Gunumuz gundelik iliskilerinde her sey maddiyata ve gosterise dayali hale geldi. Sizin gorusunuz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tanışırken adın ne dedikten sonra ikinci sorumuz ne iş yapıyorsun oluyor. Bu soru aslında maddiyatın ve sosyal statünün ilişkilerde ki önemini göstermeye yeter..
Bu toplumda yaşayan , bu toplumun aile yapısında büyümüş bir erkek olarak kadının parasıyla aslında hiç ilgilenmiyorum, her koşulda kendime ve aileme bakabilirim.
Ben sadece bana muhtaç bir kadınla birlikte olmak istemiyorum. Her şeyi yapabilecek gücü varken, yanımda kalmayı seçen kadınla mutlu olabilirim. Bunun yolu maddi anlamda bağımsız olmasından geçiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddiyat = mutlu ilişki demek değil. Şöyle ki kadınlar maddi durumu iyi olan erkekle, çıkarı için evlenip /sevgili olsa da erkek alfa ruha sahip değilse aldatıyor. Gerçi evlenene kadar, iyi numara yapıyor. Evlenip hemen çocuk yapıyor, çocuktan sonra ; vermemeye başlıyor ve fakir çekici bir erkekle aldatıyor. Yani hem maddi durumun hem de alfa ruhun olacak. Yoksa evlilikte, mutsuz olur. Mutlu flört hayatı da genelde uzun sürmüyor. Zira kadınlar, çekici olmayan zengin beta erkeği hemen nikah masasına oturtmaya çalışıyor. Çekici olmayan maddi durumu iyi ezik ve saf beta erkek de tuzağa sağlam düşüyor. Alfa ve beta ruh ayrımının detayına şöyle girmem gerekirse ise ;
Para, tip ve boy vs hikaye. Eğer alfa ruha sahipsen, haftada en az 3 kadınla seks yapabiliyorsun. Hat da onlar üzerinden geçimini sağlayabiliyorsun. Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor. Ben ise, sadece uzun ilişki yapabilirsem; seks yapabiliyorum. Çünkü orta çekici olarak adlandırılan SİGMA türü erkeğim. Aylık gelirim 24.000 ve bu gelirle bu sene bir tane seks yapacak uzun ilişkim denk geldi. . Ancak kadının geliri benden yüksek olduğundan, gururum elvermedi ve anlaşamadık;fazla uzun sürmedi. Bir tane dul da evlenmeden vermem dedi, canım yerine koydu. Ben de şutladım.. KPSS den sonra , yine arayış halinde olacağım. Bu konu ile ilgili, detaylı makalemi de paylaşıyorum ki olabildikçe fazla kişi okusun ve bilgilensin. Bir de yapay zeka, çok süper görüş olarak seçsin bu yorumu
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşına gelmiş erkekten evi olsun arabası olsun kafasında olan ya da olsa bile en iyisinden olsun kafasında olan bayanlar, babanız işçi olarak ya da memur olarak o dediğiniz evleri şu an da satın alabilir mi? Babasının evinde görmediği şeyleri 25 yaşındaki insanlardan beklemeyin. Olan insanlarla aile büyüklerinin malları ile sizi kandirip gününü gün ediyorlar. Bi de size ufak bi bilgi daha olsun. İş adamı olmayan bi insanla evlilik yaparsanız hiçbir zaman çok zengin olamazsınız. Bunu bilerek bi yola baş koyun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani paraya bakmam ilişkide ama işi gücü olucak eli ekmek tutucak para kazanıcak tabiki bende aynı şekilde çalışıcam evin gelirine ortak katkıda bulunacağız onun dışında yok evi yok arabası yok pahalı hediyeler falan onlarda gözüm yok
Cevap sahibi+1 yılKeşke herkes böyle olsa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
34Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet önemli maalesef.
