Merhaba arkadaşlar. Sevgilim oyundan fotoğrafımizi kaldırmış neden kaldırdın dediğimde başka inkar etti işte ben kendi resmimi paylaşinca o da kalkmış falan gibisinden sonra yalan soleme deyince evet silmiş ola bilirim deyip güldü bende yüzüne kapattım telefonu sonra geri aradı reddettim geri aradı işte sen bı halt lar ceviyrosun falan dedim çevirsem oyundami yaparm falan soledi neyse olay bu siz ne düşünürsünüz böyle bir şey olsa?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve geri aramadı beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevmiyor.
Yenisini mı bulmuş yoksa
Ne yapmaliyim
Sende oyunda arkadaş listenden çıkarabilirsin onu
Ya oyunu ben oynamıyorum eskiden beraber oynuyorduk şimdi yükledim baktım resimlerimiz falan yok silmiş arayınca ona söyledim işte of ve aramadı hayla nasıl bir insan ya
Büyük ihtimal başka bir kıza yazılcaktı oyundan seni görmesin diye kaldırdı ben böyle yorumladım
Bende ne yapmalıyım aramadı bende armim demi öyle dedim saten kesin başka kızlarla konuşcaktn falan o da öyle bir şey olsa oyundami yaparm falan dediler
Dedi*
Arama öyle bir şey yapsam öyle mi yaparım burada mı yaparım bizim ikna etmek için söylediğimiz yalanlar arasında 😃
Of agliom kaç saattir offff off😭😭
Ağlama o kaybeder sıkma canını
.( of ya sinirim bozuldu aramasını istiyorum ariccam die korkuyorum
Arama kesinlikle
Arıcak mı yokluğunu hatasının farkına varacak mı ilişkide sana verdiği değeri de goruceksin bu sebepten ötürü
Sen olsan napardin?
Ben akrep burcuyum şüpheye kuşkuya yer olmaz bende bir kere böyle birseyden tribe gjrseydim zor olurdu benim için ama aramazdım kesinlikle
Yani zoruma gidiyor armicam hayla aramadı o da ararmi acaba.)
Aramazda hadi ordan gitsin diyemiyomusun kızım haklısın arar ve ya aramaz boskoy
Kanka aradı sinirin geçtimi falan dedi nie siliyorsun sen dedim beğenmedim hoşuma gitmedi güzel durmuyordu sildim dedi bende ya sen varsa falan dedim oda iyi benim hakkımda öyle düşünüyorsan devam et öyle düşünmeye sen dedi kapatılması ben dedi bende grs dedim kapattım
İyimi yapmisim
Kapatıyorum ben dedi*
Bunca zaman duran fotoğraf daha yeni mı hoşuna gitmemis haklıymış gibi birde gtunu yedim ayagı yapıyo iyi yapmışsın
Demi of of ömrümü yedi seviyorum hayla skm aklımı. ne yapcam ben ne yapcam
Kıl oldum var yaa çocuğa burnunu kırmak istedim vura vuraa
Bende lan suçlu hayla üste çıkıp haklı olduğunu düşünüyor ulan varya
canım yerine koyması beni sinir etti ulan lavuk başka birine yazıldın işte kaldırdın kızla fotonu bunca zaman duran foto şimdi mı hoşuna gitmedi yalan mı bulamadın amw bı ozur dilemek gönlünü almak bu kadar mı zor
Slak yerine koyması
Evet bide beni canım yerine koyuyor sole oldu bilmem böyle oldu.(
canım*
canım *
Lan canım yazamiom
Jdsoisis slk yazamiom
Dbshshsjsjjsjsjsjsjsjsjsj
Sakin ne bu sinir 🤣🤣
Yazmış wp den oyuna resmimizi koydum bak die bende tamam yazdım koymuş cidden
Shiahsjs ulan varya siklemeyince seviliyorsun sikleynce sevilmiyorsun ben bunu anladim
Abi umursayinca sevilmiyorsun
Umursamadim bak nasıl davranıyor sksis
Oyun sende yüklü değil nasıl olsa nerden gorcek ya diye dusunup kaldırıyor koysa ne degiscek ki 🤣
Kim dikine takmasa kulu kopegi oluyosun bu işler boyl3 maalesef amw
Jsksksks ama artık s. klemicem bak nasıl davraniyor
Vallahi olemis abi nie böyle ya seveni sev işte demi ana vallahi bir şeye daha kanıt olduk ya gerçekmiş denilen soz ha xksksk
Kaçan kovalanır lafı gerçekten dogrumus
Kanıt ladim skskks
Çok bencilsin beraber kanıtladık🤣
Dizginleri al artık eline ister sağa çek ister sola alışmış bu koca kafalı seviyo diyo cepte goruyo
Evet şerefsiz işte ya ben herşeyin farkındayım ve hayla yalan soluyor bu değil başka olaylar bildim. halde beni canım yerine koyuyor hep.(
Safmisin çok sevmekten kaynaklı mı bu kadar saf biri olduğunu dusunmuyorum senin
Geçen günde buluştuk dedi iş yerinden müdür çağırdı yemek yemeğe gidicez falan benle gecir o gününü buluşmamız falan dedim gidicem dedi tm dedi. Gitti kimle ev ark dasi ile yemeğe gitmişler ve ben bunu biliyorum hissettim ve çıktı
Buluşamiyoruz*
Olum senin bunla ne işin var laa hayla hakediyon harbi ha üzülmeyi kpek yerine koyuyo seni lavuk
Evet hep öyle yapıyor ve herseyi biliyor gözümün içine baka baka soluyor birde
Biliyorum *
Daha fazla üzülmezsin umarim
İnşallah ya arasammi yoksa aramasını beklesem
Fotoğrafımızı koymuş geri
Ne yapım şu an işten çıkmış eve gidiyor bu saate ararım hep ama aramadim
Arama laa arama sanada sinir oldum 🤣
Şimdi oyunda pp ye koymuş bizi shahhss ulan ya
Ya varsa hayat sen djsosoke yaa dksk
He vallahi ya 😂
Sen dayanamaz ararsın zaten boş ver bakma bana 🤣
Kendi bildigini yap daha çok üzülürsün vebali boynuma olmasin sonra
Aramadım ki arar o ya senin dediğini yaptım sabahtan beri skdkkd
Ne istiyosan onu yap 🤣
İzmirlilerin yaa nie öyle dedin şimdi 🥺
nasıl davranim arama Dion tamam aramicam
İzmirlilere ne olmuş 🤣
Arama sadece o kadar başka yapcak bişey yok
Konuştuk dedim beni nie canım yerine koyuyorsun falan ya bak ben kaldırmak istedim kaldırım popülerlik kasıyorum başka fotomu koydum o yüzden falan dedi bende kasma koyma biz duralım ne zararı var falan dedim ben öyle istedim işte falan dedi ne gerek var bu kdr tepkiye deseydin aşkım fotoğrafımızı geri koyarmisin die ben koyarım stn hayla üste çıkmaya çalıştı bide
Bide şey dedi isim gücüm yok birde oyuna girip orada şeymiş yapcam ya falan dedi
Cok ergen mis benim bu düşüncem fotoğrafı kaldırınca öyle düşünmem falan öyle dedi
Bende kim olsa öyle düşünür dedim
Bu çocuk nerde yaa ben patates edicem bu çocuğu çok ayar oldum 🤣
Bozulurmu acaba kız yanlış dusunurmu diye dusunmuyoda popilerlik kasıyor bey efendiye bak hele 🤣
Evet canım işte 😅😅
Ankara'da da 🤭😁
Şimdi boku yedi çocuk 😃😃