezdim
Neden bana izin veriyor?
Ya sevgilisini kıskandırmak için tutuyor ya da senin kudurduğunu düşünüyor bi de son seçenek kız sevgilisini de seni de takmıyor kimseyi takmıyor 🤷🏻♀️
Sevgilisinin haberi yok ki bizden daha doğrusu kız sevgilisine söylese zaten benle kavga ederdi