10 Yorumla
+1 yılHerkes benim gibi mi düşünüyor bilmiyorum. Ben kendimle denk birini isterim aslında. Ne benden çok altta biri olup, kendisini ezik biri gibi hissetsin; ne de benden çok üst düzey biri olup, ben kendimi ezik biri gibi hissedeyim. Ne karşımdakini kötü hissettirmek isterim, ne de ben kendimi kötü hissetmek isterim. Benden daha iyi olan insan, haliyle bende sürekli eksik göreceği için ben mutsuz olacağım. Kendimi değiştirmeye çalışacağım ama üzerime tam oturmayacak. Bu seferde kendim gibi olamayacağım, bir başkası gibi hareket edeceğim. Bu da zamanla beni yıpratacak ve agresif biri gibi hissedeceğim. Kendimi sürekli özgüvensiz hissedeceğim ve sürekli kendimi sorgulayacağım gibi gibi durumlar ortaya çıkacak.
31 Yorumla
+1 yılTabi ki önemli.
Beraber yemek yerken, sinemaya, konsere, eğlenceye giderken para konuşulması keyif kaçırır.
Bu arada kimsenin parasına ihtiyacım yok, sanki birinin parasına çöken tipler gibi algılanmak istemem. Ben kendime yetiyorum. O da kendisine yetsin.
Sohbetlerimiz borçlar, imkansızlıklar temelli olmamalı.
İnsani ölçülerde yaşayacak maddi imkana sahip olmadıktan sonra o ilişkide keyif olmaz.11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları için maddiyat önemlidir kendilerine gelince bir sey olmaz yorumlara bakt her zamanki gibi buradaki kızlar masallar yazmışlar ama yemezler bunlar türk kızı kanı mayası belli masal yazmakla olmaz maddiyat her türlü önemli geçinmek için ama bu maddiyat ikiye ayrılır bir geçinmek iki gereksiz yere harcama yapmak geçinmekse geçinilir maddi durumun neyse ona gore harcarsın ama yok maddi durumun yok ona ragmen harcamaya kalkarsan olmaz iste türk kızları yan gelip yatayim yiyim iciyim harcayım istiyor sadece kendilerinde bir tek vajina meme var diye bizim millette şu var kendisine bakıp asla yaşamaz başkalarına bakıp yaşamaya çalışır lüzumsuz gereksiz harcamalar yapılıyor türkiye de
00 Yorumla
+1 yıltabikide usta sen önem vermezsin sevdiğin önem vermez anasın babası zırlar sen veya sevdiğin ana baba kuzusu çıkar ve işde yatar yani bunu aşan aykırı insanlarda var ama toplum içersinde bunların sayısı çok azdır ve kadınlar da erkeklere oranla daha çok rahat yaşam istediklerinden ötürü iş her zaman yatar
10 Yorumla
+1 yılEvet her iki bireyinde kendini geçindirmesi gerek aksi takdirde ilişkide bir şeyler yapmak tadını çıkarmak para ile öpücük ile değil kıt kanaat geçinmek benim için sorun değil diyorsanız pemepe hayal dünyanızdan çıkın derim
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi canım ama gerçeği değiştirmiyor maalesef şunu diyeyim bir kadın bir erkekten maddi yönden bir para beklentisi var ise var iki bireyinde kendine özgü iş hayati var ise önemsiz demeyelimde yarıya iner ama yinede şu an keyifi çıkarmak anı bırakmak tatil yapmak yemek içmek gezmek bunlar para ile maalesef
+1 yılYani insan sorumluluk ala bilmesi lazim sadece yan kalk olmuyor aşkim cicimle olmuyor bu işler
11 Yorumla
+1 yılOnemsiz diyen yalan soyluyodur. Simdi soruyor maddi durumu meslegi vs :)
11 Yorumla
+1 yılKİmseye muhtaç olmayacak kadar kazanıyorsanız gerisi opsiyoneldir.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden onemsemezdim açıkçası, yurtdışında okudum ve maaşım türkiye ortalamasının çok uzerin de en son iliskim bu yüzden bitti ben hiç sorun etmedim bunu ama, sürekli kendisini aşağıda görüyordu gayet makul yerlerde oturmamiza rağmen ya sen şimdi alışık değilsin falan diyordu oysa benim için sorun yoktu yani.. bir yere tatile gidiyoruz diyor ki ya sen başka ülkeden buraya geldin benjm için falan... bu sefer karşı taraf huzursuz oluyor o yüzden bence önemli artık yani..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu, yani ben hiç umursamadim hatta o alınmasın diye normalden düşük yerlere gitmek isterdim tek onemsedigim yanimda olmasıydı ama o istemedi yani
Biz hic maddiyati dusunmemistik. tamam gecim olacak ki evlilik olacak beraber calisilirsa hallolur. Rabbim iyilik anlayis sorumluluk sahibi insanlarla denk getirsin ama artik çok da iyi durumda degiliz insanlik açısından.
