Kocamla anlaşamiyoruz her tartişmada sesini yükseltiyo?

Eşimle 3 senedir evliyiz 7 aylık bebeğimiz var normalde çok iyi anlaşıyoruz hem eş hem arkadaşiz ama hiç bi zaman haksız olduğunu kabul etmez memnun olmaz ama ona sorsanız ben suçluyum hep her tartişmada aşagılar bağırır bastırmaya çalişir bende yemem bende genelde devam ederim tartişmaya ama insanların içinde bile bişeye alınır bağırır bana rezil olurum. Normalde ortalama güzellikte bi insanım kendimce kıskanılacak ni kadınım ama eşim çok ta yakıişikli değil ortalama oda ne zaman giyip süslensem güzel olmuşun demez asla eteğin kısa değiştir açık üstü değiştir yemek yaparım beğenmez milletin kötü yemeğinide bayıla bayıla yer bugün iki banyoda da sakalını kesmiş niye böyle yapıyorsun diyorum acelem vardı temizle işte beni niye arıyorsun diyo kan beynime siçriyo ben çalişan bayandım çocuktan sonra ara verdim bana çaliştigı paranın lafını yapıyo bunlara açıklamasıda sen sussan her şey normale döner beni sen bağırttırıyorsun bağırtma ozmn rahatsız san senin yüzünden bu haldeyiz Allahım seviyorum ama katlanamıuorum artık ben araştırıyorum ilişkimizi nasıl düzeltiriz filan diye çapalıyorum herifte tık yok oda seviyo biliyorum ama ben gittikçe soğuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum?

Kocamla anlaşamiyoruz her tartişmada sesini yükseltiyo?