Bundan önceki ilişkimde de aynısı oldu. Artık terk edileceğimi anlayabiliyor mu oluyorum yani? Bu ne melem bir acı ne dayanılmaz bir ağrı kalbim yırtılıyor sanki. Ben artık güvenemeyeceğim kimseye. Acıyor. Çok acıyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence geçer zamanla
Bunun aynısını 11 ay önce yazdın ya barış? Niye geçmiyor? Niye?
Oo mekatronik kız senin ponçik kalbini mi kırdılar annem öyle ameli kaçık eşek gibi tipe bakarak aşık olursanız olacağı bu merak etme ben sana Esra Erol gibi koca bulucam
Yok kalbim öyle acıyor ki ben artık pes ettim
İyi niyetinden kullanılıyorsun sen dimi
Muhtemelen evet
Aslında sen üzülecek kız değilsin aslında biraz kafa dengi biri olsa neler yaparsın hiç düşünemiyorum bence seçimlerini biraz ona göre yap. derim
Yok artık cidden bitti yani ben pes ettim. Olmuyorsa olmuyordur. Boşu boşuna tekrar tekrar denemek saçma. Sonuç hep aynı olacak çünkü
Bence öyle deme her kişi aynı olmaz birde beraber olduğunun kişi ile ne konuşuyorsun neler yapıyorsun bu da önemli sürekli aşk meşk olmaz. ki arada her şeyden konuşmak lazım ben olsam seni mesleki olarak çok iş yapmani saglardim sen istemez misin bir şeyler yapmayı onu beraber montajını yapip calıştırmak bir bakarsın başka başka şeyler olur sonra iş kapısı açılır hayat bu ne olacağını bilemezsin
Sadece aşk meşk bayar tabi. Sohbet ediyordum muhabbet falan. Mizah da dönüyordu ciddi konularda. Ama cidden ben artık yoruldum ya. Tükendim cidden. Şu acıyı da atlatınca hayatıma bir daha kimseyi almicam
Sen ipekyolunu bilen birini al acıyı atlatmaya da yardımcı olur demedi deme annem bir adım atsan eksilir misin😃
Her adımda tükendim ki ben. Her adımda bittim. Eridim. Çürüdüm. Canım yanıyordu. Belki birileri canıma can katardı, gelen herkes kalanı da aldı
Sen yarı domuz. yari okuzlere denk gelmişsin sen gel motorla gez biraz
Motorum çalındı dedim ya o bile gitti hayatımdan
Benim motoru kullan gel kıyamam annem sen vitesli kullanıyor musun
Ben sadece vitesli kullanabiliyorum 😢
Benim motor vitesli hem değişiklik olur yazsana bana mesaj atamıyorum sana
E ama ben mesaj kutusu kullanmıyorum ki 😢
Eskihisar a gidelim bir akşam oturur bir şey iceriz
Alkol içmiyorum uyuşturucu olarak sadece sigara içiyorum
İlla içelim deyince alkol mu içiliyor,😃 çaya kahveye kıran mi girdi kola var frozen içecekler var annem
Allah seni kahretmesin uyuşturucu olarak sigara diyor birde😂😂
Ne bileyim. İçmek lafını duyunca hep alkol kastedildiği için ondan sandım. Sigara uyuşturucu değilmikine?
Sigara tütün cancazim hafta içi kaçta çıkıyorsun
Heh uyuşturucu olarak tütün içiyorum. Ben vardiyalıyım ama salı günü izmite gidicem işim var
Cancazim sabah iş var konuşuruz yaz bana Allah'a emanetsin
İyi geceler dilerim
Bende nöbetteyim. Yine tek kaldım her zamanki gibi. Allah rahatlık versin
Günaydın hayırlı sabahlar cancazim ise geldik ne yapacan ekmek derdi
Kolay gelsin
Sağ olasın neler yapıyorsun eve geldin mi
Evet geldim uyudum uyandım
Yorucu dimi Allah yardımcın olsun
yorucu olmadan helal para oolur mu?
Haklısın valla kız aferin bu görüşü bak herkes demez sen güneş enerjisi ile bir şeyler yaptın mı mira
Hayır pes etmek yok
ettim ki
Yapma böyle
Üstüne gitmiyorum daha ne halin varsa gör lan😂
Sende mi? Peki.. 💔
Sen hiç adim atmiyosun ki
kimisi sana deli gibi ulaşmaya çalışır kimisi terk eder, hayat böyle işte sende sana ulaşmak için çaba harcayanı görmezden gelirsin.