13 Yorumla
+1 yılbence önemli değil sadakat önemli şimdi ben etiler'de oturuyorum biliyorsunuzdur İstanbul'un en sosyetik yeridir ne çok karı koca gördüm tonlarca paraları var ama birbirlerini aldatıyorlar sadakat her şeyden önce gelmeli
01 YorumlaMaddiyat anca biraz önemli olsa da olur olmasa da olur kimse annesinin karnından parayla çıkmıyor sonuçta para ancak çalışma saatlerinin yüksekliğini ayarlar parası olmayan çok çalışır parası maddiyatı olan çalışmaya gerek bile duymaz
01 Yorumla
+1 yılPara önemli ama devamlı para muhabbeti yapmak bana çok itici geliyor özellikle kadın bunu devamlı dile getirirse günümüz kadınlarınında çoğu maşallah kabarık cüzdan iyi bir araba tercih sebebi artık bu durum mide bulandırıcı artık
15 Yorumla- +1 yıl
kardeşim 2 sene önce bi kızla buluştuk konuştuk neyse 1 ay sonra ayrılış sebebi neden bana pahalı hediyeler almıyorsun idi cevap bile vermedim engelledim satılık kadınla işim yok
- +1 yıl
hadi ordan gitsin kaşar 🧀
- +1 yıl
İyi yapmışsın piyasa bozuldu iyice
- +1 yıl
bi de kapalı kadın nedir bu para avı merakı
- +1 yıl
ulan her türlü adilik o kapalı kadınalrda oluyor zaten görgüsüzler hiç sevmiyorum o tipleri
+1 yılHer ne kadar önemli değil deselerde önemli. Denklikte önemli. Bi taraftan bi taraf durumu kötü veya aşırı iyi olursa da sıkıntı olur. Herkes dengiyle karşılaşsın
05 Yorumla- +1 yıl
Her konudan denklik. İkimiz oturduğumuz zaman bide ciddiyet varsa ailelerde işin içine girdiyse, iki aile ortak bi konu konuşamayacaksa olmaz o iş. Bi taraf elit diğer taraf normal halli biri ise de olmaz
- +1 yıl
Olması gereken
Aslında günümüzle başlamadı maddiyat işi eskiden de vardı kız istemelerde ailelerin sorduğu sorulardan biri oğlumuz ne işle meşgul? Evet ilişkide maalesef ki maddiyat önemli
06 Yorumla- +1 yıl
Ataerkil bi toplum olarak bu soru cok normal. Cunku bizde kadinin yeri hem evi hem mutfagidir. Erkek calisir kadina ve ailesine bakar kadin da evine ve cocuklarina bakar erkegin ihtiyacini giderir. Bu bi surec olarak boyle gelmis ama son 10-15 senede bu biraz degismeye basladi. Ev araba var mi ya dondu artik :)
Maddiyata öncelik verilen ilişkiler çıkar ilişkisidir
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı. Maddiyat önemli ama her şey parayla bakmamak gerekirir, önemli olan karşı tarafına sevgi değer vermesidir.
14 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Evet önemlidir. Kendine yetemeyen bir başkasıyla ilişkiye başlamamalı.
