İki yıllık ciddi iliskim defalarca aldatma olayı oldu affettim hep geri dönüp pismanım dediği için inandım en son aldattığını gördüğümde ağladım yeter artık dedi siddet olayı oldu bana yine affettim annesi vs yazdığı için çok şey yaptım onun için ailemi karşıma aldım şahsi arabam vardı ayrılmadığım için ailem benden aldı tıp okuyorum çoğu dersimi astım onun için on gündür çok soğuk bunun sebebini sorduğumda böyle yaptı beni her şeyde suçluyor gerçekten ben mi haksızım ayrılmaktan korkuyordum başkasıyla birlikte olucak diye yemeden içmeden kesildim okuldan soğudum intihara bile kalkıştım bitirdim engelledim ama yarın doğum günü kutlamazsam kendimi yer bitiririm bugün tüm gün ağladım çok özlüyorum ne yapmam lazım
Seninle böyle konuşan biri sana değer vermiyor net belli yani aldatma falan bunlara dahi gerek yok bunu görmen için. Bu ilişkiden mutlu bi son bekleme ve kentin için bir iyilik yapıp okkalı bi mesajla terk et bu adamı yoksa o seni terk edecek belli gidişat. En azından kendini affetme şansın olur öbür türlü çok ağlarsın
Ya sen deli misin ya senin başka işin yok mu bırak gitsin kafana bile takma �lerleyen zamanlarda çok üzgülürsün bugünlerine aynen şöyle yaz ona ya kusura bakma haklısın ben bazı şeyleri gözümde çok büyütmüşüm çok abartmış kendine iyi bak Allah'a emanetsin görüşmemek üzere bye😀
Merhaba birkez aldattigi zaman ayrilacaktin affettin kemdi kemdime dediki yime affeder dedi ve yime aldatti , ilk aldattiginda ayrilcaktin tamamen , hata yapmissin , ozluyorsan heryerden iletismini kes, benim gibi tamaen uzaklaş, yeni insanlarla tanişmalisin , sohbet etmelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birazcık saygın yok mu kendine ve aldattığını görmüşsün kaç defa bu çocuk duzelmez ve ss de gördüğüm kadarıyla sen bu ilişkiye devam ettiriyon çocuğun umrunda değil var mı bu ilişkide belli değil
Affetme kızım siddet oldu diyorsun birde affediyorsun sana tabi ki böyle davranır bırak şunu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen ne bicim Doktorsun ya gercekten. Bi insan kendi sorununu da mi anlamaz? Tedavi olursan belki hizlica toparlanirsin. Bunun gibileri neden tepene cikartiyorsun ki!