Kız bir arkadaşınıza neden buluşmak için ısrar edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
İlişkinin ilerlemesine ve büyümesine yardımcı olabilir. Bu nedenle, erkekler bazen buluşma teklifinde bulunarak kız arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmek ve ilişkilerini daha derinlemesine keşfetmek isteyebilirler.
Bir erkek, kız arkadaşıyla duygusal bir bağı güçlendirmek ve ona olan sevgisini göstermek amacıyla buluşma tekliflerinde ısrarcı olabilir. Duygusal olarak daha yakın olmak, ilişkiyi daha tatmin edici hale getirebilir.
Erkekler, kız arkadaşlarına kendilerinin ve ilişkinin ne kadar değerli olduğunu göstermek isteyebilirler. Bu nedenle buluşma teklifleri, bu isteği ifade etmenin bir yoludur.
Ancak, ısrarcı olmak her zaman uygun değildir ve karşılıklı rızaya saygı göstermek önemlidir. Eğer kız arkadaşınız bir buluşmaya hazır değilse veya istemiyorsa, bu isteğe saygı göstermeli ve baskı yapmamalısınız. İlişkilerde iletişim ve karşılıklı rıza her zaman önceliklidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben olsam özlediğim için buluşmak isterdim ve bu yüzden ısrarcı olurdum. Sohbet etmek isterdim onunla. Altında başka anlam arayacağınız varsa aramayın bence ya böyle düşünün. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Basit düşünün biraz, belki basitce bir sohbet belki seninle dertleşince rahatlıyor belkide daha basit seninle vakit geçirmeyi seviyor hepsi bu işte
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka inşallah öyledir başka bir şey düşünen yok zaten sağoll
+1 yılZor soru la bu üni zamanında benide zorla konsere vs çağırıyolsrdı gidiyorduk.
013 Yorumla
Soran+1 yılYa zorla deme deme fldşdş
Soran+1 yılİstemiş olamaz mı şu kadarcık da
- +1 yıl
En kötü ihtimal srviyordur ya 😂
Soran+1 yılBilmece gibisiniz yemin ederim idda mı atıyoruz ya seviyor ya sevmiyor nasıl anlicaam ya uf
- +1 yıl
Davranışlarını bilmiyorum ki kanka ayağı yapıyorsa sıkıntı yok
Soran+1 yılAbla ayağı yaşıyorum geçen de sormuştum neyse o konu değil
Soran+1 yılYazmayınca yazmıyor mesela yeterli mi gıcık çocuk çok ya
- +1 yıl
Nereye çağırıyorpeki?
Soran+1 yılOrtak karar verdik knk çarşıda avm dolanırız sonra otururuz dedik benim işlerim var zaten sıkılırsın gezmekten sonra gidelim dedim bişey olmaz gezeriz dedi
- +1 yıl
Aman ne olacak ısırmaz seni gez gitsin
Soran+1 yılÖyle bir şüphem yok zaten canım ldldşd
- +1 yıl
Tamam şekerim o zaman yakşamlar dilerim sana 🤣
Soran+1 yılTeşekkürler sana da
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de erkek yakın arkadaşımla (yeri geldiğinde suyumu paylaştığım kankamla) dışarı çıktım bana baya yaklaşmaya, öpmeye çalıştı dikkatli ol derim
07 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz kanka ya öyle biri değil hiç ciddiyim bak gevşek biri ama telefonda konuşurken ciddi sadece bakalım ilk defa ikimiz olucaz nasıl davranır bilmiyorum
Soran+1 yılSen naptın o durumda peki
Soran+1 yılÇocuğun hareketleri vs nasıldı yani
Cevap sahibi+1 yılBak cidden ben de öyle biri değil diyerek gittim yanına ama o elimi tuttu yakınlaşmaya falan çalıştı uzaklaştım ben de..