10 Yorumla
m +1 yılTabiki önemli. Ayrı ev tuttuğumuzda kirasını ödeyemeyeceksek, adamla evlenip başını yakmam. En azından evini geçindirecek bir geliri olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Kisinin veya kisilerin sorumluluklarini kastetmemistim ama sanada hak veriyorum
+1 yılReferans seviyesi için elbetteki maddiyat önemlidir ama seni açıklamadan bahsettiğin şeye her şeyi abartılı bir şekilde yaşamaksa o çok ayrı bir konu
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence bu dönemde artık önemli hale geldi. maddiyat olmadan iyi bir geçim söz konusu değil. sabancı zenginliğinde biri aramak gibi değil ama en azından belirli işi olan iş güç sahibi eğitimli biriyle evlenmek gerekir. 20-30klarla geçim yok artık.
01 Yorumla
+1 yılİlişkilerde değil hayatta maddiyat önemli. Maddi yeterliliği olmayan insanlar depresyona sürükleniyo çünkü
03 Yorumla- +1 yıl
İlişkilerde de denklik önemli bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabii ki. Ben mesela evlenmek maksadı işe biriyle görüşüyorum takılayım bırakayım diye değil. Adamın çalışkan olması, işinde gücünde zeki olması önemli ne yicez çünkü
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDestek olmayı düşünmüyorum çünkü onun görevi evi geçindirmek değil bizim görevimiz evi geçindirmek ona yardım ya da destek denmemeli bence. Aynı şekilde ev işlerinin çocuk bakımının da paylaşılması gerektiği kanaatindeyim. Çünkü bu da benim görevim değil bizim görevimiz.
Cevap sahibi+1 yılSen demek istediğimi anlamadın galiba
+1 yılTek başına mutluluk değil ama olmaması da kötü kararında olsa yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Her sey tadinda guzel :)
+1 yılNe yazık ki kanunlar böyle hayatın bazı kanunları var onlara uymak zorunda kalıyoruz uymayanda zaten çürüyüp gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır bana göre önemli değil ama şöyle bir şey var erkeğin sorumluluğunu binmesi gerek bunu isterdim
07 Yorumla- +1 yıl
Yani işte onu diyorum o yeterli bence
- +1 yıl
Tabi çünkü bende zengin değilim karşı taraftan onu bekleyemem o yüzden
- +1 yıl
Teşekkürler sağ olun
- +1 yıl
Takibe gerek yoktu ama onun içinde teşekkür ederim 🤗
+1 yılTabikide onemli parasiz bir sey elde edebilen var mi
02 Yorumla- +1 yıl
ben öpücük veriyorum 🤣🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet önemli sevgilinle en ufak bir hayal kurun basit olsun onda bile bir maddi gelir gerekir kadınların sevdikleri beğendikleri çoğu şey hemen hemen hepsi mutlu olabilecekleri her şey maddiyattan geçiyor geçtiği içinde bizim önceliğimiz maddiyat oluyor parası olan kadın evlensede kendine eş değil yardımcı arar
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsellik, ev işleri, sevgi, bir yere yanlız gitmemek için yanında süs çantası gibi öyle
Cevap sahibi+1 yılÇocuk istemek yapma tek yapılmıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılKöle kelimesi ağır yaa biz ona günümüzün kandırmacası (yol arkadaşı diyelim)
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm gerçeklerr ama biz hiç bir zaman ülkece iyi olmadık kii hep böyleydik
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler takma kafana saf canım kadınlar hala var onlar sayesinde azds olsa bir şey ilerliyor ve oluyor
+1 yılBenim kendi maddiyatim dışında kimsenin maddiyatı ilgilendirmez. Asla önem vermem.
01 Yorumla
+1 yılFasfakir olmasında gerisi çok önemli değil xmmösösö
09 Yorumla- +1 yıl
Orta şeker.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Buluruz illa ya belki
- +1 yıl
Kdjskdshwksljls çok gerekli değil daha erken ndmsnsmss
- Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSadece kendi hanemin içinde maddiyat önemlidir.