Hayır? Ben hayatıma girmek isteyen herkese şans verdim. Herkese.
şu an vermemiş gibisin
Yok yok sen anlamıyorsun 😃
salağım ondan anlamamışımdır anlat
Anlattım inşallah anlarsin 😅
Bu sürekli oluyorsa bu ilişkilerin ortak noktası sensin demektir. Yani hata yaptığın şeyler var demektir.
Yaptığım hatanın farkındayım. Çok seven saygı duyan endişelenen birisiyim. Sevdiğiyle kavga etmeyen tartışmaya girmeyen birisiyim. Benim en büyük hatam böylesine aptal olmak
Zannetmiyorum ben bu güne kadar İlişkisi kötü biten tüm kadınlardan Ben kanadı kırık melektim o yüzden terk edildim Açıklaması alıyorum bir şekilde Erkek tarafına ulaştığım oluyor. Oha çüş bu kadarıda yapılır mı dediğim şeyler söylüyorlar. Cİdden anlamıyorum nasıl hep karşı taraf hatalı olabilir ki zaten neyse buanlattıklarına göre daha çok sevilmen lazım aksi değil
Her ilişkimde ya aldatıldım ya terk edildim. Kaderim mi bu yani böyle hep acı çekmek? Ya ben sevdiği insana sesini bile yükselten birisi değilim. Aman kırılmasın üzülmesin canı yanmasın mutlu olsun üzülmesin. Tek bir kötü söz bile etmem. Kalbini kırmamak için çabalarım. Ama yok hep aynı sonuç. Demek ki sevgi şefkat ve merhamet sadece beni öldürüyor hep canı yanan ben oluyorum. Erkekler sevilmeye gelmiyor artık buna inanıyorum. Ben, bilmiyorum. Pes ettim artık.
Bak bide bunun Erkek versiyonu var. https://youtu.be/8Ze1wCnRtio?si=husn5CV01InqMAso
Videonun konusunu anlamadım
İzle anlarsın Oda senin erkek versiyonun Kadınların ne iyilikten ne sevilmekten bi halt anlamadığını söylüyor. Nelşer neler yaşamış
Tam olarak artık öyle olduğuna inanıyorum. Benim 1e 10 kat kuralım var. Bir sevene hep 10 sevgi verdim. Ben canım canım. Ben nasıl bir malmışım öyle? Yok ben cidden pes ettim artık. Bitti yani bir daha asla. İnsanlar kötü acımasız çıkarcılar. Hep kırılan yarı yolda bırakılan ben oluyorum. Canı yanan ben oluyorum günün sonunda ağlayan ben oluyorum yeter cidden yeter ama yeter ya 😭😭😭😭😭
Attığın soruları baktımda Dijital bir hayatın var görünüyor bunun yanında bir zamanlar kiloluymuşsun sanırım bu kadar kırılgan olmana şaşırmadım
Dijital bir hayatım var evet. Ama ben sevdiği insan için kalkıp 1400 km uykusuz yorgun argın 30 saat yol çekmiş insanım. Duygusal olmamın kilomla bir alakası yok. Ben sürekli yere düşürülüp tekmeleniyorum kalkmaya hiç fırsat bırakmıyor kimse.
Duygusal olmanın kilonla bir alakası yok Zira kilolu olmanın duygusallıkla alakası var. Dijital hayatının olması kötü bir şey değil Tam olarak fakat yoğun derece bağımlı veya sürekli değilse Zira real hayatta az bulunan insanların Kırılgan olduklarını gözlemlemişimdir hep Deneyimin az oluşu çabuk ve kolayca hatalar yapmaya bunun yanında çok çabuk kırılmalara neden olacaktır. Negatif bir düşünce yapın var. Her insanın hayatında olumlu şeyler illa ki olmuştur. Fakat negatif düşünen insanlar hep kötü tarafa bakarlar ve En ufak kötü şeyleri genellerler Pozitif insanlarsa olumlu şeyleri Gözmezden gelmez Ve kötü şeyler başlarına geldiğinde hayatın geneline yaymazlar hep böyle oluyor zaten bana demezler. Araştırmalar şunu göstermiştir ki İki gurup insanında başına eşit miktarda olumlu ve olumsuz şeyler gelmektedir. Mevlanın sevdiğim bir sözü var. Hayata baktığın pencere kirliyse Çicekler sana çamur görünür Seninde içinde bulunduğun durum bu
Bana yazabilir misin lütfen ben sana yazamiyorum da kapalı olduğu için
Tamam ama niye
Benim için önemli bir konu var da danışmak istiyorum sana da
Öncesinden hissediliyor kötü bir şey olacağı da anlam veremiyor insan
Ama niye böyle acıyor ki neden?
Sevdigindendir belki önemsediğinden ya da hayal kırıklığı bilemem. insana malum oluyor öncesinden
😭😭
İseni çok iyi anlıyorum. istersen seni dinleyebilirim.
Gerek yok sende gidersin. Herkes gidiyor gitmeyi seviyor
Biliyorum ben de yaşadım ama gitmiyorum ben emin ol. karar senin ama gerçekten öyle biri değilim herkes aynı değil.
İstemiyor musun aimira sadece sohbet de edebiliriz konuşmak istiyorum sadece.
Ya gidiyorsunuz allah aşkına sana link atıcam bir bak kurban olayım ya
Gitmem beeen, at bakim
Nerden atacan
Kimin deli dolu sevgiye ihtiyyacı var? ↗
Ya mira son attığım souya bakar mısın ben de aynı durumdayım anladın mı?
Daha 1 saat olmadı atalı ve yazmak istersen gececii_777 hesabıma yaz lütfen
Yazacak mısın
Bak son defa dene yanılmayacaksın
:(
:((((
Miraaaaa bak hesabımaaa
Mira ama yaaa
Mira sana anlatmam gereken şeyler var, eminim senin de birine anlatman gereken şeyler var. lütfen sadece hesabıma mesaj at
Mira seni bekliyorum
Bak hala gitmedim ve çabalıyoruz bence tanışmamız gerekiyor
*çabalıyorum
Hak geçmesin bari istek at
Senden gitmekte haklılarmış hadi eyvallah
Çok zor terkeden kaybetmiştir
Başkası terk ediyor ama kaybeden hep ben oluyorum
Ay gözümün önü karardı çok üzüldüm üzülmekten evreni sırtladım hüüğ
Yahu sen güvenlik misin?
Nereden bildin?
Yorumdan anladım Canım meslektaşım benim 👨🏻✈️
Saygılar komutanım
Sevgiler gözüm
Ben uzun namlulu tüfekte kullanıyorum
Bende kullanıyorum gomutanım. Keskin nişancıyım. 800 metrede 8 de 8 merkez vurmuşluğum var. Bir tabancayı saniyenin yarısında kılıfından çıkartıp kurup 3 el ateş edebiliyorum gomutanım. Silahlar özel ilgi alanım gomutanım. 50cal lık bir dürbünlüye ağışım gomutanım
Hahaha
Ben ciddiydim
Yakışırr
Evinde m4 colt 5.56 taarruz tüfeği bulunduran bende ciddiyim. Namluya özel yiv set çekilmiş yüksek hatveli, mermisi yavaş ama yüklü momentumla atan tam otomatik bir tankım var benim.
Beni şaşırtıyorsun gözüm
https://i.hizliresim.com/tbey5a1.jpeg
🫣
Gece gece dağladın bizi
Özür dilerim 😢
Her aşık olan illa ki o acıyı çekiyo gariptir
Bide şöyle düşün. Bizim kalbimiz var ki kırılıyor acı çekiyoruz. Onların kalbi bile yok yazık.
Değer hak etmeyen kişilere verdiğimiz değerden dolayı oluyo böyle
Maalesef. Ama bilemiyoruz ki insanın içini
Daha doğrusu yanlış tanıyoruz
Daha doğrusu tanıdığımızı zannediyoruz
maalesef öyle
O yüzden herkesten uzak duruyorum artık. Çünkü artık bütün insanlık gözümde aynı.
