Erkekler size bu sorum, utanmayı yok sayalım.
Görüşlerinizi alalım?
Görüşlerinizi alalım?
sonra kız gelip ya sizden çok hoşlandım arkadaş olabilirmiyiz der diye korkusundan.. Arkasından demediği - atmadığı laf kalmaz.. kızın yanından geçerkende kaldırım taşlarının motiflerini sayar kaç tane diye.. Kızlar adam yemiyo da üstelik.. Hazır kız bakmışken- gözgöze gelmişken hafif bir tebessüm - hafif bir göz kırpma çok hoş olur aslında.. Tabii her önüne gelene değil :) :)
eski takıldıklarımdan biridir, ya da onlardan birinin tanıdığıdır,
bir halt yemişimdir illa :D
en iyi cevap için teşekkürler :)
valla biriyle göz göze gelmemek için baya uğraşman lazım bence o kızla bir şey olmuş olabilir bir olay geçmiştir ne bileyim bu tarz bir neden olması gerek
Cevap
30Cevap
utanmayı yok sayalım diye bir şey yok. Utanıyorum yani başka bir açıklaması yok.
cesareti ve samimiyeti olmayanerkekler göz gözegelmek istemezler. Açıkcası ben her zaman direk gözlere bakarak konuşurum buda samimiyetin içtenliğin göstergesidir, geneldede yalancı insanlar gözlerini kaçırırlar
Hem çekinmekten hem yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için hem de varsa kız arkadaşıma haksızlık etmemek için.
Hoslanti baslamasi icin belki biseyler olur filan :P :D
utanmak knk başka açıklaması yok acaba beni bakarken gördü ne düşünür anladı mı sevdiğimi anladıysa uzaklaşır mı benden of ya tam işleri yoluna koymuştum birdaha bakmayım da tesadüfen göz göze geldik sansın
erkekliğin doğasında var bu, bunu açıklmaya kelimeler yetmez ki. yemek gibi , içmek gibi. sınırını koymazsın, önleyemessin, sadece içten gelir bakarsın
baktığın anda kızlar hemen bir karalama yaptığı için gözgöze gelmemek lazım
ben şahsen aşık olduğum kızın gözüne bakarım diğer kızlara öyle bakarsak yanlış anlaşılmasın yürüme zannetmesin diye bir de
göz göze erkek gelmek istemez kız ister erkek herkese bakadar kız istediğine bakar orada göz göze gelmeye çalışır erkekle
Ya haz etmem ondan
ya da baya hoşlanmışımdr göz göze gelmemeye çalışırım utanma mevzuları :)
Gözlerinin içinde kaybolmak için :D
Beklentisi olmasın diye...
Gozunun rengini merak ediyorumdur
Gelmemeye dedim
Yahu. Zaman niye kur yapar bu adam :d
O zmn?
tam tersi özellikle gözlerinin içine bakarım
Hoşlandığımı anlatmaya çalıştığım için.
Gozgoze gelmemeye calisarak mi
memelerine baktıgımı anlamasın diye
Göt göze gelmeye çabalarlar..
G0tu kalkmasın dıe kanks