Soran+1 yılAaay ya hiç de sevmem böyle olayları ama bakalım yapmaz diyorum ben yine de sağol canım teşekkür ederim olurum
Cevap sahibi+1 yılTedbirli ol diye yaşadığım şeyi söylemek istedim ne olursa olsun güvenme kimseye özellikle de erkeklere
Soran+1 yılSağol anladımm olurum elbette de
Gizli Üye(36-45)+1 yılona aradığı güveni vermek saygı duyulduğunu göstermek ve kızın vereceğiyle yetinerek bazı şeyler yaşamaya ikna etmek için
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum değil normal görüşelim diye çalışıyor ve tek izin gününde çıkmak istedi
Cevap sahibi+1 yılsana sen hissetmeden aşılamaya çalışacak yani ben olsam öyle yapardım hoş güvenilir saygılı olduğumu göstermeye çalışırdım
Soran+1 yılGevşek biri ama telefonda konuşurken çok ciddi böyle bilmiyorum kişiliğini anlamıyorum yanımda nasıl davranır bilemem ama hiç hissetmedim sana o kadar diyim sanmıyorum hoşlantı vs
Cevap sahibi+1 yılinsanlar ne kadar sahte oldu etrafına bak kimseye seviyor bu diye güvenme yeter
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılben teşekür ederim unutma hiç bir kıza kimse zorla bişi yapmaz sen izin verirsin fırsat verirsin sevginin arkasına sığınan senden gün gelir istediğini alır gider buna faydalanma deme zevkler bile karşılıklı yaşanır aldandım dersin ancak
Soran+1 yılGerçekten öyle ya sağol valla ben izin vermem geniş biri değilim hele ki bu öyle bir şeyi aklından geçirmez
Cevap sahibi+1 yılyazılamayan bazı şeyler var seni senden alacak zevkler adım adım senide o ana getirir çünkü hepimiz insanız arzularımız var
Soran+1 yılYok ben ciddiyim yani mümkün değil çekim vs hikaye hepsi ben kapılmam ona yaklaşmaz da bence dizi film çok izledin flldld
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöresi gelmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılGöresi gelse daha önce de ikimiz buluşalım demez miydi
Görmek ister insan sevdiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini düşünmüyorum olsa öyle bir şey hep isterdi bir kere görmeyi
Soran+1 yılZaten hissettiren biri de değil yazmayınca yazmıyor bile
+1 yılBeyin yakan o soru geldi 😃 😃
023 Yorumla
Soran+1 yılEvettttttt
- +1 yıl
Valla bu karşıdaki ile alakalı bir şey. Üniversite de samimi olduğum 3 kız vardı. Bazen birbirimizi zorla çağırır dolaşırdık
Soran+1 yılHa mecburi istedi diyorsun yani
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
Soran+1 yılZorla çağırırdık dedin ya o da beni mecburiyetten çağırdı o zaman diyorum
- +1 yıl
Evet yani olabilir. Çünkü samimi olunca yanında olmak istiyor bazen
Soran+1 yılAnladım ya bak moralim sıfıra düştü şu an gitmesem mi acaba
- +1 yıl
Niye sıfıra düştü. Git işte ne olacak sanki
Soran+1 yılYa zorla buluşmak kötü bir durum kim ister bile bile gitmeyi
- +1 yıl
Nereye çağırıyor peki
Soran+1 yılÇağırmadı ortak karar verdik
Soran+1 yılÇarşı avm gezeriz sonra otururuz dedik
- +1 yıl
Eee bir sorun yok işte. Gitsene kız alla alla
Soran+1 yılPeki peki zorla deyince aklıma soktun zaten ısrar etti kabul ettim napiyim
- +1 yıl
Git tabi. Ne olabilir ki zaten
Soran+1 yılOlmaz bir şey öyle biri değil tanıdığım kadarıyla
- +1 yıl
Kaç yıllık arkadaşsınız
Soran+1 yıl1 sene lise sonda tanıştık ondan sonra okul samimiyeti var az çok işte niye sordun
- +1 yıl
Samimiyet durumunuzu anlamak istemiştim de
Soran+1 yılTamamdır bu şekil işte
- +1 yıl
1 senelik üniversite arkadaşıydık biz o dediğim kızlarla
Soran+1 yılAh bu 1 seneler...
- +1 yıl
Aynen öyle 😃 oluyor böyle şeyler
Cinsel amaçlı değilse ozlemistir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum sadece arkadaşız yazmayınca yazmıyor bile ne özlemi
+1 yılHoşlanma filan yoksa ısrar etmem
08 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin ben dedim sonra buluşalım niye çıkalım işte deyip durdu kabul ettim en son
Soran+1 yılOna göre davranıcam çünkü
- +1 yıl
Ya eğer ki aranız iyiyse arkadaş olarak yani fikir alışverişi , dertleşme gibi noktalarda baglariniz kuvvetliyse bir nebze anlarım ısrarı. Sonra karşındakinin bir sıkıntısı olur o gün kötü bisey olmuştur yalniz kalmak istemez onu da anlarım ama.
- +1 yıl
Yahu yok yere buluşalım diye ısrarda seni görmek istiyorum demek bence
Soran+1 yılBen dün onu çarşıya giderken aradım bir kız arkadaşım da vardı işte konuştuk telefonda dedim ki işin yoksa gel o da çalışıyorum dedi pazar napıyorsunuz dedi bende boşum arkadaşım havuza gidecekmiş annesiyle dedim işte tamam ikimiz buluşalım madem dedi hani zorla olsa dicem bugün ısrar etti sonra yapalım dedim çıkalım işte diyordu kabuk ettim
Soran+1 yılBen yazıyorsam yazıyor ama bunun sebebini biliyor musun yani mecburi mi konuşuyor dersin
- +1 yıl
Daha önce de böyle başbasa buluşmada ısrarı olmadıysa çok da takılacak bi durum degil
Soran+1 yılİlk defa oldu zaten ondan takıldım fldşdskd
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Asılıyordur kesin ya da yürüyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir belirti yok öyle olsa hissettirirdi bence
Soran+1 yılİşte bende bilmiyorum napalım
Soran+1 yılTamamdır
+1 yılCanı sıkıldı için
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılHoşuma gidiyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden belli yazmayınca yazmıyor bile
- +1 yıl
Aşkından parmakları yamulmuş
Soran+1 yılHe he geç dalganı
+1 yılOna sordum mu hic
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yarın sorarım ama geçiştirir eminim
- +1 yıl
Onun fasindaki dusunceyi belemm her inan faklidir
Soran+1 yılÖyle evet
yani cvp açık gibi abazalıktan olabilir
060 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil yani normal abazalıktan kastın ne
Soran+1 yılSanmıyorum niyeti öyle olsa hissettirmez mi yazmayınca yazmayan bir tip mesela başta zaten
Soran+1 yılSebep ne abii böyle işte o açıkla bana
Soran+1 yılBöyle yaptığında soğuyorum ama saçma bir taktik kanka
Soran+1 yılBen nasıl anlicam madem ilgi duyuyorsa
Soran+1 yılBir kaç kez telefonda ben artık istemiyorum ciddi birini istiyorum her yazan onu parası için istiyormuş ondan şikayetçi yani öyle anlamam zor bakalım ama denerimm
Soran+1 yılYok yok onu parasını fark edince konuşuyorlarmış hava atmaz
Soran+1 yılNeye göre hoşlanıyor
Soran+1 yılGeçen gün oldu diye diye her şeyini anlatıyor ya bu da girer mi içine peki belirtilerin içine
Soran+1 yılAma çok mantıklı konuşuyorsun teşekkür ederim biraz anlarım belki yüz yüze yarın
Soran+1 yılBenden koparıyorlar diyor işte
Soran+1 yılOndan sadakat bekleyen kim zaten boş ver varsa bir şey belli eder oynamaz öyle
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim peki hangi soruları sorayım bana karşı ilgisini anlamak için var mı fikrin
Soran+1 yılYa da nasıl davranayım olduğum gibiyim zaten de işte bilmiyorum bu işleri
Soran+1 yılBelki de kuruyoruz hoşlanıyor diye kafamızda ya yoksa öyle bir şey
Soran+1 yılİşte söyle canım o yemi de bol bol atarız dldşşd
Soran+1 yılAman sende
Soran+1 yılEtmez o kalırım böyle
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun ama ben cilve yapmam yani nasılsam oyum
Soran+1 yılO da zaten ciddi ilişki isteyen biri bak geçen konuşmuştuk herkes beni param için seviyor benden koparıp gidiyorlar diyordu hemde çalışıyorum hep aynı artık başka şeyler olsun istiyorum falan da demişti böyle diyince ben kaldım ne diyebilirim ki bana kız bul falan diyor zaten
Soran+1 yılYani ne diyebilir merak ediyorum
Soran+1 yılGeldim buluşmadan
Soran+1 yılAma sormadım biraz ağzını arar gibi oldum da yok yani bana karşı öyle bir şeyi
Soran+1 yılAma her şeyi o ödedi ya olmadı dedim hoşuma da gitmez hani öyle şeyler bende ufak tefek şeyleri ısmarladım
Soran+1 yılSinemaya girdik tatlı yedik ısmarladı ne gerek vardı aklın sıra centilmenlik mi yapıyorsun dedim herkes koparıyor zaten benden dedi nolucak ayda yılda bir çıkıyoruz dedi bende dedim o diğerleri gibi değilim dedi diğerleri gibi olmadığın için ısmarladım zaten dedi
Soran+1 yılErkek olsan sana kitlerdim ama dedi
Soran+1 yılParmağına falan oje sürdüm dkdlşd başka erkek olsa izin verir miydi bilmiyorum ama direkt döndüm rengine bakmak için böyle serçe parmağını uzattı
Soran+1 yılKorku filmine girdik işte ben çok korkarım zaten hiç bakmadım sürekli çıkalım vs başka girelim dedim bakma sen sakın falan dedi hep zaten elimle kapadım yüzümü bak bir dahakine şu an gelelim falan dedi sanırım iyi geçti onun içinde işte bak dedim herkes manitasıyla gelmiş biz böyle dedim nolucak ya falan diye geçiştirdi yani
Soran+1 yılNeye göre net dedin onu bir söyle bakiyim çünkü ben ne bileyim soğuk davranıyor gibi de ama ailesinden bahsetti çok kardeşleri vs planlarından araba alıcakmış gibisinden başkası olsa anlatır mı böyle
Soran+1 yılCiddi misinn şu an o söz için
Soran+1 yılDimi dimi oje sürdüğüm hali çok tatlıydı o an yani al nolucak falan dedi de almadım
Soran+1 yılBir keresinde bana bir aydınlatıcı alacaktı makyaj olarak lafı geçmişti ortamda ama aldım deyip geçiştirdi sonra bugün önünden geçerken gel sana alacaktım da onu alayım dedi bende çoktan aldım sağol ya dedim tamam bir daha aliyim kullanırsın dedi öyle bitti
Soran+1 yılAy yok işte sen böyle diyince iyi hoşta ben ondan belirti görmüyorum ayrıca bugün başka olaylar da geçti olamaz onunla yani bana o gözle bakmıyor fark ettim sinemada bile yani
Soran+1 yılBir zamanlar arkadaşımdan hoşlanıyormuş sonra arkadaş olarak görüyor o kız beni yazmak karaktersizlik olur diye düşünüp silmiş onu kafasından zaten o an öyle dedi ama güvenmiyorum hala seviyor olabilir onu ondan hiç beklemezdim
Soran+1 yılBöyle diyince bizden olacağı varsa da olmaz yani biz de arkadaşız onunla çünkü bana da öyle bakıyor
Soran+1 yılYazarım yarın madem yani sıkılmazsan ama burada anlattıklarım hani tekrarına gerek yok bence
Soran+1 yılTamamdır yarın atarım konuşuruz teşekkür ederim
Soran+1 yılAttım istek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebep belli
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
+1 yılYemek için 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılNe😄
- +1 yıl
Anladın bence 😃
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Önce yemek sonra kahve sonra sote bir uere götürmek ister büyük ihtimal yiyişme çabaları 😃
Soran+1 yılMümkün değil öyle bir şey saçmalama yapmaz normal biri ve arkadaşız o gözle bakıyor yani
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım
Soran+1 yılÖyle öyle başka şeyler sokma aklıma şimdi durduk yere
- +1 yıl
Buluş bakalım insan içindesiniz sonuçta anlarsın niyetini 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılCafe mi?
018 Yorumla
Soran+1 yılYani evet çarşıya işte önce ben gezerken sıkılırsın sonra çıkalım dedim bişey olmaz gezeriz dedi
Cevap sahibi+1 yılEvine gitmede jsjsj
Soran+1 yılYok yahu çocuk çalışıyor tek izin günü yarın
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yılAlttaki yiyişme yazanı sallama herkesi kendisi gibi abaza sanıyorlar
Soran+1 yılYok sorun değil herkesin düşüncesi sonuçta
Cevap sahibi+1 yılKişi kendinden bilir işi knk sjjsjs
Soran+1 yılDoğru ya😄
Cevap sahibi+1 yılEe tabii mutluluklar dilerim her ne olarak yanında ise
Soran+1 yılAnlayamadım ne için mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak mutlu iyi bir arkadaşlık yani
Cevap sahibi+1 yılBdjd
Soran+1 yılHeh evet evet
Cevap sahibi+1 yılKanka kotan dolu mu fghh
Soran+1 yılBen tekte anlamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılOlsun istek at knk kafa dengi samimi birisine benziyorsunn🥲🤭🐈🌸
Soran+1 yılAtmiyim burdan konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılnerde?
011 Yorumla
Soran+1 yılÇarşıda
- +1 yıl
ne amacla bulşuşcagına baglı
Soran+1 yılGörüşmek için çalışıyor sadece yarın izinli vakit geçirmek istedik
- +1 yıl
buşuşmadan bilemeyizki ne istiyor?
Soran+1 yılYa sadece görüşmek oturup sohbet etmek nedir bilir misiniz ne için olucak başka
- +1 yıl
neden ısrar eder diyorsun. cevabını verd, n işte
Soran+1 yılBöyleyse iyi başka bir sebepten olmasın da
- +1 yıl
çarşiıda ne olabilirki?
Soran+1 yılAy Allahım olmaz bir şey
Soran+1 yılOlmasını isteyen yok zaten
- +1 yıl
iyi
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, kız bir arkadaşınıza neden buluşmak için ısrar edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler