+1 yılOnlar insanlığı unutup maneviyatı unutup, maddiyata paraya bakıyorlarsa eğer sxxxtir et güzel kardeşim. Paralı bir kız bulmuş galiba bi cevabında okudum. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte. Sende o tencereye bir tekme at defolsun tıngırdaya tıngırdaya kendi hurdalığına gitsin...
Aşk, sevgi, saygı, sağlık, edep, ahlak bunlar parayla alınan şeyler değil. Bak ne dicem.
Eskiden yaşadığım şehirde çok varlıklı bir iş adamı vardı ama adamın görme yetisi günden güne azalıyordu. Yurtiçi - yurt dışı gitmediği doktor gezmediği ülke kalmadı ama engel olunamadığı gibi sebebi dahi bulunamadı. Yani para her şey değil kuzum. Para araç! Bugün var, yarın yok...
Sen doğru bildiğin yoldan şaşma. O pisik layığını bulmuş, elbette seninde karşına layığın çıkacak. Sabret, şükret ve dua et. Rabbim oldurmamışsa vardır bir bildiği.15 Yorumla
Soran+1 yıl🌸🙏
- +1 yıl
Hiç bir erkek için gözyaşı dökmeye değmez. Allah'a havale et. Ne ekersen onu biçersin.
Günün birinde onun bulduğu kadın da daha paralı bir adam için onun popon tekme atar ama senin ruhun duymaz. Öğrendiğinde de hissizleşmiş olursun ne mutlu olursun ne de mutsuz. Bu devran böyledir canımın içi
Soran+1 yılÖyle yaptım. Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Şunu diyim sana asla olmayacak bir ilişkiyi yıllarxa sürdürdüm. Bıraktığım gibi başkasını isteyip evlendi. Bu kişi abimin en yakın arkadaşı ve ailemin yaşadığı mahalleden biriydi. şu an evliyim ve 1 haftadır ailemin yanındayım. Tek duam onunla karşılaşmamaktı. 8 yıl olacak eşimi tanıyalı yemin ederim g** kadar mahallede bir onun yanımdan geçtiğini farketmiyorum. Annesini, babasını, eşini ve çocuklarını geldiğimden beri her Allah'ın günü gördüm. Çocukluk arkadaşım istemsizce diyor "Serraaa bak şurdan geçti gözü hep sendeydi" diye. Kızamıyorum arkadaşıma çünkü bundan önceki 8 yıl öncesi bizi yakalatmamak için gözcülük yapardı. Alışkanlık gibi bir şey kaldı heralde.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli değil. Ben asla bir insanın maddiyatina falan bakmam o yüzden benim için böyle şeylerin pek bir önemi yok diye düşünüyorum ben. Gerçekten seven insan bence maddiyata falan bakmaz diye düşünüyorum. boş ver allahtan öyle bir insandan bence zamanında kurtuldun sevin derim ben. Gitsin parası olan kızla olsun mutlu olursa tabi.
12 Yorumla
Soran+1 yıl🌸🙏
- +1 yıl
💐💐
Şimdi burada yorumları okuduğumda aşk denmiş sevgi denmiş maddiyat hiç önemli değil denmiş günümüzde maalesef maddiyat her şeyin önüne geçti fakat erkek eğer çaba gösteriyor ve ailesine bakmak için kendini parçalıyorsa burada maddiyatın çok bir önemi kalmıyor fakat kız tarafı erkeğe baktığında erkek tarafı umursamaz bir hal almışsa kız tarafı bu erkeğe o kızı çok verme taraftarı olmuyor haklı olarak aynı şekilde eğer erkek tarafı kız tarafının maddi durumunun kötü olduğunu düşünüp kızı istemekten vazgeçiyor arsa bu yanlış bir durum sonuçta evine bakmakla mükellef olan erkektir kızın ahlakı saygısı ön planda olmalıdır
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şu devirde ev şart. Birbirini gerçek anlamda seven çiftler sabrederler beklerler ve muradına ererler. Bunlar menfaat ilişkisi. Şu devirde sevgi nedir aşk nedir bilen yok hep menfaat ilişkisi. İnsanlar bozuldu artık iyi ki kadrolu bekarım ne uğraşacam
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzen bozuldu diye bir şarkı vardı 😂
Aynen çok haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Erkeğin züğürt olması çok önemli değil.
Erkeğin züğürt olmamak için cabalamasi önemli.
Arada yok kalın bir çizgi var.