Tek tabanca bazen en güzeli
Evet bazen en güzel ama bütün insanlığa olan güvenini yitirmek kadar kötü bir şey yok
Ne kadar az insan o kadar huzur
Allah baska dert vermesin
Var ki. Çok var. Ama bu çok acıtıyor
Geçmiş olsun
Neden edildin
Bilmiyorum 😭😭😭
Bişi demedi mi 😒😒
Hayır. Cevap bile yazmaya tenezzül etmedi. Açtım baktım oyun oynuyor görüldü atmış yıkıldım
Ya bu salağa bence sen fazlasın ne hali varsa görsün bırak
😭😭😭😭😭😭😭
Ağlama yavv
Ya nasıl ağlamayayım ya? Hep terk edilen ben oluyorum hep aldatılan ben oluyorum hep canı yanan benim nasıl ağlamayayım ya? Canı yanan insan nasıl ağlamaz? Benim canım yokmu benim kalbim yok mu hayır günahım ne anlamıyorum artık 😭😭😭😭😭
Var tabiii ama sen ağlarken onun eğleniyor olması haksızlık
Hemde çok büyük haksızlık. Ya ben kötü biri değilim ilgisiz birisi değilim. Evet oyun bağımlısıyım. Ama ben sevdiğimle konuşacağım zaman sever oyununu diyip alt f4 çekip pc yi bile kapatan birisiyim hayır neden ben acıya terk edildiğimde başkaları dalgasına bakıyor? Benim ne günahım ne suçum var?
Sen günahın yok bu onların bi tarafının kalkması ve kendini bir şey sanmaları ve aptal oldukları için değerli olanı görememeleri ama cidden boş ver sen onu
Hayır binanın içinde ağlaya ağlaya devriye atıyorum. Vardiya amiri falan görse bittim ben. Dayanamıyorum tutamıyorum canım çok yanıyor. Yaşamak cidden niye bu kadar zor ki? Neden bu kadar çok acı veriyor?
Bu acıların geçecek bak emin ol hatta hatırlamayacaksın bile ve bunun için mi üzmüşüm kendimi diyeceksin
6 yıldır herkes aynı şeyi diyor ya cidden şu sözleri duymaya bıktım çünkü 6 yıldır canım her gün her saniye aralıksız yanıyor. Ben o cümleleri kuracak fırsatı bulamıyorum ben artık pes ettim
Yoruldum artık canımın yanmasından üzülmekten ağlamaktan kırılmaktan bin parçaya bölünmekten.
Dün olmadı mı bu olay neden 6 yıl dedin ki
6 yılda 6 kişi
Ben dün yıkılmadım ben 6 yıldır zaten yıkıktım hiç toparlanmaya müsaade etmediler hep yıkıkken parçalanmaya devam ettim. Ben çiçek açan neşe dolu hayat dolu birisiydim gülücükler saçardım. Ben bir günde bu hale düşmedim
Ama her yıl neden birisi ile oluyorsun ki her yıl yeniden aynı şeyi yaşadığın için böyle bak biraz ara ver bence ilişki yapma kendine zaman ayır hem unutabiliyorsun bak yoksa yeni insan almazdın hayatıba
Ben ilişki arayışında değilim ki hiç bir zaman olmadım. Beni düşürmenin tek bir yolu var onuda ölüm gibi sır gibi saklıyorum. O 6sı da onu keşfettiği için girdiler hayatıma. Normal şartlarda ben hayatıma insan bile almıyorum ki
Onlar taktik yapmış olabilir o senin zayıf noktan sanırım ve oyunla ilgili gibi geldi
Oyun ile alakası bile yok inan bana
Keşfetmesi kolay bişi olmalı ama bu yanını gizlemelisin
İnan bana keşfetmesi o kadar da çok kolay değil. Ama neyse artık bitti. Benden bu kadar ben pes ettim. Bitti yani. Artık herkes gözümde yalancı. Kimse de birbirinden o kadar çok farklı değilmiş. Ve sonuçta ağlayan zırlayan bir ben oluyorum.
maalesef öyle hepsi çıkarcı olmuş. Herkes bencil ve kendini düşünüyor ayrıca temelde aynılar. Değerli olana değer görmüyor bu zamanda
Diyecek bişey bulamıyorum artık. Böyle susup kimseyle konuşmak istemiyorum
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bence hadesle iş birliği yapıp yok edelim o 6lıyı sonra susarsın
Ben tükendim artık. Hadesi görünce sana atmak istedim.
Yo yo tükenme yok😡 iyi demişsin ayrıca hades gibi olcan bence o sana bir işaretti