@mehmetali397 düzenbazlar çünkü sabahtan beri ne olaylar çıktı sandık başlarında. Polise saldıran mı dersin chp li müşahitlerin üstüne yürüyen mi... Urfa da kadınların yerine açıktan oy vermek isteyen aşiret ağalarına engel oldular diye olay çıkaranlar mı? Hangi biriyle başa çıkılacak. Düzen rte lehine kurulu.
@mehmetali397 Rte oy kullandıktan sonra okul bahçesinde yaltakçı omurgasızlara para dağıttı. Onur gurur denen bişey yok akp seçmeninde. Üç kuruş para için kul köpek olurlar ama yine de rte diyen zihniyet. Cehaletle savaşılmaz. Bu yenilgi bu yüzden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu,.,.
Kılıçdaroğlu'na verdim içim rahattı. Bundan sonra da bu ülkeye faydam olmayacak ben gidiyorum.
Nereye gidiyorsun daha yirmisinde
Almanyaya iltica edeceğim.
Hahah orada burdaki Suriyeli mi olmak istiyorsun
Ben Suriyeliler gibi gerici ve şeriatçı değilim. Orada alın terimle paramı kazanırım
Sayın Kılıçdaroğlu'na oy verdim. Hakkım helal olsun.
Kemal Kılıçdaroğlu. İçim çok rahat ama rahatlık bırakmıyolar insanda
Bay Kemale verdim içim de rahattı.
@Metin_a75 burada bile %90 la kazanıyor. ki KS de bir ton akp li var. anlamıyorum nasıl oluyo
@mehmetali397 düzenbazlar çünkü sabahtan beri ne olaylar çıktı sandık başlarında. Polise saldıran mı dersin chp li müşahitlerin üstüne yürüyen mi... Urfa da kadınların yerine açıktan oy vermek isteyen aşiret ağalarına engel oldular diye olay çıkaranlar mı? Hangi biriyle başa çıkılacak. Düzen rte lehine kurulu.
haberleri takip ettim, dediklerinde 1 gram hata yok
@mehmetali397 Rte oy kullandıktan sonra okul bahçesinde yaltakçı omurgasızlara para dağıttı. Onur gurur denen bişey yok akp seçmeninde. Üç kuruş para için kul köpek olurlar ama yine de rte diyen zihniyet. Cehaletle savaşılmaz. Bu yenilgi bu yüzden.
Oy kullanmaya gitmedim.
Sebep
Ikiside bıktırdı artık.
Kemal... a..
Değildi, adam yokluğundan oy verdik.