Züğürt olmaktansa, ailesini geçindirmek için cabaladiginicgormek ister karşı tarafın ailesi.
Bem olsam bende öyle yaparım.
Parası var mı diye değil, çabalıyor mu diye bakarım.20 Yorumla
+1 yılHerşeyin gelip geçici olduğu şu üç günlük dünyada para önemli değil. Hayatı idame ettirmek için elbette ki lazım ama bunun için hırsa kapılıp herşeyi maddiyat gözüyle algılamak bana çok yanlış geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama maddiyat için evlenenleri görünce şaşırıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat hayatın her alanında önemli ancak ÇOK ÇOK ÇOK önemli bir konu da değil. Kişinin potansiyeli varsa her şekilde parasını kazanır
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Maddiyat içinde birine evet denmez. Yapan da var tabi.
- +1 yıl
Yapanlar çok var ancak sonradan kendileri de çok pişman oluyorlar ki salla
Soran+1 yıl🙏🌸
O erkek de kanıp seni bıraktıysa kalıbına tüküreyim
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide duygular kadar maddiyata da ihtiyaç var. Geçindirilecek bir ev var neticede maddiyatta konuşulmalı. Ama maddiyat için kalkıp biriyle de evlenmem ondan önce daha önemli konular var bakılması gereken.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ilişkide değil her alanda her platformda para para para olmuş her şey
14 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde öyle Para Para Para
Gerisi çok boş- +1 yıl
maalesef ama tabiki gerçekten maalesef
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
😏😏😏
+1 yılBen zengin değilim ve zengin biriyle evlenmek değil hayalim geçinme sıkıntısı olmasın yeter bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de 👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi aşk bitmemiş elbette en azından sende var bende var da, bir de dünürlerin aşkı, hısımların tutkusu, kayınların ittifakı, ailelerin bankası var hesap boş kalsın istemezler..
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Eğer artık devir değişti. Erkekler de paralı kadın arıyor..
113 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatmaya çalışıyorum 😂😂
Soran+1 yılKadınlar paralı erkek arardı. Şimdi erkeklerde paralı olan kadın arıyor 😂
Soran+1 yılZaman kötü ya. Eskiden bazı şeyler daha ön plandaydı. Şu an başka
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılDaha paralı kadın buldu 😂😂😂
Soran+1 yılZoruma gitti tabi
Soran+1 yıl🙏🌸
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani görüşmeye gidemeyen, sıkıntısı olan insan kendisini geliştirsin, sevgili yapmasın.
15 Yorumla
Soran+1 yılKonu o değil ki 😂
Soran+1 yılSenden daha varlıklı birine kızı ailesi vermeye çalışıyor diye düşün. Kızın aklına girmeye çalışıyorlar. İlişkinize engel oluyorlar ve ilişkiniz bu şekilde bitiyor. Yani maddiyata bakıyorlar.
Soran+1 yılDüşüncen 🤷🏻♀️ Devir bu şu an. Paran varsa her konuda itibarlısın.
+1 yılBenim nezlimde bı önemi yok ama nedense banada hep param için geliyorlar onuda ben kabul etmiyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi
- +1 yıl
Çünkü biliyorum bı kaç gün yiyecek sonra kaçacak
Soran+1 yılYa da bir ömür seninle paran için oluyor. Çevremde örneği çok
- +1 yıl
Öylede hayat geçmez hep bana hep bana olmaz
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Konuşmak sohbet etmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yıl🙏
- +1 yıl
Teşekkürler
Hayır kesinlikle önemli değil. Onunla geçirdiğin an o huzur mutluluk paradan daha bi değerli geliyor. :) o an onunla simit çay keyfi yapmak hele birde bir deniz kıyısında :)
10 Yorumlaİllaki önemli ama rahatlık açısından ilişkiye para muhabbeti karışıyorsa yaş zaten baştan ilişki
20 Yorumla
+1 yılEn nefret ettim konu maddiyat konusu , maddiyat gelip geçer baki kalan manevi duygular
10 Yorumla
+1 yılÖnemli değil desem yalan olur. Kızların hepsi artık paraya bakıyor. Kusura bakmayın ama öyle. Para olmadan kimse kimseyle ilgilenmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde bakmaya başladı 😂
- +1 yıl
Parayı zaten biz kazanıyoruz. Ama zengin kadın avcısı erkeklerden bahsediyorsan. Parasız erkeğin yüzüne bakmıyor o kadınlar.
Soran+1 yılNiye biz para kazanmıyor muyuz?
Çalışıyorum bende mesleğimde var. Hayatın bütün yükünü erkeğe de yıkmam.
Soran+1 yılKızı erkeği yok bunun. Her iki taraftada ilişkiye başlangıç için maddiyata bakan var maalesef.
- +1 yıl
Ne güzel... para kazanıyorsan kendine yatırım yap işte elin adamının peşinde koşma. Ben 2 kez çok istedim sevdim olmadı. Piyasadan çekildim artık.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgi ön planda olunca maddiyat önemsiz denilir. Ama ihtiyaçlar ön plana çıkınca parasızlık herşeyi olumsuz etkiler
03 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafta çalışsa üstesinden gelinir bence
Soran+1 yılZaman kötü
Benim için önemli değil.. ama çoğu kız için önemli bir kriter maalesef
15 Yorumla
Soran+1 yılErkek içinde öyle
Soran+1 yılEvet orası öyle ama erkekler de bu kritere bakmaya başladı
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
+1 yılBence hem önemli hem değil yani açıkçası paraya da ihtiyaç var
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de sadece maddiyat içinde biriyle evlenir mi ya
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. parasız hayatın hiçbir noktasında hiçbir olmadığına göre önemi fazla haliyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kadınla da parası için bir ömür geçirmekte ne kadar doğru
+1 yılBence hiç önemli değil. İnan bana ne kadar paran olursa olsun sevdiğin kişi ile evli değilsen paranın önemi kalmaz. Mutluluk parada değil sevgide. Çok şükür ben sevdiğimle evliyim 🤍
10 YorumlaBence erkekler daha doğurgan yani genç kadın istiyor maddiyat değil kadınlar ise rahat Bi hayat sürmek istiyor işini gücünü eline almış maddi gücü iyi olan bir erkek.
10 Yorumla
+1 yılHayır seviyorsan kesinlikle önemli değil eski sevgilimin benden para istediğini biliyorum gerçekten yoktu parası hiç sorun yapmamıştım ama ayrılmak zorunda kaldık
11 Yorumla- +1 yıl
ndden
+1 yılHep erkek için önemli derler de iki taraf içinde önemli paran yoksa hiçsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere götürürsün ama o sınırdan sonra maddiyat devreye giriyor malum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Önemli. ay sonu ev sahibi kirayı istemeye geldiğinde ben kocamı seviyorum diyemezsin🤝
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önemli olan karakter
Maddiyat gelir gecer17 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes öyle düşünse. Şu an maddiyat ön planda gibi. Kız içinde erkek içinde durum aynı
Soran+1 yılSenin gibi düşünen azınlık
Soran+1 yılDenk gelirsen ne mutlu sana 😂
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kızsın kız ne zürdü artık kızında mi zenginliğine bakıyorlar şaka gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef bakıyorlar
+1 yılMaddiyat önemlidir ama çok önemli mi orası tartışılır
13 Yorumla- +1 yıl
ilginc
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
özelde anlatirim
+1 yılTürkiye'de kızın durumu çokta önemli değil ama erkek fakir olunca yüzüne bakan yok.
10 Yorumla
+1 yılSen fakirsin diye mi? Normalde erkeğin maddi durumu önemlidir
13 Yorumla
Soran+1 yılDevir değişti ona bakan erkeklerde var
- +1 yıl
Çok saçma bence ya ne önemi var kızın maddi durumunun eger erkeğin durumu ikisinede bakacak düzeydeyse
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sevgisi ne aşkı onlar eskidendi.
17 Yorumla
Soran+1 yılUmut fakirin ekmeği 😂
Cevap sahibi+1 yılBoş ver umut, ümit olmayınca insanı daha beter bozan şeyler. 😂
Soran+1 yılBoşverdim artık 😂 Yolun sonu yok gibi
Cevap sahibi+1 yıl+ sonsuz katıldığım fikir
Soran+1 yılGüzel cümleydi 👏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler fikirlerimiz karşılıklıydı 😊
Soran+1 yıl🌸🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. maalesef herkes meta odakli
20 YorumlaEski bir kızı 10 kişi isterdi bir kişi alrdı ama şimdi 9:kişi kulaniyor bir kişiye kalyor hey gidi günler hey 😂
00 YorumlaMaddiyat sevgiyle ilişkilendirilemez ama bu devirde maddiyat önemli rol almaya başladı ama sevgide karın doyurmaz
00 Yorumla
+1 yılBu devirde maalesef yaa of 🙄😪
10 Yorumla
+1 yılZaman ekonomi devri napsınlar
04 Yorumla- +1 yıl
Adı suyolu olan kadından ne tür bi cevap beklenir ki zaten 🙄🙄
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
@DEPRESYONKEKİ ne varmış adımda sen fesatsan benim suçum ne acaba bu hesabı rahmetli babamın hediye ettiği su yolu bilekliği kaybettiğim gün açmıştım o psikolojiyle o koca burnunu her yere sokmamayi öğren bi zahmet
- +1 yıl
Bende şey mi yapsam adımı "BurmaSerra" anneannem düğününde burma bilezik takıcam demişti
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılaç kalmak istemiyorsan önemli
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂 El ele verince aç kalınmaz. İki tarafta çalışsa aç kalmazlar. Aç gözlülük bence. Kolay yoldan bir şeyi elde etmek
- +1 yıl
iki tarafta dediğine göre demek ki para gerekli
Soran+1 yılGereksiz demiyorum. Hayat arkadaşını seçerken maddiyata bakmak saçma bence.
- +1 yıl
gidip fakir birine de bakmazsın ama
Soran+1 yılBen bakarım çalışıyorum sonuçta
Öncliğim farklı
Düşüncede saygı duyarım 🙏
Maddiyat önemlidir, atın o pembe gözlüklerinizi.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli değil diyenler boş yapıyor bu devirde paran yoksa komple bir hiçsin
00 YorumlaBazi durumlarda onemli evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değil. ama onemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılHangi sivri zeka bunu yapan
00 Yorumla
+1 yılYok be para p*şta yakışır
00 YorumlaMaalesef çok önemli bebiş
00 YorumlaEvet maddiyat artık her şeyden önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılkızda o kadar değil erkekte önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen pek maddiyata bakmam
18 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kariyer ve paraya bakıyor 😂 Kızlarıda öyle seçiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHayır ben ona da bakmadım. Yeni mezun olmuş fakir bi çocuğu sevdim ama o bana ümit verip başkalarını tercih etti
Soran+1 yılSen bakmadın da başkası bakıyor işte
Cevap sahibi+1 yılEvet bakanlar var tabi
- +1 yıl
ne kadarda fakir seven bir hanım.
size buradan hellö diyorum şlkjhg
Soran+1 yıl😂😂😂 Fakirler sevdiğiyle evlenmesin mi ölsün mü
Cevap sahibi+1 yılSpesifik olarak fakir birini aramıyorum, sevdiğim hoşlandığım kişi fakir çıkarsa sorun etmiyorum sadece 😅
Soran+1 yıl👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabiki para olmadan ne oluyor ne yaşanıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılHayat arkadaşınla maddiyatı çok iyi diye mi evlenirsin?
Cevap sahibi+1 yılSadece zengin die iyi bir hayat yasarm die evlenmem tabiki ama işi gücü olmayan ya da çalışmaktan yana yüzü olmayanla da evlenmem
Soran+1 yılBazıları sadece zengin diye evleniyor onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılKocaları aldatsa da sesini cikartmaz onlar sırf para uğruna her haltı yerler o kadrda değil
Soran+1 yılGünümüz ilişkileri öyle
Cevap sahibi+1 yılGünümüz ilişkileri beni pek alaka etmiyor kim ne yaşıyor ne yapıyor o da ilgilendrmiyor beni benim hayatmdaki kişiyle olan ilişkim ilgilendirir başkası napiosa yapsn banane
Soran+1 yılÖyle tabi. Öylesine denk gelmemen ne mutlu
Cevap sahibi+1 yıl😊😊🌸
+1 yıliliskide maddiyat konusu acilmamali bence
10 YorumlaHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParayı delip ortasından s*********
10 Yorumla
+1 yılYazik
10 Yorumla
+1 yılSacmaymis
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Maalesef bitti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kadın için hayır erkek için güzellik
06 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyata da bakanda var çok şahit oldum
Soran+1 yılÇok saçma bence.
Soran+1 yılNeyin intikamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes paragöz olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef kadını da erkeğide aynı.
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. neden neden
06 Yorumla
Soran+1 yılNapolyonu dinlemişler 😂
Soran+1 yılAynen 😂
Soran+1 yılVermem
+1 yılonemli
00 YorumlaErkek parali olmali
00 Yorumla
+1 yılBiraz onemli
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!