21 Yorumla Sana öyle geliyor sosyal medyacılar aleminde öyle sadece.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat hayatın her alanında önemli. Boş beleş ayak yapmışlar önemsiz diye 😂
00 Yorumla Bence önemli yanı artık öyle.
13 YorumlaŞimdiler sadece para peş
15 YorumlaBence değildir ya en azından benim için
13 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı. Eli iş tutsun çalışkan olsun kafi..
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaniii erkek durumu biraz iyi olmali kadinda oyle tamamlamali
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyle kardesim maalesef
evet benim babamın galerisi var kızlara hep hediye alıyorum KİCKBOXSCUYUM
10 YorumlaBence çok değil. Çok büyük olmasa da kendi kendinizi idare etmeniz yeterlidir
10 YorumlaBekarken önemli değil diyordum ama evlendim gördüm ve Diyorum ki çok önemli kesinlikle maddiyat önemli Abi her şey para
03 Yorumla- +1 yıl
Bir kere bekarken dedim ki Paranın gözü kör olsun her şey para değil kocam Çalışkan olsun adam Türkiye şartlarına göre sabah akşam çalıştığı halde borçlarımızı tek başına ödemiyor kaldı ki kira kaldı ki su elektrik bunların hepsini tek başına altından kalkamadım borçlar desen cabası evlenirken maddi durumu çok iyi olmadığı için ikimiz beraber kredi çekip bir dünya evine girdik ve düğün yapmadık Sadece nişan kına gibi şeyler Buna rağmen Çok paramız gitti yani o yüzden diyorum ki kızlar Biraz maddiyata baksın Çünkü benden 2 yaş küçük kız kardeşim evlendi ve onun eşi maddi durumu gayet iyiydi o oturup evinde kahve içip hiçbir şey takmadı ama ben sürekli borçlarla stresle iş hayatı ile cebelleştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli bir miktarda evet
11 YorumlaNe alaka canım, öyle bir soru olur mu hiç?
Aaa hemde bir erkek kişisi soruyor bu soruyu..
Sen neden yaşadığını bile anlamamışsın..00 Yorumla
+1 yılMaddiyata önem vermeyen hatun bana özelden yazsın 😂
01 Yorumla
+1 yılÖnemli ama maneviyatı geçmemeli.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. Ay tabiki önemli , aşk karin doyurmuyor sonuçta
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGüven yok güven maddiyat ne ki
10 Yorumla
+1 yılEvet aksini söyleyen yalancıdır
28 Yorumla- +1 yıl
Maddiyat önemlidir 💰💵💶
- +1 yıl
Parası olmayana su vermiyorlar 😪
- +1 yıl
Parası olmayana çiş yaptırmıyorlar diyeceğim parklar bahçeler beleş diyeceksin diye korkuyorum @kagaans :D
- +1 yıl
Onun asli çöğdürmek ama dediğin gibi olsun dostum 😇💐
+1 yılÖnemli maddi durumun kötü olması psikolojiyi bozar bu da ilişkiyede yansır tabi
00 Yorumla
+1 yılGösteriş için değil geçinebilmek için evet önemli
11 Yorumla
+1 yılÖnemli.
11 Yorumla
+1 yılMaddiyat önemli gösteriş önemsiz
13 Yorumla- +1 yıl
Evet düşünüyorum
+1 yılHayır.
13 Yorumla- +1 yıl
Emin olmasam söylemem
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet önemli
11 Yorumla
1 yılManeviyat çok daha önemli benim için
02 Yorumla- 1 yıl
Tamam 😀
Hayır diyebiliyor muyuz linç yemeden
01 Yorumla
+1 yılBence seven hertürlü kabul eder ya
07 Yorumla- +1 yıl
Evet aşıksam evet
- +1 yıl
Evet ama bence iki kişi çalışırsa birbirine destek verebilirse gerçek aşktır ama işte bir taraflı olunca kötü oluyo
- +1 yıl
Evet bencede böyle olunca iki tarafda yetersiz kalmaz
+1 yılÇoğu şeyin ucu paraya dayanıyor mutlaka
01 Yorumla
+1 yılönemsiz karnı doyuyorsa bi insanın yeterli
01 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi